Relax, great medicin.

Nu har jag och killen tagit en dusch så jag sitter på soffan med datorn i knät och känner mig helt avslappnad. Underbar känsla! Jobbet gör mig så otroligt trött att jag verkligen måste kämpa och hålla mig helt sysselsatt efter för att hålla mig vaken. Känner att jag är ganska trött nu så det blir sängdags för mig så jag säger godnatt!

Så här pigg är jag verkligen inte just nu... detta är från en drinkkväll hos Thuy innan utgång!

Small things mean more than you think.

Nu kan jag berätta vad jag hade planerat. Jag va på stan idag och köpte två tröjjor till killen som jag hittade och visste skulle passa honom jättebra! Dessutom firar vi 7 månader idag så det passade ju perfekt!
Kände att jag va sugen på något nytt så jag skrev små lappar som jag gömde på olika ställen i lägenheten så att det blev som en tipsrunda för honom och jag kan säga att det blev hur lyckat som helst! Jag var mer spänd än vad han var men han tyckte att det var jätteroligt att gå runt i lägenheten och sen hitta presenterna. Definitivt något jag kan tipsa om bara för att göra det lite roligare om ni vill överraska någon. Det ska iallafall göras om hos oss!


Waiting for something fun...

Nu är jag hemma från jobb och lite andra ärenden. Åkte in till stan direkt efter jobbet för att fixa allt. Kan även berätta att jag hade oturen som tog mitt sista samtal kl. 14.45 (slutar 15.00) och samtalet höll på till 15:36... ville lägga på i örat på kunden en miljon gånger under samtalet för hon vägrade lyssna på mig! Kunder som är envisa och vägrar lyssna är det värsta som finns för det går verkligen inte att diskutera då. Hon visste att jag hade rätt och jag försökte förklara det men det gick inte så hon fick återkomma till oss imorgon för jag sa bara att vi inte kommer någonvart!
Idag har jag och pojkvännen bestämt att vi ska laga god mat (blir laxpasta) och sedan ska vi tända en massa ljus i vardagsrummet och bara ligga och kolla på film och mysa. Jag kan inte föreställa mig en bättre kväll och dessutom så har jag en rolig grej planerad som jag tyvärr inte kan skriva här än för killen kan ju se det då men jag berättar vad det är när jag skriver nästa uppdatering!

Gammal bild på mig, vet inte om jag försöker göra reklam för Breezer eller något sådant men jag gillar bilden!


Just shoot me.

Äntligen är jag hemma från jobbet och jag har en fet klump i magen... Hela dagen gick jättebra förutom sista halvtimmen när en av våra coacher satte sig bredvid mig för att: medlyssna. Hjärtat åkte upp i halsen och jag ville bara springa därifrån för man är fortfarande så osäker och rädd att man ska ge kunden fel information och nu sitter en till person bredvid dig som ska lyssna på ALLT du säger... nej, tack! Det gick ju precis som jag trodde... Sa helt fel och allt gick åt helvete nr jag faktiskt visste hur det skulle vara egentligen! Var så nervös att allt blev fel i hjärnan och jag fick totalt hjärnsläpp. Efter det hade jag en klump i magen och mådde allmänt dåligt och det jag fick höra innan jag gick var att de ska lyssna hela dagen imorgon också... kul.


More changes.

Jag fick ju ett ryck några dagar sedan att jag ville färga håret och idag var det killens tur! Helt plötsligt så kom han på att han ville färga så vi gick iväg till hemköp för att hitta någon färg som passade. Han var sugen på rött men jag kände att det var min uppgift att sätta ned foten så det fick bli brunt! Jag tycker att det passar honom jättebra! Så här såg han ut innan...

Så här ser han ut nu! Blev kastajebrunt!

 

Håller på att tvätta nu men allt borde vara klart nu så jag ska hämta tvätten, duscha och sedan är det sängdags och mys med killen för mig! Godnatt när det väl är dags.

Work, work and work some more.

sitter på jobbet just nu och tar det ganska lugnt för det har inte börjat ringa så mycket än vilket är ganska skönt! Idag blir det mys och spa-kväll för min del, känner att jag behöver det! Ska se om killen vill mysa med mig också för då blir kvällen perfekt!

Eyes wide shut.

Mina ögonlock känns tunga och det är bra för jag borde verkligen lägga mig tidigt idag men så här tidigt var inte planerat! Men det är bara att lyssna på kroppen. Godnatt!


Spare some time.

Äntligen hinner jag skriva! Jag började mobilblogga två gånger idag men hann aldrig skriva klart eftersom att det ringde konstant på jobbet idag. Hann ta 40 samtal idag och normalt ligger jag på runt 25 samtal så det är en bra förbättring. Började mitt pass på jobbet kl. 8 och det är lördag så jag trodde att det skulle vara lugnt ett tag men icke sa nicke. Redan då var det KÖ! jag hade inte en enda lugn stund! Vi skulle ha lunch kl. 12 men kunde inte gå förens kl. 14.00 eftersom att det va så många samtal och vi fick ju inte låta kön bli längre.

