Love at first sight.



Detta är enligt mig den bästa reklamen som någonsin gjorts. Vill ha båda ungarna och bara krama ihjäl dom! Tummen upp, verkligen! Det finns så värdelösa reklamer därute så det är kul att se något riktigt bra som denna.


Go round and round in London.

Jag älskar regn! Har suttit i soffan nästan hela morgonen och bara njutit av att det har spöregnat. Gick och hämtade lite glass och satte mig sedan för att titta på Keeping Up With The Kardashians och bara mysa! Har även suttit och kollat runt lite på olika aktiviteter och saker att se i London för vi åker om 2 veckor. Hittade en grym hemsida där man kan boka biljetter till alla olika sevärdigheter. Har bokat till Madame Tussauds, London Eye och hop-on-hop-off sightseeing bussen nu! Längtar så sjukt mycket!!! Nu blir det att fixa lite hemma för min fina pojkvän som har varit i Tjeckien hela veckan kommer hem om några timmar!


Love can make you fly so high.

Fy vad tomt det känns! Att det kan vara bra att komma ifrån varandra när man umgås mycket med sin partner är bullshit. Visst, det kanske är bra för förhållandet men det är nog inte bra för hjärtat. Känner mig tom och... halv. Det är underbart att ses igen efter att Robin har varit borta men jag verkligen älskar att umgås med honom så mycket som möjligt. Han vet allt om mig och är den enda som vet hur han ska hantera mig. Det jag försöker säga är att jag älskar dig, Robin och saknar dig massor! Längtar till imorgon då vi ses! <3

Do-licious Donuts.

Munkar... munkar, munkar och återigen munkar. Så otroligt gott! Det bästa är ju när dom är färglada med strössel på och olika glasyrer. Är det fettot inom mig som skriver nu? Tror faktiskt det. På ICA maxi hade dom olika munkar som man fick plocka som man ville och lägga i en söt liten låda och jag fick ett stort leende på läpparna när jag såg det.


Celebrity exposed.

Nu kör vi på detta! Kommer slänga upp ny fakta lite då och då för jag hittar grejjer nästan varje dag som jag vill dela med mig av. Vissa saker vet ni säkert redan men dom tål att upprepas!

1. Jessica Capshaw spelar Arizona Robbins i Grey's Anatomy och det ni antagligen inte visste är att hennes styvpappa är... Steven Spielberg!


2. Brody Jenner som dom flesta har sett i The Hills som Lauren Conrads pojkvän är son till Linda Thompson och Bruce Jenner som dom flesta vet är styvpappa till... the Kardashians!



3. Anna Paquin som spelar Sookie Stackhouse i True Blood spelade även Rogue i X-Men-filmerna. Hon är gift med Stephen Moyer som spelar Bill Compton i True Blood.



.

4. Kristen Bell som spelar Veronica Mars gör även rösten till Gossip Girl och har gjort det från första avsnittet.





Fortsättning följer!


Girly days.

Jag är tillbaka efter några dagar! Har haft Jennie på besök och vi har garvat så mycket att tårarna har runnit! Hon kom hit i måndags efter att både Robin och min pappa hade åkt. Vi drog in till stan, gick runt, köpte ansiktsmasker, åt och gick sedan på bio för att se "what to expect when you're expecting" och jag måste säga att den va mysig! Vill jag se den igen? nej, en gång räcker men fyyyy vad sugen jag blev på att skaffa bäbis! Vill ha en nu nu nu! Går det att beställa en från tradera? ;D Efter filmen promenerade vi hem för att mysa och testa ansiktsmaskerna... det va grön kladdig smet som såg ut som lim som man skulle smeta ut i hela ansiktet och efter 10 min hade hela stelnat. Vi lyxade till det med gurka på ögonen också. Ni skulle ha sett oss! Såg ut som att vi drog bort ett lager hud när vi skulle ta bort masken haha! Inte en vacker syn...




Secrets to find.

Har kommit på en rolig grej som även är ett av mina största intressen. Jag älskar att sitta på imdb.com i flera timmar och bara läsa om kändisar, nya filmer och allt som den sidan erbjuder. Det är så roligt att hitta fakta om kändisar som man verkligen inte trodde, saker som skapar ett WOOOOOOOW-moment s jag ska slänga ihop en lista med rolig fakta som ni kanske inte visste om!


Make my day, thanks!

