Bieber-fever.

Vad har hänt med mig?! Jag kan inte sluta lyssna på Justin Bierber låtar!!! Jag är inget stort fan men jag hatar inte killen heller utan jag tycker att hans låtar är bra och de fastnar ju! Man kan inte sluta sjunga eller nynna på dem när man väl sätter igång och lyssnar...






Longing for.

Jag är helt kär..... en vacker dag så ska jag ha ett par!
Gianmarco Lorenzi, du gör snygga skor....




Spelar ingen roll vilken färg för att dessa glittriga är ursnygga!


Roadtrip tomorrow.

Imorgon drar vi till Värnamo för att sedan fira nyår med några fina människor och jag längtar ihjäl mig! Jag ska ta en massa bilder och det är första nyåret som jag och killen firar ihop så det gör det bara roligare :D

Runt 16 tiden tar vi bilen och drar från Linköping. Allt är packat nu så jag säger bara: Bring it oooooooon!


The new year is getting closer.

Idag är det den 29:e december och det betyder att år 2011 snart är slut. Ganska sjukt när man tänker på det för åren är ju inte något som typ VM eller EM i fotboll som äger rum igen efter 4 år utan när ett år är slut är det verkligen SLUT! No more, ingen repeat knapp alls. Har jag då haft ett bra år är frågan?
Ja, utan tvekan! Jag har haft otroligt kul och träffat en fin bästa vän som ställer upp i vått och torrt och så har jag träffat killen jag ska spendera resten av livet med och det är något man drömmer om som tjej men jag kan säga att "den rätta" finns.

Jag har även lärt mig mycket om mig själv som t.ex. vad jag vill och inte vill ha i mitt liv och även vilka personer jag inte behöver i mitt liv för att de bara trycker ner mig eller påverkar mig negativt och jag kan säga att jag är lyckligare än någonsin.

Jag säger tack för ett bra år men nästa ska bli bättre och det är jag nästan säker på att det blir ;)

Rested like hell.

Jag har sovit så gott! Det är helt otroligt vad skönt det känns och även om jag har varit hemma så har jag inte känt mig så här utvilad på ett bra tag nu.

Killen blev trött runt halv tio tiden igår (chock för mig som inte kände mig ett dugg trött!) så vi gick och la oss i sängen, han somnade ganska fort och jag låg och kollade på CSI men efter några avsnitt började jag redan känna mig trött så jag är helt och hållet utvilad nu!

Det är ju jättebra på ett sätt för jag kan säga att en av de värsta sakerna är att vara trött, seg och sedan få den där hemska huvudvärken man får när man är jättetrött. Jag kan sova till ungefär 10 men om jag inte går upp då och fortsätter sova... ja, då är det helt kört för mig för då kan jag sova exakt HELA dagen! Blir aldrig pigg.

MEN nu är ju frågan... vad ska man hitta på nu?! Kanske ut och springa lite eller bara gå på en morgonpromenad?
Nu började det regna... jag lägger mig och läser :D

I love you.

5 fina månader firar vi idag och jag är fortfarande nykär.

Älskar dig Robin <3


Can I even BE hungry?

Helluu!

Vi hade ställt klockan på 8 imorse för att vi endast hade parkering till kl. 8 men vaknade vi då? No Sir! Vaknade runt kvart i tio istället och flög upp för att dra ut och kolla om man hade fått böter eller inte och det visade sig att vi hade haft tur :D Sedan var frågan vad vi skulle göra härnäst eftersom ingen av oss vill betala parkering (det är svindyrt här!) och att köra runt är inte heller något alternativ. Nu kan jag iallafall meddela att vi står på någon annans plats här bakom vårat hus men vi får hoppas att de är bortresta ;)

Idag är det dags för det sista julfirandet och jag längtar! Men innan det ska lite annat fixas. Mitt ID-kort hade ju kommit redan innan jag åkte till Tyskland men jag hann aldrig hämta det så det ska hämtas idag och sen kl. 14 har jag en intervju så det ska bli jätteroligt!

Nu ska jag sätta mig och kolla på Victoria's Secret Fashion Show för det blev aldrig av igår så vi hörs senare!

ps. snart är det nyyyyyyår och jag längtar ihjäl mig!!! men mest längtar jag till nyårskyssen med min fina pojkvän :D ds.

Love the feeling.

Mätt, mätt och otroligt lycklig är det som beskriver dagen bäst!

Imorse drog jag och killen iväg till hans mamma för julfirande och snacka om mycket mat! sedan säger de att det är en tredjedel av matne som brukar stå på julbordet hos de på julafton... Nästa år blir det inga jeans utan strumpbyxor för min del så slipper man sitta med uppknäppta byxor efter maten!
Sedan var det även julklappsöppning och jag är så LYCKLIG! V fick allt vi behövde! En stavmixer, vattenkokare och en smörgåsgrill (som vi förövrigt redan har testat ;)) och så fick vi även individuella julklappar! Killen fick ett presentkort på GAME och jag fick ett presentkort på Törnrosa spa vilket passar helt perfekt för nu kan jag gå och fixa mina naglar :D vill ha akryl eller gele men är inte heöt säker på vad det blir än för jag vill veta mer om vilket som håller bäst.

