Just take the call.

För er som inte vet så jobbar jag på Telenors kundtjänst och jag går nu min tredje vecka på utbildningen. Vi har tre veckor teoretisk utbildning med en massa powerpoints och info som vi ska lära oss om företaget, alla abonnemangsformer och allat annat som man ska veta. Sedan är det 4 veckor då vi får sitta och ta samtal med mycket stöd, dvs. så fort vi räcker upp handen kommer någon och hjälper till.
Idag började vi dagen men några instuderingsfrågor och ny info och när klockan slog 20.30 sa utbildaren helt plöstligt att vi skulle packa ihop våra saker och gå upp till övervåningen där själva kundtjänsten sitter. Alla såg förvirrade ut men begav sig upp. Väl uppe säger de "nu ska ni alla få testa på att ta minst ett samtal var och ingen går härifrån förens det är gjort!" och så ler dem...

Ni skulle ha sett hur alla vi i gruppen såg ut. Vissa bara stod och gapade, vissa ville börja gråta och resten fattade inte vad som hade sagts. Sen var det bara att gå och sätta sig vid telefonerna men som tur va fick vi sitta två och två så att man kunde hjälpa varandra så den ena skulle prata och den andra medlyssnade och hjälpte till att hitta information. Alla satte sig nervöst och loggade in på datorena och satte igång telefonerna. Det gick 5 minuter, sedan 10 och sedan ytterligare 5... inget samtal!
Då hade alla hunnit släppa nervositeten och de flesta hade hunnit bli riktigt rastlösa. Vad händer då? Utbildaren får ett samtal från driften som säger att det inte går eftersom att våra inloggningar inte är aktiva än... SUCK!

Våra moderna telefoner... haha!

Så nu sitter jag här och vet att jag ska ta mitt första samtal imorgon... Kanske råkar bli sjuk under natten? hehe! Nää det kommer nog gå bra... tur att det finns en hold-knapp på telefonerna ;)


New number is the old number.


Vaknade imorse av en jobbig ringsignal som visade sig vara våran hemtelefon. Bestämde mig för att INTE gå upp och svara eftersom att jag ville sova vidare men nä, det fick jag ju inte. Började ringa för fullt så tillslut gick jag upp och svarade. Vi brukar ha olika faxar som ringer men då piper det bara när man svarar så det är jag ju van vid men idag så började någon prata med mig helt plötsligt i andra luren! Han sökte ett företag som hette något som jag inte kommer ihåg nu...
Vårat number som vi har nu är ett gammalt företags nummer som gick i konkurs men ändå så ringer folk till det.
Efter det samtalet blev det samtal till telia för att jag va så förbannad att jag hade blivit väckt! Väl framme efter kön så hade jag ju hunnit lugna ner mig och insåg att det enda man kan göra är ett nummerbyte men det vill jag ju inte heller för vi har faktiskt ett jättebra nummer. Lätt att komma ihåg och lätt att säga... (ja, sånt spelar ju roll!)
Sa att jag skulle fundera på saken och återkomma...

Igår skrev ju jag att jag satt och väntade på att killen skulle höra av sig på skype och det skrev jag runt 22-tiden men vi skypeade inte förens kl. 03 på natten för det blev lite strul på flygplatsen så jag är inte riktigt säker på hur jag kan vara så här pigg just nu. Somnade inte förens kl. 4 och vaknade 8...

Vi får se hur denna dag går! Kanske tar en powernap innan jobbet.

Waiting... Makes you crazy.

weheartit

Nu är jag äntligen hemma efter jobbet och jag väntar på att min fina kille ska höra av sig så att vi kan skypea! Han ringde mig på en av mina raster idag... snacka om abstinens man har! Saknar ihjäl honom!!! Och det har inte ens gått ett dygn... hur ska detta gå?!

Reunion. Good or bad?

Läste precis att Spice Girls ska ha en reunion i år. Mel B hade tydligen råkat försäga sig i en intervju. Intressant att se men jag tror inte att de kommer kunna göra låtar som kan bli lika kända idag som på 90-talet. But you never know!
Älskade Spice Girls när jag va yngre! Jag va alltid Mel C haha!

One more day to get through.

Snart dags att dra iväg till jobbet. Va iväg en sväng till affären för att handla lite som behövdes hemma och på mobilen står det -10 grader men jag tycker att det va ganska behagligt ute och underbart skänt med sol!

Home alone. Or?

Nu sitter jag äntligen helt pigg framför datorn utan en hungrig mage. Hela helgen blev så konstig eftersom att jag somnade mitt på dagen i lördags. Sen vände jag helt på dygnet för igår låg jag vaken till kl. 1 på natten och kunde inte somna. Vaknade kl. 03.35 imorse för att få upp killen som skulle iväg med taxin till flygplatsen och jag kände mig som en zombie! Visste inte vad jag gjorde eller sa men när killen kom och kramade mig och sa att han kommer sakna ihjäl mig började jag vakna till liv... Ville ju inte att han skulle åka!

Efter det sov jag i nån timme, vaknade och snackade med killen i telefon, sov några timmar, vaknade och snackade med killen som hade kommit fram till amsterdam och sen så somnade jag om...

Det känns som att jag har en massa minnesluckor och att den här helgen har varit mycket längre än andra helger men nu är jag iaf pigg och så glad man kan vara med tanke på att jag ska vara helt ensam i en vecka. Eller okej, helt ensam är jag ju inte för jag har ju katterna som tur är!
Ja, ni kommer få höra mig klaga men är man kär så är man!

Nu ska jag hoppa in i duschen.

Hoppas att du har en bra resa Robin <3

He sleeps, I sleep... we're awake.

Sitter uppe med killen. Varken han eller jag är trött... what to do?! Dessutom är jag sugen på en massa onyttigt men det går inte att göra någonting åt (som tur är!) eftersom allt är stängt... Förutom macken dåra... näää det är för kallt ute!

