Early morning.

Sitter och försöker hålla mig vaken på spårvagnen som vissa andra tydligen inte lyckas med. Har en tjej framför mig som sover med öppen mun och... Wait for it... dreglar. Min helg som skulle ha lite jobb ändrades och det blev mycket jobb. Igår ringde de från jobbet och meddelade att en av vikarierna blivit sjuk så jag åkte in och började 11 istället för 14 och jobbade till 21. Idag kör jag långpasset 7-21 eftersom hon fortfarande är sjuk. Det är grymt att få ihop så många timmar på så få dagar eftersom jag går i skolan också men just nu hatar jag mig själv för att jag sa ja till långpasset. Det kommer dock kännas bra så fort jag kliver innan för dörrarna till jobbet! En av fördelarna med att jobba söndagar och börja tidigt är att det är helt dött ute! Inte en människa ute och allt är så tyst och mysigt. Kallt är det också men är man klädd rätt spelar det ju ingen roll! 




Freezing days.

Då var ännu en fredag här och jag förvånas fortfarande över hur fort veckorna flyger förbi. Sitter och tittar på nyaste avsnittet av Grey's anatomy just nu. Efter att ha väntat i flera månader är säsongen äntligen här! Ikväll blir det ett jobbpass och imorgon väntar en sovmorgon med min fästman! Han ringde nyss och sa att det ska bli jättemysigt att få ligga kvar i sängen och mysa med mig och jag känner likadant. Det är inte ofta vi får göra det eftersom han jobbar måndag till fredag och sen på helgerna jobbar oftast jag så det blir inte lika mycket mys som jag hade velat ha. Resten av helgen blir det att kolla på en spelning, jobb, serier och plugg så jag kan säga att det kommer bli en bra helg! Förresten, kylan kom fort men jag gillar det. Älskar hösten ich att få dra på mig myskläderna och tända ljus.






Not obeying me.

Min kropp lyssnar inte längre på mig! Körde ett 90 minuters pass ikväll som innebar skivstång i 45 och sedan direkt efter spinning i 45 minuter. Mina armar och ben är just nu gjorda av spagetti känns det som och även om jag älskar känslanoch förändringen i kroppen så funderar jag på hur öm kroppen kommer kännas imorgon! Älskar att jag verkligen är igång med träningen igen och jag märker hur kroppen förändras och blir starkare för varje dag. 

Tillbringade även 3 timmar i skolan på förmiddagen där vi hade en jätteintressant föreläsning om borderline och personlighetsstörningar. Fick även reda på min praktikplats för den här terminen och jag ska tydligen vara på Vrinnevi sjukhus! Hur grymt är inte det!?! Få jobba på sjukhus... Längtar lite! 

Nu ska jag ta en lång varm dusch, sedan dra på mig myskläderna och lägga mig i sängen och läsa! Robin är iväg på jobbresa igen, denna gång i Österrike, så jag flyger solo ikväll men imorgon får jag sällskap!




Body on top.

Mina ben ömmar men kroppen mår bättre än den någonsin har gjort! Efter ännu en jobbig natt, med nästan ingen sömn, drog jag på mig träningskläderna och gick ut på en powerwalk. Körde samma runda som jag brukar göra runt strömmen och det va underbart! Slog mitt rekord när det gäller tid per kilometer också så jag är nöjd. Har fått i mig mat nu också och duschat så nu är det dags att sminka sig och sedan cykla till jobbet för ett kvällspass så jag önskar er alla en fin fredagskväll!






Amazing love.

Har blivit beroende av House MD! Är inne på säsong 4 nu och visst, avsnitten har ungefär samma mönster men jag älskar att det finns en story bakom allt och alla karaktärer. Mitt andra beroende är ju CSI las vegas och där har vi coola fall som aldrig går att förutspå men knappt någon story karaktärerna emellan så med dessa två serier får jag den perfekta blandningen! 

Idag har jag tillbringat förmiddagen i skolan, en snabbrunda på stan och sedan framför tvn. Gick förbi Stadium och köpte grymma nya träningsbyxor! Åkte sedan hem och väl hemma somnade jag nästan direkt. Kunde inte somna igår så imorse va jag inte ett dugg utvilad. Tog igen det med två timmars powernap och när jag vaknade kände jag doften av mat. Gick upp och såg att älsklingen stod i köket och gjorde taccos! Hur perfekt är inte han! Nu ska jag lägga mig i sovrummet och läsa lite ur min nya bok som jag lånade från biblan!






Dress for success.

Idag började morgonen med besök av Sara och Nicke som skulle vidare på ultraljud efter men hade en stund så vi satt och fikade och pratade om lite allt möjligt. När de hade gått plingade det helt plötsligt på dörren och där stod en kille med ett paket i handen till MIG! Började skutta runt av glädje haha! Nu har alltså första brudklänningen kommit och även testats. Johanna kom förbi och testade den och sedan åkte vi in till stan och lämnade in den hos en skräddare så i oktober får vi den och då kommer den sitta perfekt! Den är så sjuuuukt fin och jag längtar till alla klänningarna är framme! Har hunnit med en massa bröllopsplanering idag och igår så nu är jag nöjd med allt och jag fixade även en fin inspirationsbakgrund till datorn så nu kör vi! Woop woop!





Give it one more try.

Då har blogg.se uppdaterad appen vilket gjorde mig mer motiverad till att blogga igen. Fråga mig inte vad jag gjort sen sist jag skrev för det är för mycket att berätta men jag kan berätta om de saker jag kommer på just nu. Har hunnit köpa en ny vinterjacka och nya vinterskor och jag måste erkänna att jag längtar lite till vintern nu! Kommer dock ångra den meningen när slasket kommer men det tar vi då. Bröllopsplaneringen är igång för fullt! Har beställt en av brudtärneklänningarna så den ska testas och kritiseras av mig och mina fina brudtärnor. Antalet gäster har stigit, vilket är jätteroligt men det gör att vi nu letar efter ny festlokal. Som tur är har vi gott om tid men som blivande svärmor säger så flyger tiden förbi nu! Vi började planera bröllopet dagen innan midsommar i juni och nu är det helt plötsligt september!!! Vad hände med tiden?! Tycker dock att vi ligger bra till i vårat tidsschema så det är lugnt! Idag var svärmor på besök och fikade så det blev en del bröllopssnack och mys med henne! 

Hörs snart igen, hoppas vi!




Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!