Time off needed.

Var på väg ut genom dörren när jag hörde åskan så cykeln fick stanna hemma idag. Idag kör jag ett delat pass som innebär 7-12 och sedan 16-21 vilket är helt okej! Har fyra timmar mellan och då ska jag hem och packa inför helgen för efter mitt pass ikväll kommer Robin och hämtar mig och sedan åker vi ut till hans mamma för imorgon bär det iväg till Skara Sommarland!!! Dessutom ska vi inte bo i stuga och bli uppätna av myggor utan det blev hotell och ni som känner mig vet att jag ÄLSKAR allt som har med hotell att göra. En perfekt minisemester helt enkelt!

Är snart framme på jobbet så jag bjuder på lite bilder från dagarna som varit.


Unexpected happiness.

Det var ingen pigg tjej som öppnade ögonen nu på morgonen när väckarklockan ringde. Igårkväll var det en massa människor som skrek ute på gatan (fråga mig inte varför, på en måndag?!) så jag kunde inte somna. Har nog sovit fyra timmar som mest men det gör inget för idag slutar jag två!

Igår kom Robin och hämtade mig efter jobbet och när jag klev in i bilen luktade hela bilen McDonalds så jag frågade om han hade ätit och då drar han fram en påse med McDonalds-mat till oss och även en bukett med jättefina blommor till mig!!! Snacka om att det gjorde hela min dag! Han är underbar min prins! Väl hemma la vi ut en stor handduk på sängen och hade picknick framför lite serier innan vi somnade. Idag går jag runt med ett stort leende och det enda jag tänker på är: den människan ska jag gifta mig med nästa sommar <3


Perfect half.

Halva helgen har gått och jag måste säga att jag är så sjukt lyckligt lottad. Igår åkte jag ut till blivande svärmor där jag även mötte upp Robin. Vi hade det mysigt, åt kebab och åkte sedan till hans morbror plus familj. Där drack vi några öl, satt och pratade och tog ett kvällsdopp i deras nya pool. Eftersom att vi hade bil och robin drack sov vi även över. Idag på morgonen åt vi frukost ute och sedan badade vi hela förmiddagen och stekte i solen. Åkte även förbi Robins pappa och stan på vägen hem. Älskar dessa helger när inget är planerat men man gör så mycket ändå! På stan gick vi runt en stund och så helt plötsligt fick vi en knäpp så vi köpte hårfärg och ansiktsmask och åkte sedan hem. Nu är jag brunhårig!!!

Ikväll tar vi det lugnt. Vi gick till Hemköp och köpte lördagsmys och nu kollar jag på CSI i sängen medan älsklingen spelar på datorn och jag måste säga att jag ÄLSKAR mitt liv!


Icecream dream.

Nu var det ett tag sen jag skrev men blir så när det är mycket annat som händer. Robin är iväg på jobbresa i Italien och han kommer hem på måndag. Igår åkte jag ut till blivande svärmor och hade det mysigt där. Kom inte hem tomhänt heller utan Felli åkte med mig och sov över igår. Vi drog ut på en promenad och passade på att njuta av en glass på Halvars i det fina vädret och sen på kvällen tittade vi på tv och spelade words in a pic. En bra dag och kväll helt enkelt! Nu sitter jag på spårvagnen på väg till jobbet för vädret bestämde sig för att vända totalt så idag öser regnet ner. Trots uppehåll just nu kändes det bäst att inte ta cykeln. Hoppas ni har en bra kväll så försöker jag skriva efter jobbet imorgon!


In the white dress.

Hade en ledig dag igår och spenderade den på bästa tänkbara sätt, testade klänningar! Nu är det officiellt! Nästa juni ska jag gifta mig med världens underbaraste, min soulmate och allra bästa vän! Har inte velat skriva om det här men nu är all planering på gång så det är hundra. Igår kom blivande svärmor och brudtärnan Jennie in till stan eftersom vi hade bokat tid för att testa klänningar. Första besöket, tredje klänningen gav mig nästan tårar i ögonen för det är en sån klänning jag alltid velat ha. Dock så är priset högre än vi tänkt oss men det är lugnt. Kommer inte lägga upp bild på klänningen men kommer hålla er någorlunda uppdaterade om hur det går. Har redan hittat klänning till brudtärnorna, bestämt färger för bröllopet samt bokat lokal för mottagningen!

Nu ska jag sminka mig och åka till jobbet men vi hörs nog på måndag. Kör 7-21 lördag och söndag så jag kommer inte orka något annat men man vet aldrig!


Workoholic by choice.

Ledig idag? Nej. Skulle varit min lediga dag idag och imorgon men imorse ringde chefen desperat och undrade om jag kunde jobba. Har kännt mig lite hängig idag men det var bara att strunta i och cykla till jobbet! Vad gör man inte för sitt arbete...


Heavy weight off.

Hittade ringen!!! Rusade in till omklädningsrummet och öppnade tvättsäcken. Tröjan jag använt igår låg längst upp och där i högra fickan låg ringen! En stoooor sten har nu lyfts bort från mina axlar och klumpen i magen är också borta och från och med nu lämnas ringen hemma när jag är på jobbet och bara ska hem direkt efter. Har lunch just nu och jag sitter på en av balkongerna och äter, helt underbart faktiskt! Imorgon och i övermorgon är jag ledig men har massa roligt planerat. Mer om det kommer sen!


Disaster in my way.

Blä börjar vi dagen med. Kom hem från ett jättebra jobbpass igårkväll och åt god mat hemma framför ett avsnitt av grey's anatomy. När jag sedan skulle tvätta ansiktet tänkte jag ta av mig min förlovningsring och lägga den på handfatet som jag brukar men vad ser jag då? Ingen ring. Så fick jag en flashback. Skulle börja kvart över fyra igår men när jag kom upp var det lite panik så jag tog av mig den och la den i fickan. Min plan var att hänga den i min kedja som jag brukar men det glömde jag helt bort då arbetet bara flöt på efter det. Som undersköterska slänger vi våra kläder i stora tvättsäckar efter ett pass då dom ska tvättas. Paniken steg när jag insåg hur det låg till så jag ringde till jobbet och som tur var så sade nattpersonalen att de inte rör tvätten så nu är jag på väg till jobbet för att rota igenom tvätten innan jag börjar och jag kommer böla som ett litet barn om jag inte hittar den! All stress angående ringen resulterade i att jag inte kunde sova förens kl. 3... Trött och illamående och smått panikslagen är jag nu. Hörs efter mitt pass om hur det gick!


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!