Raise your glas, maybe?

Äntligen fredag!!! Idag är det också jobb som gäller men idag är det lite speciellt. På fredagar får vi fredagsfrukost på jobbet vilket består av färskt bröd och alla olika pålägg man kan tänka sig, nom nom nom! Sitter och lyssnar på Pink just nu och bara njuter av att det är fint ute och att jag får sitta ner för jag hade nämligen tänkt fel när jag skulle gå hemifrån. Fick springa som en idiot till spårvagnen så jag försöker låta bli att svettas ihjäl nu vilket går sådär.

I helgen kommer det bli ganska lugnt tror jag om det inte tycker upp något man drar på lite spontant. På söndag ska vi på Simons konfirmation och igår va Robins pappa och Zannie på besök så vi fick höra att det ska bli smörgåstårta och hans underbart goda hallon cheesecakes, så gott!


Surprised and delighted.

Då var man på väg till jobbet igen och magen kurrar så det ska bli gott att äta frukostmackan jag har i väskan. Vi har alltid morgonmöte på morgonen för att gå igenom lite så alla har koll, även de som varit lediga eller sjuka dagen innan. Då brukar vi även fika och vem gillar inte att fika?!

Igår hände något som faktiskt hänt mig innan. Kom hem efter jobbet och gav katterna mat. Satte mig på golvet bredvid dom för att mysa lite och då helt plötsligt hör jag hur en nyckel åker in i låset och vrider om. Hjärtat satt i halsgropen i någon millisekund innan världens finaste älskling kliver in genom dörren! Slängde mig på honom haha! Så nu är han hemma när han egentligen skulle kommit hem ikväll. Igår hade vi även besök av dom som ska köpa en av kattungarna och jag blev helt kär! Vi kunde verkligen inte hittat bättre människor åt våran lilla gosiga kille! Dessutom var dom Sci-fi nördar så Robin va lycklig!


Always make time for love.

Med musik i öronen är jag nu på väg till jobbet. Jobbar idag, imorgon, fredag och antagligen på måndag och det är långa pass så jag är glad! Robin är i väg på jobbresa i Småland så jag hade tänkt lägga mig i tid igår men det gick ju sådär... La mig strax efter tolv och somnade vid ett. Man kan nog inte kalla mig pigg just nu men batterierna värms upp haha! Efter jobbet ska jag träna och sen plugga lite men mycket annat kommer nog inte hända nu i dagarna. I helgen ska jag ha mys med min man för nästa vecka på torsdag åker jag till Tyskland för 10 dagar med mina föräldrar! Ska bli så kul! Och på tisdag nästa vecka flyttar kattungarna också.

På onsdag nästa vecka är det en speciell dag. Det datumet ett år sen hade vi den perfekta dagen. Vi kunde inte slita oss från varandra, jag och Robin. Han fick min att känna mig som en prinsessa och det gör han fortfarande, varje dag. Det var den lyckligaste dagen i mitt liv för då gick jag från flickvän till fästmö och nu är vi här ett år senare och jag kan inte vara lyckligare <3


Spinning round and round.

 
 
Här har ni ett klipp från konserten i Berlin. Vi såg den som sagt i stockholm men det var exakt samma och det finns inte mpnga klipp uppe från den i stockholm än så det får komma senare! GALET bra iallafall!!! Att hon vågar hänga i luften så där utan att vara fastspänd med säkerhetslina eller något... GO P!nk!!!
 
 

Awesome isn't enough.

Wohoooooooooooo passar in just nu. Igår kl. 11.50 satte vi oss på bussen mot Stockholm och kl. 14 var vi framme på centralen. Sedan tog det en stund innan vi var framme på hotellet men jäklar så mysigt rum. Väl framme var vi lite frusna och dyngsura tack vare vädret Stockholm bjöd på så vi struntade i en tur på stan utan vi vilade istället på rummet innan det var dags att fixa sig inför kvällen. Runt 18 drog vi till Globen med tunnelbanan och åt på McDonalds innan. Vi trodde att vi var tidiga men när vi skulle till entrén var det redan kö men som tur var gick det fort och vi slapp stå ute i regnet.

