Smell like poop.

Då börjar det bli mörkt och kvällen smyger sig på oss. Jag ska iväg om 30 min för att träna och det ska bli så skönt! Åt i god tid också så att jag slipper få håll vilket kan vara ganska smart. Vill ju inte stå med handen intryckt i sidan medan alla äldre springer runt med bättre kondition än mig! Det har varit en lugn dag annars för jag har bara tagit det lugnt och varvat tv-tittande med bok-läsande. Perfekt dag helt enkelt! hade tänkt att det skulle bli en ganska lugn kväll också men robin smsade nyss och frågade om vi skulle ut och ta en öl ikväll med några som ska ut tydligen. Inte van att vara ute på en torsdag men varför inte liksom! Blir lite jobbigt bara för att jag ska hinna hem efter träningen och hinna duscha så att jag slipper lukta apa i offentligheten. Får se hur det blir men jag önskar er en trevlig kväll iallafall så ser vi hur det går för mig!
 
 
Jag och älsklingen ute några månader sen!

Move that ass.

Dåligt av mig igår men ni anar inte hur trött jag var efter att ha skickat in allt! Nu är allt inne och jag kan njuta lite grann, dvs. med frukost innan jag ska sätta igång med nästa inlämning. Suck! Idag ska jag iaf träna för jag gillar inte att vara sitta still. Får ont i huvudet av att inte göra något annat än att borra ner näsan i böckerna så idag ska jag röra på fläsket! Har även tänkt testa på ett pass på lördag för två pass i veckan känns lite lite och dessutom verkar det passet roligt så vi håller tummarna att jag hinner klämma in det på lördag! Mina älskade vänner från Stockholm kommer på lördag och allt ska fixas inför kvällen samt inför söndagen då min pappa kommer från Tyskland! Längtar!!!


Last steps towards freedom (almost).

Nu är vi inne i slutspurten när det gäller den här inlämningen och det ska bli så skönt att få trycka på "skicka" snart! Fick lite skrivkramp en stund sen så då fick jag klämma in en paus och det blev en lyxpaus. Glass och två serier, 90210 och pretty little liars, som har släppt nyaste avsnitten. Jag var bara tvungen att titta och jag vet ju att jag kommer bli klar med allt snart så jag vet egentligen inte varför jag stressar! Kanske bara hör till haha.
 
Robin har köpt ett nytt datorspel som kom hem idag så det kommer vi sysselsätta oss med ikväll och jag ve inte om han är mer spänd på soelet eller jag! Spelet heter Streetfighter och är som Tekken för er som spelat det, riktigt roligt! Nää nu måste jag skriva klart arbetet så vi hörs senare igen!
 
 
So good. Nomnomnom!

Hard work pays off.

Kom precis hem och jag är så glad att jag var i skolan idag för vi gick igenom så sjukt mycket och är man inte på föreläsningarna måste man göra uppgifter hemma och det är inga lätta uppgifter precis. Är glad att jag slipper det! Har precis parkerat arslet i soffan och här sitter jag gärna kvar ett tag till och vilar. Ikväll blir det plugg och sen häng med Robin om jag hinner med det och imorgon är jag ledig så jag tänkte träna på morgonen innan jag sätter mig och gör det sista som ska göras innan jag kan lämna in uppgifterna som ska in imorgon! Hoppas att ni har haft en bra dag trots äckelvädret. Jag harar slask! Roligt att det inte är lika kallt men jag tar hellre kylan än slasket.


Maybe my thing afterall.

Godmorgon på alla er som är vakna och jag hatar er andra som får sova vidare. Är vaken men ligger fortfarande i sängen för jag kommer inte upp! Har som sagt heldag i skolan och efter skolan blir det ännu mer plugg för mitt mål är att bli klar med inlämningen idag och inte imorgon precis innan den ska in som det annars brukar vara. Hann med väldigt mycket igår när jag väl satte mig för att skriva och jag älskade det! Det här är nog den bästa inlämningen vi har haft hittills för jag älskar ämnet. Igår satte jag mig och började skriva och det slutade med att jag kom in på annat som hörde till samma ämne och började läsa om dom grejerna också! Efter att ha läst allt satt jag och svarade på frågorna UTAN någon hjälp från bok eller internet. Hur sjukt är inte det?! Jag kom ihåg allt jag hade läst och kunde skriva fritt. Ämnet är cancer och celler så intresset kanske ligger genetiskt haha! Min pappa är ju trots allt cancerforskare ;)

Nää nu måste jag göra iordning mig men träningen till ära får ni en rolig bild från 9gag!


