Throw some bread.

Nu har vi varit ue och matat fåglarna och ankorna vid strömmen. Det är så jäkla fint väder ute! Drog ut med varsin läsk och brödet i en påse och bara njöt. Satte oss vid strömmen och efter ungefär 20 sekunder var vi omringade av hungriga fåglar. Jäkla fiskmåsar som tog allt bröd från ankorna! Men vi lyckades skrämma iväg dom tillslut så ankorna kunde få lite också. När allt bröd va slut njöt vi bara av att få vara i solen och ledigheten. Rekommenderas starkt! Har ni bröd som ska slängas? mata ankor med det. Känns som en god gärning för dagen ;)

Fin dag med finaste killen i världen <3

Looking back on yesterday.

Tänkte dela med mig av min dag igår. Jobbade som sagt från 9 till 15.30 och efter det va det raka vägen hem på cykeln till killen för det va nämligen våran 9-månaders dag igår. Egentligen hade vi tänkt att vi skulle gå på bio på kvällen men vi bestämde oss för att åka och storhandla istället och köpa något gott där som vi kunde äta på kvällen till någon film. Det är sjukt hur mycket annat man köper än det man egentligen behöver. Fick med oss en massa saker hem! Väl hemma var det bara att packa ur allt och försöka få plats med alla nya saker. Jag tycker att vi har väldigt många skåp i köket men tydligen behöver vi fler för det blir alltid så fullt när vi har varit och storhandlat haha! Vi köpte lite olika ostar som vi sedan la upp på skärbrädan och sedan satte vi oss i vardagsrummet och åt medan vi tittade på Ghost Rider, hur mysigt som helst! Nu kommer det stora... killen tyckte att vi skulle färga mitt hår igen för han tycker om att göra det och jag ville ha rödare än sist då det bara va en toning senast vi gjorde det så vi köpte färg, färgade håret när vi kom hem och pang! det är såååå rött! jag trodde verkligen inte att mitt hår kunde bli så rött eftersom att jag hade svart/brunt innan men tydligen så gick det. Bild kommer upp senare, jag lovar!

Kom ihåg hårfärgen, detta va min naturliga.

Sunday, time to relax.

Vaknade upp idag och såg att hela sovrummet va fyllt av solljus, underbart! Ingen av oss hade ställt någon väckarklocka idag och det va så skönt att bara få vakna av att man är helt utvilad. Igår gick jag upp kl. 07:30 för att jag skulle till jobbet och tro mig, jag ville bara ligga kvar i sängen bredvid killen och mysa hela dagen. nu har vi tryckt i oss stor frukost som bestod av ägg, kaviar, mackor, juice, skinka och smör såklart så nu är vi mätta och belåtna. Planen för idag är att städa hemma och dra ut till strömmen för att mata ankorna för vi har bröd hemma som ska slägas. Efter det blir det bara mys hemma med någon rulle för idag ska vi bara vila eftersom att båda ska jobba imorgon. Förresten, jag ÄLSKAR att sommaren är på ingång!

Italien förra sommaren.

Back on track.

Hello hi! Jag vet att det va ett tag sedan jag skrev men jag har haft fullt upp. Har jobbat massor och även saknat killen som har varit i prag på jobbuppdrag så jag tvingades vara utan honom i fem dagar. Inget att rekommendera när man är kär för en timme känns som en evighet. Under tiden har jag jobbat och haft myskväll med killens syster. Vi käkade allt som kommer fram om man slår upp onyttigt i ordboken. Onsdagen var jag ledig och då spenderade jag dagen men en vän från jobbet och ni kan aldrig gissa vad vi gjorde... vi gjorde en egen smörgåstårta! Jag har varit sugen på smörgåstårta i tre hela månader och ÄNTLIGEN fick jag äta en heeeelt själv. Eller okej, inte helt själv men nästan. Nu blir det mys med killen och hans bror som kommer över och imorgon står jobb på schemat men jag ska verkligen försöka att uppdatera här lite oftare än jag har gjort.

Så underbart med fint väder, kan känna att sommaren är på väg! Detta va förra sommaren.

My week so far.