I tyskland fick vi också julklappar :D fick kläder och lite annat smått som va jättebra!

Imorgon är det sista julfirandet förr oss och det äger rum hos min pojkväns pappa så imorgon blir det som sagt strumpbyxor för min del!


Eftersom att jag missade Victoria's Secret fashion Show som är en tradition för mig och dessutom var smart nog att missa reprisen idag ska jag kolla på showen nu men först ska jag pussa sönder min pojkvän!!!


Sardinien 2011... drömmer mig dit nu!




FINALLY!

Nu är jag äntligen hemma!!! Usch vilken dag det har varit!

Det började med en bilresa till Frankfurt flygplats från Heidelberg, sedan flyg till Stockholm arlanda. Därefter buss till Centralen i Stockholm och slutligen buss i 2 timmar till Norrköping. Är jag trött nu? Det kan man säga.

Det har varit underbart i Tyskland med min pojkvän och nu börjar alla juldagar hos hans familj här i norrköping och det ska bli jätteroligt! MEN nu ska jag vila för jag ser knappt tangenterna när jag skriver...

GODNATT!

No judging before trying.

Tänkte testa att mobilblogga med min sega mobil och jag kan ju säga att det tog mig nästan 5 min att för logga in på blogg.se! Illa! Nu sitter jag på bussen och har tråkigt som satan för jag försökte läsa men började må illa efter några minuter. Lyssna på musik går inte heller eftersom att detta är en gammal mobil utan spotify och min ipod ligger hemma någonstans... Suck! Att prata med någon på bussen verkar inte heller vara något alternativ då alla är pensionärer som somnade 2 min efter att vi åkte ifrån norrköping, dvs. de som inte redan sov innan det! Försöker titta ut och roa mig men det är mörkt ute och jag ser inte ett skit. Det är nu det känns ensamt utan min kära pojkvän! Han kan alltid få mig på bra humör! Näe, nu ska jag sluta deppa för annars blir allt bara värre. Hmmm... Nu vart jag hungrig också. Over and out!

From one place to another.

Idag händer det grejjer! Om lite mindre än 3 timmar sätter jag mig på bussen mot stockholm för att hänga med min fina vän Thuy och imorgon bär det av till TYSKLAND! Jag har längtat så mycket! Det ska bli kul att få träffa föräldrarna igen, visa min kille staden de bor i och bara ha det mysigt för jag kan nämna att Tyskland har de mysigaste julmarknaderna jag någonsin sett! Det är en helt annan upplevelse.

Idag fick jag även sms om att mitt ID kort är klart så det ska hämtas innan jag åker också, vill ju se hur det ser ut! Packningen är klar som tur är så det är bara jag som måste hoppa in i duschen men man blir ju så seeeeeg.

Jag har sovit jättedåligt de senaste dagarna men idag känner jag mig helt utvilad så jag är redo för alla resor! Min pojkvän ska ju också till Tyskland men vi åker tyvärr inte samma flyg för han flyger från Skavsta så honom får jag träffa där :)

Jag vet inte hur det blir med bloggandet i helgen men om jag av någon anledning inte skulle hinna blogga så kommer det en fet update på tisdag eftersom att jag kommer hem sent på måndagen.

Jag önskar er en GOOOOOD JUL med massa god mat och mys! <3

Jag i Tyskland förra sommaren.


Makes me cry...

Vill bara lägga upp den här videon för att den är så jäkla fin. jag har inga ord som beskriver det bättre. Tycker att det är underbart att alla verkar ha så kul och dessutom är det otroligt modigt av de att göra så för det hade lika gärna kunnat bli en katastrof och man vill ju helst bara gifta sig en gång så enligt mig var detta MODIGT!


Perfect match.

Alla ni som tycker kärlek är äckligt och hemskt... läs inte detta inlägg för ni kommer bli äcklade ;)

Jag tänkte berätta hur jag och min pojkvänn träffades!

Allt började med att jag och min bästavän Thuy bestämde oss i mars/april detta år att vi skulle hitta på något kul och annorlunda, och hon kände en tjej som hade hand om personalen på Öland Roots så det slutade med att vi anmälde oss som volontärer. Jag kan ju även nämna att det inte va helt säkert heller för jag kände inte att jag hade så mycket pengar och dessutom så är jag inte det största reggae-fanet om man säger så ;) det var nog i slutet av juni som jag kände mig helt säker och började bli ganska taggad inför Öland!

