It is now that we need the people.

Här är jag igen! Har inte försvunnit men det har däremot en kille vid namn Jimmy Aronsson... Senast någon såg honom var natten till söndagen på puls nattklubb här i Norrköping och han har fortfarande inte synts till så nu är både Missing People och Efterlyst inblandade och polisen har letat och letar nog fortfarande... Jag känner att jag ville uppmärksamma detta fall då min fina vän johanna från skolan är vän med honom och hennes bästa kompis var tillsammans med honom med det tog slut nyligen så man fasar ju det värsta... usch, vill inte ens tänka på det!!! Ska inte skriva mer om det här nu.
 
RING om ni har sett eller vet något bara för han hämtade inte ens ut sin jacka från krogen...
 
Har du sett Jimmy? Ring Efterlyst 08-702 00 90.
 

It's like i waited my whole life.

Hej på er!
 
Jag har inte bloggat på nästan två dagar nu av enbart en anledning och det är för att jag inte har gjort ett piss. Jag har tagit det lugnt, lagat mat, läst min bok och kollat på serier och ni ska bara veta hur skönt det har varit! Har även gjort något skumt då jag vaknade med extremt ont i nacken igår och inte riktigt visste varför men nu har smärtan blivit annorlunda för nu känns det som att jag har ont i halsen och inte i musklerna... hmm vet inte hur jag ska förklara men förhoppningsvis går det över för jag har inte tid att bli sjuk. På måndag smäller det nämligen! Har längtat i över en månad nu.... :D:D:D
 
 
Jag och jennie åker till Stockholm för att se CHRIS BROWN! <3
 
Ooooooch dessutom så är det inte lång tid alls till Robin kommer hem efter Chris Brown konserten så jag kan inte bli lyckligare!

Happy birthday, baby,

Har inte varit något bloggande idag då jag har haft en del annat att göra men under den lugna stunden jag hade satt jag och läste mina första inlägg som jag skrev här och då upptäckte jag någonting roligt. Min blogg fyller nämligen ETT ÅR idag!
 
 
Stort grattis säger vi då och precis som i ett förhållande så har det gått upp och ner med skrivandet men tillslut så löser det sig alltid så med det sagt så säger jag godnatt för nu skypear jag med min älskling <3
 
Good night and sleep tight and don't let the bed bugs bite <3
 

Last but not least.

Nu blir detta sista inlägget för ikväll för jag kommer inte hålla mig vaken länge till. Robin ringde nyss så jag är lycklig! Allt hade gått bra och nu skulle han hämta ut hyrbilen för att köra till hotellet som ligger en bra bit från flygplatsen... stackare <3 Hade så gärna varit där hos honom just nu...

Hoppas att ni har haft en bra kväll! Imorgon står skola på schemat och sen på kvällen ska Felli sova här så det blir att lämna henne på skolan på torsdag, mysigt! lite mamma-känsla får man uppleva och jag gillar det haha!
 
Godnatt på er alla!
 
 
My pretty fiancee <3

Eyes wide...shut?

Guten abend!
 
Kom hem ungefär en timme sedan och det första jag gjorde var att hoppa in i en dusch! Så underbart skönt att sitta på soffan helt nyduschad, titta på film (american pie presenting band camp) och vänta på att killen ska höra av sig så att jag kan få höra hans underbara röst! Jag är inte helt säker på när han landar men jag tror att det är om ungefär en timme, håller tummarna för att allt har gått bra och att både han och bagaget kommer fram ordentligt!
Ska fortsätta kolla lite på filmen nu men skriver nog senare igen om jag inte deckar här på soffan för ögonlocken känns lite tunga just nu... försöker iallafall hålla mig vaken!
 
 
Massa kärlek till denna fina människa <3

My agenda.

Hej på er!
 
Min morgon började kl. 4 för då började väckarklockan tjuta... önskar att den inte hade gjort det för det innebar ju att Robin skulle åka iväg. Gick upp med honom för att säga hejdå och fy vad jobbigt det va. Gråten satt i halsen och... gråten sitter t.o.m i halsen nu när jag skriver det här. Efter det har det varit plugg och kl. 16 ska jag till blacka för lite privata grejjer som jag inte ska skriva ut här. Hinner nog skriva något snabbt innan jag åker men om jag inte gör det hörs vi ikväll!
 
 
Saknar dig redan så du vet <3 <3 <3

My baby is mine tonight.

Då va denna dagen slut. Okej, inte riktigt slut men det känns nästan som det för det är kolsvart ute! Skolan gick hur bra som helst, en massa saker som ska in i skallen men det är inga problem alls när det är intressanta saker. Nu ringde Robin precis och sa att han är på väg hem! Idag blir det mys med hämtmat för imorgon bitti åker han iväg och då ses vi ju inte på 9 dagar... nä fy! Ska inte tänka på det än utan ikväll är det en massa annat roligt så tar vi morgondagen imorgon!
 