Räkna får måste ju vara en myt för det fungerar ALDRIG på mig. Eller så gör jag fel men det känns inte som att man kan göra fel...

Vi försökte ju sova men då vart vi flummiga istället och bara skämtade och garvade åt allt och dessutom bet vi varandra (fråga mig inte varför!) haha! Så det bllir nog ingen sömn nu på ett tag. TUR att jag börjar kl. 15 imorgon.

Får se vad vi hittar på nu då!

I know.

The plans are made.

På fredag fyller lilla jag 22 år som sagt och killen är bortrest vilket suger b**** men istället kommer Thuy och Michelle hit från stockholm och firar mig! Det ska bli kul att hänga med båda och Michelle har ju inte varit här innan så hon kommer få se hur jag bor också. Det roliga är att båda är allergiska mot katter... vad är oddsen liksom?! Men det löser sig!

Sitter just nu på sängen och kollar runt lite på olika sidor för jag längtar ihjäl mig till lönen... kollar allt från resor till skor och massa annat som jag är sugen på! Gör det nog bara för att för inget ska köpas än. Sparar hellre ihop till något större men drömma kan man ju göra!

I agree.

Känner att jag har vänt på dygnet lite grann för jag höll på att skriva godnatt nu men man vet ju aldrig. Kanske deckar ganska snart ändå för jag känner mig lite hängig... Blir mys med killen och nån serie istället, måste ju passa på nu innan han drar <3


Don't want the week to start...

Sitter med killen nu och bara slappar framför datorerna. Det är söndag och det enda vi ska göra idag är att gå och köpa glass och packa hans saker eftersom att han drar till USA imorgon för jobb. Det betyder även att jag är ensam hemma hela veckan... inte kul alls men inget jag kan göra något åt. Jag är glad att han iaf får komma bort från kylan ett tag.

Igår hade vi en mys dag med varandra. Vi åkte till mediamarkt och bara gick runt och spanade in vilken TV vi ska köpa och sedan gick vi in på Toys'R'Us och köpte enn till pussel som vi ska ge oss på när han är hemma igen efter USA! jag längtar! Efter det var det meningen att vi skulle till hans mamma för att spela lite sällskapsspel men det vart ändrade planer där så vi drog till Sara (killens kusin) och hennes kille istället för mys med spel! Riktigt lyckad kväll och jag satt och gosade med Mike (Saras son) nästan hela kvällen. Han är underbart söt och doftar bebis, behöver inte säga något mer.

Sedan drog vi hem, köpte en två kebabrullar och satte oss framför tvn och kollade på Merlin.

En perfekt dag enligt mig för den enda jag ville var att få umgås med min fina pojkvän och det fick jag! Nu ska vi köpa glass men jag uppdaterar lite senare igen!

Älskar dig! <3


Home but off again.

Nu är jag hemma en snabbis men ska dra iväg till jobbet strax. Trodde inte att det va så kallt ute så nu blir det att ta på sig en extra tröjja innan man drar ut. Jag tycker att det ska bli sommar snart men visst, man skulle kanske inte uppskatta sommaren om det va sommar året runt... Men lite varmare kan det ju vara! Jag vill slippa halsduk, mössa och vantar... och SLASK! fyyyy! Det finns nästan inget värre än slask. Igår kom jag fram till jobbet och kände att mina skor inte va lika varma som de brukar vara... kollade under skon och vad ser jag dåååå. Jo, jag har använt skorna så mycket att sulan sakta men säkert har typ slipats bort så nu när man går med de skorna känns det som att man går barfota. Okej, nästan iaf! Så idag blir det andra skor.

Det här va ju ett informativt inlägg... haha not! Men nu ska jag draaa så jag hoppas alla har en bra dag för det tänker jag ha!

Sommar, sommar, sommaaaaar!


Not the way I wanted...

Haha kunde inte låta bli att le när jag läste den här...

Love the start of week-ends.

Nu är jag pigg efter en god frukost för som vanligt vaknade jag upp imorse runt 8 halv 9, satte mig vid datorn men va tvungen att strunta i det för att magen kurrade så mycket att jag höll på att flyga av stolen! Tog några mackor och oboy och satte mig i soffan och bara mös, underbar morgon! Ska börja packa ihop lite saker snart och sedan göra iordning mig för att sedan dra till Linköping. Ska nämligen luncha med killen som jobbar i linköping och Thuy som kommer från Stockholm för en jobbintervju! Kul att träffa båda två och få gooood mat och det säger jag inte för att jag inte har ätit god mat på senaste tiden för ni skulle ha sett lasagnen min fina kille gjorde igår... lycklig tjej säger jag bara! Helt underbart god va den och han har aldrig lagat mat innan vi flyttade ihop... mm juste!

Nu ska jag hoppa in i duschen så får vi se om jag hinner skriva innan utbildningen igen! Har ju prov idag och jag är faktiskt lite nervös men det kommer nog gå bra.

Bra sagt (Weheartit)


Time is running... should I run?

Vaknade imorse och min första tanke var... men shit jag fyller ju 22 om lite mer än en vecka!
När jag va yngre så hade jag bestämt att jag skulle ha en kille, vara förlovad eller t.o.m gift och ett barn vid 25-års ålderna... hmmm... inte riktigt där är jag ju inte men jag är verkligen lycklig och stolt över det jag har!
Har en underbar pojkvän som jag ska spendera resten av livet med, bor i en stad där jag trivs, har bygt upp ett HEM och det är inte bara nåt jag är nöjd med eller tycker att det duger utan det är ett drömhem! Har allt jag alltid velat ha: en mysig soffa som man kan somna i, en stor och mjuk säng som är helt vit, växter och fina ord som står som dekoration lite här och var i lägenheten!