Den 14:e juli satte vi oss på tåget ner till Värnamo eftersom att vi hade bestämt att sova en natt där hos hennes föräldrar och sedan ta deras bil och köra till Öland. Jag kommer ihåg det så väl, vi satt nämligen och pratade om förhållanden och killar på tåget och då sa jag att jag absolut inte ville träffa någon och bli tillsammans nu utan det fick vänta. Jag va helt säker på att jag inte skulle träffa någon...

Nästa dag tog vi bilen ganska tidigt och körde till Öland, direkt till festivalen. Vi skulle jobba vid ingången med incheckning så vi ställde oss framför ingången och väntade på våra ansvariga. Helt plötsligt kommer en kille gående mot oss med två ostfrallor i handen och en plastmugg med mjölk såg det ut som (det var mjölk), jeans, en grå cardigan och rufsigt blont hår. Jag kommer ihåg att jag slängde en snabb blick på Thuy för att kolla hennes reaktion och hon såg lika förvirrad ut som mig. Han stannade upp bredvid oss och började prata med oss om lite allt möjligt, både jag och thuy va lika förvirrade som innan :P Sedan var det dags att jobba för våran del och han försvann in på campingområdet. Som helt normla tjejer pratade vi om honom lite senare för jag tyckte att han va trevlig men jag hade glömt vad han hette och som tur va så har Thuy inte samma guldfisk minne som mig så jag fick veta att han hette Robin...

Efter någon timmes jobb kommer jag ihåg att jag började prata om honom igen och jag nämde namnet "Robin" och vad händer då??? jo, han kommer gående mot oss! Vi stod och pratade ett tag till men om jag ska vara helt ärlig så vet jag faktiskt inte vad vi pratade om! Sen så försvann han igen...

Efter ytterligare någon timme kom jag att tänka på honom och sa "jag tycker att Robin va trevlig ju..." och då kommer han gående mot oss igen!!! Vad är oddsen!

När det va ungefär en halvtimme kvar på vårat jobbpass pratade vi om hur roligt det va att han dök upp varje gång jag nämde honom och då sa Thuy att jag skulle testa så jag började säga "Robin, Robin, Robin, Robin, Robin..." och vad händer? självklart kommer han gående mot oss IGEN!

Vi bestämde att vi skulle ses senare på kvällen och hänga lite inne på festivalområdet så han gav sitt nummer och sedan bar det av till vandrarhemmet där vi skulle sova. Det roliga var att jag var sjuk och hade feber så egentligen hade jag velat vara kvar på vandrarhemmet och sovit för jag mådde som sagt dåligt men nu va jag bara taggad på att åka tillbaka...

Efter någon timmes sömn åkte vi tillbaka i regnet och när vi va vid ingången började något konstigt nummer ringa mig... Jag trodde ju att det var jobbet eller något annat så jag struntade i att svara men det visade sig sen vara Robins jobbtelefon, lyckat ;) Han kom och mötte oss vid ingången och sedan gick vi till deras camp där vi fick träffa alla andra han va där med.  Vi satt och pratade och nu i efterhand så kan jag säga att jag mest pratade med honom ;) Han följde med mig när jag skulle på toa, gav mig öl för att han inte tyckte att jag skulle dricka tequila som var den enda jag hade med mig och han satt nära mig hela tiden.

Jag vet inte riktigt hur vi kom in på det men vi bestämde att vi skulle se vem som va starkast och brottas haha! så vi gick iväg och skulle brottas och då hände något ganska kul. Helt plötsligt känner jag hur han lutar sig fram och precis då vänder jag bort huvudet för att kolla på något Thuy gjorde hahah fail! Det slutade iallafall med att jag böjde mig fram och kysste honom... det va faktiskt helt perfekt...

Sedan så va vi med varandra hela tiden och han följde även med oss och sov med mig på vandrarhemmet. När vi gick mot bilen så vet jag att han tog tag i min hand och jag frågade honom om inte han tyckte att det va för intimt att hålla i min hand men han log bara och sa "nej, det tycker jag inte". Dagen efter dock tyckte jag att det kändes lite skumt, lite stelt mellan oss... Vi skulle jobba den dagen igen men jag trodde verkligen inte att han skulle komma förbi igen så jag försökte att inte tänka på det men så efter någon timme så kom han fram till oss, lutade sig över incheckninsbordet och sa "ge mig en puss"... tror att jag fastnade för honom då.

Efter vårat pass skulle vi åka tillbaka till Värnamo och sen röra oss hemmåt så jag försökte ringa Robin för att säga hejdå men fick inget svar... Det hann gå ett bra tag för vi va nästan framme i Värnamo när han skrev ett sms... "Ni har redan åkt nu va?..." Jag vart så jäkla glad! Kunde inte förklara var glädjen kom ifrån men jag kunde inte sluta le!!!

Efter det smsade vi hela tiden och redan dagen efter pratade vi i telefon. Vi låg och pratade om ALLT, verkligen allt i nästan 7 timmar... ja ni, killar kan också ;D jag va hooked... helt och hållet hooked.