Curious in a cone.

Nyfiken i en strut, det är mina katter. Sitter här och pluggar medan katterna sitter och stirrar på mig och man ser hur nyfikna dom är så fort jag rör mig eller flyttar någonting på bordet. Tror att de behöver leka av sig lite. Vi har precis tryckt i oss mat som Robin lagade (såklart! mästerkocken) och det blev spagetti och köttfärssås. Så barnsligt gott och perfekt om man är hungrig eftersom att det inte tar lång tid att laga. Nu sitter jag här bänkad bland mina böcker när jag hellre skulle vilja umgås med min älskling men what to do. Måste man så måste man! Innan maten var vi och lämnade bilen vi hade lånat och fick sedan skjuts hem av Rickard och Felli. Kommer nog inte hända mycket mer denna kväll för jag vill försöka lägga mig i tid men imorgon väntar en heldag i skolan som ska bli roligt. Hoppas att ni har haft en bra kväll!
 
 
En bild på oss från lördagen när vi bowlade <3

No more chilly nights.

Hemma efter träningen och jag lever! lagade mat så fort jag kom hem och sedan slog jag mig ned i soffan och åt. Nu sitter jag här bänkad framför Keeping Up With The Kardashians men när det är slut blir det en välförtjänad dusch och sen plugg. Har som sagt en inlämning på onsdag och temat är bland annat cancer så det gäller att formulera sig rätt och detaljerat för jag satsar på bra betyg. Tänkte berätta lite om söndagen som jag lovat.
 
Vi åkte ut till Robins mamma för att fira Jennie med hela släkten och jag har sagt det tidigare men jag säger det igen, jag blir alltid lika förvånad över hur många dom är i släkten och alla var inte ens där! Roligt var det iallafall! Efter kalaset kunde vi ta bilen hem så då bestämde vi oss för att svänga förbi Jysk och se vad det skulle kosta med två singeltäcken. Vi har funderat på det länge eftersom att Robin rör på sig MYCKET på nätterna och då slutar det alltid med att jag ligger och fryser så vi tänkte se vad det skulle gå på och gissa vad? Vi fick två underbara singeltäcken OCH lyxiga sängkläder till båda för 600 kr. Kap säger jag bara! Sängkläderna är jättelena och glansiga och täcket är precis så som jag gillar det, fluffigt och mjukt. Jag är så otroligt nöjd och jag har aldrig sovit bättre!
 
 
Bilderna gör sängkläderna ingen rättvisa alls men ni ser hur dom ser ut iallafall!

So little time, so much to do.

Hinner inte skriva så jättemycket just nu för jag ska iväg till träningen nu men när jag kommer hem slänger jag in ett längre inlägg för efter träning står vara plugg på schemat eftersom att vi har en inlämning på onsdag! Idag firar även Robin och jag ett och ett halvt år så det ska klämmas in lite mys ikväll också men det ska nog gå! Ha en underbar förmiddag!


Lovely and lively weekend.

Då är helgen snart slut och jag måste säga att det har varit en grym helg! Igår tog jag och Robin en (läs tre!) öl hemma innan vi gjorde iordning oss och drog in till stan för att möta upp resten av familjen på o'learys och äta middag. Trots försvunnen bordsreservation lyckades vi få bord och underbart god mat och kvällen slutade på eurobowl! Ni skulle ha sett Robins mormor bowla... Inget och tävla med där för hon är grym! Hon slog överlägset bättre än mig och de flesta av oss! Det var en riktigt lyckad kväll och jag längtar redan till nästa helg när det är dags för mitt firande med laserdome! Vid ett var jag och Robin hemma och då tog vi det lugnt och bara hade det mysigt. Tanken var att vi skulle ut men efter att ha sett kön till krogen bestämde vi oss för att mysa hemma istället!

Idag har vi gjort en massa roliga saker också men det kommer i nästa inlägg.