Jag har även tagit hand om mig själv sedan jag var 17 år gammal eftersom att mina föräldrar bor kvar i Tyskland och det har inte alltid varit lätt... det har faktiskt ALDRIG varit lätt men jag klarade gymnasiet med bra betyg, lyckades hitta boende hela tiden eftersom att jag hela tiden fick flytta runt och jag mår BRA! Hade ju kunnat ha hand om ekonomin lite bättre men nu har jag en personlig ekonomiassistent (min pojkvän haha!) som fixar och hjälper mig så det är inga problem!

Så vi säger så här... ja, jag fyller 22 snart men jag har hunnit med massor och det är så det ska vara!


Cravings like crazy.

Jag vaknade upp idag men värdens sug efter något sött! Helst kladdkaka, brownies eller bara någonting som innehåller choklad med grädde och jordgubbar till. Har hållt mig ifrån köket hela morgonen men det är fan inte lätt! NEJ, jag är inte gravid! Bara otroligt sugen för att det var ett tag sen jag åt det. Hmm får se, kanske ska ta och baka något i helgen...

Hade inte tackat nej till dessa just nu...

 

Nää nu ska jag köra lite zumba och tänka på något helt annat!

Six months is a long time but not if it's six months of pure love.


Kom på att jag även ville berätta att jag och min pojkvän firar 6 månader på lördag. Alla som känner oss tror att vi har varit tillsammans mycket längre men så är det inte! Vi kände inte varandra alls innan sommaren men nu känner vi varandra ut och in, finns inget som han inte vet om mig och jag vet allt om honom och vi har ett otroligt underbart öppet förhållande vilket är så skönt. Det finns inget som jag inte vill berätta för honom och så fort någonting händer mig så är han den första människan jag ringer eller smsar och berättade det för. Det kan vara allt från att jag precis har snubblat på någonting eller bara att jag saknar honom så otroligt mycket... Han är helt klart min andra halva och jag släpper inte honom <3

There is good food and GREAT food.

Kom hem nyss efter utbildningen. Blev hämtad av pojkvännen som hade med sig en matlåda till mig som hans pappa hade fixat precis som igår och precis som igår så är det så jäkla gott att jag inte vet vad jag ska ta mig till! Vill inte att maten ska ta slut!!! Det är någon slags pastagratäng men lite annorlunda än de man ätit innan, mer smaker. Underbart gott är det iaf. Skulle kunna skriva ett helt inlägg om maten men så ska det inte bli nu.

Utbildningen idag gick bra men nu har jag skrivkramp i handen för det var bara en massa powerpoint slides som skulle skrivas av. Det gick bra iaf!

Imorgon ska vi fotograferas för våra anställningskort och det ska bli så skööönt att få dem för just nu måste man alltid vänta på att någon ska öppna dörrarna åt en, man kommer inte in någonstans utan kort!

Så vad händer nu? Jo, skönhetssömn står på schemat!

Goooooodnatt fina människor!

Hur gosigt ser inte det är ut?


Memories that leave a smile behind.

Hej hopp!

Min dag idag har bestått av städning då vi trodde att killen farfar skulle komma och hälsa på men det blev inte av pga det dåliga vädret men nu är det skinande rent hemma hos oss så det är bra! Dagen har ju inte bara varit en städdag utan jag har öven varit på utbildning.

Har inte så mycket mer kuligt att berätta så jag slänger in ett regn av bilder som alltid får mig att le. Dessa bilder är dock inte de enda men några utvalda bara.































Winter-wonderland.

Vaknade upp imorse och kände mig hur lycklig som helst! Låg i sängen och bara mös med min fina kille tills det var dags att dra ut och idag kände vi oss för att vara lata så vi tog bilen, drog iväg till mcdonalds för att äta. Shame on us? nope, för det va gott som fan!

Förresten, hur fint är inte det med all snö ute?! Jag tycker inte om snö annars men det va riktigt mysigt att gå ute när det snöade!

Tillbaka till det jag vill berätta: efter det bar det av till Grizzly för att köpa en ny kattlåda till katterna. Våra katter sätter ju sig frivilligt i kattlådan och bara gräver ibland så vårat badrumsgolv är fullt med kattsand VARJE dag och man orkar ju inte dra fram dammsugaren varje gång heller... så idag köpte vi en kattlåda med lock som är STÄNGT! underbart förr oss men ni skulle ha sett hur katterna reagerade. De va kvar där inne ett bra tag innan de förstod hur de skulle ta sig ut... inte så smarta.

Sedan har det även blivit en tripp till Linköping idag men nu ska vi bara softa, spela lite pokèmon och kolla på film ikväll!


Songs that make me calm.





Done, done and done... for the week atleast.

Jag klarade av dagen och även provet vi hade idag på utbildningen så tummen upp för mig! Dock var det en massa kuggfrågor men det var bara att tänka till lite så klarade man det om man även hade varit aktiv under veckan och lyssnat på läraren.

Vi har jättebra sammanhållning i gruppen och jätteroligt ihop så det är grymt kul! Sitter mest och asgarvar på rasterna och det roliga är att alla är så olika så alla har sjuka grejjer att berätta som andra typ inte har varit med om ;)

Nu är det äääääntligen helg och jag ska njuta av varenda sekund med min älskling! Han och jag på bilden förresten och detta foto togs första dagen vi träffades <3

 


Put dancing shoes on 'cause...

weheartit


Friday, at last we meet again...


En halvtimme sedan drog killen till Alvesta för att jobba där idag och jag sitter vid hans dator och fryser häcken av mig. Lite konstig är man ju för när jag väl har satt mig vid datorn KAN jag inte bara ställa mig upp och hämta nåt varmt att ha på mig utan jag sitter hellre kvar och fryser för att jag kommer på en massa saker jag vill kolla på internet... weird? yes.

