Why, oh why?

Bonjour!

Kände för att att vara lite fransk idag haha! Har precis ätit frukost som bestod av blåbärste och ägg med kaviar, så gott! Sitter och tittar på top model nu men ska strax börja fixa lite här hemma för idag kommer min pappa hit! Jag har inte träffat honom sen i juni så jag längtar ihjäl mig!
Dumt nog så gick jag in på några av mina favorithemsidor när det gäller shopping så nu har jag även hittat min drömkappa som är FÖR DYR, suck! Får fortsätta hålla utkik men jag är kär för tillfället iallafall.
 
 
Så fin kappa som även är lite speciell, love it!
 
Nu ska jag städa och väcka Robin så att han kan hjälpa mig mohahah! Förresten, hur underbart är det inte att serier som man väntat på äntligen har kommit?! Nya grey's är ute för er som är intresserade!
 

Day out.

Tjabba tjena hallå!
Kom precis hem efter en massa mys på stan. Jag och Robin kände att det va dags att vi unnade oss något gott så det blev käk på o'learys! Jag kunde inte varit lyckligare för jag älskar deras mat och min absoluta favorit är deras revbensspjäll. Vi satt och hade det mysigt och åt och efter det gick vi runt på stan. Vi såg att spiralen har öppnat nu (ni som inte bor här i norrköping har ingen aning om vad jag snackar om nu). Slutade med att vi kom hem med en massa fina grejjer! Stack in på myrorna och hittade en massa böcker av en av mina favoritförfattare och så hittade vi världens mysigaste och finaste filt inne på klippet!
 
 
Sista bilden gör filten ingen rättvisa alls men ni ser ungefär hur den ser ut. Jag älskar den! Sitter och myser med den nu och en kopp te så vi hörs sen!
 
 
 

Make me sleepy.

Sitter och dricker te som älsklingen gjorde till mig nyss och det är Rhoibus (stavning?) så detta te ska tydligen göra mig pigg. Inget socker i teet fick jag ha heller för då sätter sockerkicken igång. Jag somnade en stund på förmiddagen så nu sitter jag är pigg som jag vet inte vad. What to do?! Ligger i soffan istället för att sitta så att jag förhoppningsvis ska somna men känner på mig att det inte kommer hända. Imorgon står som sagt praktiken på schemat men efter det ska lägenheten städas för på fredag kommer min pappa från Tyskland för att hälsa på! Ska bli så roligt att ha honom här! Försöker slänga in några bilder på lägenheten efter städningen också.
 
Kom precis på att jag faktiskt måste vara pigg för att kunna göra allt som ska göras imorgon så nu ska jag klunka mitt te och sen SKA jag sova! Godnatt!
 
 
När man försöker bli trött dyker en massa saker upp i skallen som t.ex. detta. Skulle döda för en sån här nu...

Bite me.

Godkväll alla ni!
Jag har precis ätit middag och innan det blev det en välbehövlig dusch för mig. Ville sitta i duschen i flera timmar men det går ju inte när man har en underbar fästman som ropar att maten är klar. Hur många killar ställer sig och lagar mat medan man duschar liksom!
Idag hade jag praktik och om jag ska vara helt ärlig så... hatar jag det. Det är inte alls min grej det vi gör nu men jag ska hålla ut och gå min egna väg efter. Själva utbildningen, dvs. allt vi gör i skolan är hur roligt som helst men praktiken är inte min grej. Fick en handledare som aldrig har haft en elev innan och hon har inte heller någon handledarutbildning så hon sket i mig nästan hela dagen men det bryr jag mig inte om. Jag är där för att lära mig och jag kommer fråga frågor hur hon än är mot mig så det så! Måste vara jobbig som fan :P
Annars händer det inte så mycket så nu blir det en lugn kväll för min del för min praktik börjar kl. 06.45 imorgon men några avsnitt av CSI hinner jag med!
 
 
Måste bara berätta att jag fick ett MYGGBETT idag! Trodde sommaren va över och att alla äckelinsekter har försvunnit men icke sa nicke!
 

You're in my spot.