Måndagen låg vi och pratade och på tisdagen när jag nästan va hemma ringde han mig och sa "jag åker till dig nu, var va det du bodde nu igen i Stockholm?" Juste, kanske är bra att nämna att han är från Norrköping! haha :) Jag fick iallafall panik!!! Jag hade inte städat, jag som älskar att planera hade inte heller fått planera och det va bara så spontant!

Han kom iallafall till mig och vi hade det så mysigt.. allt va perfekt, det kändes rätt redan från början och det gör det fortfarande. Vi blev tillsammans ett tag efter det och den 23:e september flyttade vi ihop i Norrköping.

Han är och kommer alltid vara min soulmate och den rätta för mig för han är den första killen som jag inte tvekade en sekund på. Jag visste att jag ville vara hans flickvän och inget kunde stoppa mig. han är den perfekta pojkvännen, min Robin <3 <3 <3

Det här är en av de första bilderna som togs på oss på Öland, 2011-07-15.




Cards.

Vad har hänt idag? jo, idag har jag och killen fixat lite grejjer hos polisen. Han fixade nytt pass och jag gjorde ett nytt nationellt ID, vuxenpoäng! Egentligen behöver jag ett pass också eftersom att mitt går ut i mars men det fixar jag under våren, tar faktiskt bara upp till 5 arbetsdagar innan man får det och inte en månad som jag trodde haha!

vad hände sen? jo, en liten runda på stan för vi skulle lämna in hans glasögon som skulle få nya bågar och sedan skulle små saker införskaffas som t.ex. skohorn (vi har fått fnatt utan och ALLA gäster har frågat om vi har skohorn!) och en almenacka till mig för nästa år (klarar mig inte utan en, jag ÄLSKAR att planera och skriva ner saker! de som känner mig vet det ;))

Kan även berätta att min morgon började med ett samtal från Adecco om att de har ett jobb till mig och skulle vilja boka in en intervju snart... jag somnade om efter samtalet och blev väckt av nästa som va från Manpower. Siemens ville att jag skulle börja nu i dagarna. Tänk er en trött tjej, halvsovandes, fattar inte vad som händer och ska försöka prata om jobb! Det slutade med att jag sa ja till en intervju med Adeccos förslag för det företaget verkade bra och ligger två min ifrån där vi bor men till Siemens sa jag att jag inte kan börja förens efter nyår eftersom att jag reser bort så vi får se vad som händer :) Imorgon ska jag först till adecco och träffa de där igen och sedan är det intervju med Skandiabanken... nu händer det grejjer!!!

Har haft det underbart idag, en perfekt dag och riktigt mysigt med älsklingen så idag har jag inget att klaga på <3

Still awake.

Sitter på sängen och bloggar istället för att sova men jag är helt ärligt talat inte trött, inte alls! jag va trött runt 18 tiden idag men sen försvann det bara. Det är inte så bra för skulle jag få jobb snart så skulle det bli riktigt jobbigt för mig att ta mig upp i tid men det ska vi nog lösa! Är säkert så pepp första dagen på jobbet att jag inte sover alls natten innan ;)

En sak har jag fastställt iallfall... räkna får är bullshit! Det går ju inte alls eller så är det jag som gör fel men det känns inte som att det ska finnas flera sätt if you know what i mean! Jag måste verkligen vara trött för att jag ska kunna somna. Jag kan inte bara lägga mig för att det är sent och sen slappna av och bara somna utan jag måste verkligen vara TRÖTT. Om jag är trött somnar jag på nolltid.

Okej, vi kan konstatera en till sak... jag är nog trött för hela inlägget handlar om sömn så jag testar och säger härmed GODNATT :)

Love a good crime.

Kan berätta en sak för er om mig. Jag älskar allt som har med mord att göra och nej, det är inte exakt som det låter utan jag älskar kriminalserier, deckare, kriminalromaner och allt sdant. Kan sitta och titta på CSI i flera timmar och även riktiga kriminalserier som t.ex. kvinnor som mördar. Dubbelspel är en av de bästa böckerna jag har läst i mitt liv och om det finns andra som gillar kriminalromaner lika mycket som mig så rekommenderar jag den boken starkt!


En kvinna är otrogen, sedan ser hon sin man mörda killen hon var otrogen med men det är inte allt utan det är en sjuk bok som verkligen inte slutar som man tror! Den är skriven av James Patterson och Michael Ledwidge. LÄS DEN!

Om jag hade haft disciplinen och intelligensen så hade jag blivit kriminalutredare utan tvekan men tyvärr så är inte fallet... hahah fallet, bra ordval där! Näe, tänkte bara berätta lite om mina intressen ;) Mer info om andra intressen kommer någon annan dag, kan ju inte berätta allt nu!


Cozy.

Godmorgon folket!

Sitter på sängen med datorn i knäet efter en underbar frukost. Idag är det tvätt som gäller från kl. 13 och det ska bli så skönt att få bort all smutstvätt, inte för att det är mycket för jag har varit duktig och tvätten en gång i veckan utan det är bara tråkigt att hålla sovrummet rent när man ändå ser högen med smutstvätt i hörnet...