God regning dag säger jag!
Det öser ner och jag funderar på att simma till jobbet för cykla blir inte av idag iallafall. Har varit duktig och cyklat hela veckan eftersom att jag slutar 00.00 och sista bussen redan har gått då men idag går det inte, kommer bli överkörd för att jag inte kommer se något. Har ändå tänkt ta lite kompledigt idag och sluta lite tidigare så då hinner jag med någon buss. Min vecka har mest bestått utav jobb tråkigt nog. Har fixat och donat hemma på förmiddagarna och sedan jobbat till 00.00. Robin har varit så snäll som har hållt sig vaken för att sen lägga sig med mig trots att han går upp kvart i sju varje morgon men igår vart det nog lite för mycket för honom haha! Pratade men honom innan jag började cykla, 10 min senare va jag hemma och då hade han somnat ;) Kn även berätta att det ringer en människa varje 30:e minut efter kl. 22 på kvällarna så det gäller att hålla sig sysselsatt annars går tiden så otroligt långsamt att man börjar rycka ur hårstrån från skallen för att ha något att göra. Jag brukar ta med en bok, ta av mig skorna, sätta upp fötterna på någon stol bredvid och läsa! Helt perfekt enligt mig!

Läser Förbannelsen av Stephen King... älskar den mannen! Finns ingen bättre författare.

Want right now.

Dessa skor suktar jag efter just nu och jag tycker båda färgerna är lika snygga.




479 kr på nelly... inte så farligt alls!

My easter.

Ska även berätta om hur vi firade påsk. Jag och Robin (ska börja skriv hans namn för han nämns ju i varje inlägg här) vaknade upp på morgonen och började leta efter våra påskägg som vi hade gömt. Vi hade gjort en tipspromenad åt varandra så det va jäteroligt att gå runt och leta efter lappar som ledde till påskägget! Robin va så söt som hade satt lappar på katternas halsband och de brydde sig inte ens. Normalt hade de försökt slita av sig lapparna och tugga sönder dom men icke sa nicke, dom va hur duktiga som helst. Sedan satte vi oss och började äta godis då Robins regel är att på påskdagen får man äta godis precis när man vill. Jag klagar verkligen inte! Efter det gjorde vi iordning oss och blev hämtade at Robins pappa som körde ut oss till deras hus. Kvällen spenderades med hans pappas familj samt faster och hennes man och det va en av de roligaste kvällarna jag varit med om! Vi drack vin, åt trerätters och spelade plump och pictionnary. I slutet så va det jag mot Robin och vi (dvs. tjejlaget) vann! Jag fick höra efter att Robins faster tyckte om mig mycket efter och att hon sa att vi passade perfekt ihop, alltid kul att höra! Vi ska nog åka och hälsa på dom i Eskilstuna någon dag.



Summary of lost days.

Jag har varit sämst men jag har haft fullt upp så bloggen har fått lida tyvärr. Kan börja med att berätta hur underbart det va när min mamma och styvpappa va här. De bor ju i Tyskland så söndagen kom dom hit och stannade till onsdagen. Vi gjorde allt från att shoppa till en heldag på Kolmården som otroligt nog hade öppet men det va inte det jag vill berätta om utan i tisdags så kom killens pappa och hans fru över på fika så våra föräldrar skulle få träffas och det gick hur bra som helst! De älskade varandra och planerade nästan att ses i tyskland nästa gång haha! Dessutom så pratade dom om oss som att vi skulle gifta oss när som helst och det är bra för alla som träffar oss märkaf att vi har hittat rätt och så är det verkligen. De åkte på onsdagen som sagt och sen dess har jag jobba 10 timmars pass så det har inte varit så mycket tid över till annat men nu är helvetes veckan över med jobb för nästa vecka jobbar jag 16.30-00.00. Blir att cykla till jobbet då... yes, jag skrev cykla för jag fick nämligen en cykel av föräldrarna!!! Nu behöver jag inte tänka på att passa någon buss och inte heller att busskort måste köpas. annars har dagarna bestått av myskvällar men killen och även bowling.

Min fina mamma och styvpappa Titu

Delfinshowen på Kolmården som va otrolig! Vill nästan bli delfintränare... ;)


Happy Easter!

Önskar alla en glad påsk! Min dag började med att gå upp och gömma killens påskägg och sedan skriva lappar så att det blev som en skattjakt efter ägget och sedan fick jag leta efter mitt ägg. Det va hur roligt som helst så nu sitter vi här med våra påskägg och gottar oss. Snart är det dags att duscha och sedan bär det av till Robins pappa för mys och middag så vi hörs nog imorgon men hoppas er påsk blir underbart trots det äckliga vädret!


Life without sugar? no way!