 
 
Du och jag <3

Points for laundry.

Tjena mittbena!
 
Varit uppe med tuppen (eller nästan iallafall) och tvättat och snart ska jag springa upp igen och hänga upp det sista. Man känner sig så grymt duktig när man tvättar! Känns som att man får en massa vuxenpoäng och det allra bästa är ju att vi inte hade så mycket tvätt nu heller utan det va mest sängkläder som skulle tvättas så det har inte varit jobbigt alls att tvätta! Blir att boka ny tid till nästa väcka redan så att man slipper en miljon högar. Nu ska vi dock inte göra hela inlägget till ett tvätt-inlägg utan något annat ska ni få veta också. Har hunnit plugga mellan allt spring nu på morgonen också så strax tar jag en dusch och sen är det skola. ska försöka svänga förbi stan efter skolan för det va ett tag sen jag var där och nu börjar julen närma sig med enorma steg. Vill hitta den perfekta julklappen till Robin, paniiiik! Talk to ya later.
 
 
Blåbärste i min fina mugg till plugget... så underbart mysigt!

Summary to sum it up.

Hello hey (what's your name? i need to know... inget sjungande nu!)
 
Hur står det till? har inte hunnit blogga innan för vi har haft finbesök som jag skrev att vi skulle ha. Tv av mina allra bästa vänner har varit hos oss och vad gjorde vi? Jo, vi drack öl, kollade på filmer och bowlade så det blev en perfekt helg helt enkelt! Idag när dom åkte hem till stockholm åkte jag och Robin till hans pappa med blommor och choklad för att fira farsdag. Min fina pappa är i usa just nu på jobbresa så han fick ett sms imorse så får jag gratta per telefon när han är hemma i tyskland igen.
 
Nu sitter jag och tittar på MTV EMA och benknäckargänget som visas på femman, haha! När någon dålig artist uppträder på EMA byter jag bara kanal ;) Kommer nog inte bli så mycket mer för imorgon ska jag upp tidigt och tvätta och sen är det skola från 13-16 och på kvällen ska jag hänga med mannen min för på tisdag åker han till usa och är borta i... 9 dagar!!! Hur ska jag klara mig?!!!!!!! :(
 
 
 
En bild på våra egengjorda hamburgare och en på mig när jag leker med håret ;)
 

Gonna miss you like hell.

Hej IGEN! Mirakel? Tror nog det!
 
Sitter och tittar på real housewifes of beverly hills nu. Jag har tittat på alla avsnitten flera gånger nu men jag kan se om alla flera gånger till haha. Underhållande på hög nivå för det är så mycket drama! jag gillar att se drama men hatar att vara med om det själv. Pratade med Robin lite tidigare idag och han ska antagligen iväg på ännu en serviceresa och den här gången blir han borta i 10 DAGAR! Hur ska detta gå?! Han ska till Kanada och USA och åker antagligen redan på måndag men det är inte 100% säkert än. Kommer ju sakna ihjäl människan!!! Finns bara en enda pytteliten sak som är positivt med att han åker till USA och det är att han kan köpa stövlar till mig för halva priset där för skor är mycket billigare men tro mig, hade jag fått välja hade han varit kvar hemma hos mig <3
 
 
Är ute efter stövlar i stil med dessa men jag har ingen lust att lägga 1400 kr på skor...

Word.

Bläääää!
Har ont i huvudet och jag orkar faktiskt inte koncentrera mig mer på någon bok just nu så jag funderar på att powernapa en stund för att kunna fortsätta efter. Problemet är bara att jag alltid har så svårt att gå upp efter utan helst brukar vilja ligga kvar och dra mig men det har vi inte tid för. Nu har jag även beställt nästa kursbok, bra jobbat! Inser att jag inte skriver så roliga inlägg just nu men det händer inte mycket annat idag så det får ni leva med. Kanske dyker upp något roligare sen, man vet aldrig!
 
Förresten, här kommer något roligare ;)
 
 

Fight for love.

Hello hello!
 