Så lycklig tjej! Kom nyss hem från min första dag på nya jobbet (Vildmarkshotellet, kolmården) och jag går runt med världens leende på läpparna. Är så sjukt trött dock för jag gick upp kl. 6 för att sen ta bussen kl. 7 men det är så värt det! Det va meningen att jag skulle gå upp halv 6 och gå ut på en powerwalk men jag va för trött, gick inte alls att öppna ögonen ens! La mig i sängen igår kl. 22 för att läsa en stund och sedan sova men klockan hann bli 00.20... kunde verkligen inte sova! Låg och vred och vända på mig och allt kändes jobbigt. kudden va inte skön, det va för varmt och hur jag än la mig kändes det bara fel. Somnade tillslut men mina planer för morgonen gick åt helvete men IMORGON, då jävlar SKA jag ut på powerwalk innan jobbet!

Bjuder på en söt bild på min andra halva som lyckas göra detta med täcket så fort jag kliver upp ur sängen! en av sakerna jag älskar med honom <3


Shake it baby.

Powerwalk - check! Frukost - check! Nu sitter jag och tittar på Förhäxad töntig som man är. Har träningsvärk i hela kroppen för nu ska ni få höra något roligt! Jag fick robin att köra zumba med mig igår. Han började med att säga "behöver man ens dricka vatten? Är det så jobbigt?". Ni skulle sett oss efter ett pass! Helt genomsvettiga båda två och OM vi drak vatten! Det va riktigt roligt och vi har sagt att vi ska köra två pass i veckan. Robin som inte har kört zumba förut va jätteduktig! Han körde på även när han inte kunde stegen och det va kul att se!
 

Kolla in tjejen i mitten med vit tröja. Så jäkla taskigt men jag kan verkligen inte sluta skratta! Grymt att hon inte ger upp!


Endings make me crazy.

Sitter på soffan och är förbannad på mig själv. VARFÖR började jag titta på grey's anatomy igen?! Dålig idé för jag såg precis sista avsnittet som finns, vilket är avsnitt 24 säsong 8 och det slutade... ja, hur ska man förklara... vill rycka ut varenda hårstrå från huvudet just nu. Hur kan man göra så mot oss tittare?! Inte nog med att det slutade dåligt och man måste vänta på nästa avsnitt utan nästa säsong visas i... wait for it... höst. Suck, suck och återigen suck. Orkar inte vänta så länge, vill se nu nu nu! Mitt eget fel, i know, men serien är så bra. Kan inte förstå att en av mina favorter är ute ur serien. Säger inte vem för det kanske finns någon som inte har sett sista avsnittet än men sorgligt är det. Nu ska jag nog hoppa in i duschen med killen och sedan bara lägga mig och läsa. Hoppas på att boken slutar bra iallafall!


Special K, red berries.

Plockade duktighetspoäng idag också! Gick upp kl. 08.45 och drog ut på en powerwalk kl. 09.00. Hur skönt som helst! Dock så kände jag mig ganska snorig och slemmig i halsen, jag vill inte bli sjuk när jag ska ha utbildning på nya jobbet. Hur som så tog jag en runda till netto på vägen tillbaka. Köpte mina favvoflingor och lite smått och gott till middagen ikväll. Robin vill bli överraskad och det kommer han bli! Nu sitter jag och degar på soffan efter min stora frukost. Känner fortfarande hur benen värker, så underbar känsla! Får se om jag gör så mycket mer nu då allt är fixa här hemma. Det brukar ju vara så att man går och plockar och städar hemma men jag och Robin är faktiskt jävligt duktiga på det! Vi fixar allt direkt så det finns inget som måste eller t.o.m BORDE göras. Jag degar vidare på soffan. Hörs senare när jag har rört på mig lite mer än bara sträckningen efter fjärrkontrollen.




Headache is not great.

Rekord för mig! Detta är väl det tredje inlägget idag, thumbs up! Har legat på sängen med en filt en stund nu för helt plötsligt fick jag värsta migränattacken. Kom från ingenstans! Robin visade att man skulle massera lite lätt under ögonbrynen så då slppte det och nu har jag klunkat vatten och mår bra! Robin laddade även ner hela säsong 8 av grey's anatomy till mig så att jag slipper sitta och streama på nätet så jag ska nog sätta mig och kolla på någr avsnitt. Har även fyllt i våran gemensamma kalender nyss! Älskar att göra det! Planera och fixa kan vara en av dom roligaste sysslorna som finns. Så här ser den ut nu:



Nää, nu myser jag ner mig igen! Ha en fin kväll <3


Summer, are you here to stay?