Love from a small source.

Lördag idag och jag är glad! Det skulle bli en fullspäckad dag men som tur är blev det lite lugnare för födelsedags firandet vi skulle iväg på nu kl. 14 tackade vi nej till eftersom att det skulle bli för stressigt så nu har vi mer tid till annat som måste fixas innan middagen ikväll. Ser jättemycket fram emot det! Just nu sitter jag och tittar på biografin om Nathalie Portman och jag blir alltid lika shockad när jag ser biografier om kändisar. Det finns så otroligt mycket man inte vet. Nu blev det ett liten avbrott i skrivandet som ni inte märkte av såklart men jag ville skriva det ändå. Robin satt i duschen med Sheldon (katt) och jag fick hjälpa till att torka Sheldon med en handduk. Han är så otroligt söt när han har duschat för då sitter han lugnt pch stilla inlindad i handduken i min famn och t.o.m när man öppnar upp handduken vill han inte gå någonstans, min lilla goskatt!
 
 
Du är så fin. Oändlig kärlek från någon så liten. <3

Forgive and forget?

La mig precis i sängen och kom på att jag inte har bloggat idag! Vet inte hur jag har kunnat glömma bort det helt så det är anledningen till detta inlägg nu! Idag har jag städat och fixat hemma och vid tre tiden kom Felicia hit! Vi hade det mysigt och helt plötsligt var klockan fem och vi skyndade oss till stan för att köpa en outfit som hon hade sett. Efter det var det dags för födelsedags firande för Robins kusin som har fyllt 18 med hela sljten och ni ska veta att efter ett och ett halvt år är jag fortfarande shockad över hur många dom är i släkten! roligt var det iallafall! Vi hann även förbi bolaget efter men något drickande blev det inte för bredvid mig ligger en sovande Robin haha! Stackarn är helt utslagen efter jobbet men det är bra att han vilar för imorgon väntar ännu en fullspäckad dag så nu ska jag läs lite innan jag somnar! Godnatt!


Blow against me.

Sitter i tvättstugan och håller koll. Mina kläder är inte torra för att proppen gick och torktumlarna dog så jag var tvungen att hänga upp allt. Gissa vilken hög... Underkläder. Jag har alltså stått och hängt upp varenda strumpa och allt annat för att allt ska bli torrt och eftersom att min tid var till 13 sitter jag här. Förhoppningsvis kommer ingen som vill tvätta nu! Annars har det inte hänt mycket alls. Ska få i mig lite lunch efter allt det här och sen måste jag fixa lite hemma innan jag ska iväg och träna på Friskis! Hoppas att ni har en bättre dag än vad jag har! Glad är jag isllafall😄


Unexpected romance.

Pigg som attans trots att jag har varit vaken sen kl. 7 imorse och tvättat! Observera att jag skrev vaken och inte uppe. Robin höll kvar mig i sängen och ville gosa så jag kunde inte gå upp då för jag älskar att ligga kvar och mysa med honom så kl. 8 fick jag tvinga upp mig själv och ta tag i alla högar med tvätt. Såg ut som alperna hos oss men nu ni! Hälften torkar och resten ligger i tvättmaskiner så nu har vi en massa rena kläder! Eller snart iallafall
 
Igår när Robin kom hem skulle vi iväg och köpa hem mat men då tar han min hand och säger "vill du ha indiskt?!" och så log han världes sötaste leende så det slutade med att vi åt en romantisk middag på Indra som ligger på andra sidan gatan och guuuuuuuud vad gott det va! Jag ska definitivt äta där flera gånger och det säger jag som är indier så då är det bra haha! Vi kastade i oss maten och sen satt vi bara och var allmänt gulliga mot varandra. Perfekt kväll och ett perfekt firande av våran 1 ½ årsdag som egentligen är nästa vecka men vi sa att det fick bli vårat firande igår och jag är happy happy happy!
 
 
Hade inte med mig mobilen igår under middagen vilket faktiskt var skönt! Ni får iallafall se en bild på mina snygga stövlar från Tyskland, love!

Rules and laws to follow.