Idag gäller det. Nu har jag haft utbildning i en vecka så idag blir det prov på det vi har lärt oss. Jag kan det mesta men det finns en grej som inte sitter men jag tror inte att det är så viktigt att kunna heller så jag håller tummarna för att jag har rätt!

Hur underbara är inte fredagar?! Ikväll efter utbildningen blir det mys med min älskling som jag har saknat för att vi har setts max 2 timmar per dygn. Imorgon blir det dop för våran del, VI ska inte döpas men vi ska på dop haha... och sen ska vi spela massa pokémon och bara vara med varandra!

Nu ska jag äta lite fruuuukost för min mage kurrar så mycket att jag nästan flyger av stolen men vi hörs lite senare!

Saknar dig Robin om du läser det här <3

...

Fan. Nu vart jag lite nere... bara att rycka upp sig för att vara sitt bästa jag på utbildningen... fan.

Wishes.

Med tanke på att jag fyller år snart så tänkte jag göra en lista av lite saker jag skulle vilja göra någon gång i livet! Jag har inte önskat mig något speciellt i födelsedagspresent men här är lite random saker om man får drömma högt...


Åka till Dubai och bo på detta fina hotell som är helt otroligt!

Köpa de här skorna...

Eller de här ;)

Köpa mitt puder (Gobi från Make Up Store)

Jag vill ha en handdammsugare! Det behövs när man har katt...

Jag skulle vilja dra ut och shoppa en massa, bara köpa något fint som man hittar utan att behöva tänka att man faktiskt inte borde för att pengarna behövs till annat, en gång iaf ;)

Ha en massa filmkvällar!!! Älskar filmer och så älskar jag våran soffa så det är bara mysigt med filmkvällar ;)

 

Kommer inte på något mer just nu men jag fortsätter denna lista senare!


Making a change.

Hellu!

Nu sitter jag här med min fina mobil i handen som idag vart ännu finare då skalet som jag beställde har kommit!
Jag tycker att det har varit svårt att hitta ett fint skal till min HTC ChaCha som är ganska ny men nu när jag kollade fanns det ganska många olika att välja mellan! Jag beställde det lila på denna sida :D grymma priser och jättebra leveranstid! Tog tre arbetsdagar vilket inte är så farligt om man tänker på de flesta sidor som har en veckas leveranstid :O

Utbildningen igår var lång som in i helevet! De sista 9 min började han gå igenom helt nya saker som INGEN lyssnade på eftersom alla var så trötta. Det var FÖR mycket ny information igår så jag hoppas att vi går igenom lite av det idag igen. Personligen tycker jag att han kunde ha låtit oss sluta 9 minuter tidigare istället men NEJ! Prick 22 fick vi gå därifrån... suck!

Idag blir det också ny information men idag ska vi tydiligen också få sitta och medlyssna på andra som jobbar där så det är skönt. Då får man slappna av lite i skallen...

Dags att duscha! See ya later.

Soon off to day two.

Ska börja göra iordning mig nu för sen är det dags att bra till dag 2 av utbildningen. Utbildningen igår gick jättebra men man hade ju lite ont i ryggen efter sju timmar på en datorstol som lutade framåt och inte gick att ställa om...

Det var mycket information att ta in om alla abonnemang och kontanktkortsformer men jag tror att jag kan det vi gick igenom igår nu! Satt och läste igenom allt nu på morgonen ;)

Sedan hade vi även en kurs om brandsäkerhet igår och den va hur intressant som helst! Vi fick se några filmer och det är helt otroligt hur fort det går... En film var om några på an arbetsplats som försökte släcka en brand som startade i ett produktionsrum på något företag. Två av arbetarna gick iväg för att kunna ringa 112 eftersom att det såg ganska säkert ut och enligt de var branden inte stor nog men tråkigt nog kom de aldrig tillbaka för på 30 sekunder hade röken blivit så tjock att de inte längre såg vägen ut... Läskigt om man tänker efter! Sen såg vi även en film om en fotbollsmatch där en läktare börjar brinna och det tog ca 7 min innan hela den sidan brann... Jag själv trodde inte heller att det skulle gå så fort så jag vart ju förvånad när jag såg vilken panik alla fick... man fick se hur de brog brännskadade därifrån och folk som själva gick därifrån som BRANN... nää usch!

Så fort jag får min lön tänker jag köpa brandfilt, släckare av olika slag och brandvarnare för det har vi inte och det behövs!!!

Cozy.



En riktigt mysig låt att lyssna på när det är kallt och dystert ute...

First day.

Blev väckt av en irriterande signal rakt i örat som tyvärr va mobilen men det som gjorde det mindre irriterande var att det var ett samtal från killen så det var bara att svara :P Jag vet inte vad som hände med mig imorse för jag var helt inställd på att jag skulle upp kl. 7 men jag kunde verkligen inte! Somnade om direkt efter att killen hade gått till jobbet och efter det vaknade jag inte av något larm! Så TUR att han ringde :O

Ska ta och äta någonting strax och kl. 15 börjar min utbildning idag! Håller på till kl. 22 så det blir 7 intensiva timmar idag men det kommer gå bra! Jag är ganska bra på att plugga så det ska inte vara några problem.

Kan berätta vad jag gjorde igår! Vi hade tvätttid kl. 13 igår men när vi vaknade på morgonen kände vi att vi ville hitta på nåt kul så vi bestämde oss för att vi skulle åka till badhuset i Finspång. Lånade bil och drog iväg och fy fan vad roligt vi hade!!! Åkte vatten-rutschkanor, simmade i deras utomhus-virvel, åkte ner för en ström som gick åt helvete för mig varje gång för antingen åkte jag baklänges ner i vattnet eller så åkte jag rakt in i väggen och tog emot med röven varje gång...

