Pain on every level.

Klar hos tandläkaren och gissa vad? Jag gjorde en rotfyllning UTAN bedövning! Stolt som ett as är jag dock så hade bedövning behövts för det gjorde så sjukt ont! Varenda sak tandläkaren gjorde smärtade och jag va inte långt ifrån tårar men jag klarade det! Nu gör det också ont men jag står fast vid att det är bättre än att vara bedövad i 4 timmar. Ska hem och sova nu hade jag tänkt så vi hörs sen!


Drill the hole.

Morgonpigg? Nej, inte alls och där sitter jag och väntar på att få gå in och sätta mig i stolen jag hatar... Tandläkarstolen. Detta ska förhoppningsvis vara sista besöket så vi håller tummarna för det. När jag kommer hem ska jag sova en stund och hoppas på att jag inte biter mig själv i kinden i sömnen eftersom jag kommer få bedövning snart. Usch, vill inte ens tänka på det. Har köpt en nutrilettdricka så att jag inte behöver gå hungrig efter besöket. Senare på eftermiddagen står roligare saker på schemat! Ska träffa en vän som jag inte träffat på nästan ett år och fika så någonting kan man se fram emot idag! Nu ropar dom strax upp mig så jag önskar er en fin morgon! Och dag såklart!

 


Curiousity creating suffering.

Fortfarande vaken och inte så trött som jag borde vara. Idag hade vi finbesök. Robins mamma kom över för att umgås och fika och det va välbehövligt! Vi ses inte så ofta som jag hade velat men det kanske ändras i framtiden, man vet aldrig! Nu ska ni få höra något fjantigt. Jag har tittat på 7th heaven sen jag va liten men aldrig följt det. Om jag har suttit och zappat runt och det har varit på har jag alltid tittat men nu vill jag se hur allt slutar! Så jag har laddat ner sista säsongen och börjat titta. Jag gillar serien men ibland blir det bara för mycket! Deras perfekta värld får mig att spy ibland men det är bara att stå ut för jag vill veta vad som händer! Nyfikenhet... Farligt.


Zombies do walk this earth.

Godmorgon kära läsare som står ut med mig! Igår hade jag en zombie-dag. Hade dessutom prov i skolan som faktiskt gick bra (tror jag, man vet ju aldrig vad lärare vill ha) och sen på kvällen efter maten va jag helt okontaktbar. Matkoman slog till och höll i sig till sängdags. Nu sitter jag dock här, pigg, och är sugen på en promenad i solen. Man får passa på innan vintern slår till igen för jag tror knappast att våren är här för att stanna redan nu. Nu drar jag ut men ni får bilder på hur jag såg ut igår!


May be a stupid choice.

Hemma från skolan och så trött att jag somnar sittandes och till och med ståendes. Min plan var att lägga mig i bra tid men vad ser jag då? Jo, Oscarsgalan visas på tv. Så nu mina vänner kommer det... Jag satt och tittade på Oscarsgalan till klockan 6 imorse! La mig strax efter 6 och vaknade 11 för att hinna till skolan och nu tror jag att hjärnan har lagt av. Hann även förbi stan efter för att köpa en grej jag har varit sugen på att testa. Köpte moroccan oil som man kan applicera i både fuktigt och torrt hår. Man tar bara några droppar och drar sedan med fingrarna genom håret men inte i hårbotten och jag kan inte ens beskriva hur gott mitt hår doftar nu!!! Går runt och sniffar på håret nu så vi hoppas verkligen att det här fungerar!


Betting is always risky.

Då går lördagen mot sitt slut och hur summerar vi dagen? Macke åkte runt ett tiden och innan det gick vi till tobaksaffären för att betta på stryktipset. Jag älskar fotboll men jag håller mig till Champions league, EM och VM. Nu skulle jag betta på om aston villa vinner eller andra lag som reading som jag inte har nån koll på! Höll mig till mitt system: välj laget med finaste namnet och otroligt nog hade jag bara 4 fel av 13 så min taktik fungerar utmärkt! Ingen av oss vann några pengar med roligt var det iallafall! Fick även med mig lite godis som man åt när man va liten men allt var bara en stor besvikelse för alla tuggummin var stenhårda och fler tandläkarbesök har vi varken tid eller råd med!


No need to search.