Efter jobbet blev jag hämtad av killen och sen var det bowling med hela hans familj och lite släkt. Det va så jäkla roligt! Älskar verkligen hans familj, alla är helt underbara! Jag va ganska bra kan jag ju också skryta med men jag ser ganska mobbad ut när jag bowlar för jag går fram till strecket och kör därifrån haha! Kan inte ta sats för då kan jag verkligen inte sikta...

Nu sitter jag och myser på soffan medan killen är chaffis åt sin morbror så jag myser med Sheldon isället och kollar på Step Up 2.

Mys på hög nivå!


Sleep and rest, the best.

Vaknade upp idag kl. 06.50 för att mobilen skrek i mitt öra. Förstod inte riktigt vad som hände så jag stängde bara av alarmet och la mig igen. Inte en bra idé! Jag hade ju ställt klockan av en anledning och den anledningen var att jag skulle upp och tvätta! Så nu ligger en stor hög med smutsiga kläder kvar hemma och jag måste boka om tiden vilket kan bli svårt då jag jobbar sju dagar i sträck nu men det löser sig nog.

Ska iväg snart med killen. Vi tänkte gå runt på stan och mysa lite och fira att alla räkningar är betalda!

Ta mig tillbaka till värmen!


You've got to be brave.

Idag gjorde jag någonting som jag har velat göra ett bra tag nu och jag kan ju säga att jag inte hade gjort de om inte killen hade pushat mig. Jag tonade håret! Meningen var att jag ville ha lite röda nyanser i mitt svarta hår så vi åkte iväg till Maxi idag för att köpa färg. Väl framme hittade jag den perfekta färgen men insåg sen att det endast var toning. Tvekade lite för jag vet att håret kan förstöras av toning men det fick bli den ändå. Nu i efterhand så hade jag velat färga istället för jag är sjukt nöjd med färgen så det är ju synd att den försvinner om några veckor. Tummen upp till pojkvännen iallafall som gjorde allt! Han tror att jag blev missnöjd för att jag gnällde om varenda lite grej han gjorde men jag tycker att han gjorde det jättebra! hade inte kunnat göra det bättre själv!

Tänkte lägga upp en bild men det är så svårt att få med det röda på bild om man inte är ute i solljus för mtt hår är så mörkt men jag ska försöka lite senare, i promise!



All-nighter.

Idag har jag sovit ut! Igår efter jobbet gick jag förbi macken och köpte lite godsaker och cola till mig och killen så att vi kunde mysa ner oss i soffan. Jag kommer ihåg att jag la mig ner efter ett tag och sen är minnet borta. Då hade jag tydligen somnat och killen hade sedan lett mig in till sovrummet och hållit för mina ögon i köket eftersom att det va ljust där, hur gullig är inte han! Jag somnade direkt och vaknade runt halv 6 tiden av att dörren till sovrummet stängdes, tittade till vänster och där var det tomt så jag smög ut till vardagsrummet och såg att killen satt där och kollade på sin serie. Han kunde tydligen inte sova alls så jag mös ner mig hos honom i soffan istället. Underbart mysigt var det!

Två helt utslagna katter efter mycket lek!

Errands to run, thing to get done.

Idag har jag lite saker som ska fixas innan jobbet och jag ger mg själv smisk för att jag gick upp så sent men sömn behövs ju också. Vaknade av att killen drog mig tätt intill sig och höll om mig och då fanns det ingen tanke på att gå upp kan jag ju säga!

Jag ska duscha, fixa naglarna, gå förbi apoteket och även laga mat till oss innan jag ska iväg till jobbet så det är bara att sätta igång men jag hoppas att ni får en fin dag! Jag är lycklig för jag är ledig imorgon och på fredag och sedan jobbar jag helg vilket betyder ob-tillägg! jippi för mig.

Finaste killen i världen med en björnfitta på skallen haha!


Didn't go as planned.

Drog ut runt 10.30 för att åka förbi ett apotek och hämta ut hostmedicin till min stackars pojkvän som nästan hostar ut sina lungor snart, sedan skulle vi till smådjurskliniken för att vaccinera katterna MEN där gick inget som planerat. Killen hade varit där ett par år tidigare så han visste vart det låg men när vi väl kom fram så hittade vi inte. Sedan insåg vi även att båda våra mobiler låg hemma och det var 5 min kvar. Missar man sin tid och inte avbokar den får man ju ändå betala och det skulle bli 600 kr så det var bara att köra hem, hämta mobilen, ringa och säga att vi blir sena och sen köra dit vilket visade sig vara NÄSTA avfart och inte den vi hade tagit. Väl framme så gick inskrivningen jättebra men när vi kom in i rummet för vaccineringen kände vi att Sheldon (killen) började bli lite konstig. han va jättesvettig om tassarna, andades fort som fan och flåsade t.o.m som en hund! han sträckte verkligen ut tungan och andades snabbt! Han ville inte heller vara framme som vanligt och kela utan höll sig i ett hörn och bara låg där.