Vi spolar fram lite nu till själva konserten... Magiskt. Helt jäkla otroligt var det! Utan tvekan det bästa jag har sett och skulle jag kunna se den igen hade jag inte tvekat en sekund. Pink är otrolig och hon är så otroligt bra live, ni anar inte. Hon hängde uppe i luften och gjorde en massa akrobatik och det bästa var när hon flög över hela publiken... Så BRA!!!! Jag är nöjd och det här kan jag leva på länge!


It's almost here.

Då är lördagen här och även det fina vädret! Solen skiner och det är varmt ute så jag mår toppen. Idag kommer som sagt Jennie hit och sover över eftersom vi drar till Stockholm imorgon och då kommer vi åka direkt till hotellet vi ska bo på. Vi drar nog ut på stan en stund innan vi går tillbaka till hotellet för att vila och göra iordning oss inför konserten. Kan inte fatta att vi ska se Pink!!! Vet inte om jag har berättat det men just nu är Robin och hans morbror Tom i Umeå för att hämta en siberian huskey som ska bli Anders hund och imorse fick jag ett samtal om att hunden som heter Blaize va världens snällaste och tydligen låg och sov i bilen. Ska bli så roligt att träffa valpen på måndag!!!

Nu ska jag fixa lite här hemma men ni får se en bild på min goooooda middag igår.


Amazing blood.

Jag är så lycklig! Kom hem från skolan en stund sen och ni anar inte vad jag har gjort idag! Kan börja med att berätta för er som missat det att jag är livrädd för blod (bra yrke jag valt då, i know) och nålar håller jag mig undan ifrån men idag sattes allt på prov. Idag skulle jag ta blodprov och visa att jag kan alla steg som behövs och jäklar vad nervös jag var innan men det gick hur bra som helst! Kunde allt och svarade inte fel på någon fråga. Dessutom så prickade jag rätt på första försöket och fick ut tre rör! Gick därifrån med världens största leende!

Sitter och tittar på top model nu och äter kellogg's special K (red berries) med fil. Ikväll blir det filmkväll för jag är ensam hemma och imorgon kommer Jennie hit! Vi drar till Stockholm på äventyr på söndag och jag längtar!


No sleep needed.

Trött, så otroligt trött. Har jobbat 7-15 med tre timmars sömn vilket aldrig är min grej. Jag går runt hela dagen och gör det jag ska men sen på vägen hem bryts kroppen ned totalt. Anledningen till den korta sömnen? En viss pojkvän kom hem rund om fötterna från firmafesten och tyckte att det var roligt att ha ner saker i hallen. Han säger att det var katten men jag är inte helt säker att jag tror på det haha! Mysig var han iallafall! Fick fler jobbtider idag och nu ska jag hem och sova en stund så jag orkar träna sen!

Hörs senare!


Pouring down.

Godmorgon? Tröttmorgon. Så tittar man ut genom fönstret och ser att det är mulet. I skrivande stund började det dessutom regna och åska så det är ju bra. Ska iväg snart och undrar om det är säkert att använda paraply när det åskar? Det märker vi. Idag står jobb på schemat och efter jobbet ska jag springa till skolan för lektion. Ikväll blir det spa-kväll!!! Robin ska på företagsfest så jag är ensam ikväll (och katterna såklart) så istället för att träffa någon ska jag ha egentid, behöver det! Slappna av och kolla på film.

Nu är det dags att göra iordning mig och ge katterna mat. Ska man ens sminka sig eller kommer det rinna bort så fort jag kommer ut? Får se ut som en clown idag!


A bucket full.

Då var det måndag igen och tråkigt nog så åker min pappa hem idag... Det har varit underbart att ha honom här! Jag tröstar mig med att vi ses snart igen när jag åker till Tyskland i juni. Igår åkte vi iväg till Söderköping på en spontan bilresa och vad gjorde vi där? Åt glass såklart! Väl inne på smultronstället bestämde vi oss dock för att inte sitta där utan vi gick till glassboden istället, köpte varsin hink och tog med. Kan säga såhär: satan så mycket glass!!! I hinken får man 5 valfria smaker och så mjukglass samt valfri topping. Efter besöket åkte vi till mirum galleria och gick runt lite innan vi åkte hem. En lyckad helg vart det! Bilder kommer här.