Äntligen! Nu är jag hemma efter ännu en skoldag och jag är helt slut i skallen. Har precis tryckt i mig lite mat för redan efter en timme i skolan kände jag hur magen kurrade trots en stor frukost imorse men ibland har man sånna dagar. Jag hann även se nya avsnittet av pretty little liars och new girl så nu är jag i soff-mode och har inte tänkt röra mig härifrån på ett tag. Idag har det varit ganska intensivt i skolan, vi gick igenom en massa lagar och saker som inte intresserad mig egentligen men var ganska intressant när det var kopplad till vården. Satt och antecknade och lyssnade samtidigt men så fort lektionen var slut la hjärnan av och hamnade i nån sorts koma haha! Pratade precis med Robin och ikväll blir det tydligen skräpmat vilket är precis vad jag behöver, ibland får man unna sig lite!
 
 
Så här fint hade jag gjort igår som överraskning och snacka om att Robin blev glad! Älskar att skämma bort honom!

Long day completed.

En lång dag avklarad och jag är glad! Kom hem en liten stund sen och satte direkt igång med middagen så nu står det wok med nudlar på spisen och väntar på Robin som kommer hem om 20 min. Älskar att ha fixat allt innan han kommer för jag vet att han alltid är så trött efter jobbet. Kan även meddela att jag vaknade upp utan träningsvärk och glad men under dagen började den smyga sig på mig så nu sitter jag här jäkligt stel i hela kroppen och på torsdag är det dags igen! Förhoppningsvis är smärtan borta tills dess för att göra plats för den nya träningsvärken haha! I skolan hade vi psykiatri och medicin idag, en tråkig och en intressant kurs men man kan ju inte älska allt. Känner att mina inlägg blir tråkigare för varje dag som går men det ska vi nog kunna fixa. Vi tar det f.o.m nästa inlägg för nu kommer ytterligare tråkig fakta: jag ska tvätta på toesdag, wohooo! haha vi höres!
 
 
haha älskar den här bilden från 9gag!

Hunting in the dark.

Gissa vad jag gör? Jo, jag ligger i sängen. Både jag och Robin la oss kl. 20.30 för att titta lite på serier men han somnade nästan direkt och jag kommer somna näraomhelst! Jag är helt slut! Vi (Robin) gjorde jättegod middag och sen kollade vi på en film som jag faktiskt kan tipsa om. Den heter trollhunters och är faktiskt en norsk film som handlar om tre ungdomar som gör en dokumentär om björnjägare men får se helt andra grejer, nämligen troll! Den låter hur fjantig som helst men den va riktigt bra!

Imorgon har jag heldag i skolan så jag vet inte om jag hinner skriva så mycket men jag ska försöka och annars är jag hemma runt 5 så då får ni en uppdatering!


Dead to the bones.

Helt död. Jag är verkligen helt död. Har precis varit och kört ett pass med Johanna på friskis och jag vet helt ärligt talat inte ens hur mina ben lyckades få hem mig utan att kollapsa på vägen för jag har grova spagettiben just nu. Magen kurrar och protesterar den med så nu väntar jag på Robin som är på väg hem och sen ska vi äta! Riktigt roligt var det och jag älskar att man mår så bra och känner sig så duktig efter! Fick testa på en gång men nu är det bestämmt, jag ska köpa ett gymkort där! Det bästa är ju att man har någon att träna med för då struntar man inte i det utan det blir av då. Nää mina fingrar orkar inte ens skriva mer nu så jag ska hoppa in i en dusch men skriver lite senare igen om jag lever haha!
 
 
En outfit bild från jennies fest!

Talking belly.

Då går helgen mot sitt slut och jag måste säga att det har varit en bra och lugn helg. Just nu står en köttgryta på spisen och jag är så hungrig att jag funderar på att äta upp den utan riset som inte är färdigt än! Det doftar så underbart gott! Vi har tillbringat söndagen framför skylanders (Wii) och det kommer nog inte hända så mycket mer för imorgon är det måndag och då ska jag träna med Johanna! Får se hur det går haha! Hoppas att ni har haft en grym helg!


Gathering energy.