Då började de undra om de skulle vaccinera honom eller avvakta så det fick bli avvakta och se om han blir bättre. Då tänkte vi att de kunde vaccinera Winnie för hon va normal men nej... precis när djurskötaren skulle börja kolla på Winnie så nyser hon. Då fick vi avvakta med henne också.

Nu är båda katterna hemma, ovaccinerade och fullt friska också! Sheldon blev normal så fort han kom hem precis som vi trodde så allt verkar vara lugnt. Nu får vi se hr vi gör med vaccineringen.

Även katter kan bli mongo på bild ;)


Late night writing.

Grym dag på jobbet! Hade underbara samtal som inte var alltför krångliga (lär få sota för att jag skriver detta imorgon), hade roligt med alla på jobbet och dessutom så fick jag iväg ett gross som är en term för en nyteckning. En kund ville ha mobilt bredband så det sålde jag idag vilket var ganska läskigt för då skulle ett muntligt avtal spelas in med kunden och man får ju säga fel i inspelningen men man får inte glömma att säga någonting som är viktigt! Det gick bra och jag får provision så jag är lycklig.

Sitter i sängen nu under täcket och försöker bli trött men det verkar inte fungera så jag är nog uppe en stund till. Men godnatt när det väl gäller!


Done a lot today.

Kan ju börja med att berätta att min kära pojkvän med det bästa immunförsvaret i världen har blivit smittad så idag är han hemma. Han vaknade med feber imorse så han fick sätta sig i duschen för att få ner kroppstempen. Jag var rädd att skulle bli smittad för då finns chansen att jag blir smittad igen eftersom att man inte riktigt kan bli immun mot detta... men men, det återstår att se!

Nu har jag iallafall storstädat hela lägenheten så allt skiner och maten står på spisen så jag ska bara slänga på mig lite kläder, gosa med killen, sminka mig och sedan dra till jobbet. Slutar kl. 22 idag och då blir det att skynda sig hem för att ta hand om sjuklingen. Hatar att jag inte kan var hemma och göra det hela dagen men så är det tyvärr.

Ni får ha en fin dag med tanke på det fina vädret, njut!


12 veckor gamla små katter, vi hade precis kommit hem med de och inte ens hunnit fixa matskålar eftersom att allt hände så snabbt när vi skulle köpa dem. Världens finaste katter!

Tropic dream.

Tänkte tipsa om en god dryck som jag och killen unnar oss ibland. Okej, unnar kanske är fel ord eftersom att den inte är dyrare än andra drycker utan det är mest så att man glömmer den och kommer på EFTER att man kunde ha köpt det som med en massa andra varor som man är sugen på men inte är standard när man handlar för månaden. Drycken heter som ni ser Tropic Dream och jag brukar ta Mojito smaken medan killen tar Kaktus och båda är goda! Ha bara i några isbitar så är det perfekt och speciellt på sommaren, törstsläckare nr 1!


Weddingplanner.

Ni ska bara veta vad jag gjorde igår kväll... Killen drog ut med sin kusin och jag hade sett filmen Bridewars under dagen så jag började fundera på bröllop och hela den biten. Vi är inte förlovade men vi ska spendera våra liv ihop så det kommer ju antagligen leda till det. Jag började fundera på hur det är att planera ett bröllop så då fick jag en idé. Jag ska planera mitt bröllop! Satte mig med block och penna på sängen framför datorn, drog på lite skön musik och började (läs: började tänka). Jag visste inte var jag skulle börja! Så jag gjorde det som inte ska göras... jag googlade "planera ett bröllop"... haha!

Fick upp att man ska planera en budget men det va helt omöjligt så jag satte igång med lokal till festen istället. Jag kan ju säga att det är tur att jag började redan igår för jag kan gifta mig om 5 år för jag kommer behöva dessa 5 år att planera det perfekta bröllopet.

De flesta tjejer drömmer om det perfekta bröllopet men jag vill ha det perfekta bröllopet för mig och min kille, inte bara för mig.


Go back through music.

Att ha minnen som är kopplade till vissa låtar är en av de underbaraste sakerna som finns. Vi sitter just nu i sovrummet hemma och bara lyssnar på gamla låtar som påminner om barndomen. Riktigt mysigt faktiskt med tanke på att vi inte kände varandra när vi va yngre så det gör det roligare nu. Vi kan ligga ibland och bara berätta om roliga saker som har hänt oss när vi va små så ligger vi bara och garvar åt hur dumma vi va en gång i tiden.

Weheartit


To sick to even move.

Det blev inget bloggande igår för jag vaknade upp med 39,5 graders feber och det höll i sig ett bra tag. Jag kunde inte ens flytta min arm för det sände ut smärtsignaler i hela kroppen som gjorde att jag bara började böla. Låg i sängen till kl. 12.30 utan att röra mig en enda centimeter. Jag kände att magen började kurra någongång runt 11 tiden så kl. 12.30 var det bara att dra upp sig själv ur sängen. Som tur är har min fina kille köpt en massa blåbärssoppa till mig för det är typ den enda jag har fått i mig de senaste dagarna och det är så jäkla gott! Det sjuka (haha sjuka, bra ordval) är att jag är helt täppt i näsan, känner inga dofter eller smaker överhuvudtaget men blåbärssoppan känner jag. Känner precis hur den smakar och doftar! Underbart är det!