Här är jag igen! Igår hände en del saker så jag hann inte blogga men det tar vi igen nu! Johanna och Alexandra kom över för lite plugg igår men tror ni att vi fick något gjort? Nästan inte. Av någon anledning kom vi in på annat hela tiden men vi valde iallafall vilket ämne vi vill arbeta med så nu är det bara att läsa på. Efter att dom hade åkt kom Robin hem. Vi åt, tog en dusch och bara umgicks innan Macke kom över för lite öl. Jag drack två glas körsbärsvin och sen kände jag att utgång inte riktigt var det jag va sugen på så killarna fick dra ut medan jag gjorde dumplings och parkerade arslet i soffan. Klockan 02.04 kom ett sms från Robin om att han hade tappat bort Macke och precis då ringer det på dörren. Dör står Macke med en pizza i handen, vinglandes måste jag tillägga! Ringde Robin så han kunde sluta leta efter Macke och komma hem. Nu ligger två trötta killar och sover medan jag är pigg som en lärka, what to do?


Shout to be heard.

Tycker synd om alla deltagare som får höra Gordon Ramsay skrika men han är ett geni! Han vet vad han gör och han är grym helt enkelt! Sitter och tittar på masterchef medan Robin tar en dusch och som snacks har jag vindruvor, så gott! Kan meddela att jag mår betydligt bättre men ny kommer förkylningen som oftast brukar vara sista stadiet för mig. Är snorig och täppt men jag orkar mer nu iallafall så vi ser det som en positiv sak.


Exhausted to the limit.

Gissa vad jag gör? Tvättar. Vaknade imorse och mådde piss så jag sov en stund till och gick upp kl. 10 istället så att jag iallafall hann tvätta det viktigaste, underkläder och handdukar. Har bokat en ny tvätttid också så att jag kan ta resten när jag är frisk. Idag ska dagen spenderas med plugg och fortsatt vila för jag orkar verkligen inte vara sjuk i helgen! Hade planerat en fika med en vän idag men det får vänta för hon vill inte bli sjuk och jag smittar och dessutom så blir jag helt utmattad efter att ha rört mig upp till tvättstugan så vila är nog viktigare idag. Hoppas ni har en bättre dag!


My stomach loves me.

Mätt och belåten ligger jag nu i soffan och tittar på snuten i varuhuset på sexan. Lasagnen var godare än förväntad och jag är lycklig för Robin gjorde mycket så det blir lasagne imorgon också! Tänkte visa en bild på maten jag gjorde igår. Jag kastade ihop en tonfisksallad med pasta i och det vart sååååå gott! Jag älskar att göra sallader som kan ligga i kylskåpet och som man kan ta av utan att behöva värma, smidigt och bra!


Eeuw, eeuw, eeeeuw.

Slem, snor och hosta har varit en del av min dag idag. Igår hade jag ont i halsen och idag kunde jag lägga till ont i öronen, ont i hela kroppen och rivande känsla i bröstkorgen till den listan. Hatar virusinfektioner och jag hatar vintern och kylan för alla sjukdomar som man får på köpet. Nu har jag iallafall en fästman här hemma som lagar mat till mig! Lasagne har har precis lagt in i ugnen och magen kurrar av hunger så det är perfekt! Maten är färdig om 15 min och då börjar tunnelbanan på femman så missa inte det!


Ouch my tooth.

Hemma efter tandläkarbesöket utan känsel i käften. Varje gång hoppas jag att jag ska slippa bedövningen men jag kommer aldrig undan! Idag var dock första gången som jag fick bedövningssalva innan och jäklar vad det hjälpte! Kan tyvärr inte berätta vad hon gjorde för jag vet faktiskt inte men det var det första av tre besök och nästa besök är nästa vecka... Wiho.


Once a thief, always one?

Tjuvar, hela bunten. Jag hatar att behöva ge blodprov och idag skulle tre rör fyllas. Satte mig i stolen och drog bort armen direkt. Stackars människa som skulle ta provet! Hon fick hålla i min arm samtidigt som jag satt och asgarvade av nervositet. Måste varit en vacker syn men nu är det klart så nu väntar jag på provresultat. Skulle plugga med två klasskompisar idag men helt otroligt nog fick jag en tandläkartid idag så det går före allt! Klockan två är det dags men nu ska jag powernapa!


At once? Okay.

Dagen är här. Idag ska jag till vårdcentralen så får vi se hur det går och jag väntar på att klockan ska bli åtta så att jag kan ringa tandläkaren också för nu är det nåt som inte stämmer med tanden, jag kan knappt bita igen käken nu! Och plus allt innan har jag blivit sjuk också. Halsen kliar och känns enorm men jag har sportlov så allt får gärna bryta ut nu samtidigt så länge jag är frisk efter lovet! Nä, ska slänga i mig lite frukost så hörs vi sen!


