Jolly great surprise.

Nu ni, ska ni få höra om min jul än så länge. Igår kväll, dvs dagen innan julafton, gick vi ut och åt middag på Athena som har godaste grekiska maten och ligger 2 minuter från oss. Vi satt och hade det mysigt och väl hemma så kollade vi på några serier innan vi gick och lade oss. Idag vaknade vi strax efter 9 och flög upp ur sängen. Robin satte igång vattenkokaren för att göra lite te och jag med min jäkla OCD skulle bädda sängen innan jag kunde fortsätta. Sedan satte vi oss i vardagsrummet och så var det dags för julklappsutdelning!!! Fick så mycket fint!!! Det bästa var att ge bort julklappar till pappa och min älskling för båda blev så otroligt glada! Min pappa fick en box med en favoritserie och så fick han en fotoskrivare som passar till hans kamera så han blev nöjd. Min älskling fick sitt efterlängtade Nintendo 3DS med 4 spel. Det roliga var att han trodde att han skulle få vänta till efter bröllopet med att köpa sig den. Jag överraskade honom stort och han gjorde detsamma... Trodde aldrig att jag skulle få det jag fick för det var en dröm, en otroligt dyr dröm som sjukt nog blev sann! Här kommer bilder på allt jag fick: 


Tre snygga mobilskal...



En galet snygg Michael Kors plånbok (den här fick jag dock öppna några dagar innan jul)...


Sååå fina Michael Kors örhängen som min älskling valde helt själv! Han har helt otroligt bra smak...

Och nu till den stora julklappen som fick mig att börja gråta... 




Michael Kors väskan som jag har drömt om. Jag har kollat på den varje dag och lovat mig själv att jag ska ha den en vacker dag och nu är den min! Den va från min fästman och hans mamma plus familj❤️

Sedan fick jag även två presentkort, ett av min pappa som inte kunde hålla sig från att köpa något mer (har redan fått min julklapp av honom som va min symaskin) och så fick jag ett presentkort från jobbet så på torsdag ska det shoppas!!! 

Hoppas alla har haft det underbart idag och imorgon och på torsdag blir det mer julfirande så mer uppdatering kommer. Nu ska jag pussa påin väska❤️

Have a merry christmas.



God jul på er alla och hoppas ni har det lika bra som jag har det❤️

Redy for opening.

Är på väg till min sista jobbdag nu innan julledigheten och ni anar inte hur skönt det ska bli! Jag har sovit ordentligt nu men är ändå trött för min kropp hinner inte återhämta sig så det ska få bli skönt att bara sova, umgås med familj och äta god mat och så det bästa av allt, öppna julklappar imorgon!!! Igår blev jag hämtad efter jobbet och då åkte vi hem och lagade mat. Efter maten var det äntligen dags att pynta granen. Det va jättemysigt för vi gjorde allt tillsammans, jag, Robin och pappa. Sedan slängde vi i oss lösgodis under pyntande och hade vår minibrasa tänd så det kunde inte blivit bättre. 

Nu är jag snart framme på jobbet så vi hörs men jag önskar alla en god jul och hoppas ni får i er mycket gott! 


Vår fina julgran, kan man inte ha den framme året om? Haha❤️

Words making me sleepy.

Efter en ordentlig sovmorgon är jag nu på väg till jobbet men endast för 3 timmars jobb så det är som en ledig dag. Efter jobbet möter jag upp min älskling som har semester nu och så blir det en runda på stan. Igår efter jobbet hoppade jag in i en snabb dusch och bänkade mig sedan i soffan med lite godis för att se paradise hotel. Älskar det programmet för man underhålls ju haha! Sedan läste jag och myste med Robin tills vi somnade, en bra kväll. Kvällen på jobbet var mentalt ansträngande så ett lugnt avslut var det som behövdes. 

Hoppas ni har en bra dag idag och njuter av dagarna innan jul. 




Work it right.

Är på väg till dag 6 av 10 på jobbet och det ska bli skönt att jobba kväll idag! Jobbar med härliga människor och tempot är lite annorlunda på kvällarna så det är bra. Om fyra dagar kommer min pappa till oss och om exakt en vecka är det julafton, galet vad fort det har gått! Är ledig 23-31 och det ska bli så skönt att fira jul med familj och bara njuta av ledighet. Jobbar nyår men bara till 14 så det kommer inte stoppa mig från att ha det roligt och dricka några drinkar haha. De senaste dagarna har bestått av jobb och en del planering inför jul och även bröllop. Nu börjar det komma igång på riktigt. Det är idag 192 dagar kvar och det känns som att det är bröllopssnack överallt, älskar det! 

Är framme på jobbet strax så ni får några bilder nu så hörs vi en annan dag!





Long lasting days.

En tidig morgon ute i kylan och jag måste säga att jag njuter! Har man rätt kläder på sig och det är ganska vindstilla så funkar ju vintern också. Igår skulle jag jobbat till 14 men en vikarie som skulle jobbat kvällen blev sjuk så jag ställde upp och jobbade 06.45-21.15. Var jag trött efter? Hell yeah! Robin är Dick underbar för han åkte ut till blacka och hämtade bilen så han och sebbe kom och hämtade mig efter jobbet och överraskade mig med McDonalds efter så jag fick somna med en mätt mage. När jag vaknade imorse hade han dessutom gjort en matlåda till mig, han är helt perfekt. No need to say more. Idag blir det ett lika långt pass eftersom hon fortfarande är sjuk och imorgon jobbar jag antagligen också men bara till 14 och efter det ska jag SOVA UT. På onsdag ska vi på premiären av the Hobbit del 2!!! Kommer bli grymt! Kommer ihåg förra december när vi såg del 1. Satt i salongen när eftertexten började rulla och tänkte "fyfan för att vänta ett helt år på fortsättningen"! Nu är vi redan här, ett år senare! Kan även meddela att jag går från fästmö till fru och exakt 202 dagar!!! 


Hoppas ni har en bra söndag så hörs vi en annan dag!


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!