Nu kurrar magen igen så det blir att få i sig någonting mer och idag mår jag bättre så det kanske kan bli annat än barnmat!

Får man vara så här söt?! Vinnie, våran söta tjej.

Don't wanna be ill.

Ligger hemma sjuk och tröstar mig själv med soppa och Ellen Degeneres Show. Hon är ju så jäkla rolig! Det värsta är att jag hostar och får ont i bröstkorgen så fort jag skrattar så det är nog bäst att slå på nåt sorgligt istället.

Vaknade upp imorse och kände ett enorm tryck i bröstkorgen. Ville hosta hela tiden men varje gng jag hostar gör det ont i hela kroppen så jag försöker göra allt för att undvika det. Jag orkar verkligen inte vara sjuk men det är bättre att bli sjuk och vila ut sig helt än att gå runt och vara hängig hela tiden.

Nu tänkte jag faktiskt mysa ner mig helt och hållet i soffan och kolla på en massa serier och filmer så jag uppdaterar lite senare igen.

Så här pigg vill jag vara nu! Men jag ska faktiskt ta och njuta av den här tiden nu när jag inte behöver tänka på nåt.


The amazing feeling called love.

Har för mig att jag har skrivit ett inlägg om hur jag träffade min pojkvän så nu tänkte jag berätta hur vårat förhållande är. Han har inte varit i ett "riktigt" förhållande tidigare medans jag har långa föhållanden bakom mig men trots detta så är han mycket bättre än mig på allt vad förhållanden innebär. Jag kan bli arg, ledsen, besviken, sårad eller bara förbannad men han lyckas alltid vända på mitt humör och göra mig glad. Han är den första människan som får mig att känna mig säker och trygg för när han säger att det alltid kommer vara vi två och att han aldrig kommer lämna mig tror jag verkligen på honom och jag VET att det kommer vara vi.

Folk som träffar oss säger att vi passar ihop som två pusselbitar, att det är underbart att vi har hittat varandra för att man verkligen märker att vi hör ihop och det är så underbart att höra.

Vi spenderar mycket tid med varandra. Så fort vi har tid är vi med varandra och tanken av att vi ska tröttna på varandra finns inte för det finns inget som är tråkigt. Vi kan ligga och skratta i flera timmar åt varandra när vi gör riktigt fula miner, kittlar eller biter varandra. Det kanske låter skumt men det är så otroligt roligt och det är någonting som vi tycker om båda två.

Det finns inget som gör mig obekväm med honom. Jag skulle kunna göra vad som helst utan att känna att jag verkligen skäms. Visste sen kan det ju uppstå stunder då man känner "men varför gjorde jag så?!" men då tittar jag bara på honom, ser att han ler så släpper allt.

Vi är ett par som i princip sitter ihop och jag skiter fullständigt i hur många som tänker gnälla på det för jag älskar att vi är så! Jag kan helt ärligt säga att under den tiden som vi har spenderat med varandra så tror jag att vi har duschat ihop alla gånger förutom kanske... fyra gånger. Ska jag duscha efter jobbet väntar jag alltid på Robin och då brukar vi sätta oss i duschen båda två och bara njuta av att vara med varandra.

En typisk kväll skulle vara att han lagar mat efter duschen medan jag städar undan och fixar all disk så att vi kan sätta oss i lugn och ro och äta mat tillsammans. Vi brukar oftast äta framför tvn och sedan bara sitta och mysa framför någon serie eller något tv-programm. Sedan brukar han vilja spela lite på datorn och då tar jag min dator och sätter mig på sängen i sovrummet medan han sitter och spelar. Det är hur mysigt som helst att bara kunna vända sig om och säga "jag älskar dig" och sedan fortsätta med sitt när man känner att man ändå är i samma rum som killen.

Vi är knäppa i huvudet båda två men det är en av sakerna som gör oss till ett bra par och jag kan säga att jag trodde att jag hade det bra innan men nu när jag har hittat Robin så vet jag inte ens vad jag gjorde innan! Hur kunde jag vara utan honom?!

Man känner direkt om man har hittat den rätta... jag lovar!

Being taken care of is heaven.

Ligger i sängen och är beredd på att somna för de senaste dagarna har jag sovit alldeles för lite och det känner min kropp av idag. Kom hem från jobbet runt 15.30 och sen kände jag hur juvudvärken kom, sedan fick jag lite ont i halsen och vips så låg jag bara på soffan och hade ont i varenda kroppsdel. Sjukt hur fort det kan gå!
jag vägrar bli sjuk, så är det bara så nu har jag duschat med pojkvännen, tagit två alvedon och ltt killen bädda ner mig i sängen. han är bäst på att ta hand om en när man mår dåligt! Har man honom i närheten är det okej att vara sjuk hehe!

Min dag på jobbet gick hur bra som helst. Fick några riktigt irriterande samtal som höll på att förstöra min dag men då kom ett bra samtal och sköt undan alla mina negativa tankar så det va kul. Man kan ju bara älska kunder som är nöjda och verkligen tackar för servicen man gett.