New things for the soul.

Nu tänkte jag uppdatera er lite om hur det har varit de senaste dagarna eftersom att ni har sett en massa bilder men det kan vara svårt att tolka ändå. Lördagen var en av de mest effektivaste dagarna i mitt liv. Vi började kl. 10 på förmiddagen och gick och la oss 02.00 efter blod, svett och tårar som offrades för att göra det fint i vår lya. Söndagen blev lite lugnare för det enda vi gjorde var att åka till grizzly för att köpa kattsand och  till rusta för att en av glödlamporna gick sönder i lördags under monteringen. Efter rusta var det tänkt att vi skulle åka hem men då kom jag på att jag hade mitt HM-presentkort i fickan så vi svängde förbi HM och där hittade jag min vår-sommar- och höstjacka! Jag såg den på deras hemsida nån vecka sedan men då var jag osäker men nu när jag testade den kunde jag inte gå därifrån utan den så det fick bli jackan och en överdel som jag älskar. Har samma överdel i rosa och en mindre storlek så nu blev det en i blå som har blivit nya favoritfärgen och lite lösare i storleken.
 
 
Jackan som är i tyg förutom ärmarna som är i skinn. jackan är beige och inte vit som den ser ut att vara på den här bilden, älskar den!
 
Här är överdelen men bilden gör den ingen rättvisa för den jag har är mycket blåare. Jag visar en en bild senare!

More.


Total remake for the better.

Igår hade vi en super effektiv dag och när vi la oss i sängen deckade vi direkt. Vi åkte till Ikea efter en sen frukost och tanken var att vi skulle köpa taklampor eftersom att vi inte hade några utan vi hade en massa andra lampor med mysbelysning. Väl där fick vi ett ryck och det slutade med ett helt omgjort sovrum! Vi köpte en stång man sätter i väggen för att hänga kläder, överkast till sängen, diskborste, en byrå som matchar sängen, gardiner, tre taklampor plus allt som behövdes för att sätta upp dom och lite annat smått och gott! Mitt favoritrum är numera sovrummet. Jag är helt kär i våran lägenhet nu och jag vill aldrig gå hemifrån!

 


Live lively like candles.


Amaze me.

Tänkte berätta lite om min dag igår. Det är meningen att vi ska fira imorgon och vi hade inte tänkt göra någonting igår men jag kunde inte hålla mig så innan Robin kom hem tände jag ljus i hela lägenheten. Ni anar inte hur fint det blev! Släckte ner alla lampor så att det bara var levande ljus som visade vägen och som tur är har vi katter som hatar levande ljus och inte är nyfikna så man behöver inte vara orolig att någon olycka ska ske. Ni skulle ha sett hur överraskad Robin blev. Hade även köpt en ros som det står "I love you" på som han fick när han kom innanför dörren. Vi åt god middag och tittade på två avsnitt av Big Bang theory som vi hade missat och sedan satte jag igång med plugget igen men trots att jag var tvungen att plugga var det en underbar kväll och det är bara roligt att vi firar två gånger för trots gårdagen ska vi fira imorgon! Här kommer det finaste... jag visste att han inte skulle ge mig nåt och det var helt okej för mig men efter 30 min går han på toa för att snyta sig tror jag så jag ber honom ta med lite toapapper till mig för att jag också kände mig snorig. Han kommer tillbaka med en stor bunt med papper som han ger mig och helt plötsligt känner jag något hårt i pappret. Där hittar jag en fin ask med en söt rosett på. När jag öppnar den börjar jag gråta direkt för där i ligger det finaste halsbandet jag har sett. Jag kommer aldrig kunna förklara hur mycket jag älskar min prins och jag älskar att han kan överraska mig så otroligt att jag gråter glädjetårar. Du är mitt allt Robin <3
 
Här får ni se lite bilder men det kommer ett till inlägg med bara bilder som jag har på mobilen.
 
 
 
 
 

Think like the better ones.

Ber om ursäkt för inget bloggande igår men jag hade en lång dag som jag inte tänker gå in på mer nu. Idag är det inte mycket bättre om jag ska vara helt ärlig och det suger. Har iallafall fått sova ut och det är positivt då nu blir det att göra frukost och bänka sig framför böckerna för imorgon är det prov! Hur ska detta gå? No idea. Stay positive. Igår tackade jag gudarna för mun underbara pojkvän som kom hem från jobbet och gjorde sina hemmagjorda hamburgare, det gjorde allt så mycket bättre! Du är guld värd, Robin<3


No pigs way of life.