Läste preics i Metro om familen som fick hem en telefonräkning på 410 000 kr... det hade tydligen blivit ett fel hos tele 2... jag hade fått en hjärtattack på fläcken om det hade hänt mig för jag vet ett och annat om skulder och det hade varit en skuld för livet föär mig! fyyyyyyy vad hemskt att se den summan på fakturan! Det har hänt mg en gång att det har blivit fel och som tur va så ringde jag företaget och kollade upp det innan jag betalade in för det slutade med att jag bara skulle betala en tredjedel av det!

Nä, nog om tråkiga saker som fakturor!!! Nu ska jag spela The Sims :D


I forgot you.

Kom precis på att jag inte har bloggat på hela dagen idag! Jätteskumt för annars är det ju så att man kommer på att man ska blogga men inte orkar så man hittar på något annat istället men jag har inte tänkt någonting alls på bloggen idag! Weird...

Cupcakesen igår blev iallafall en hit och peparkakorna blev som de blev (de ligger fint på ett fat just nu men varken jag eller killen har någon lust att äta dem;)). Kan också säga att cupcakes är... slut! haha!
Tog några bilder med Thuys kamera som hon sen tog med sig till stockholm så bilder kommer upp senare men de vart riktigt fina!

Idag har jag... hmm... tittat på True Blood som bara blir bättre och bättre och spelat the Sims 3! Jaaaa, nörd tänker ni nu men det är ju kul :) klarade hela Harry potter spelet så nu är det the sims ett tag innan jag börjar med nästa hp spel ;)

Näe, nu sitter jag och gäspar så det är väl lika bra att sova!

JUSTE! På onsdag är den stora intervjun, på torsdag åker jag till stockholm och hänger med thuy och på fredag drar jag och killen till TYSKLAND! kommer bli underbart att få träffa föräldrarna igen och även få resa med älsklingen! :)

Heidelberg, staden där mina föräldar bor




Baking is making.

Det snöar ute och vad kan man hitta på då? jo, man kan baka! Jag och killen ska göra pepparkakor nu och sedan kanske det även blir några cupcakes bara för att det är roligt att baka! Jag vet att cupcakes inte är juligt på något sätt men det är kul så varför inte :)

Slänger upp lite bilder på allt sen när vi är klara!

Förresten, finns det något bättre än att ligga i sängen på morgonen och bara gosa med den man älskar för jag kommer inte på nåt som slår det just nu!!! Älskar helger! Ikväll blir det lie dricka och häng med Thuy och Marcus och det ska bli skooooojj! Längtar :D

Hey ya.

Funderar på att ta en promenad... nej det orkar jag inte och vädret suger. Jaaaa, jag vet att det inte finns dåligt väder utan bara dåliga kläder men det struntar jag i just nu. Det regnar så jag håller mig inne en stund till!

Min kväll igår slutade med två filmer men egentligen var det tre. Jag såg A Cinderella Story, sedan satte jag på Man On Fire men den har man sett så många gånger att jag spolade förbi alla jobbiga scener och i princip bara såg början och slutet och sedan såg jag halva 27 Dresses så enligt mig blir det två filmer ;)
Efter det kom killen förbi och hämtade upp mig för att åka en snabbis till hans pappa och där fick jag en av mina julklappar som han hade gömt undan där... MIN PARFYM!!! Jag hatar att behöva byta parfym så när min älsklingsparfym tog slut några månader sen grät jag nästan floder och äntligen är vi återförenade... eller okej, det är ju en ny flaska men ändå!

Jessica Simpson - Fancy, bästa parfymen enligt mig då jag älskar söta och fruktiga dofter!

 

Näe, nu ska jag nog gå och träna lite! See ya later!


Girl-time.

Jag tog en låååång dusch (och de gjorde även katterna men inte frivilligt kan jag säga för jag har klösmärken lite här och var nu!), har smort in mig med min favorit kräm (Vanilla by Bettina Barty) och musiken är på.
Nu ska jag fixa naglarna sedan blir det god mat och sen sätter jag arslet på paus i soffan och kollar på en massa serier! Så kommer min kväll se ut och jag har inget att klaga på!

Man behöver ta det lugnt och bara koppla av ibland och det är just det jag har på schemat nu! Girltime :D Hmmm kanske ska skippa serierna och kolla på en massa tjejfilmer istället som min pojkvän aldrig vill se med mig?...
We'll see! Kvällen är ung ;)

Så här ser min kräm ut och den är gudomlig och doftar underbart!


Waste of space.

Ur Metro idag:

"En irländsk kvinna säger att hon inte lyckas registrera sin födelsestad på Facebook. Enligt henne sätter sajten stopp för hennes försök eftersom hon kommer från Effin.

Teorin är inte helt otänkbar eftersom "effin" även är slang för den grova svordomen "fucking". Men för 47-åriga Ann Marie Kennedy är det också namnet på hennes hemstad.