Dessa skulle man ju vilja ge alla kunder innan de ringer in till oss!

Tänkte skriva ett inlägg om mitt förhållande strax så kika in snart igen!

Love and snow, perfect combination.

Kom precis hem efter  en underbar middag på texas longhorn (som förövrigt ligger 2 min ifrån oss, skönt!). Det var egentligen meningen att jag skulle planera dagen idag men killen tog kommando så jag fick inte (läs: behövde inte) göra nåt! Han hade bestämt att vi skulle äta ute och gud vad gott det va! Jag åt revbensspjäll med pommes och han tog en hamburgare med pommes.

Det har varit en perfekt dag enligt mig och nu sitter jag på sängen framför datorn och äter min goda klubba som aldrig tar slut!

Älskar dig av hela mitt hjärta och tack för den perfekta dagen <3

So much love.

Kom hem från jobbet idag och hade fått ett sms av killen där det stod att jag skulle ringa honom när jag va hemma. Ringde men fick inget svar så jag tänke testa igen efter en stund men då öppnas ytterdörren helt plötsligt. jag trodde först att det var byggare som ville in och installera fiber hos oss så jag gick ut för att kolla och där står min underbara pojkvän med en ros i handen! Hur jäkla söt är inte han?! Fick även ett jättefin kort, en sten som det står Min Ängel på och en klubba!

Älskar dig Robin, du är verkligen mitt allt och du vet precis hur du ska göra mig till den lyckligaste människan på jorden! <3 <3 <3

Hoppas alla har det fint med sina nära och kära! Ikväll ska vi ut och äta middag och bara njuta av varandras sällskap!

True stuff.


So tired but I won't sleep yet.

Jag sitter just nu proppmätt på soffan och bara njuter. Har kollat på mina serier som jag följer slaviskt (Gossip girl, 90210, pretty little liars, the big bang theory och how i met your mother) så nu är jag nöjd. Dock så är det tråkigt att man måste vänta en hel vecka på nästa avsnitt.

Började jobbet kl. 8 idag och det kändes som att jag jobbade i fem minuter, sen va det lunch och efter det var det jobb i fem minuter till och sen dags att gå hem. Dagen gick så jäkla fort idag! Det ringde på ordentligt idag men det var mest goa och glada gamlingar som ringde så det va kul. De blir så glada när man hjälper till och verkligen anstränger sig.

Om jag ska vara helt ärlig så håller jag på att somna nu... krävs mycket för att hålla mina ögon öppna men jag vägrar lägga mig nu för det känns mobbat... eller?

Bjuder på en bild på mig istället, osminkad som är ganska standard för mig men på bild ser jag bara trött ut när jag är osminkad.





Cuddly.

Sitter framför dator och tv nu och bara tar det lugnt. Vi kom hem från Strängnäs, lagade mat (killens goda krämiga pasta med bacon) och sen la vi oss på soffan och bara mös.

Nu sitter jag med Sheldon (Shelly) i famnen och han kan vara världens mysigaste katt! Kan älskar mtt hår så han gosar alltid in sig hos mig.

Han är och kommer alltid vara min bebis! Får lite mamma-känsla när han ligger hos mig.

Roadtrip.

vi kan ju börja med att säga att det är underbart fint väder ute, man blir så glad! Det är soligt och inte såkallt att man dör av att vara ute. Sitter i bilen på väg till Strängnäs just nu. Vi ska hälsa på killens pappa som har opererats där. Ska bli kul att vara hos honom ett tag för han har säkert haft det tråkigt där de sen aste dagarna. Efter detta blir det bara mys och så lite pokemon!

Such a bad loser.

Jag är är en dålig förlorare. Punkt slut. Stackars min pojkvän som står ut med mig och jag förstår faktiskt inte hur han gör det. Han förtjänar guld för det.

Vi spelade nyss alfapet och jag förlorade så hårt. Kände hur det började koka inombords bara för att killen började asgarva när han lyckades lura mig och fick 32 hela poäng för ett ord med två bokstäver. Fyyyfan! Trodde att jag skulle explodera. Egentligen så blir jag ju glad för andra och jag har inga problem att hjälpa andra heller under spelets gång men jag HATAR att förlora. Det är ju ganska vanligt att det är så men det är verkligen någonting som jag ska jobba på för det kan inte vara så illa som det är.


Give me the creeps.


What did really happen?

It's saturday! Men det vet ni ju redan...

Idag har jag hängt med killen och bara myst. Nu sitter hans lillebror här hos oss också. Robin gjorde sina gooooda hamburgare som han gör helt själv from scratch så vi är mätta och belåtna och det enda som fattas nu är att vi ska spela Wii!

Sitter och kollar på Fahrenheit 9/11 just nu och det är så sjukt intressant! Jag älskar dokumentärer och filmer om mysterier och händelser som avslöjar hur det egentligen var. Min favoritfilm är "All the presidents men" som är jättegammal men otroligt bra. Den handlar om två journalister som lyckas snooka så mycket i det amerikanska systemet att de får fram att Nixon var inblandad i Watergate-händelser som sedan leder till att Nixon tillslut avgår. Helt otroligt hur duktiga dessa två journalister var. Se den om ni är intresserade av sådant! sedan kan ni även kolla på Nixon/frost som är en annan film om en intervju som gjordes med Nixon.