Jag är så trött att mina ögonblick skriker på mig att jag ska gå och lägga mig och nu tänker jag faktiskt lyssna. Det sjuka är att det inte spelar någon roll hur trött jag är för innan jag lägger mig fixar jag alltid allt i lägenheten som behöver fixas. Jag kan inte lägga mig om det ligger disk i diskhon eller om några smutsiga kastruller står framme! Blir lugn i själen av att fixa allt och så känns allt mycket bättre när man vaknar dagen efter och ser att allt är rent! Pedant? Ja. När vi har fest hos oss är både jag och Robin knäppa för vi fixar allt samma kväll. Hur fulla eller trötta vi än är tar vi bort allt och torkar rent alla bord så att vi ska kunna sova ut dagen efter och jag älskar min man för det! Inte många killar som är som honom som släpper allt för att hjälpa mig och visar hur mycket han uppskattar att jag håller rent, bäst är han! Med detta säger jag godnatt för imorgon ska jag upp tidigt och plugga.


Diseases of interest.

Sitter i skolan och bloggar i smyg just nu för min koncentration är nere på noll. Jag är hungrig och räknar ner minuterna till klockan blir 12. Har fått i mig fika som borde ha hjälpt mot hungern men icke sa nicke. Idag handlar föreläsningen om nervsystemet och dess sjukdomar, dvs. epilepsi, Parkinson, MS och stroke. Det är riktigt intressant att få veta allt om dessa sjukdomar men nu vill jag ha mat för annars somnar jag på fläcken.


No more than this.

Så här ser det ut hos mig nu. Sitter och pluggar på sängen och jag ska växla mellan plugg och läsning av min bok (femtio nyanser av mörker) för den är så äckligt spännande nu! Som sällskapar jag katterna som ligger och sover bredvid mig så det är inte farligt alls att plugga. Hoppas nu har en mer produktiv dag än mig!


Pretty images.

Skönhetssömnen är fullbordad. Idag sov jag till 11 och kände mig helt utvilad men kunde jag sova vidare? ofcourse men det gjorde jag inte. Nu sitter jag och tittar på Keeping Up With The Kardashians som är helt beroendeframkallande har jag insett nu. Jag planerar numera runt detta program så då har det nog gått alldeles för långt, får gå på rehab för det eller nåt. Idag ska det pluggas och jag ska försöka kurera mig också för jag mår inte bättre idag. Vill in till stan också men får se hur det blir med det, beror helt på om jag orkar.
 
Tänkte visa er några av bilderna vi tog med systemkameran.
 


 

Hearts and roses.

Valentine's day, en riktigt bra film och när jag såg att den skulle visas på 5:an idag var jag tvungen att rensa schemat, dvs. läsa min bok fick skjutas upp haha! Ännu en helg har nått sitt slut och nu känner jag verkligen hur veckorna bara flyger förbi. På torsdag är det alla hjärtans dag och vi kommer fira på söndag. Jag har planerat allt och det är ganska enkla planer så inget borde gå fel men jag kan tyvärr inte skriva här vad jag har planerat eftersom Robin brukar läsa mina inlägg. Ni får helt enkelt veta nästa helg! Blir nog inget mer skrivande idag så jag önskar er godnatt!


All wishes came true.

Fyllde ju 23 förra söndagen men jag har inte ens hunnit visa vad jag fick i födelsedagspresent. I tre år nu har jag önskat mig en systemkamera men varje år när min födelsedag eller jul har börjat närma sig har jag alltid ändrat mig för att jag känner att en kamera är en alldeles för dyr önskan. I år kom min pappa hit för att fira mig och han hade med sig en sprillans ny... Systemkamera! Både jag och Robin skuttade runt av glädje och vi har redan hunnit ta en massa fina bilder med den! Det är en EOS 1100D och jag älskar den! Andra presenter jag fick var presentkort på H&M och glitter, vin, pengar och otroligt fina blommor av min älskling. Har säkert glömt nåt men det kan vi ta senare. Presentkortet på glitter är redan använt och för det kapade jag hem ett halsband och ett mobilskal. Bilder på allt får ni också!


No more than possible.