Badet! Dit vill jag åka igen nån dag :D

Efter några timmars simmande (eller lek i vattnet passar väl bättre) gick vi och gjorde oss iordning, möttes utanför och satte oss på o'learys och ÅT! Deras Honey and Herbes Ribs är så jäkla goda... vattnas i munnen när jag tänker på dem :P

De hade även bowling där så helt spontant gick Robin iväg för att betala och så körde vi bowling i en timme :D Jag kan konstatera att det var en perfekt dag och ett perfekt avslut på helgen för nu väntar oss en vecka utan tid för varandra. Han kommer ligga och sova när jag kommer hem och jag kommer sova när han går till jobbet så vi kommer gå om varandra i tre veckor nu utan helgerna... JAG LÄNGTAR REDAN TILL FREDAG NATT! ;)

Ps. vi hann t.o.m tvätta när vi kom hem så det löste sig ;) ds.



Pretty nails.

Tänkte tipsa om ett nagellack som är en av mina favoriter just nu. Kan ju börja med att säga att Depend har de bästa nagellacken enligt mig för de håller hur bra som helst, penseln man målar med är bra och alla deras färger sprider ut sig så jämt och fint att man alltid blir nöjd!

Färgen jag vill visa är deras guldigt beigea färg, nr 042.

Inte min hand om ni undrar men det är samma färg som jag har! SÅ FIN!


FINALLY!

Äntligen är det gjort! Jag fick ett jobb idag efter en lååång dag så på måndag börjar jag med en 7 veckors utbildning. Jag är glad att jag ska få göra saker och tjäna pengar för pengar behövs ju men samtidigt är det pissigt att inte få träffa pojkvännen lika mycket för de första tre veckorna har jag utbildning från 15.00-22.00 och så kommer vi bara sova med varandra, inget mer... sen blir det lite fram och tillbaka med tiderna men det kommer definitivt vara många dagar då vi inte ses och vi är ju så bortskämda just nu med en massa tid för varandra så det kommer vara svårt men jag hoppas att det löser sig... det gör det nog!

Decisions here and decisions there.

Så nu är jag hemma efter ett informationsmöte på Transcom där de informerade om allt som har med jobbet, företaget och utbildningen att göra och det lät faktiskt helt okej! Det är super mycket att ta in och hon som berättade allt sa själv att hon helt skulle vilja att själva utbildningen skulle vara 6 månader lång men eftersom att det inte går så har de klämt in all info på 7 veckor. Teoretiskt de första 3 veckorna och sedan praktiskt. Jag vet hur det var att ta första samtalet när jag satt i växeln på statoil, man ville bara springa därifrån för att man var så rädd men man måste bara inse att det faktiskt bara är en helt vanlig människa som man pratar med och ingen som kan slå dig eftersom att det är per telefon haha ;) Så imorgon blir det en intervju där kl. 10.

Märkte nyss också att ena akrylnageln har lossnat eftersom at... ja... den är helt enkelt inte kvar :P så jag bokade tid imorgon för att ta bort alla. Ska bli så skönt och det här är inget jag tänker göra om heller! Inte på salong törnrosa iallafall... inte bra!

Sist men inte minst är det en till intervju imorgon på Swepol. Vet inte så mycket om den tjänsten men det ska bli spännande att få höra vad de har att erbjuda! Det jobbiga är bara att Transcom antagligen kommer vilja ha ett svar redan på morgonen så jag vet inte riktigt hur jag ska göra...

Idag hade jag tur med lokalsinnet för jag gick hela vägen till Transcoms kontor. Det tog 25 min och jag gick inte vilse en enda gång! Hurra för mig!

How did it go?

Såå nu är jag hemma efter intervjun som gick jättebra! Imorgon blir det informationsmöte och om det känns bra där blir det ytterligare en intervju på fredag och så börjar man på måndag om allt går bra. Snabba puckar, det gillar vi!

Ni skulle sett hur jag yrade runt för att hitta till intervjun! Det roliga är ju att jag hade varit exakt lika lost i Stockholm där jag är uppvuxen för mitt lokalsinne är lika dåligt som farten på en snigel... helt värdelöst men tillslut kommer jag alltid fram. Jag gick och gick och frågade mig fram men ingen verkade veta vart jag skulle! Tillslut hittade jag en man som såg ut som om han hade blivit överkörd av en gräsklippare som dock var snäll nog och tog fram sin iphone för att visa mig vägen. Var jag ens i närheten? No, sir. Helt åt helvete var jag och det var 8 min kvar tills intervjun skulle börja så jag började småjogga samtidigt som jag försökte ringa och meddela att jag skulle bli lite sen för att jag var vilse. 5 min sen vart jag dock bara så det var inte så farligt och när jag kom fram skrattade de för att de tyckte att jag såg stressad ut... no shit!

Nu är jag hemma i värmen igen och duktig som jag är delade jag ut en massa CVn på vägen hem från intervjun så nu känns det bra!

Quick is good.

Fick samtal nyss om ett jobb och de vill att jag ska komma in på intervju idag så nu ska jag hoppa in i duschen och sedan iväg så wish me luck!

Skriver sen hur det gick :)

Just thinking.



Vaknade kl. 7 imorse när Robin gick upp och sen la jag mig igen och försökte sova men det gick inte så bra så jag började tänka på lite saker. Kan dela med mig lite av mina tankar här.

Jag och Robin har statusar som visar att vi är i ett förhållande på facebook och vi brukar skriva ganska gulliga saker till varandra ibland för att man känner för det och man vet att den andra blir så glad när man får se fina ord när man loggar in. Sedan har vi även ganska många bilder på oss som jag älskar att sitta och titta på ibland när Robin inte är med mig. Det vi gör är ju inte för någon annans skull utan för att vi tycker om det såklart!