Nu är det ju så att den här dokumentären (Fahrenheit 9/11) är emot president George W. Bush men om jag ska vara helt ärlig så har jag inte fått en bra bild av honom innan heller. Han verkar vara en sån som hellre håller sig undan tlls allt går över, som en struts som sticker ner huvudet i sanden för ser den inget så finns det inte. Känns nästan som att han är den som suckade högt när allt med 11:e september hände bara för att han inte orkade eller ville hantera allt som skulle komma efter.

3000 människor dog... det är helt otroligt. Bush försökte agera genom att skicka trupper till Afghanistan men enligt sokumentären så fanns det fler snutar på Manhattan än i Afghanistan...

Värt att tänka på.


Sleepyhead? not yet.

Kan verkligen inte sova så det får bli att sitta framför datorn ett tag. Jag har på senaste tiden blivit helt beroende av wordfeud igen och jag kan inte låta bli. Så fort jag får tid över sitter jag med mobilen i handen och jag får nästan abstinens när det har gått lång tid utan någon händelse. Vad är det som händer?! Men det är ju så jäkla kul! Det är samma med vanliga sällskapsspel. Jag blir helt beroende och riktigt besviken när andra inte vill spela längre för jag skulle kunna köra hur länge som helst. Nu lät det där nog snuskigt men jag menade faktiskt spela sällskapsspel...

Ja vad händer annars i mitt huvud just nu? Jag är helt besatt av alla som ska få barn. Tycker att det är hur gulligt som helst och nu är jag uppe i 5 pers som jag känner som ska få barn detta år och 3 av dessa par har nyligen förlovat sig. Det är roligt att följa deras liv (på facebook) bara för att man vet vilka personerna är. Mysigt på något sätt. Känner själv att det dagen då vi bestämmer oss för att skaffa barn ska verkligen vara den lyckligaste dagen i vårat liv. Det ska inte finnas några bekymmer (pengar eller saker vi inte kommer få göra) utan allt ska vara bra och vi ska känna att vi klarar av det som väntar oss. Längtar lite för jag vet att vi skulle klara det hur bra som helst men det är ju självklart mycket mer än bara mys och gos med en liten bebis.

När dagen är inne så kommer den vara perfekt.
Känner att jag hoppar från ämne till ämne så det kanske visst är dags att sova men först ska jag... spela lite wordfeud!

Turn back time and read it again.

Ännu en dag avklarad på jobbet och imorgon är det freeedag så jag klagar inte!!! Känner mig helt död nu så jag ska nog lägga mig i sängen. Satt och spelade lte pokemon med killen men kände att jag knappt kunde hålla ögonen öppna så det är ingen idé att fortsätta. kan ju med gläjde meddela att jag tog 25 samtal idag vilket är ganska bra. Första dagen tog jag endast 10 samtal eftersom att det tog så lång tid att fixa allt mellan alla samtalen men nu går det fort.

Nu blir det sovdags. Ska kanske ta och läsa lite innan jag somnar. brukar somna bättre då och man har ju sjuka drömmar men det får man ta. Blev sugen på att läsa Harry Potter-böckerna häromdagen men vi får se.


Yes, i really do.

Guys should know this.

Perfekta killen som vet exakt hur han ska hantera mig... är min fina underbara pojkvän. Helt otroligt att jag hittade honom! Eller att han hittade mig rättare sagt...

Holding on.

Sitter här vid datorn nu relativt pigg. Känner att jag verkligen inte sover som jag ska. För det första så har jag inte lyckats vända tillbaka på dygnet helt och dessutom så vaknar jag upp flera gånger mitt i natten av någon konstig anledning... Det spelar alltså ingen roll hur länge jag sover för jag är ändå inte helt utvilad på morgonen. Det ska bli skönt att jobba 8-15 nästa vecka så att man faktiskt måste upp tidigt för nu ligger jag alltid och drar mig i sängen så att jag ska kunna hålla ut på jobbet till kl. 22.

Har ju kommit ut i drift nu vilket betyder att jag spenderar dagarna med att ta samtal och det går bra! Tycker lite synd om vissa andra som verkar ha förlorat livsglädjen för att de har fått kunder som bara har skrikit eller gråtit i telefon. Jag har också haft vissa som har skrikit men problemen har jag ju kunnat lösa så då har det varit lugnt.

Nu ska jag tagga inför nästa jobbpass och idag är det torsdag så snart är veckan slut! Jag längtar för då ska jag hänga med min kille och bara ta det lugnt!


WORD!


Does it have to go?

Sitter på sängen just nu och vill bara stanna hemma och mysa hela dagen (som vanligt dåra) men ska iväg till jobbet om ett tag. Jag vaknade upp idag och kände hur det sved i överläppen. Såg att det började bli en blåsa på läppen igår och imorse fick jag det bekräftat. Nu svider det som fan och det känns som att mina läppar är enorma. Kul grej!