– Jag är en stolt Effin-kvinna. Det finns andra Effin-människor världen runt, och de vill kunna skriva att Effin är deras hemstad, säger hon till Washington Post.

Facebook har vägrat acceptera stadens namn sedan Ann Marie Kennedy försökte första gången i juni i år och nu för hon en kampanj på sajten.

– Före svordomar blev populärt var Effin ett ganska normalt ord, säger hon."


GET A LIIIIIIIIFE!!! Hur orkar människor! Satt och läste lite olika tidningar och började bara garva när jag såg det här... men men!

Idag jobbar killen från 13 till 22 så jag har en massa dötid men jag ska nog hitta nåt kul att göra! Nu ska jag fixa naglarna iaf eller kanske är bäst att städa innan man fixar naglarna ;)

Ciao!

Addiction.

Jag spricker snart. Jag hoppas verkligen att jag får ett jobb snart så att jag kan fixa allt som måste fixas och SEN när allt är stabilt så kan jag äntligen få... shoppa.

Killar rynkar på ögonbrynen och tycker att allt jag skriver är kinesiska förutom de som faktskt pratar kinesiska... de tycker bara att jag är knäpp. Även vissa tjejer tycker att det är skumt men jag älskar att shoppa. Jag är ingen shopoholic utan bara en helt vanlig tjej som behöver det lite då och då men jag är helt och hållet pank så jag har pausat mina behöv ett tag men snart spricker jag. Vilka problem tänker vissa av er men jag skriver det här för att det är just sånt som man kan göra med bloggen, skriva av sig!

Jag har hittat 10000 saker som jag vill ha, suckat lite och bara gått tomhänt ut ur butiker eller klickat på det där jäkla krysset uppe i högra hörnet på hemsidor och det enligt mig är väldigt bra jobbat för så har jag inte varit förut. Jag har många ggr tänkt att jag klarar mig utan det ena och det andra för att jag ska få köpa en klänning som jag blivit förälskad i eller ett par skor som jag "inte kan leva utan" men nu jävlar har jag blivit vuxen haha! Jag skrev inte väskor eftersom jag verkligen nte är en väsk-person! Jag köper max en väska per år (för mig är det ofta!) och den har jag till allt! jag bryr mig inte ett skit om min väska matchar det jag har på mig eller mina skor för det är helt oviktigt för mig. Att följa mode är inte heller viktigt för mig, det är absolut inte därför jag älskar att shoppa! Jag älskar att shoppa helt enkelt för att jag älskar nya saker och jag kan hitta saker som jag blir helt KÄR i och då gör jag allt för att få de grejjerna och jag kan säga att det händer faktiskt inte ofta. Jag tycker om olika saker men kär blir jag inte ofta. You have to catch true love som man säger ;) eller okej det kom jag på nu men det struntar vi i!


Interview.

Kom nyss hem från en jobbintervju och jag säger bara: tåll tummarna som ni aldrig hållt tummarna förr!!!
Jag kommer vara världens lyckligaste tjej om jag får det här jobbet! Eller okej, min fina kille gör mig redan till världens lyckligaste tjej men jag skulle gråta av glädje om jag fick det här jobbet! Då blir jag receptionist, konferens och hotellvärdinna för Siemens i Finspång, nice??? YES!

Intervjun gick hur bra som helst och det är en till tjej som ska på intervju men jag hoppas verkligen att jag får det! Han som intervjuade mig verkade jättepositiv och väldigt imponerad och jag VET att jag skulle passa in bra där för jag brinner för den typen av tjänst.

Det är väl det jag har gjort idag kan man säga :D

Jag och min pojkvän har så kallade mystorsdagar och det betyder att vi inte är med andra då utan bara myser, ligger och snackar om allt mellan himmel och jord, kollar på film eller serier och äter god mat men nu ringde han och sa att han jobbar kväll imorgon så det blir mys idag istället och dessutom börjar han 13.00 imorgon så vi får sova ut tillsammans så jag klagar verkligen inte! :D Tycker att det är viktigt att man kan ha kul med sin partner och det har vi verkligen. I helgen låg vi nästan på golvet och kippade efter luft för att vi skrattade så mycket och det roliga är att vi inte ens vet vad vi skrattade åt :P Han är helt perfekt min älskling!

Näe nu ska jag inte prata vidare om honom för det kanske inte är roligt att läsa för er andra men jag önskar er iallafall en mysig kväll så uppdaterar jag lite senare om jag kan slita arslet från soffan då ;D

Finally.

Då sitter p-staven inne men det va inte lätt. Mina misstankar om plåstrena visade sig stämma för när jag kom dit så fick jag höra ett "åh neeeej!" och jag tänkte "åååååååh nej... vad nudå..."

