Clumsy? Me?

Nu ska ni få höra hur klantig man kan vara. Robin kom hem idag efter jobbet och då skulle vi åka till hans pappa som är bortrest och ge katterna mat så vi gav Jennie en nyckel så att hon kunde låsa efter sig när hon skulle åka. Robin hade parkerat på 15-min parkeringen så vi fick skynda oss ganska mycket. Vi åkte då iväg och matade katterna och åkte sedan hem efter någon timme och när vi kommer hem (i spöregn dessutom!) så inser jag att mina nycklar ligger hemma... jennie hade slängt ner sin nyckel i brevlådan innan hon gick så den var också hemma och våran extranyckel hade Robins lillebror... som var i Norrland. jaha tänkte vi. Vi kommer inte in i lägenheten förens på måndag. Som tur var så ringde Robin och dubbelkollade med sin lillebror som hade varit smart nog och lämnat den hemma innan han åkte till Norrland så en timme senare kom vi in. HALLELUJAH! Så kan det gå! Efter allt så tröstade vi oss med sushi som satt riktigt fint kan jag säga er.
 
 
 

Lovely days from start to end.

Godkväll från mig!
Jag vet att jag varit sämst på att blogga men av någon idiotisk anledning blir det så jäkla svårt att börja igen när man inte har haft tid innan och dessutom så fungerar det inte att blogga från min mobil så jag måste vara hemma för det också och det är man ganska sällan. Mina senaste dagar har bestått av ledighet och mys med fina svärsystern Jennie och min fina kille. Söndag morgon slutade jag jobbet och drog då hem för några timmars sömn och sedan bar det av till Robins mamma för lite mys och då helt spontant åkte båda hans systrar med oss med tråkigt nog var hans yngsta syster Felicia tvungen att åka. Hon får komma och mysa med mig någon annan dag snart! Vi drog iallafall till Robins pappa för att ge katterna mat och badade bubbelpool som slutade med att vi brottades och försökte spruta ner varandra med iskallt vatten! Efter det blev det ett stopp vid Hemköp för en massa gott och sedan satt vi bara ich tittade på CSI hela natten lång. Igår Tog vi det lugnt hela dagen med en massa tv-tittande och sedan när Robin kom hem från jobbet drog vi på bio och såg den nya Batman-filmen. FYFAN säger jag bara! Det va en av dom bästa filmerna jag någonsin sett. Den MÅSTE ses på bio! Vill nästan se den igen! Idag har jag inte gjort mycket alls. Dock så råkade jag göra världens klantigaste sak idag men det kommer i nästa inlägg för nu kommer en massa bilder som aldrig visades från Kolmården!
 
 
 

Kolmården.

Hej mina fina läsare som otroligt nog hänger med här!
Ska börja göra iordning min nu för att åka till jobbet så jag tänkte att det bästa är att bara köra på en bildbomb!
 

Work-aholic.

Nu ska ni få höra om mina fullspäckade dagar, eller nätter rättare sagt! I söndags började jag jobba natt Och att vända på dygnet gick inge bra alls! Det slutade med 4 timmars sömn på 36 timmar vilket gör att jag går runt som en zombie på jobbet. Idag kom jag hem efter jobbet och jag va hemma runt 9 tiden på morgonen. Vad hände då? Kommer inte ens ihåg att jag la mig på sängen, deckade bara! Så nu har jag sovit i sju timmar och känner mig äntligen utvilad. Nu har jag och Robin ätit mat så jag ska hoppa in i duschen innan det är dags att åka till jobbet igen. Jag längtar till lördag för då har jag och Robin planer och det ska bli så mysigt! Ett årsdagen ska ju firas :D
 

Girls night out.

Tänkte berätta hur min kväll var igår. Började med att jag mötte upp en av tjejerna jag jobbar med på skvallertorget och så promenerade vi till trädgården där alla skulle ses. Några var redan där och efter ett tag satt vi där, 11 tjejer som drack goda drinkar, rosé vin och snackade massa skit. Det va riktigt roligt men jag kan erkänna att det blev ganska mycket dricka och när det var dags att gå hem runt tolvtiden va det ganska vingligt hela vägen hem. Kom hem rund om fötterna till världens underbaraste fästman som gick ut och rökte med mig och skrattade åt allt jag gjorde. Låg vaken ett tag så att det skulle sluta snurra men det släppte ganska fort så då somnade jag! Riktigt lyckad kväll och nu börjar helgen som jag har längtat efter! Ska fixa lite här hemma för i eftermiddag kommer Jennie och Tobbe och jag ska även hinna med att övningsköra.
 