Så otroligt mätt! Efter mycket morgonmys gick vi till Hemköp för att köpa maple sirap för att göra american pancakes och guuuuuuud vad gott det va! Vi brukar äta det ganska ofta så jag har lärt mig göra dom precis som vi gillar dom. Nu sitter vi här mätta och belåtna och tittar på tv. Idag står träning och mys på schemat för igår bestämde vi att vi skulle vara bara vi idag dvs. inget spelande för Robins del och inget serie tittande för min del. Hoppas att ni har en mysig söndag och laddar upp ordentligt inför veckan som kommer!


No words are enough for this feeling.

Ni anar inte vad som hände mig nyss! Vet inte ens hur jag ska berätta... När jag var liten drömde jag om ett stort fint bröllop och med åren så har den tanken blivit lite mer realistisk om ni förstår. jag har insett att man inte kan ha en massa kändisar som uppträder haha! Några år sedan kom jag på exakt hur jag ville att min bröllopsklänning skulle se ut och hur jag ville att salen skulle vara dekorerad. Sen träffade jag Robin, vi förlovade oss i sommras men sa att vi ska prata om bröllop och allt som hör till men inte stressa för vi vill ha en fint bröllop och ha sparat ihop pengar till det. Några månader sedan hittade vi den perfekta platsen, vi blev kära båda två. I sommras efter våran förlovning satt vi och fikade en dag och då började vi prata om bröllop och jag sa att jag visste exakt hur klänningen skulle se ut så ritade jag den lite slarvigt på ett papper för att visa.
 
Nyss kom jag in på en sida på facebook som en vän gillade och där var den. Bland alla bilderna i albumet hittade jag EXAKT den klänning jag ritade i sommras. Ni anar inte.... jag började gråta och skratta samtidigt och stackars Robin fattade inget men sen när jag visade den och förklarade läget ÄLSKADE han klänningen. Jag känner mtt hjärta slå fort som satan! Kan inte riktigt beskriva hur det känns för jag har aldrig känns så här starkt för någonting materiellt innan men nu kom det. Kommer inte lägga upp en bild här än för att jag inte vågar haha!
 
To. Die. For säger jag bara ;)
 
 
Jag och min prins <3 Jag älskar dig för att du står ut med alla konstigheter som följer med mig ;)

Easy and amazing.

Fy skäms på mig för att jag bloggat så dåligt idag men min blogg app vägrar fungera! Det står bara "authentication needed" när jag försöker lägga upp ett inlägg. Någon som har samma problem? Skriv gärna då för jag ska testa att ta bort och ladda ner appen pånytt så får vi se!
 
Imorse stod iallafall morgonmys på schemat och efter det gick vi och slängde lite skräp som låg hemma och... skräpade haha. Sedan var det dags för frukost och efter det satte vi igång med lunchen för vi hade planerat att göra en smörgåstårta och f*n vad god den blev! Vi gjorde en ganska stor och den finns bara en fjärdedel kvar! La upp en bild på instagram och skrev at vi skulle göra en och då kommenterade min fina vän jessica att hon också var sugen men jag vet att hon har legat hemma ett bra tag nu för att hon är sjuk så då bestämde jag mig för att överraska henne med en bit. Jag älskar att skämma bort vänner! Förstår inte hur vissa kan lägga så mycket energi på att vara negativa för att vara positiv och snäll är så mycket roligare haha! Positiva Tina här nu.
 
Väl hemma spurtade jag in i duschen för jag va helt frusen! Det är så himla kallt ute!!! Inte värt att gå ut om det inte gäller liv och död känner jag. Hade även tänkt ta ett glas vin och jag hällde upp ett glas nyss men så fort jag kände lukten av vinet höll jag på att kräkas. Dör rök den idén och jag vet att jag inte är personen som kan njuta av ett glas vin så vi skippar försöken framöver.
 
 
 
Om någon vill ha recept är det bara att fråga, lätt och smidigt men så jäkla gott!
 

Saying sleep tight.

Nu mina vänner är jag hemma så här sitter jag i soffan, tittar på criminal minds och dricker varma koppen. Jag älskar varma koppen och de godaste smakerna enligt mig är tomato-basil och minestrone. Ska berätta lite om ikväll också. Det var helt spontant att vi skulle åka ut till Robins mamma men jag säger aldrig nej till det för det är såå mysigt därute hos dem. Vi åt och sen la vi oss i sängen (observera att vi var fem personen i en dubbelsäng) och pratade om allt möjligt men mest låg vi bara och skrattade åt historier och bilder från när Robin och Jennie var små. När vi sen började bli riktigt trötta var det dags att dra hem så här är vi nu, home sweet home.
 