Hur står det till? Min dag idag kommer bestå av.... (trumvirvel)... plugg. Allt ska in i skallen för imorgon är det prov på alla våra kapitel och då ska det sitta så idag gräver jag ner mig i böckerna med en kopp te men jag ska nog lyckas skriva några inlägg också. Kommer sluta med att jag kommer på en miljon saker att skriva om här bara för att komma ifrån plugget haha! Men nej! Idag ska jag vara duktig :)
 
 
Bjuder på denna bild som verkligen stämmer! Hur många gjorde slut eller bad om en skilsmässa förr i tiden?! Knappt någon för man kunde kämpa så detta motto kör jag och Robin på <3 Vi föll stenhårt för varandra och om det skulle bli dåligt mellan oss nu så får man kämpa och tänka på att det fanns en anledning till att vi förlovade oss och det är ju för att vi vet att vi är menade för varandra. Tyvärr så gör de flesta paren slut under hösten och vintern men man får tänka att man inte ska vara så grinig och deprimerad utan göra saker som gör en glad och det är ju under hösten och vintern som man ska MYYYSA med varandra! <3
 
Ser ni?! Redan börjat undvika plugget... ;)

I got love in my tummy.

Godkväll damer och herrar (tvekar dock starkt på att det är några herrar som läser ;)) !
 
Sitter och tittar på CSI just nu vilket är skönt som satan för jag orkar verkligen inte plugga mer. Ibland kommer man till en punkt då man får tänka att antingen sitter det eller så sitter det inte. Ska gå igenom allt innan jag lägger mig också och så har jag som tur är imorgon också för provet är inte förens på fredag! Imorgon ska jag även träffa Johanna och plugga med henne för vi har även en projektskiss att skriva.
 
Idag har jag varit i skolan och pluggat som sagt. Robin har haft fullt upp på jobbet idag så vi har knappt hörts idag så det blev en massa pussar och kramar när han kom hem, alltid mysigt! Hade även gjort pasta/kycklingsallad som vart sjukt god! Nu ska jag fortsätta titta på CSI så jag kanske skriver igen sen men inte hundra för kl. 21.00 börjar äntligen Stalkers på trean, har väntat på det programmet!
 
 
Min lilla sjukling igår, inge roligt med ont i magen!
 
 

Some dreams will stay dreams.

Hello hello!
 
Sitter och tittar på "the F-word" med Gordon Ramsey nu och jag tycker att ALLT ser så underbart gott ut! Jag önskar att jag kunde laga lika god och lyxig mat som han kan men samtidigt är kock inte ett val för mig då den typen av stress skulle ta kål på mig. Dessutom så har ju jag en egen mästerkock <3
 
 
Jag och min fina mästerkock som lagar världens godaste mat!
 
Händer inte så värst mycket just nu faktiskt. Mycket plugg och så klämmer vi in lite mys och träning också så det funkar hur bra som helst! På lördag kommer mina underbara vänner Johanna och Richard på besök från stockholm och jag längtar så galet mycket! Får se vad vi hittar på för skoj då <3

Whole weekend of fun.

Då var det söndag igen! Tänkte berätta lite vad jag har haft för mig för det har varit en del  den här helgen. Fredagen spenderades med Robins lillasyster Felicia. I födelsedagspresent fick hon en heldag med mig då vi skulle hitta på en massa roliga saker och det gjorde vi verkligen! Vi åkte till Centralbadet, åt på subway, kollade på två filmer och shoppade en massa nya saker till henne. En grymt bra dag helt enkelt! På kvällen var det dags att fixa sig för då skulle Sara firas! Vi festade och hade roligt, kul att träffa alla tjejer! Blev inte så sent dock men det var bra för jag ville verkligen inte må dåligt på lördagen. Runt 15.00 började vi fixa oss inför halloweenfesten i stockholm hos min vän Thuy. Jag älskar att klä ut mig! Vi hade bil så efter festen åkte vi hem till Norrköping och jäklar vad skönt det va att få vakna upp nästa dag i sin egen säng!
 
 
 
Så här snygga va vi i lördags! Tyckte att Robins sminkning blev GRYM!
 
 
Fina tjejer från Saras födelsedag i fredags :)
 

Saving is clever.

Hej på er!
 
Idag har jag bara fixat en massa ärenden så det blev en ordentlig frukost imorse och sen drog jag in till stan för att faxa ett viktigt papper till pappa och kolla på lite andra grejjer. MEN nu till lite roligare saker. Jag har suktat efter en klocka med stenar och i roséguld så den jag har velat ha hela tiden har varit Michael Kors men den kostar 2995 kr i affären och det känns så surt att lägga på en klocka för det är MYCKET pengar! Jag har kollat lte här och var men inte hittat någon annan jag varit lika kär i men idag... idag hittade jag den klockan som är gjord för mig och det absolut bästa va priset. Den kostade 349 kr och så var det 100 kr rabatt så jag fick den för 249 kr!!!!!!! HUR SJUKT?! Den är exakt likadan som Michael Kors-klockan men det är ett annat märke och dessutom så har jag ettårsgaranti!
 
 
Min fina klocka... Älskar den!!! Bilden gör den ingen rättvisa.

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!