Fick även en avi idag om att jag kan hämta ut ett paket på posten så jag drar dit imorgon och ser vad det kan vara. Det är alltid lika spännande!

Fick även lust att bli av med lite grejjer som jag inte använder så jag kommer nog starta några tradera-auktioner ganska snart så får vi se vad som händer. Mitt motto är för närvarande "har det inte använts på 2 månader behöver jag det inte"... Får se hur det bli när rensningen är igång... "ÅH men den häääär hade jag glömt bort helt!""Den här kommer jag HELT KLART använda nån dag snart!"... suck! Vi tjejer är ju värdelösa på den biten. Borde be killen göra en rensning bland mina kläder.. det skulle gå fort som fan!


My real day off.

Idag har jag inte gjort ett piss! har bara hängt med killen och tagit det lugnt framför dator, tv och myst på soffan. Man behöver dagar som denna ibland. Killens pappa plus familj kom förbi en stund och grattade mig och så fick jag ett presentkort på Crispin så jag ska gå förbi där i veckan och se om jag hittar skor som jag vill ha! Kikade runt lite på nätet men hittade inga skor som kändes som min stil så det är lite bra att gå dit och kolla.

Både jag och killen sitter vid varsin dator nu och ingen är trött. Måste försöka vända tillbaka på dygnet men det kommer nog ta ett tag!

Kan ju testa att säga godnatt nu men man vet aldrig om något inlägg dyker upp lite senare... får se om jag somnar!


How good can you look?!












Dance all night long.

Hello fina ni!

Min dag igår började med storstädning av lägenheten. Fixade allt som behövde fixas och som tur va behövdes inte allt för mycket göras då vi har det jävligt rent hemma hela tiden haha! Är ju ett städfreak som fixar allt på en gång... killen tycker att det är gulligt så det är lugnt.

Sedan var det jobb och vi hade slutprovet. Klarade det galant så då blev man på party humör efter det för det fanns inget som kunde förstöra min dag! Efter lunchen fick vi dock veta att vi skulle sitta och ta samtal igen så då vart man ju lite nervös (läs JÄTTEnervös!) men jag kan meddela att det gick jättebra! Fick en kund som inte kunde få över sina kontakter från gamla mobilen till nya på simkortet och han hade en iPhone. Först letade jag runt som en galning på nätet efter guider som kunde visa hur man skulle göra men sen såg jag att killen som satt bredvid mig hade en så jag lånade den och guidade kunden själv och han blev hur glad som helst när det fungerade! Kändes grymt!

Kan ju även berätta att min fina vän Michelle kom från Stockholm för att fira min födelsedag med mig och det va så underbart att få träffa henne igen! Är så glad att hon va me!

Vi (de på jobbet + Michelle) förade hos oss och sedan skulle vi till Hugo men hamnade på Puls. Jag är inget stort fan av det stället men jag hade galet roligt där i fredags. Känns i benen att jag dansade mycket!

Idag har jag städad undan allt, dammsugit och svabbat och sedan drog jag till linköping flygplats för att överraska killen som ÄNTLIGEN kom hem idag och ni skulle ha sett han min haha! Man vart så chockad och glad så det va lätt värt det!

Sedan dess har vi suttit fastklistrade och det känns underbart att ha honom hemma igen. Man känner sig helt nykär när man har varit ifrån varandra så länge som vi har...

Ska gosa med honom nu men nu vet ni varför jag inte harr uppdaterat mer.

One year older.

Ja må jag leva dåra. Ett år äldre vart jag nu och det känns jäääävlgt bra!

Taking the step is the right thing to do.

Nu är jag hemma efter jobbet och jag sitter med myskläderna på och värmer mig i soffan. Lovely! Idag kan jag säga er att jag fick ta mitt första samtal. Det va otroligt nervöst och jag har ingen aning om vad jag gjorde men tydligen så pratade jag på jättebra och höll en bra röd tråd så jag va ju inte helt borta. För de andra gick det också ganska bra men några stackare fick riktigt jobbiga samtal där kunden vart arg men allt handlar om samtalsteknik och hur man sköter sig. Det finns en hold-knapp av en anledning. Man sköter samtalet och lyssnar på kundens problem, knappar runt lite och ber sedan kunden dröjja kvar så kollar man upp problemet!

Fortsätter det vara så kallt som det är nu kommer det snart att se ut så här!

The winners over the years.

Satt och gick igenom alla vinnare av America's Next Top Model för att se om man kommer ihåg alla och jag kommer ju ihåg hur de ser ut när man får se en bild men namnen hade jag glömt helt på de flesta så here we go.