Slänger in lite bilder på vad jag åt i måndags eftersom att jag har varit så seg med bilderna här i bloggen. Hade t.o.m lagt in alla bilder på datorn men varje gång jag ville blogga kom någonting i vägen som t.ex. att man va tvungen att springa till bussen för att hinna till jobbet... ;)

Lite suddig bild men killen hade slängt ihop lövbiff (och inte lövfärsbiff som jag skrev tidigare, fråga mig inte var jag hade fått det ifrån!) med klyftpotatis och sedan var det även tsatsiki till! Så gott!



Efterrätten bestod av donuts. Att vi inte rullar fram är ett mirakel.

Idag köpte vi även påskgodis till våra påskägg som är gigantiska enligt mig men vi är nöjda! Ska bli så kul med påsk, längtar!

New in my world.

Glad tjej här! Nu har jag gått runt med min fina väska i två dagar och jag är världens lyckligaste. Har fått många komplimanger och när folk sedan har fått höra att det är en present från min pojkvän har man fått höra några "aaaaaw!" haha! Jag håller med helt och hållet!

Den är så fin och helt perfekt storlek för mig. Jag längtar till sommaren då man slipper jackan och kan dra på sig ett par jeans, någon fin blus och sedan denna väska... lovely! Köpt på Bianco för 299 kr om någon är intresserad.


Late, oh so late.

Vaknade senare än planerat idag så nu blir det stress för min del men jag hinner men bloggen får lida. Uppdatering kommer ikväll efter jobbet samt lite bilder från dagarna. Snart är det dessutom påsk och jag längtar till allt vad det innebär! Ha en fin dag så hörs vi ikväll!

Love it!

Godmorgon!
Sitter och äter frukost just nu. Killen gick precis och jag ska gå om ca 20 min så jag hinner precis med allt som ska göras vilket betyder att jag egentligen inte har tid för detta men det struntar vi i. Idag är det jobb som står på schemat till klockan tre och sen ska jag hem, vila och fixa lite hemma. Det jag ville berätta om va ju igår! Jag blev ägare av en ny väska som fin fina pojkvän köpte till mig och den är... oberskrivligt fin. Lägger upp bilder på den sen! Dessutom så blev det en klippning för killens del som verkligen behövde det och han va så söt som frågade mig om jag va nöjd med det <3 Det va något mer jag skulle berätta... helt blank i huvudet... jo juste! När killen hade hämtat mig igår kl. 20.30 från jobbet kom vi hem och duschade och va allmännt slappa. Jag sa att jag va hungrig så då ska killen att han skulle slänga ihop något så kunde vi äta lite och titta på tv innan vi skulle lägga oss... slänga ihop något litet? Människan lagade lövfärsbiff med klyftpotatis och tsatsiki! Och det va den godaste lövfärsbiffen jag har ätit! Jag säger det igen: han är perfekt!

Put ink on me.

Jag måste bara berätta att jag är sugen på att göra en ny tatuering snart. Har känt mig sugen ett bra tag nu och jag vill helst göra den innan det blir för sommrigt ute om man säger så. Orkar inte ha en till sommar utan bad och sol när man faktiskt kan passa på att göra en innan sommaren för att undvika det. Antingen blir det nu innan eller efter sommaren men snart iallafall! Har ju redan tre stycken och den senaste gjorde jag mer än ett år sedan... nästan exakt ett år sedan om jag tänker efter. Jag vill dock inte lägga för mycket pengar på det så väntar jag hellre. Men snart snart snart är det dags!

Funderar på att göra text på samma ställe som första bilden men är inte helt hundra än så det får jag fundera mer på!

Sweet stuff.

Sitter just nu på sängen och tar det lugnt och det är så skönt! Jag och killen ska dra in till stan om en timme för att gå runt och kolla lite i affärer och så ska vi kolla på en sak men det är inget jag skriver om i detalj än, ni får veta när det är mer aktuellt. Efter stan blir det jobb för min del men det är lugnt för det är bara fyra timmar och det är så mysigt att gå ifrån jobbet och vet att killen väntar utanför i bilen för att hämta mig! Borde börja fixa mig snart men jag orkar verkligen inte röra mig. Vi somnade runt fyra tiden igår och vaknade klockan tio. Smart? ehm nej, inte alls för nu sitter jag och gäspar men det är nog bra för på senaste tiden är jag alltid pigg när vi ska gå och lägg oss. Stackars pojkvän tänker ni säkert... det gör jag me haha!

Ge mig allt detta, eller nästan allt iallafall!


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!