Det här med att hålla sig frisk är inte lätt! Igår hade jag så ont i huvudet och halsen att jag inte kunde somna så jag fick ta panodil och efter det somnade jag direkt. Idag känns det i hals och öron och jag växlar mellan frossa och svettas men det är söndag så jag ligger i soffan med filten och en kopp te och är lycklig ändå. Har tryckt i mig en sen frukost också och idag blir nog också en lugn dag med lite mys och plugg för att ladda upp inför kommande veckan. Det är inte jobbigt att vara sjuk men jag hatar att jag inte kan träna för jag hade äntligen kommit igång och älskade det! Aja, kroppen klarar inte allt så den får vila så sätter jag igång med träningen när jag mår bra!


So much love this day.

Att sitta i soffan nyduschad är helt underbart! Jag och Robin kan räkna på en hand hur många gånger vi har duschat separat. Vi duschar alltid ihop och vi sitter alltid i duschen som är en tradition för honom och har blivit en för mig också. Idag satte vi oss och pratade om lite allt möjligt och helt plötsligt satt vi och asgarvade åt varandra. Han försökte lära mig skjuta vatten mellan tänderna men jag såg bara ut som ett mongo när jag försökte så han kunde inte sluta skratta åt mig haha! Sen började vi köra musikquiz, en sjöng en mening och den andra skulle gissa låttiteln och ni anar inte hur roligt vi hade! Efter en och en halvtimme kom vi äntligt ur duschen! Innan duschen satt vi och spelade mariokart och till och med då skrattade han åt mitt sätt att styra för att jag verkligen styr med hela kroppen när jag försöker svänga men det är så jäkla svårt att sitta still! Vi åt även älgskav med kantareller i gräddsås och potatismos innan så jag kan helt klart säga att det har varit en av de bästa lördagarna på länge!


So good feeling.

Lördag och jag är så lycklig! Vaknade upp imorse med världens bästa känsla för jag behövde inte tänka på inlämningen längre. Idag hade vi tänkt gå in till stan men nu när det snöar så mycket känner vi inte riktigt för det längre så vi kommer nog ta det lugnt hemma. Robin vill att jag börjar titta på serien Avatar så det ska vi göra nu och sen får vi se vad som händer, man vet aldrig. Kan även berätta att jag gick ut igår och mötte upp Robin och hans kompis och jag drack världens godaste drink också men som vanlgt så vem man aldrig vad den heter, ber alltid bara om nåt surt haha!
 
 
Mys imorse <3

Oh my gosh, freedom.

Läs och häpna för jag har precis skickat in min inlämning och jag kunde inte varit lyckligare just nu! Jag som alltid brukar skicka in en minut innan deadline har skickat in allt två hela timmar innan, jag är nog inte helt frisk idag. Pluggade på jättebra innan Robin kom hem men efter att han kom hem hände inget med mitt pluggande. Blev ganska frustrerad så jag sa att han borde hitta på något *hint hint* och då skulle han plötsligt ut och dricka öl med en vän. Så fort han hade gått började jag plugga och blev nu klar med allt inom en timme. Ibland får han helt enkelt sparka ut killarna för att få saker gjorda. Jag tänkte gå ut och möta dom för att dricka lite men känner mig fortfarande lite halvdålig och jag vet inte riktigt hur jag ska göra. Har känt i ett par dagar nu att någonting är på gång men det har inte brytit ut. däremot har det stoppat min träning vilket suger men jag orkar verkligen inte blir sjuk. Får se hur jag gör. Kanske blir en myskväll i soffan med en film istället!
 
 
Jag och mitt nya mobilskal som jag hittade på glitter. Fick ett presentkort där i födelsedagspresent och apropå födelsedag så ska jag visa er vad jag fick så det kommer i nästa inlägg!

Please hand me the gun.

Börja sakta (läs snabbt) men säkert tröttna på alla skoluppgifter. Försöker hålla mig positiv men det går verkligen inte. Har en inlämning som ska in ikväll och sen tänker man att det är paus ett tag men nej. Då ska det pluggas inför provet nästa vecka och sen efter provet sätter nästa uppgift igång. Jag klagar inte mycket annars utan jag sätter mig och gör det men här känner jag att jag har rätt att få skriva av mig lite. Som ni förstår har jag inte gjort annat än att plugga idag och äta. Hunnit med toabesök också men funderar starkt på en kateter för jag har inte ens tid att gå på toa. En bra nyhet är att jag har planerat alla hjärtans dag. Jag vet exakt vad vi ska göra då och det kommer bli grymt! Robin kommer bli shockad och överlycklig och jag vill inget annat. Nu till den stora frågan, hur hade jag tid till att planera det?! det har jag inte så vi hörs sen.
 
 
Mini marshmallows i olika färger från ICA...
 
 
et voila!

