Birthday fun!

Godkväll alla fina därute!
Nu var det ett tag sen jag skrev här men jag har haft fullt upp så då får bloggen tyvärr lida. Min helg bjöd på fest då min fina blev hela 22 år gammal. Jag hade tänkt överraska honom med frukost på sängen men dumt nog så hade jag ju tackat ja till jobb den morgonen så det kändes inte bra att väcka honom kl. 6 med frukost på sängen för jag vet ju att han inte ens kan äta frukost direkt efter att ha vaknat. Jag är helt tvärtom! Jag vaknar av att magen kurrar haha! Kl. 00.00 natten till lördagen grattade jag honom och gissa om han blev överraskad för jag hade somnat men ställt väckarklockan för just det. Flög upp ur sängen, kramade och pussade på honom massa och sedan somnade jag igen. Dagen efter så stod jobb på schemat och sedan var det hem för att börja fixa inför kvällen. Det blev riktigt lyckat! Den perfekta festen kan man säga och Robin var nöjd som satan och det var ju det viktigaste! Fick även finbesök av mina tjejer från stockholm som kom för att fira Robin. Så underbart att samlas alla igen.
 
 
Ps. snodde bilderna från fina Carro! <3

Do absolutely nothing.

Idag var det full rulle på jobbet kan jag säga och efter endast fyra timmar var jag helt slut på vägen hem. jobbar 8-12 idag så efter det var det raka vägen hem. Efter ett tag kom Robin och Tobbe hit men vi blev rastlösa så vi drog in till stan istället för att möta upp Sara, nicke och Mike. Sötaste ungen i världen! Nu är det här inte så roligt att läsa för alla er som inte vet vilka alla är som jag skriver om så vi kan ju ta och skriva om någonting annat. Igår gjorde jag och Robin en spontan grej. Vi drog till Ikea och köpte lite grejjer och gjorde sedan om vårat vardagsrum helt och hållet! Ni ska se hur det ser ut nu! det är det mysigaste rummet jag har sett och jag älskar att sitta och titta på tv nu... okej, det gjorde jag innan också men nu gillar jag det ÄNNU mer! Ni ska få se bilder sen.
What to do now? Jag är ensam hemma så nu ska jag bara slappna av och njuuuuuuta av att inte göra ett piss för imorgon står tio timmars pass på schemat.
 
 
Så här ser det ut på jobbet när man sitter och gör nyckelkort till alla rum och lägger i info i alla mappar till gästerna, skoj!

One year filled with love.

Nu är jag hemma efter en kort jobbdag så vad ska jag skriva om nu? Jo, jag tänkte passa på att berätta om min och Robins 1-års dag! Jag jobbade natt då så på lördagen kom jag hem på morgonen runt åtta tiden och jag la mig direkt och mysade ner mig hos min älskling. Finns ju inget mysigare! Jag vaknade fyra timmar senare av att någonting prasslade och när jag öppnade ögonen såg jag bara en massa rött. Öppnade ögonen för att se vad det var och då såg jag fem röda rosor som låg på mig och så stod Robin och bara log mot mig. Det fanns även ett fint litet kort som fick mig att smälta på fläcken. På kortet stod det "Jag kommer älska dig till den sista rosen vissnar// Robin Isbjörnen Jansson". Jag blev lite paff först för min första tanke var ju hur fan ska jag hålla dessa rosor vid liv resten av livet men så var det ju inte... Den rosen som kortet satt på var gjord av siden vilket innebär att den aldrig vissnar. Hur underbar kan man bli?! Det var den finaste presenten och mest romantiska jag någonsin sett. Efter det så gjorde vi iordning oss och körde till Söderköping för glass stod på schemat. Vi hade länge pratat om att vi skulle till Smultronstället. Det var en helt perfekt dag med en massa fina ord, romantiska blickar, underbara kramar och kyssar, rosor och glass och det är perfekt för mig!
 
 
Observera att den lilla Hello Kitty-glassen är min och inte ens DEN kunde jag äta upp och Robin som kan äta glass i stora lass lämnade lite av sin. Vill dit snart igen, iallafall innan säsongen är över!

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!