Nu sitter jag och degar i soffan med öppna fönster i hela lägenheten. Att det är 23 grader idag känns verkligen! Hade en grym runda på stan idag. 2,5 timme och det kändes verkligen som att jag var inne i varenda affär i norrköping. Hittade fina grejjer och nu sitter jag och pysslar lite på en fin grej till våran lägenhet. Kan inte skriva vad det är än för robin läser ibland men när jag har överraskat honom lägger jag upp en bild. Sitter även och kollar igenom min garderob och plockar fram sommarkläder som jag verkligen längtar efter att få använda! Hittar kläder jag inte ens kommer ihåg... Nää nu blir det mer tv tittande men bjuder på en bild på mig innan powerwalken imorse.


productive morning.

tjabba tjena hallå! kan informera er om att jag gick upp kl. 8 idag för att först ringa jobbet och informera att jag är obokad och sedan drog jag ut på en rask powerwalk med mina easytones. Gick i ungefär en timme och snacka om att jag hade ont i vaderna! efter det vart det en stor frukost som satt jävligt bra kan jag säga! nu sitter jag på vägledningscentret för lite hjälp med ansökan till komvux. Sen hade jag planerat en runda på stan. Hoppas ni har en fin dag! ps. bild kommer senare då min mobil vägrar samarbeta.

Shop til you drop?

Drog ut på stan idag med robin och hans lillebror som sov över och stannar tills imorgon. Mitt mål var att hitta någon bikiniöverdel då jag älskar underdelarna jag har men är ganska trött på överdelarna. Hittade en snygg överdel inne på intersport som jag köpte. Efter det gjorde jag som alla tjejer gör... kollar liiiiite till för man vet ju aldrig om det finns något bättre... det fanns något bättre. Väl inne på H&M såg jag en direkt som jag vart kär i och sedan en till och så en till....... det slutade med att två satt helt perfekt så dom fick följa med mig hem! Är så nöjd! Det bästa är att dom kostade mindre än den första ihop. En till sak som är värt att nämna är att när vi tog en paus mellan shoppingen och gick ut för att ta en cigg så hör vi helt plötsligt hur någon ropar "snälla, kan någon hjälpa mig! Den här killen har satt i halsen!" Såg inte så mycket för det stod ganska många där som hjälpte till men man såg tydligt och klart vem det var som hade satt någonting i halsen. Han var rödare än en tomat i ansiktet och det började gå mot lila så det va tur att någon kunde hjälpa till. Hörde hur kan kräktes en massa och sedan ställde han sig upp och fick tillbaka normala färgen i ansiktet. Läskigt om fan! You never know when it may happen.


49 kr på H&M (ser man ju på prislappen också... duuuuh!). Älskar att banden går över brösten, fina detaljer gör allt!




Underbar färg, fina gulddetaljer och den sitter helt perfekt. 149 kr på H&M.


Memories to stay.

Har äntligen fått fram fler bilder från helgen i Stockholm som jag tänkte slänga in här för det finns inget roligare än att se tillbaka på bilder efter flera år! Va verkligen en underbar helg men det är så skönt att vara tillbaka. Norrköping har verkligen blivit min stad som Robin säger, love it!


Vi var ju inne på sciencefiction bokhandel och där hittade vi True Blood! Hur coolt är inte det! Såg precis ut som flaskorna i serien.


Suddig bild från medeltidspuben men jag gillar den!




Wonderful days.

Dags att uppdatera lite igen känner jag nu. Har haft några riktiga vilodagar då jag har slutat på Telenors kundtjönst men fortfarande är anstölld av Uniflex så nu hoppar jag in när det behövs vilket inte har varit något alls än så länge denna vecka vilket är helt okej för mig! Får ju fortfarande betalt! Annars har jag och robin haft underbara myskvällar och jag har tagit tag i träningen igen, hur skönt som helst! Nu är robins lillebror här med sin dator så dom sitter och spelar Diablo 3 och jag tittar på tv och myser i soffan med pepsi. Kan även informera att vi äntligen har börjat på vårat pussel som vi köpte en evighet sedan. Började med hela ramen eftersom att det kändes enklast men helt plötsligt tog det stopp... en bit fattas. Jag har tittat igenom ALLA bitar nu flera gånger men hittar inte den biten och nu har jag gett upp för idag för annars börjar jag nog gråta...