Säsong 1

Adrienne Curry

Säsong 2

Yoanna House

Säsong 3

Eva Pigford

Säsong 4

Naima Mora

Säsong 5

Nicole Linkletter

Säsong 6

Danielle Evans

Säsong 7

CariDee English

Säsong 8

Jaslene Gonzalez

Säsong 9

Saleisha Stowers

Säsong 10

Whitney Thompson

Säsong 11

McKey Sullivan

Säsong 12

Teyona Anderson

Säsong 13 (petite cycle)

Nicole Fox

Säsong 14

Krista White

Säsong 15

Ann Ward

Säsong 16

Brittani Kline

Säsong 17 (All-Star cycle)

Lisa D'Amato

Det va alla vinnare och jag längtar redan till nästa säsong! Min absolute favorit är Nicole Fox för hon va grym genom hela säsongen och inte en riktig b**** som de flesta andra tjejer och dessutom är hon SNYGG vad hon än gör.

It's just in my head. Or is it?

Vaknade upp imorse kl. 07.00 av ett hemskt ljud som fyllde hela sovrummet. Fick panik först men insåg sen att det va en borr. Min nästa tanke va vart fan borrar människan för det låter som att ljudet kommer från min sänggavel! Observera att jag var trött som en gnu eftersom att jag skypeade med min kille till kl. 04.30 igår och när jag insåg att klockan bara var sju blev jag förbannad. Kastade av mig täcket, drog på mig jackan och öppnade ytterdörren för att gå och banka på hos den idiot till granne som hade fått för sig att borra. Slängde upp ytterdörren och där står två glada killar på en stege och borrade.......
Det enda jag kunde slänga ur mig va "Hur länge ska ni hålla på för jag hade inte tänkt bli väckt vid den här tiden..." Killarna bara log och sa "ja, nu har vi gjort det här men borra ska vi göra hela dagen för vi ska sätta upp och fixa en massa saker så det är bara att gå upp!"
Ville banka in skallen på honom. Vilken idiot! Har suttit och googlat runt en massa och fått reda på att man enligt lag INTE får väsnas innan kl. 8! Mellan 8 och 22 får man väsnas men inte innan och efter det!

Nu jävlar är det krig... haha!

Sitter här iaf och är relativt pigg, äter kellogs special K med bär och skypear med killen! Min plan är att resten av dagen ska bli bättre än denna morgon. Det måste den bli!

Jag imorse.


Lovely lips.

Jag älskar att se coola bilder på läppar. Är inte riktigt säker på varför men det är bara ballt! Riktigt röda läppar eller läppar med diamanter... allt!



Hate the cold but love the charm of it.

Hemma igen efter jobbet och jag kan med glädje säga att jag är glad att jag gick till jobbet! Det va en riktigt bra dag, hade missat otroligt mycket om jag hade stannat hemma och dessutom så kände jag att jag mådde helt okej när jag kom fram. Alla där är ju underbara så jag vart genast på bättre humör!

Idag hade vi säljutbildning och det va riktigt intressant! Fick lyssna på några samtal från andra i kundtjänsten som lyckades sälja och det var en kille som fick ett samtal där kunden bara ville kolla på sitt saldo men killen lyckades sälja ett nytt abonnemang, hemtelefoni OCH bredband... Skillat som fan!

Nu tänker jag hoppa in i duschen, ta på mig mina mysigaste kläder, göra en kopp te och sen mysa ner mig i soffan! Ska även skypea med killen som jag saknar ihjäl... tycker att han kan ta och komma hem nu. Bara 3 dagar kvar...

Förresten, hur jäkla kallt är det ute?! Min mobil säger att det är minus 8 grader men det tror jag inte på. det gör ju ont att andas ute!

Jag vill ha sommar nu!


My dark day.



Usch idag känner jag att jag inte är på topp. Jag har fortfarande ont i huvudet och ute snöar det så helst av allt skulle jag vilja vara hemma hela dagen och mysa under täcket och se film efter film men neeej, jag måste till jobbet. Smsade min utbildare och frågade vad vi ska gå igenom idag om jag av någon anledning skulle behöva stanna hemma och fick veta att vi ska ha säljutbildningen idag så det är bara att dra till jobbet.

Jag har inte mått dåligt på jättelänge. I måndags va det en kille som halvt nös på mig i bussen så det är väl det då. Tack främling, för att du smittade mig precis innan min födelsedag.

Inte vara negativ va det ju, jag försöker verkligen! Så nu klär jag på mig och fixar mig och drar till jobbet!


What a night! I think...

ojojoj säger jag bara! Vaknade upp imorse och det första jag såg va min bärbara som stod öppen på kudden bredvid mig... det tog ett tag innan jag kom på varför.
Skypeade med killen igår och eftersom att jag va så trött tog jag med datorn in i sovrummet istället. satte den bredvid mig medan jag la mig i sängen men jag hade inte tänkt sova förnens killen sa att jag skulle försöka somna och att han skulle vara kvar tills dess. Det är det sista jag kommer ihåg för efter det måste jag ha deckat direkt!

Vaknade upp idag helt utvilad men däremot inte helt frisk! Kände redan igår att det gjorde lite ont i örat och halsen och idag vaknade jag upp med huvudvärk... inte så bra! Känns som att någon försöker pressa ihop mig huvud... men det skter jag i för jag tänker inte bli sjuk! Alvedon och sen är jag good to go!


Att vara sjuk är ju inget jämfört med dessa problem haha!

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!