Händer inte så mycket mer ikväll så blir nog inge mer bloggande om jag inte får nåt ryck och kommer på världens händelse som jag verkligen måste skriva om. men vi säger godnatt iallafall!
 
 
Jag sa att jag älskade varma koppen och då helt plötsligt kom Robin hem med hela deras sortiment till mig, underbara människa! <3
 
 

Getting cozy with it.

Vi myser hos Robins mamma just nu så det är därför jag inte skriver nog stort inlägg ny utan jag kikar bara in och önskar er en underbar fredagskväll!


Not really my style.

A cinderella story 3 (once upon a song). Hmm... såg den nyss för att trailern verkade sådär tjej-känslor-goodfeeling-mysig men jag måste säga att den va lite B. Älskar Lucy Hale som spelar huvudrollen för hon är med i en av mina favorit serier, pretty little liars men hon passade inte riktigt i den här rollen. Låtarna i filmer va grymt bra! Fastnade lite och jag sitter och nynnar på dom just nu så det var positivt iaf! Sitter och drar mig i soffan just nu men om exakt 16 min (15:30) ska jag resa på arslet och storstäda hela lägenheten! Alla ni som har katter vet hur skitigt det blir och det är inte så mycket att göra åt saken men jag ska få lägenheten att skina idag! Sen händer förhoppningsvis något roligt ikväll för det är ju trotsallt fredag!!! We'll see.
 
 
Här är en rolig bild. jag skulle leta efter listor på bra filmer man måste se och då hittade jag dessa populära sökningar. Ni ser ju vad jag har skrivit i sökfältet och vad jag fått fram... funny funny funny.

Goosebumps.

Sitter och äter frukost och kollar runt lite på imdb. Ni som känner mig vet att jag ÄLSKAR den sidan. Jag älskar att se vilka nya filmer som kommer, vilka som ska vara med i filmerna och även att läsa om skådespelare och deras biografier. Skulle helt seriöst kunna sitta i flera timmar på den sidan och ibland händer det också. Sätter mig och börjar titta runt lite och helt plötsligt har det gått 2 timmar utan att jag ens har märkt av det! Det bästa är ju att man kan trycka på en flik som heter "movies in theatres now" så får man upp en lista på alla filmer som går på bio och se hur dom har rankats men det är ju filmer i USA vilket betyder att dom inte ens kommit hit till lilla Sverige! Lite roligt att ha koll på vad som snart kommer hit.
 
Nu fastnade jag för en film som kommer ut nu 2013 och jag är inte ett stort fan av skräck om jag ska vara helt ärlig men jag gillar thriller och den här trailern gav mig gåshud så den här filmen SKA jag se när den kommer hit!
 
 
 
Halle Berry är så troligt bra! Ändå så tycker jag att hon inte gör lika mycket i filmer som andra skådespelare men allt hon gör blir så otroligt bra. Båda tummarna upp för henne!

New changes for the better.

Nu jäklar ska jag ta tag i saker jag har sagt att jag vill göra men aldrig tagit tag i. Jag ska börja baka mer avancerade saker (sitter och tittar på Hela England Bakar), jag ska lära mig sy överdelar så att jag kan göra egna kläder för jag vet inte hur många gånger jag har gått runt i affärer och vetat exakt vad jag vill ha men inte hittat det perfekta plagget och sist men inte minst ska jag nå min målvikt! Jag är verkligen inte missnöjd med min kropp för jag älskar den men det är dags att komma igång för jag vet att jag älskar att träna och jag mår mycket bättre av det! Nu ni, nya Tina börjar sin resa mot förbättringar och jag längtar!


Daddy's girl, now and forever.

Helt död. Istället för en ordentlig lunch bestämde vi oss för plockmat så vi gjorde chillicheese tops och dumplings. Inte den bästa blandningen och det kanske inte ens ser gott ut men det va riktigt gott! Nu börjar real housewives of Washington så då sitter jag bänkad och sen blir det nog att ringa till föräldrarna. Har saknat dom extra mycket på senaste men som tur är kommer min pappa på min födelsedag, han är bäst!