Jag vet att om jag ser ett par som inte har ändrat sina statusar på facebook men som man känner privat och man VET att de är ett par så börjar man ju spekulera lite. Det gäller även om det är något par som inte skriver till varandra eller inte har några bilder på båda tillsammans... man börjar ju undra: "är de verkligen lyckliga? har de det bra?"...

Det är så sjukt att man tänker så för det är ju inget måste att leka Shakespeare på facebook liksom. Man kan ju vara dödskär i sin parter men hålla lågprofil på facebook. Hur kan facebook ha blivit så stort?!

Ändrar nån sin status från 'i ett förhållande' till 'singel' så är alla där och antingen GILLAR eller så kommenterar de med en ledsen gubbe för att visa sitt stöd och visst mår man lite bättre i stunden men om man tänker efter så är ens liv så öppet på facebook! Så va det inte förr och är det verkligen en bra grej eller inte...

Värt att lägga en tanke på.

Nasty ATM.


Lite nyfiken på den här filmen även fast det känns som att jag kommer ångra mig när jag har sett den... ;)

Noodles.

Gick upp imorse och läste lite, säkte jobb och sedan satte jag igång ock fixade hemma. Nu blev jag precis klar och då helt plötsligt fick jag en konstig känsla... visste inte vad det var så jag gick runt i hela lägenheten men inget hände. Så gick jag till köket och började öppna alla skåp och då kom jag på vad det var. Jag hade värsta suget efter NUDLAR! Vi har nämligen världens godaste nudlar hemma som vi beställde av min vän Thuys mamma!

Haha tänkte ju försöka googla en bild på nudlarna så att jag kunde visa er men det visade sig att all text var på kinesiska på förpackningen så jag vet inte riktigt vad jag ska söka efter :P Lägger upp senare om jag hittar för det är värt att testa! Otroligt goda!!!

Best dressed, no further comments.

Bäst klädda kända personen enligt mig är Kate Middelton. Hon har så elegant stil och ser helt felfri ut men ändå så jordnära som vissa andra kändisar tyvärr inte gör. Jag verkligen älskar allt hon har på sig, klänning, byxor och blus... allt är snyggt!

Älskar att hon kombinerar en så fin bröllopsklänning med en lite mer "hip" kofta!


Love of a girl.

Ge mig är allt jag har att säga.

Snygga skor till en svart outfit... näe, jag börjar snart grina. SÅ SNYGGA!!!

KandeeShoes


Like and dislike.


Jag har fastnat lite för den här låten som är gammal. Jag gillar den av någon anledning, tycker att den är så enkel fast ändå inte! man dras med i den... mystiskt haha!

Något jag inte gillar är....

att detta par ska skiljas. De är så udda båda två och jag gillar båda starkt! Trodde verkligen att de skulle hålla men tyvärr...


I'm not dead, just really living life.

Nu är jag tillbaka! Jag har inte gått och dött eller något sådant utan jag har bara haft en massa annat att göra så jag prioriterade inte bloggen först. Shame on me? yes, i know.

I fredags var ju killen ledig också så då började vi spela....(trumvirvel)... POKÉMON! Det är hur roligt som helst!!! Man blir lite beroende för igår natt drömde jag faktiskt om pokémon. Samanlagda speltid är nu nästan 15 timmar och fler ska det bli för vi har bara kommit halvvägs!

Lördagen spenderade vi först hos Robins pappa som behövde hjälp med lite grejjer och sedan hade vi det bara mysigt hemma. Vi spelade mer pokémon och gick sedan och köpte glass, en helt perfekt lördag!

Söndagen... den va magisk. Ja, det kanske låter fjantigt men det är sant! Min fina pojkvän ställde sig i köket och lagade fläskfilégryta med kantarellsås och potatisklyftor till oss och gissa om det vart gott!!! Har aldrig ätit något godare! Sedan öppnade vi en flaska rött och bara satt och njöt av varandras sällskap och maten. Älskar sådana stunder för då kan man inte undvika att bli lite nykär ;) Nu snackar jag alltså om en kille som aldrig har lagat mat försut när han bodde hemma. Han flyttar ihop med mig och tar helt och hållet över rollen som kock hemma och ALLT han lagar är helt felfritt. Den här killen är perfekt på alla sätt och jag släpper honom aldrig! <3


Productive day, but still good.

Hello again!

Vad har jag gjort idag? städat. Jag satte igång med tvätten kl. 7 imorse, lät pojkvännen sova ut eftersom att han brukar gå upp tidigt annars när han går till jobbet så jag smög iväg själv. Andra gången jag gick upp hade jag tänkt fixa lite snabbt och sedan göra american pancakes till pojkvännen men då överraskade han mig i tvättstugan helt nyvaken haha!

Efter det drog vi igång med det stora. Plockade undan alla julsaker och sedan STORstädade vi hela lägenheten så nu doftar det underbart och det är sååå fint hos oss!

Nu ska jag och killen spela Pokemon tillsammans så vi hörs sen! :D


A list about 2011.

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
Jag jobbade som funktionär på en reggae festival (Öland Roots) och jag är inte ens ett strt reggae fan ;)

2. Höll du några av dina nyårslöften?
Jag hade tyvärr inga nyårslöften men jag tycker att året har varit otroligt lyckat!

3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?
Nej, men några blev gravida så det blir några bebisar iår :D

4. Dog någon som stod dig nära?
Nej, som tur va!

5. Vilka länder besökte du?
Italien och Tyskland :)

6. Är det något du saknat år 2011 som du vill ha år 2012?
Mitt år började dåligt men slutade bättre än jag kunde anat så det här året vill jag bara göra en massa saker och beslut som gör mig lycklg och som känns rätt! Dessutom så vill jag ha ett stabilt jobb som jag känner att jag vill fortsätta med i framtiden. Det finns lite fler saker jag vill ha men de nämner jag inte här innan det är dags!