Sitter och tittar på big bang theory medan killen kör WoW som han köpt idag. Tycker att det är gulligt när han sitter och spelar, han är så koncentrerad men avbryter alltid för att ge mig en puss när jag kommer in i sovrummet <3
Ska nog gå och lägga mig snart för imorgon ska jag upp tidigt som satan så jag vill verkligen vara utvilad men kommer nog ändå sluta med att jag somnat i soffan framför tvn haha! Robin säger alltid att han tycker om att jag somnar på soffan för han gillar att väcka mig och gå med mig in till sovrummet så det är ju bra, behöver inte jag ha dåligt samvete för det ;) Bloggar nog inte mer idag men imorgon efter praktiken hörs vi! GODNATT!
 
Jag älskar dig Robin Jansson <3

Take me back.

Nu ska ni få höra!
När jag va yngre ÄLSKADE jag indiska filmer men när jag blev äldre tröttnade jag och slutade titta på indiska filmer helt och hållet. Jag är en filmfantast, eller kändisfamtast passar kanske bättre. Så fort någonting dyker upp med någon kändis eller film som jag inte vet så googlar jag och kollar upp det och jag har oftast varit den alla har frågat när dom undrar vem som spelar i vilken film. Kändisar och filmer har alltid varit min starka sida vilket är ganska dumt för det hjälper mig inte i livet om jag inte vill bli filmkritiker eller paparazzi haha! Jag ser det mest som en hobby.
Tillbaka till ämnet nu! Idag laddade jag ner en gammal indiskfilm som jag älskade förut och jag fastnade igen. Vissa delar kändes för mycket för indiska filmer är ganska överdrivna ibland men då spolade jag bara förbi. Ska nog fortsätta kolla på indiska filmer ibland men nu blir det revenge för det är ännu en serie jag fastnat för så nu ska jag titta från början.
 
 
 
 
Hörs sen! <3

Michael Kors.

Hola amigos!
 
Köttgrytan är på gång och jag gör klyftpotatis för själva grytan ger jag mig inte på, den är Robin expert på! Idag tog jag kontakt med en kär vän som jag inte har pratat med på hela sommaren så det blev en massa snack i tele. Det va ett tag sedan och jag har faktiskt glömt hur snabbt tiden kan gå när man bara babblar på haha!
 
Nu är det inte mycket annat jag kan berätta om som intresserar er men jag tänkte visa vilken klocka jag har önskat mig i julklapp av mina föräldrar, håller tummarna!
 
Michael Kors Blair Rose Gold... jag är kär och jag har redan testan den i affären en miljon gånger så hoppas hoppas hoppas jag har förtjänat den!

Love the day.

Hello hello!
Idag började jag dagen med att gå upp och äta frukost för idag stod praktik på schemat. Hade fått veta att jag skulle vara på plats kl. 10 idag och få se lokalerna samt träffa min handledare men när jag kom fram så var inget planerat. Min handledare skulle inte ens jobba idag så jag fick se lokalerna och sedan fick jag även veta att jag inte börjar förens på onsdag... woop woop! Ledig idag och imorgon! Nu är theo hos oss och hänger med Robin och han ska även vara här och mysa ikväll för då blir det köttgryta med ris och FILM!
 
Känner att det kommer bli en grym dag och nu kryper jag ner i soffan och myser framför top model så vi hörs mer senare <3
 
 
Igår hittade jag och Robin detta svarta vatten som vi har hört om tidigare så vi var tvungna att testa och det smakade verkligen... vatten! Kändes riktigt skumt att dricka för man förväntade sig att det skulle smaka något annat, lakrits eller nåt :)

Dance all night long

Nämen vad händer nu.....? TVÅ inlägg på samma kväll?!
 
Tänkte berätta att jag borrar ner mig i soffan nu med juice och mysfilten för att titta på ett avsnitt av CSI och sedan filmen som kommer på trean: Obsessed. Den är så jäkla bra!!! Hoppas att ni också har haft en fin kväll för det har jag <3
 
 
En bild på mig och min bättre halva från när vi va ute senast <3 Nyktra och glada... glada iallafall haha!

Close to my heart.

Godkväll från en mätt tjej!
Sitter just nu, proppmätt och tittar på so you think you can dance. Tyvärr så vet jag redan vem som vinner för det lades upp på deras sida på facebook några dagar sedan men det gör inget alls, det är ju danserna man vill se! Idag har det inte hänt mycket alls. Väntade på att älsklingen skulle vakna imorse och sen åkte vi till Ica maxi för att handla lite mat, hem och dumpade all mat och sedan bar det av till Robins mamma för att lämna bilen som vi har haft i helgen men det slutade med att vi stannade ett tag för vi fastnade framför tvn och såg fotbollsmatcherna som va idag, riktigt mysigt!
 