 
Några bilder från igår och jag ber om ursäkt för den tredje bilden som inte kunde bli mer fjortis men det här är ju trotsallt min blogg så nu ligger den uppe! Sista bilden är på en del av gänget <3

Are my legs still there?

Jag dog inte! Vi började i ganska lagom takt (lagom för mig men ganska långsamt för Robin haha!) men sen så kände jag att jag kunde vara lite snäll mot honom så vi ökade takten ganska rejält och det känns i benen nu men fyfan vad bra det känns! Så underbart att gå längs strömmen och inte inne i stan som jag gjorde förut. Jag har duschat och även tittat på the real housewives of beverly hills och top model så nu ska jag börja göra iordning mig inför kvällen! Kommer inte hinna lägga upp bild innan tror jag men annars kommer det nog bilder imorgon. Hade ju tänkt övningsköra idag också men det hinner jag inte nu så det får bli imorgon så alla ni som bor i Norrköping kan vara ute på vägarna idag för idag är det säkert haha! Ha en bra kväll alla ni!
 
Jag och min andra prins myser <3

Power all the way.

Sitter just nu och smälter maten medan Robin kör ett game för snart ska vi dra ut på en powerwalk runt strömmen. Ni som inte bor här i Norrköping vet nog inte hur långt det är. Hela rundan är 5,2 km lång vilken kommer betyda att jag kommer vara helt död efter för våra easytones ska ju såklart på! Jag brukade gå på powerwalk på morgonen med dom skorna på förut och då gick jag endast 30 min men efter det kunde jag knappt stå med skorna på för mina vader gjorde så ont så det ska bli intressant att se hur det kommer bli efter 5,2 km! Robin har semester idag så det är underbart att ha honom hemma och idag ska jag försöka att spendera varenda minut med honom! Förutom ikväll för då blir det middag och vin med jobbet. Ska bli mysigt! Hörs efter promenaden om jag orkar röra mig då.
 
Powerwalk-stilen, nu kör vi!

Are changes always good?

 
Jag tittade på det senaste avsnittet av Pretty Little Liars idag och det blir mer och mer spännande för varje avsnitt. Denna man är ju med i serien och spelar Ezra Fitz och idag blev jag lite orolig. Nu verkar det som att han verkligen verkar ha något att göra med allt det dåliga som händer och jag gllar det inte för han får inte försvinna. Jag älskar honom i serien, han spelar en av dom bästa karaktärerna!
Alla ni tjejer som inte tittar på serien... TITTA! Börja från avsnitt ett så kommer ni fastna.
 
Nu sitter jag och tittar på so you think you can dance och bara degar men om en timme är det slut och då blir det att sova för min del! Hoppas att ni har haft en lika bra kväll som jag har <3

My days off.

Godmorgon från mig för jag är äntligen ledig! Jag är ledig idag och ända fram till på söndag då jag börjar jobba natt. Vad ska jag göra med all denna lediga tid? njuta till 100 procent! Idag ska jag dock försöka storstäda här hemma och träna. Sedan blir det tv och serie tittande resten av dagen fram till Robin kommer hem. Ska även övningsköra ikväll och då blir det att åka ut på vägen för första gången men det kommer nog gå bra, det finns ju en handbroms som tur är! På fredag kommer tobbe till oss och då blir det lite dricka och skoj på kvällen för för en gångsskull kan jag faktiskt sova ut på lördagen och sedan lite senare på lördagen blir det en heldag på kolmården med fina människor! Längtar!
 
Nu ska jag äta ägg med kaviar som kan vara en av dom godaste sakerna som finns! Sedan blir det träning.
See ya later!
 
Världens underbaraste människa och han är min <3 Att någon har kunnat släppa denna kille är helt otroligt! Han får mig alltid att må bättre när jag är orolig som t.ex nu med önvningskörningen, tack för dina fina ord Robin <3

I tried...

hej alla morgonpigga människor som läser! jag sitter påbussen just nu på väg till jobbet och jag vet att blogg.se ska vara fixat nu för alla skriver det men det strular ju som fan! vissa grejjer blinkar hela tiden och när jag skriver får jag gissa mig fram för det jag skriver ploppar fram tio sek efter att jag skrivit så det kan förekomma stavfel. Dessutom kan jag inte hoppa ner en rad... suck! Jag sitter som sagt på bussen och idag blir det tolv timmars pass men imorgon och påtisdag jobbar jag bara korta pass och sen är jag ledig i 4 dagar!!! Lycka! Efter det blir det en vecka med nattpass, ska bli riktigt kul! Nu är jag snart framme men ni får ha en underbar dag så hörs vi nog imorgon för jag kommer vara helt död ikväll!

Early pension.