Good deal.

Skrev ett långt inlägg och sen försvann allt så nu är jag bitter. Nu har min pappa åkt hem och det känns tomt här hemma men det beror delvis på att jag faktiskt är hemma själv. Har en inlämning som ska in imorgon och ett prov nästa vecka på torsdag men efter det är jag fri ett tag! Tänkte berätta vad som hände oss i tisdags. Vi skulle se the hobbit (igen) på bio så vi köpte biljetterna på nätet, gick dit, hämtade ut biljetterna, köpte snacks och satte oss redo för filmen. Efter 20 min har inget hänt i salongen och då kommer en tjej in som jobbar där och säger att dom har tekniska problem så det slutade med att vi fick tillbaka våra pengar PLUS tre gratisbiljetter! Score!


Images say more.


Happy birthday.

Sitter och myser med Robin och min pappa och leker med min födelsedagspresent! Japp, idag fyller jag år och detta firades stort igår men mer om det kommer sen eftersom att jag vill spendera all tid med min pappa som inte är här ofta. Ni får bilder från igår istället!


Things everywhere.

Ni anar inte hur mycket katter kan underhålla en. Ni som har katter vet såklart men det är helt otroligt för jag skulle kunna sitta och leka med våra katter i timmar utan att tröttna. Vi har ju två stycken som ni kanske har sett på bilder och dom är födda i samma hem men inte syskon vad vi vet. Sen ska ni veta att hemmet där dom föddes såg ut som en svinstia med tre hundar, två marsvin och fyra katter så dom vi köpte katterna av hade nog ingen koll på om de hade samma mamma eller inte. Har lekt med katterna ett tag nu och även pluggat (blä!) så nu ska jag nog ta det lugnt en stund men jag känner på mig att det kommer sluta med att jag hamnar här igen eftersom att jag har en del plugg som måste göras. Vill egentligen bara lägga mig i sängen och läsa. Har läst halva boken nu (femtio nyanser av mörker) och min tanke om att den var seg i början ändrades fort. Nu händer det så mycket att jag inte ens vill sova utan helst bara ligga och läsa hela nätterna. Ni som inte läser dom, LÄS! Iallafall ni tjejer för killar är nog inte så förtjusta i dem.
 
 
Streetfighter spelar jag och Robin ihop men just nu sitter han och spelar annat på datorn så det får bli en annan dag! <3

Give me tunes to everything.

Fixa fixa fixa! Det är det jag gör här hemma och samtidigt hoppar jag omkring med hög musik i högtalarna. Jag älskar att städa och fixa med musik på! Underbar känsla och jag kan erkänna att jag är beroende av musik haha! Idag har det pluggats och snart när älsklingen kommer ska jag ta mig en cider för nu börjar min helg och som jag längtat. Ni anar inte! Imorgon står träning, laserdome och fest på schemat och på söndag kommer min pappa (hoppas jag! Han ringde och har tydligen blivit jättesjuk!). Nu kom en bra låt så vi hörs sen!


Can't have gone far.

Sitter här och lyssnar på Taylor Swift - I knew you were trouble when you walked in som är så sjukt bra! Jag har helt och hållet fastnat för den låten och den enda av hennes låtar jag gillat är den hon gjorde med John Meyer som inte ens var hennes egen stil men nu har hon lyckats göra mig glad haha! Har ätit lite gott och tagit det lugnt på soffan men inte så som jag ville för nu ska ni få höra något roligt. Igår titttade vi på tv och sen gick vi in i köket för att fixa lite och när vi kom tillbaka till vardagsrummet och skulle byta kanal på tvn hittade vi inte fjärrkontrollen. Vi letade ÖVERALLT och då menar jag i jackfickor, badrummet, sovrummet, hallen, köket, i olika lådor... verkligen överallt men vi hittade inte den!... Jag har fortfarande inte hittat den. Den är helt spårlöst försvunnen och eftersom att vi har en boxer kan jag inte heller byta kanal på tvn utan jag behöver verkligen fjärrkontrollen. Jag förstår inte hur sånna här saker kan hända?! Den har ju inte odlad ben och sprungit iväg utan den är ju här någonstans men jag vet verkligen inte var. Nää nu blev jag bara irriterad över att den är borta så jag ska leta nu men jag kan visa en sak som gjorde mig såååå glad idag.
 
Robins farmor och farfar skickar kort varje år och jag älskar det, man blir så glad och det bästa är ju hur dom alltid lyckas skicka det så att man får det i tid! <3

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!