So darn good.

Underbara dagar! Tänkte uppdatera om vad jag har haft för mig på senaste tiden. I torsdags åkte vi iväg med klassen på katastrofövning till Arkösund men mer om det kommer sen. I fredags kom pappa på besök från Tyskland och det var meningen att vi skulle hämta honom på Skavsta men stackars Robin som va trött redan på morgon lyckades låsa in nycklarna i bilen på jobbet så han var tvungen att ringa om hjälp för att få upp bilen och när allt det var klart hade pappa redan hunnit med bilen och var på väg hit så det läste sig som tur va! På kvällen åkte vi till Robins pappa och grillade med hela familjen och spelade kubb, grymt lyckad kväll!!! Idag spenderade vi dagen på stan, åt glass och satt och hade det mysigt vid vattnet på vägen hem. Middag åt vi på Indra och ni skulle ha sett oss! Maten kom och som tre hungriga gamar slukade vi maten på ungefär tre minuter... Kändes som det iallafall haha!

Nu ska jag fortsätta kolla på Eurovision, som jag längtat!


Making memories forever.

Tänkte gå in och skriva ett inlägg och då ser jag ett skrivet inlägg som inte blivit publicerat. Irriterande som attan men inte mycket att göra åt saken nu. Tänkte berätta om helgen som varit. I torsdags hade jag min sista dag på praktiken och gissa om det var skönt att få sova ut på fredagen! Robin var också ledig så vi hade en relaxdag med en runda på stan. I lördags blev vi hämtade och åkte sedan ut till skärblacka för grillning med familjen och sedan minneskonserten. Måste säga att det blev en grymt lyckad dag med lagom dricka, fint väder och underbart sällskap! Även dans för min och Robins del haha! Vi bestämde oss för att sova över vilket visade sig vara smart för jag somnade direkt när jag la mig! Nästa dag vaknade vi upp, åt frukost med familjen och satt sedan bara ute i solen och njöt och pratade om allt möjligt. Runt 15-tiden åkte vi hem och åt god mat och bara hade det mysigt.

Idag är jag ledig så det tvättas och städas här hemma så vi hörs sen!


Day starting off great.

Då inleder vi sista veckan på praktiken och det är blandade känslor om det. Det ska bli skönt att gå tillbaka till skolan men samtidigt så gillar jag praktiken så det kommer bli tråkigt att inte träffa mina fina kollegor förens efter midsommar igen. Idag har jag fått massor gjort! Har tvättat, ätit god mat, fixat mat åt katterna, fixat hemma och även hunnit med en lugn stund så nu är jag taggad inför en kväll med jobb. Ute skiner solen och värmer även! Helt otroligt och dessutom ska det bli varmare imorgon så nu kan allt bara kännas underbart!

Hoppas ni har en fin dag <3


Ordinary day.

Underbar morgon! Vaknade av att hela rummet lyste upp och katterna satt och stirrade på oss. Dom brukar köra på den taktiken för att få mat direkt när vi vaknar. Gick upp och gjorde ersättning till kattungarna och gav vanlig mat till dom stora katterna. Idag kommer det bara bli lugnt här hemma för att samla krafter inför min sista vecka på praktiken. Känns sorgligt men ska dit i sommar så det är något att få se framemot. Igår var vi på bio och såg Iron Man 3 i 3D... Satan så bra film! Jag älskar alla dom filmerna och liknande filmer så jag gick ut från biosalongen med ett stort leende på läpparna och detsamma gäller Robin. Vi har samma filmsmak och samma smak när det gäller serier så det är jätteskönt, inte när det gäller musik dock men det kan man ju leva med ;)

Kommer ett inlägg lite senare om rycket vi fick häromdagen att fixa här hemma!


Quiet moments.

Har en lugn stund på praktiken just nu så då bloggar man! Skulle precis bädda rent en säng och jag trodde att min kropp skulle kollapsa. Jag visste att jag hade träningsvärk i magen men mina armar visste jag inget om. Skulle försöka trä på lakanet men armarna vägrade lyssna. Har ont i armarna, axlarna och ryggen vet jag nu så min poweryoga fungerar utmärkt! Idag är det dags igen.


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!