Det va heeelt fel bedövningsplåster, jag va inte ett dugg bedövad och allt va åt helvete så hon smeta på en annan salva och bad mig vänta ute i väntrummet i en halvtimme så skulle vi testa sen igen om det hade bedövats. 20 MIN senare kom hon och hämtade mig och jag gick in i rummet på skakiga ben... Eftersom att vi inte visste om det va bedövat eller inte så tog hon fram en nål som hon skack mig med och.... nej, det hade inte fungerat som det skulle så jag fick valet att antingen gå hem och försöka få en ny tid eller sätta in den ändå. Mitt huvud sa gör det men resten av kroppen ville vara springa därifrån... Efter några LÅNGA sekunder hörde jag mig själv säga "men kör ändå!" och tro mig, jag vet inte var de orden kom ifrån för jag höll på att skita ner mig själv av rädsla!

Det gjorde svinont! Jag va som sagt inte bedövad men som tur va så tog det bara 10 sekunder så va det klart och jag är glad att jag gjorde det för det va inte det värsta jag har varit med om i mitt liv och nu sitter den i i 3 år så det va lätt värt det!

Nexplanon, scary shit!


Dance with me.

Den här går på repeat hos mig nu och jag hoppar runt som en galning och dansar, girls just wanna have fun ;)




A little scared.

Sitter här hemma med två fyrkantiga och obehagliga plåster på min arm för att bedöva för idag ska jag nämligen för första gången i mitt liv sätta in en p-stav! Och nej, jag ska inte ge mig på det själv för det lät säkert som det utan jag ska till ungdomsmottagningen kl. 14.30 :) Jag är nerväs för jag skulle sätta på båda plåstren på armen men de va mycket större än förväntat och jag tror inte att det bedövas i mitten där båda nuddar så jag hoppas inte att de väljer att sticka in p-staven just där för då lär det göra ont :(

Näe, jag är jättenervös så nu ska jag försöka skriva om något annat istället!

Jag va inne på lite olika sidor och kollade runt lite och då hände det som inte skulle hända eftersom att jag är luspank... jag hittade 3 par skor som jag vill ha... Men jag är stark och kommer inte beställa nåt förens jag har ordentligt med pengar och om allt går som det ska på min jobbintervju imorgon så lär det inte dröjja väldigt länge innan allt löser sig med ekonomin!

Kan ju visa er skorna iallafall!

Pumps, Luna Röd 498,00 kr

Skoletter, Vanja Camel 498,00 kr

Heels, Ashley Svart 598,00 kr

 

Dessa tre par ska jag ha när jag har pengar och jag kan säga att det finns många snygga par på sidan!

Dessa kan man beställa från have2have.se!

 

 


Me today.


Detta är jag idag dock inte lika snygg ;) och helt andra kläder för min del när jag städar!

Here we go.

Godmorgon säger vi även fast det inte är morgon längre!

Jag har suttit i telefonkö denna morgon efersom att det har ringt på våran hemtelefon och bara pipit när man har svarat! Det är irriterande för man springer ju och försöker svara varje gång eftersom att det faktiskt kan vara någon som vill säga någonting vettigt men så är det ingen där och senast så ringde det mitt i natten också så det kändes riktigt bra att bara ta tag i det och se vad problemet är! Är det så att vi har något gammalt faxnr? Är det någon som tycker att det är roligt att jävlas med oss? Nej, det var en sladd som satt i på baksidan av modemet som inte skulle sitta i så vårat eget internet har ringt oss... suck! Men nu är det löst iallafall :D
Fixade även så att vi har nummerpresentatör nu och faktiskt kan se vem som har ringt istället för att försöka gissa oss fram. Har även varit duktig och lagt in en massa nummer i telefonboken, busy morning!

Idag ska jag på återbesök på ett ställe och jag är nervös som f*n! Jag hoppas att allt går som det ska men man vet ju aldrig...

Över till någonting lite roligare... jag har börjat spela harry Potter och hemligheternas kammare och det är så jäkla roligt!!! Jag kommer ihåg att jag spelade första hp- spelet när jag va yngre men jag hade glömt exakt hur roligt det verkligen är :D Riktigt mysigt är det att sitta med datorn på sängen och spela medan älsklingen sitter och spelar HoN vid sin dator för det är verkligen som att vi umgås! Man kan vara ropa på den andra (skriver ropa för att han sitter med headset på;)) och säga nåt gulligt, le mot varandra eller bara skriva "jag älskar dig" på skype... i love it <3



Nu ska jag kela lite med katterna som får ersätta min kille för jag saknar honom!

Time.

Jag har hittat två klockor som jag har blivit helt förälskad i... Jag gillar att ha på mig klockor eller armbandsur ska vi nog säga men jag har inte hittat den perfekta... men nu har jag det!

Märket är Michael Kors och båda kostar 2 995 kr.