Igår däremot va det tjejkväll! Vi va hemma hos Sara (Robins kusin) och drack en massa drinkar och snackade en massa tjejsnack och körde lekar, loved it! Robin va en ängel som hängde i närheten och struntade i att dricka så att vi kunde åka hem efter så då blev det fyllemat på vägen hem och sedan sova i våran underbara säng!
 
 
En bild och den enda jag har just nu från igår <3 min fina jennie och jag!
 
Nu ska jag fortsätta titta på so you think you can dance för nu börjar utröstningen!!!

Early walk home.

Guten morgen från mig!
 
Nu har jag kommit hem från skolan konstigt nog. Skulle gått till 12 idag men tiden fram till 12 var eget arbete så jag gick hem för jag har nästan gjort klart alla uppgifter redan! Igår kom Jennie till oss så drog vi helt spontant och badade. Vi åkte till centralbadet här i Norrköping och fan va roligt det va. Kärde kurragömma i äventyrsdelen och åkte rutschkanor (stavning?). På kurragömma va ju Robin överlägset bäst för han är en mästare på att hålla andan medan jag är sämst på det och jag kan inte heller hålla mig gömd utan att nyfiket kika fram så jag blev alltid hittat direkt haha! Kul hade iallafall. Efter det blev det hemfärd och så lagade vi spagetti och köttfärssås och myste sedan till filmer. Kan säga att jag inte rekommenderar filmen The Task som v såg först. Skulle vara en skräckfilm och den va spännande men annars så va den sämst! Konstig film helt enkelt så den INTE den.
 
Nää, du ska jag sluta babbla eller skriva rättare sagt (skrivet?) haha! Gör mig själv förvirrad. Nu blir det plugg innan knäppisarna här hemma vaknar <3
 

Productive. Hope it lasts.

Hej alla fina därute!

Sitter på soffan och myser nu. Har skola från 14.00-15.15 idag så det är jäkligt skönt och jag har t.o.m hunnit plugga under morgonen nu så det känns underbart! Just nu sitter jag och tittar på new zeelands next top model som är ganska fjantigt om man jämför med ANTM men det finns inget annat roligt på tv just nu. Hela helgen har bestått av födelsedagsfirande, både lördagen och söndagen och jag älskar det! Födelsedagar kan vara det roligaste som finns efter jul och halloween! Nää, nog om tråkigheterna som kommer ur mig nu. Hörs senare!
 
 
Ps. heter tiinakumar på instagram Ds.

Update Me.

Hej igen!
 
Behöver inte ens skriva hur länge sedan det var jag bloggade för det ser ni ju men ibland har man bara inte lust och så har det varit ett tag. Kan inte säga att jag har världens lust nu heller men idag var det två söta tjejer som sa att jag skulle göra det så här kommer ett inlägg. Jag har börjat skolan nu och dessutom jobbar jag också så det blir ganska fullt upp men nu har det varit ganska lugnt ett tag så jag har t.o.m hunnit med att festa! Haet r även haft det underbart mysigt med min kärlek som är min klippa genom allt! Det har dock inte bara varit bra inom familjen men det är inget jag inte klarar av och definitivt inget som behöver tas upp i detalj här. Tänkte att jag kastar in bilder istället från tiden som jag inte bloggat.
 


Bilderna:
1. Robins födelsedagstårta. Han gillar ju inte gräddtårta så då fick det bli en smörgåstårta!
2. Powerwalks runt strömmen och över femöresbron.
3. Kräftkväll med min andra halva <3
4. Fina kollegor på världens bästa jobb!
5-7. Augustifestivalen i Norrköping.
8. En outfit som fotades.
9. Överraskade älsklingen med nybakade scones när han vaknade!
10. Lekte och busade med katterna.
11. Fikade inne i stan.
12. Satt och myste på Black Lion med öl och plocktallrik.
13. Glass efter plugg!
14. Bowling igårkväll med Robin och Macke som följdes av en dunderutgång.

Har haft underbara dagar helt enkelt! <3
 
 
 
 

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!