Pensionären här. Tänkte checka in och se hur ni har det för jag ska strax hoppa in i en dusch och sen är det sängen som gäller för mig. Känner mig som en gammal tant men så är det när man jobbar långa dagar och det är precis det jag ska nu hela helgen. Imorgon jobbar jag 10 timmar, på lördag blir det 11 timmar och så 12 timmar på söndag så efter denna helg får jag pusta ut ordentligt för man får oftast någon dag ledigt eller så blir det några väldigt korta dagar istället men det är helt okej för mig. Tråkigt att inte få umgås med killen men jag tänker på pengarna vi får för nu sparar vi ju faktiskt till något speciellt....... Sen så jobbar man med världens underbaraste kollegor så dagarna känns inte lika långa som dom egentligen är. Nog skrivet nu. Nu vet ni allfall vad som händer och jag hörde att mobilappen fungerar nu så den testar vi om jag får chans. Har ingen rast alls imorgon men dom andra dagarna har jag rast så då jäklar ska jag försöka blogga!
 
Jag lämnar er med en underbart fin låt som jag gärna hade spelat på repeat om det inte hade varit för hennes långa tal i början av videon. Spola fram till 0:45 och njut. Det är en låt från spelet Skyrim som jag inte spelar men ni som spelar det kanske gillar låten ännu mer än jag gör! Underbar röst har hon iallafall.
 
 
 

No balls, no man?

Goddag kära bloggläsare!
Igårkväll somnade både jag och killen dumt nog på soffan runt 20.00 och vaknade kl. 21.30. Min plan var att lägga mig kl. 22 för att vara tillräckligt pigg på jobbet idag men eftersom att jag förstörde genom att sova precis innan jag skulle lägga mig somnade jag lite över tolv och hade endast sovit 5 timmar när jag vaknade imorse... inte kul!
Imorse lämnade Robin våran kill-katt Sheldon hos veterinären för kastrering och ni skulle ha sett honom när vi hämtade honom sen. Såg ut som att han hade gråtit för katter sover tydligen med öppna ögon när dom sövs så dom hade gett honom ögondroppar sen så att hans ögon inte skulle vara helt uttorkade. Lilla gubben! Nu är han hemma minus bollarna som inte finns kvar längre. Ni ligger vi både jag och Robin på soffan igen och ittar på top model... kommer vi somna? Det märker vi!
 
Shelly med Robin och Tobbe! Fina pojkar det där :)

Low calorie, high fat.

Sitter på soffan och tittar på ellen-show. Jag vet inte hur många avsnitt jag har sett men hon chockar mig alltid med hur otroligt grym hon är! Skulle vara kul att få träffa henne någon dag men det tar vi när jag har blivit känd... ;)
 
Det var meningen att vi skulle åka hem från Skåne idag men Robin va grym och gjorde klart allt jobb redan igår så vid fem tiden på eftermiddagen åkte vi ut på vägen för att åka hem! Det kändes underbart att få komma hem faktiskt och det säger jag även fast jag älskar hotell. Idag slappar jag eftersom att jag jobbar imorgon och hela helgen och det blir extra långa pass då så idag blir det inte många knop men när Robin kommer hem ska vi försöka hitta på något kul, kanske bio!
 
Jag har ju nämnt att vi har börjat med LCHF här hemma vilket är low calorie, high och hittills fungerar det hur bra som helst! Det tar ju ett tag innan kroppen är helt van men det verkar gå bra för oss. Det enda jag saknar är ris, kaviar på äggen och stor frukost med mackor och flingor på morgonen. Däremot så kan jag berätta att jag gjorde ägg och bacon-muffins häromdagen som man har i kylskåpet och äter till frukost och dom är helt perfekta. Man blir mätt och det är inte alls svårt att göra!
 
Så här blev dom och det kanske ser lite skumt ut på bilden men dom blev jättegoda! Om någon vill ha recept så är det bara att hojta till. Kan även meddela att man märker skillnaden direkt. Vi känner och friskare och man vll verkligen inte gå tillbaka till gamla matvanor så nu kör vi på detta! Har ju en mästerkock här hemma som kan göra världes godaste lchf-mat. Häromdagen gjorde han en tonfiskröra som man åt med lax... så underbart gott! Tonfisk och lax känns inte som den bästa blandningen men det var bland det godaste jag har ätit. Gillar man smörgåstårta älskar man den röran!

Feeling free.