MK 5263


MK 5223

 

Jag är mest kär i den andra som är ljusrosa eftersom att jag är mörkare i hyn, tror att det skulle vara den perfekta färgklicken! Får se vad som händer i framtiden men nån dag ska jag ha en av dessa! Så är det alltid med mig... jag blir kär i något och då har jag bestämt mig och det spelar ingen roll om alla hinner köpa samma sak eller modet förändras, jag får min kärlek tillslut ;)


Perfect.

Nu är alla julklappar inhandlade och jag är glad glad glad! Sprang runt på stan för att fixa det sista med julklapparna till min kära pojkvän men eftersom att han läser den här bloggen så kan jag ju inte skriva vad jag har köpt så jag lägger upp bilder på det senare! Jag blev iallafall hur nöjd som helst och det tror jag att han också kommer bli för det är saker han verkligen kommer använda men inte har önskat sig!

Va inne på vägledningscentret idag också för att höra om lite utbildningar men fick inte så jättebra nyheter då utbildningen jag vill gå inte startar förens i höst nästa år så det blir att jobba iallafall ett tag till så nu hoppas jag stenhårt på jobbet på skandiabanken!!!

Igår kom min älskling hem med ett stort paket som innehöll en av presenterna till mig och nyfikna och knäppa som vi är (tack o lov att BÅDA är det!) så kunde vi inte hålla oss så jag fick öppna paketet igår...
Jag fick en helt ny laptop... jag blev helt stumm, kunde inte få ut nåt ord förutom att jag ville börja grina för att jag va så lycklig! Han köpte en dator till mig eftersom att han visste att min gamla va riktigt gammal och inte fungerade som den skulle... Jag säger det igen: jag har världens bästa pojkvän <3 <3 <3

Denna fick jag!!! :D

Nu ska jag fixa lite hemma för ikväll ska vi iväg och käka middag borta och dricka lite vin men innan det blir det lite julmys för han ska nämligen få sina julklappar :D

 

 


Till Thuy.






Soon.

Snart är även denna vecka slut och snön har redan fallit så jag är faktiskt lycklig! Vaknade imorse när pojkvännen drog till jobbet, tittade på mobilen och fick se ett sms... Fick veta senare att stackars Thuy har legat sjuk hela natten :'( Håller tummarna att hon mår bättre snart för hon är verkligen inte en person som gillar att sitta still och dessutom ska hon ha herrbesök i helgen ;)

Min dag bestod av att gå till banken för att aktivera mitt nya bankkort som kom med posten i måndags och sedan gick jag och köpte honung till killen som har fått höra att det är det bästa rengöringsmedlet för ansiktet så vi ska börja testa det!

Just nu sitter jag och försöker boka biljetter till stockholm eftersom att jag ska flyga till Tyskland från Arlanda... krångligt som fan men det ser ut som att det går att lösa ändå!

Avslutar med en bild på världens sötaste katt, Sheldon <3


One more.

En till människa i min omgivning som är gravid och ska få barn snart. Vad är det som händer?!
Är jätteglad för deras skull, känner båda men det stör mig att alla är så glada och speciellt deras föräldrar verkar vara överlyckliga! Killen är ett år yngre än mig och tjejen är två år yngre... Varför är det så fel att JAG vill ha barn? Är så jäkla dålig på allt annat (förutom att vara en bra lyssnare) så jag är väl inte ämnad att göra nåt speciellt. Känns som att alla är glada för ALLA andras skull men när det kommer till mig så blir det alltid :"va? jahaa... ah okej men vad roligt då"... suck suck suck! Jag behöver bara skriva av mig lite för jag vet att det finns många som skulle vara jätteglada för min skull men jag är tjej så jag behöver dampa av mig ibland ;)

Bajs på alla. Over and out.

Chocolate.

Vi älskar choklad och man kan ju aldrig ha för mycket choklad... i år blev det fyra chokladkalendrar (två var) för oss! Två köpte killen till oss och två fick vi av hans mamma som brukar köpa varje år :) Det dumma är att vi va lite busiga igår och öppnade första luckan så det blir ingen choklad för oss idag... om vi inte köper mer! hehehe näää lite behärskning!

Nu är ju frågan: ska man fortsätta i samma tempo för det betyder att det är dags för lucka nr tvåååååååååå :D


Effective.

Hola amigos!

Nu är jag helt slut i kroppen och orkar knappt lyfta ett finger (fråga mig inte hur jag orkar skriva det här för jag orkar inte ens gå in på det!). Jag gav mig på zumban igen och inte nog med ett pass på 45 min så körde jag ett på 45 min OCH ett intensiv pass på 20 min... Jag är helt slut! Orkar knapt tänka :P

Ska hoppa in i duschen och dra ut för att fixa lite grejjer som att posta ett brev och dela ut lite CVn! Orkar jag ens gå? klart jag gör! Orkar jag gå hem också? We'll see. Annars får killen komma och hämta mig för jag blir väl liggandes någonstans när mina ben slutar lyssna på mig för att jag har torterat dem tillräckligt ;)

Slänger in en bild på mig och Thuy, världens bästa tjej det där <3


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!