7. Vilka datum från år 2011 kommer du alltid att minnas?
14:e februari (Thuy och jag hade båda blivit singlar så vi bestämde oss för att fira alla hjärtansdag ihop med tjejmiddag och då blev vi jättebra vänner!), 15-20:e juli (träffade, lärde känna och blev överraskad av Robin;)), 28:e juli (blev tillsammans med Robin<3), 20:e augusti (jag och Robin åkte till Sardinien), 23:e september (jag flyttade till Norrköping och blev sambo med Robin)... det är nog de datumen jag inte kommer glömma!

8. Vad var din största framgång 2011?
Flytten från Stockholm, hittade min framtida man, har ett ställe jag kan kalla HEM istället för att bara flytta runt en massa till olika andrahandslägenheter och så lärde jag känna mig själv mer än jag gjort tidigare och det känns som att jag verkligen har blivit vuxen nu och är redo att ta mitt ansvar istället för att bara festa runt och den känslan är helt obeskrivlig :D

9. Största misstaget?
Att jag inte avslutade mitt förra förhållande mycket tidigare! Men det som är gjort är gjort och det har ju format mig till den jag är nu på något sjukt sätt.

10. Har du varit sjuk eller skadat dig?
Har varit förkyld men inget allvarligt annars vilket är ett mirakel med tanke på hur extremt klumpig jag är!

11. Bästa köpet?
Våran säng som vi har nu för det kan vara den mest perfekta, skönaste, underbaraste och dessutom snyggase sängen som finns!!! Känslan när man får lägga sig på kvällen är underbar!!!


Den här sängen har vi med förvaring på båda sidorna och bokhylla i sänggavel och så har vi världens mjukaste madrass med fluffigt täcke och jättefluffiga kuddar! Älskar att jag och killen har samma smak när det gäller sånt ;)

12. Vad spenderade du mest pengar på?
Jag är faktiskt inte säker men jag tror nog att mest pengar gick åt när vi flyttade eftersom att mycket behövde köpas. Jag brukar vara bra på att shoppa men jag har faktiskt inte shoppat SÅ mycket i år!

13. Gjorde någonting dig riktigt glad
Min fina pojkvän som tänker precis som mig och vill exakt samma saker! Mina vänner och familj får vi inte glömma, speciellt min pappa som ställer upp i vått och torrt! Utan honom hade jag aldrig klarat mig <3

14. Vilka låtar kommer alltid att påminna dig om 2011?
Party Rock Anthem - lmfao, Veronica Maggios låtar, Danza Kuduro och även Ju Mer Dom Spottar - Kaptem Röd.

15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
Det är blandat för i börjat var jag ledsnare men i slutet definitivt gladare än tidigare!!!

16. Vad önskar du att du gjort mer?
Hade jag kunnat hade jag nog rest mer och speciellt nu i vinter men man måste ju ha pengar för det också ;)

17. Vad önskar du att du gjort mindre?
Jag önskar att jag inte hade behövt flytta så många gånger som jag gjorde för då hade jag kanske känt mg mer hemma nånstans och även velat komma "hem" efter jobb och annat. Istället valde jag att sova borta så ofta jag kunde men nu är den saken ändrad, tack vare min prins!

18. Hur tillbringade du julen?
Jag och Robin åkte till tyskland och umgick med mina föräldrar. Vi hade det mysigt med god mat och en dag på stan vilket passade mig hur bra som helst!

19. Blev du kär i år?
Det kan man ju lugnt säga!!! Head over heels in love är inte ens tillräckligt för att förklara hur jag känner för Robin <3 <3 <3

20. Favoritprogram på TV?
Så svårt att säga! Jag har tittat mycket på The Big Bang Theory, How I met Your Mother, ANTM, Pretty Little Liars och True Blood men allt det är på datorn ;) Ungdomar nuförtiden! haha ;D

21. Bästa boken du läste i år?
Dubbelspel av James Patterson och Geim av Anders de la Motte får delad första plats!

22. Största musikaliska upptäckten?
Hmmm... måste nog säga Veronica Maggio eftersom att jag normalt inte brukar ge svensk musik nån chans men jag blev kär i hennes låtar!

24. Något du önskade dig och fick när du fyllde år?
Nej, inte när jag fyllde år! Hade inte en bra födelsedag faktiskt men i julklapp fick jag allt jag önskade mig och så mycket mer! :D

25. Något du önskade dig men inte fick?
Nope, ingenting! Jag fick allt :D

26. Vad gjorde du på din födelsedag 2011?
Jag va på Fatburen men ett gäng och drack vilket jag ångrade ganska grovt dagen efter på jobbet för det var en av de värsta bakfyllorna jag har varit med om!!!

27. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre?
Nej, faktiskt inte! Lärde mig mycket förra året och det var genom allt som hände mig och allt jag gjorde så jag är glad för allt.

28. Hur skulle du beskriva din stil år 2011?
haha stil?! Säger nog som min pojkvän: jag har en egen stil men ändå ganska simpel för jag gillar inte extrema saker men färgglatt ska det vara! Ju fler färger, desto bättre!

29. Vad fick dig att må bra?
Robin, vänner, familj, jobb och zuuuuumba haha!

30. Vilken kändis var du mest sugen på?
Haha bra fråga! Kommer alltid ha en crush i Joaquin Phoenix ;)



31. Vem saknade du?
Mina föräldrar som bor i Tyskland!!!

32. De bästa nya människorna du träffade?
Helt klart Robin <3




Feelings everywhere.