My mornings.

Frukost kan vara dagens bästa måltid! Varje morgon när jag vaknar blir jag glad och varm inombords när jag inser att jag snart ska få äta en stor frukost. Nu ska ni få höra mina rutiner. Jag vaknar på morgonen, gnuggar sömnen ur ögonen så gott det går, går upp och bäddar sängen om jag inte först måste panikspringa på toa haha! Efter att ha bäddat ställer jag mig i köket och fixar frukosten. Brukar oftast bli stora mackor med en massa pålägg och juice eller te men idag blev det en skål med kellog's special med röda frukter. Kan inte ens beskriva hur gott det är med fil... Har ni inte testat så gör det! Nog om mat nu så ha en bra dag så hörs vi senare.


Growing older.

Sitter och tittar på skenet bedrar efter en icke-produktiv dag men det är precis det jag har behövt idag, vila. Har suttit och tänkt en del på min födelsedag som närmar sig med stora steg och att jag faktiskt fyller 23! Kommer ihåg när jag fyllde 21 och det kändes som att hela min värld hade rasat samman. Jag svor att aldrig bli kär igen för att inte bli sårad och 5 månader senare dök Robin upp och jag kunde inte låta bli att bli kär. Han var helt perfekt, min älskling. Nu fyller jag 23 och efter att ha skrivit detta inlägg känns det faktiskt jäkligt bra! 23, here i come!


Eyes wide open.

Kan jag sova? Nope. Något är seriöst fel för jag har verkligen försökt vända tillbaka på dygnet men det går inte! Får helt enkelt dygna och hoppas på det bästa men då kommer jag antagligen somna i skolan. Bjuder på en bild istället!


Turning woman.

 
La upp bilder från Jennies fest men såg nu att hon inte var med på en enda bild så här kommer en fin bild på henne när hon skär tårta, min fina vän <3 Jag är så glad att jag har träffat dig och även fast du är 5 år yngre än mig så är du den som kan sätta mig på plats och få mig på positiva tankar i alla situationer. Du för med dig glädje som smittar av sig så fort du kommer in i ett rum och jag vet att du kommer gå långt för du är en av dom smartaste och starkaste personerna jag känner men glöm inte hur mycket du betyder för mig på vägen till din framgång <3

Why, oh why?

Min dag började inte som planerat kan jag ju säga. Imorse ringde klockan när Robin skulle upp och då brukar jag gå upp och säga hejdå till honom vid dörren vilket jag gjorde. Bestämde mig sedan för att gå på toa innan jag kunde lägga mig igen för att snooza en stund till men det här med att ens mobil är ens liv... Utan att ens vara medveten om det hade jag med mig mobilen upp och lämnade den inne på toaletten sen vilket resulterade i att... jag försov mig. Inte mycket att göra åt saken nu men tänkte att i kanske ville veta det.
 
Ute snöar det för fulla muggar och jag måste säga att det är mysigt så länge man får sitta inomhus men så fort man kommer ut är det ett helvete. Skulle gärna skippa snön och dra till något varmt land nu med Robin, vi skulle verkligen behöva det. Han jobbar arslet av sig och jag behöver motivation för allt plugg men vi får helt enkelt vänta till sommaren! Om 19 dagar fyller jag år och söt som han är har Robin planerat mitt födelsedagsfirande så jag längtar faktiskt! Har ju önskat mig ett par saker men av föräldrarna har jag önskat mig något helt annat än det som fanns med på min lista som jag la upp här i bloggen. Jag har önskat mig pengar, eller sponsring rättare sagt. Antingen sponsring till vår bröllopsfond eller till vår semesterfond så nu håller vi tummarna.
 
 
Many wishes but my baby gave me the best thing... Love.

Take my time away.