Jag älskar hotell! Allt är underbart med att bo på hotell. Jag kan göra vad jag vill utan att behöva tänka på att JAG måste fixa allt sen så att det inte ska vara stökigt. Jag behöver inte göra någonting mer än att ligga och kolla på serier. Som sagt, helt rätt för mig. Runt 12 ringde Robin och sa att jag skulle möta honom på parkeringen så vi kunde åka och käka lunch. Vi åkte runt lite men hittade inget i närheten. Som tur är så har man ju en GPS med sig där man kan slå in matställen och affärer i närheten och den närmsta var... 20 km bort och det var en pressbyrån så vi återvände för att se vad det var för mat på hotellet och tur att vi gjorde det! Buffé med allt möjligt och t.o.m vi som går på lchf kunde äta oss proppmätta! Efter maten blev det en powernap innan han skulle tillbaka till jobbet så nu fortsätter jag mitt serie-maraton. Ska se om vi kan åka iväg någonstans när han kommer tillbaka för helt öde kan det ju inte vara här och finns det någon affär så ska vi hitta den... i hope.
 
En bild på älsklingen och hans lchf-snacks... isbergssallad! Haha knäpp kille jag är förlovad med ;)

Roadtrip with love.

Godmorgon säger jag från... Skåne!
Japp, igår hände det saker och ting! Robin fick veta att han skulle till Skåne eller Ljungbyhed rättare sagt för att jobba så då fixade han så att han fick ett dubbelrum så hängde jag med för att göra det till en liten semester för oss. Igår runt 18.00 kom han och hämtade mig hemma med bilen och då hade jag packat och fixa allt så drog vi ut på vägen. Vi hade så jäkla roligt i bilen för vi är så fjantiga båda två så vi skrattade åt allt möjligt och speciellt när vi blev trötta, då va ALLT roligt. Ni skulle ha sett oss när vi runt 22-tiden försökte hitta hotellet! Helt ute i ingenstans i en skog nära Perstorp yrade vi runt och när vi äntligen hittat rätt är vägen mot hotellet avstängd pga byggarbete så vi fick stanna och fråga. En människa såg jag ute och det va killen vi frågade! Annars va det inte en käft ute... som sagt, hellt ute i ingenstans! Vi kom fram tillslut iallafall och rummet är jättemysigt! Robin har åkt till jobbet nu efter att vi ätit hotellfrukost a la LCHF (det ni!) och nu ska jag mysa ner mig i sängen med serier tills han kommer tillbaka!
 
Bilder tagna efter ett besök på mcdonalds innan vi åkte ut på motorvägen. Vi skulle bara testa robins present som han fick igår nästan en månad för tidigt så det är därför jag ser lite mongo ut, skulle ju inte bli bloggbilder egentligen men vi kör på dom i brist på andra.

Living London.

Läste att några frågade vad jag tyckte om London och vad som var bäst. Tänkte att jag kunde svara på det här som ett inlägg istället!
 
Jag tycker om london extremt mycket men en helg räcker gott och väl. Vi besökte allt från vaxmuseet till london eye men det absolut bästa var... shoppingen på primark. Det är en grym affär! Riktigt billiga och fina plagg som ingen annan har här hemma i Sverige, kan ju inte bli bättre. Dum som jag är glömde jag ju ta bilder inne i affären för att visa men dom är gigantiska och man kan köpa allt från underkläder till sängkläder och väskor. och även skor. All shopping jag visade var från Primark, behövde inte ens gå in i någon annan affär för jag hittade allt jag behövde på primark och lite till! Jag säger verkligen inte att allt annat vi såg inte var värt att se!
Utsikten från London Eye var otrolig. Man såg verkligen allt och även sightseeingbussen visade allt man hade hört om.
 
Mitt tips till den som ska till London är att ta med en helt tom väska som man checkar in och kan fylla med all shopping men om man bara är ute efter alla attraktioner så ska ni in på denna hemsida: www.londonbiljett.se. Där kan man boka biljetter för allt det som är värt att se och även slippa köerna för ni får biljetterna mailade till er innan resan som ni bara skriver ut! det gjorde vi och det va så skönt att slippa all stress när vi väl var där och dessutom kunde vi planera exakt när vi skulle se vad! Hoppas att detta hjälpte lite och att det inte var allt för jobbigt att läsa :) Kan tillägga att det inte är så smart att åka dit nu när OS ska hållas där för det är kaos överallt i centrala London!
 

Still breathing.

Hej alla fina därute som fortfarande läser!
Jag har verkligen varit sämst på att uppdatera och det är jag väl medveten om men jag hade semester och sen fick jag bara en konstig känsla för jag visste inte riktigt vart jag skulle börja! Vad som skulle skrivas om först så jag lät tiden bara gå dumt nog. Nu tar vi tag i detta!

Ni har fått se bilder på shoppingen från london som va första resan och efter det spenderade vi några dagar hemma igen innan det var dags att åka till Tyskland till mina föräldrar. Känner att det inte är så kul att läsa så jag slänger in en bildbomb istället så att ni får se allt spännande istället! Vad sägs? jaa, ni har ju inget val egentligen ;)

 
 

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!