Nu är jag suuuuper glad för jag snackade precis med killen som är på jobbet och han tyckte att vi skulle gå ut och äta ikväll! Det blir Suki Yaki (ingen aning hur det stavas) som ligger nära oss och så har de hur god mat som helst! Älskar att få fixa mig och känna mig lite extra fin med killen, sitta och äta god mat och bara sitta och snacka i flera timmar om allt möjligt och sedan komma hem till en fin lägenhet och bara mysa ner sig i soffan. Bra kväll? nej, UNDERBAR kväll!


The new model.

Jag måste bara säga att jag gillar den nya Victoria's Secret modellen. Hon är vacker, unik och redan under sin första show som var i år bjöd hon på sig själv vilket enligt mig är starkt. Jag hoppas att hon fortsätter vara med i showen för hon kommer gå långt!

Wondering.

My Big Fat Diet Show...

Sitter och tittar på det programmet nu och undrar hur det är möjligt! En kvinna är helt beroende av chips och hon äter chips istället för alla måltider på dagen samt chips mellan "måltiderna" också. Sedan säger hon att hon är rädd för att kvävas på vanlig mat och att det var ett år sedan hon åt en vanlig måltid... Till och med när de frågar henne vad hon skulle göra om hon behövde välja mellan chips och familjen så tvekar hon!!! Då har det verkligen gått föööööör långt.

Jag älskar att äta godis och dricka läsk men det finns en gräns. Jag skulle aldrig kunna trycka i mig godis och läsk hela dagarna VARJE dag. Dessutom så stör det mig att de som har sådana problem ger vidare sina problem till sina barn som inte vet bättre eller är så små att de inte kan bestämma själva. Igår var det en kvinna på detta program som mutade sin son med choklad så fort han blev jobbig eller började skrika... inte okej!

Anna Richardson som är programledare.


Love the evenings.

Jag ÄLSKAR kvällarna hemma. Jag älskar att laga mat med killen, plocka undan disken och sedan inte göra någonting utan bara sitta i soffan och mysa. Man får in vanor när man har bott med varandra ett tag och det är en av de mysigaste saker som finns. Efter att vi har ätit på kvällarna brukar killen gå iväg och spela en stund och då passar jag på att titta på CSI (han gillar inte att se sånna serier) och sedan kommer han och sätter sig hos mig igen och då myser vi med något gott till efterrätt!

På torsdagar brukar vi tända ljus och mysa hela kvällen och bara vara med varandra vilket jag tycker att alla par behöver. Man kan en massa saker att göra men en kväll i veckan ska man ha för varandra och inget ska kunna förstöra det.

Got to love... LOVE ;)


Bomb of pics.

Slänger in lite bilder från nyår.

Jag och Hang innan middagen satte igång.

 

Jag och min älskling <3


Hela gruppen minus en lite Thuy ;)


Vi tjejer fick för oss att vi skulle dansa så vi började hoppa runt i köket och fjanta oss!


Robin och Thuy har kul innan 12-slaget!


Robin och jag innan nyårskyssen!



Drip drip drip.

Det vattnas i munnen på mig och i fingrarna kliar det som attans! Jag vill baka CUPCAKES och det tänker jag göra imorgon!

Hur kan man inte blir sugen när man ser dessa bilder:




 

Näe, imorgon ska det definitivt bakas and that's it!



My New Years.

Hello again!

Gillar att antalet besökare gick upp under de dagarna när jag inte skrev så ni som hittade hit av någon anledning eller bara va vilse är väl antagligen borta nu ;)

I fredags drog jag, pojkvännen och ett gäng till Värnamo för att fira nyår hos några kompisar som har köpt hus där. Vi kom fram efter två timmar ungefär och så var det bara att lasta ur grejjerna ur bilen, sminka sig lite snabbt och sedan tog vi två bilar och drog in till Värnamo centrum för att käka middag på Harrys. Jag har varit i Värnamo en gång tidigare och då endast gått förbi Harrys så i mina ögon var det som O'learys men det va riktigt mysigt inrett och stämningen var också grymt bra. Det blev kycklingvingar med bbq-sås, pommes och aioli för min del och guuuud vad gott det var!!! Fick t.o.m några kycklingvingar snodda men det va lugnt för jag var mätt och belåten efter maten ändå! Väl tillbaka i huset satt vi och pratade lite framför deras mysiga eldstad och sedan deckade alla.

Själva nyårsdagen behöver vi inte ta i detalj för det var mest fixande, kolla på två fotbollsmatcher och snack innan vi kunde sätta igång med själva middagen. Det var otroligt hur mycket mat vi hade! Man var mätt efter förrätten som var en massa plockmat så vi körde charader efter :D Jag kan ju säga att jag ÄLSKAR charader nu! Först körde vi tjejerna mot killarna och vi tjejer var överlägset bra! Vi lyckades med meningar som "En elefant simmar ryggsimm i Nilen"... hur underbart är inte det?! Sedan efter första omgången vart det blandade lag haha!

Jag kan säga att kvällen var underbart lyckad och alla hade jättetrevligt men det bästa var (precis vad jag trodde) nyårskyssen. Att få börja året med den man ska spendera resten av livet med är den bästa känsla som finns, veta att man kan känna sig säker. En till bra sak är att jag inte drack mycket under kvällen. Jag var inte full en enda sekund men jag hade jätteroligt ändå och dagen efter (idag dåra) mådde både jag och killen hur bra som helst så vi drog därifrån redan runt 10 tiden imorse.

Idag har jag pussat massor på katterna (och killen också haha glömmer inte bort honom), tittat på tv och bara latat mig heeeeela dagen!

Nu hoppas vi stenhårt på att detta blir lika bra eller bättre än förra året men det tror jag att det blir :D Jag har inte fått några bilder än från helgen men de kommer upp så fort jag har några.

Istället får ni två bilder från i sommras när jag och killen var på Sardinien, lite sommarkänsla i kylan.




Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!