Mys på hög nivå med Sheldon, han kan vara den gosigaste katten på jorden!


En av favorit-maträtterna, robins hemmagjorda hamburgare. Det går inte ens att beskriva hur goda dom är!


Big changes for the better.

Nu jäklar ska ni få höra vad som har hänt! I torsdags förra veckan innan jobbet fick jag ett samtal som gjorde mig så otroligt lycklig att jag inte visste vart jag skulle ta vägen. I februari sökte jag jobb på Kolmården som receptionist och konferensvärdinna på Vildmarkshotellet där och jag fick även gå på intervju men 3 veckor efter intervjun ringde dom och sa att dom hade gtt vidare med någon annan men att dom jättegärna ville att jag skulle söka till nästa säsong då dom tyckte om mig. Jag kände mig helt förkrossad för det va verkligen drömjobbet just nu men det va bara att sluta deppa och fortsätta jobba på Telenor. I torsdags ringer en Sofia från Vildmarkshotellet och säger att dom vill att jag börjar jobba där och att dom va jätteimponerade av mig... hur sjukt är inte det! Vi va 6 personer på intervju där för samma tjänst och jag va den med endast ett års erfarenhet och ingen utbildning medans alla andra hade minst 5 års erfarenhet och vissa hade utbildning. Känns så jäkla bra och nästa helg börjar utbildningen så jag är superlycklig!


Weekend away.

Nuuu hinner jag blogga lite! Kan berätta att det har varit mycket att göra dom senaste dagarna. Jag och Robin bestämde att vi skulle till stockholm på fredagen och detta kom vi på på torsdagen så det var snabba puckar som gällde. Vi va lediga fre-sön båda två så det var bara att passa på kände vi. Ringde runt och kollade om folk hade tid denna helg för att ses och om vi kunde bo hos någon och allt löste sig! Slutade med en grym helg och jag fick träffa alla jag ville träffa och ha det underbart med min fina kille. Vi åkte dit på fredagen och kom fram runt tre tiden så då drog vi in till stan, åt lite och promenerade sedan in till gamla stan för att gå till science-fiction bokhandeln som är en av mina favoriter. Vi spenderade säkert en timme därinne. Hittade även bästa presenten till robins pappa och hans fru som är sciencefiction nördar... Vi köpte ett Klingon-monopol! Sedan gick vi bara runt och hade det mysigt, fikade och va lite turistiga haha! Efter det bar det av till Telefonplan där vi mötte Dionne, Challe och Ullis (mina gamla klasskompisar). Så kul att ses igen! På kvällen blev det grillning och några drinkar. Dagen efter hade vi alla tänkt sova ut men nej! Vaknade kl. 7, pigg och glad så det var bara att gå upp. Blev scones till frukost oh sedan iväg till... Skansen! Spenderade hela dagen där med djuren och en massa annat mys. Sedan har jag även fått bekräftat att jag INTE kan gå på styltor... Efter skansen var det raka vägen hem till Dionne igen där vi blandade drinkar, åt och så kom även Johanna över. Runt åtta tiden drog vi in till stan för att gå till ett av dom häftigaste ställena jag har varit på. Stället heter Sjätte Tunnan och är en riktig medeltidspub där dom serverar mjöd i horn och spelar medeltidsmusik. Så ballt! Där va vi hela kvällen innan folk blev sugna på nattkäk. Söndagen som var våran sista dag i Stockholm bjöd på fotboll i en park i Huddinge med alla vänner och sedan drog jag och Robin in till centralen för att ta tåget hem.

En riktigt lyckad helg måste jag säga men som man säger: borta bra men hemma bäst! <3


Round and round, up and down?

Jag är helt kär i det fina vädret! Nu är sommaren här på riktigt och därmed oturligt nog också alla myggor. Det kan ju inte vara helt perfekt. Valborg spenderades henna hos Robins mamma med släkt, grillning och kubb. Det va riktigt mysigt och lyckat och vi sov även över för nästa dag bar det av till tivolit här i norrköping med Robin och han systrar. Vi åkte allt och t.o.m jag som alltid klarar av att åka allt blev illamående av en attraktion som hette Batman.

Inget jag rekommenderar för dom med känslig mage. Jag ångrade mig så fort vi satte oss ;)

Det va en riktigt lyckad dag iallafall. Nu blir det mys med film här hemma så vi hörs imorgon!

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!