Min sista lediga dag! Och vad gör jag? Jo, jag tittar på real housewives. Bästa sättet att fördriva tiden! Tänkte ta det ganska lugnt idag men en sak ska fixas och det är en ganska stor sak. Allt julpynt ska packas och jag orkar verkligen inte ta tag i det! Det är jätteroligt att pynta hela lägenheten och vi slog på stort i år för det står tomtar i varenda vrå av lägeneheten och jag älskar det men nu ska allt bort så jag ska tydligen på tomtjakt nu för inte ens  jag kommer ihåg vart alla står haha! Men mycket mer än det händer inte idag och det är skönt för jag behöver alla krafter som finns inför den jobbigaste terminen vi kommer ha som kommer nu.
 
Igår blev det en snabb runda på stan men Robin och sen mötte jag upp Johanna och fikade. Det va exakt det jag behövde för vi satt säkert i två timmar och bara pratade om allt möjligt! Vi bestämde även att vi skulle köra ett träningspass ihop i veckan så det blir antagligen onsdag eller torsdag och gillar jag det köper jag ett gymkort där så jag längtar lite faktiskt!
 
 
Min nya väska som fick följa med hem igår från HM! Hittade en massa fint så presentkortet jag hade användes igår och det sjukaste är att jag hittade allt 20 min innan butiken stängde men det va mycket roligare att gå runt och titta då för det va ingen annan inne i butiken förutom personalen ;)
 
 
Jag just nu i soffan, mysmode!

Big birthday.

Och där försvann min energi. Vaknade runt 8 och kände mig extremt pigg, tittade åt sidan och där låg Jennie vaken så vi började prata om lite allt möjligt. Nu ligger jag här i sängen med Robin och tittar på livestream men känner på mig att jag kommer somna närsomhelst. Vart tog energin vägen?!

Tänkte berätta om gårdagen! Runt 4 tiden började jag göra tårtan som fick bli en jordbgubb/chokladmousse tårta istället för hallon/chokladmousse som jag brukar göra för i sista sekund kom jag på att Jennie inte gillar hallon! Använde karamellfärg i grädden också... Ni ska få se bild! Kl. 17 kom gästerna och 18.30 smsade Jennie att hon va utanför så då gömde alla sig och hoppade fram när hon hade kommit in! Gick lite sådär men roligt var det haha :D kvällen blev riktigt lyckad och Jennie va glad vilket var det viktigaste! Prick tolv stod vi utanför krogen och grattade Jennie men istället för att gå in gick vi och åt pizza som alla föredrog och ni anar inte hur gott det va med mat! Precis vad som behövdes så det blev mat, nåt avsnitt av vänner och sen deckade alla! Här kommer lite bilder...


Love in my tummy.

Så mätt! Efter att ha gått på stan med tobbe och hämtat ut paketet drog vi hem och Robin gjorde världens godaste köttgryta! Han är min mästerkock och alla ni som inte har smakat på hans mat har missat nåt. Vi va så hungriga att vi kastade oss över maten så tyvärr blev det ingen bild men kanske nästa gång. Nu sitter vi och skrattar åt Borat på fyran så vi hörs!


No time for ilness.

Snön är tillbaka på riktigt och jag gillar det inte alls. Jag var glad att snön hade smällt bort och att man äntligen kunde ta sig fram på vägarna utan att halka men nu är allt det tillbaka. Suck!
 
Idag har jag pluggat, ätit underbart god frukost och tittat på tv och sen när Robin kommer hem ska vi till systemet och förbi coop för att äntligen hämta ut ett paket som min pappa skickade till oss. Är så sugen på att träna men jag är fortfarande ganska snorig och har ont i halsen så jag borde verkligen inte för nästa vecka är det dags för skola igen och jag har inte tid att vara sjuk! Ingen lust heller för den delen så nu kör vi på positiva tankar hela vägen!
 
 
Vår middag igår... kan inte ens beskriva hur gott det var!!! Lövbiff, klyftpotatis med flingsalt, stekta aubergine och zucchiniskivor och tsatsiki <3

Baby making.

Ska börja skriva inlägg nu utan att skriva ett "hej" eller "hello" i början för det känns bara skumt nu och dessutom så börjar mina hälsningsfraser ta slut haha! Vad har hänt? Jo, jag har fått hem mina framkallade bilder som jag beställde på fuis hemsida två dagar sen. Grymt bra att det gick så fort! Har även skickat iväg min gamla mobil till sin nya ägare och handlat lite grejjer inför middagen ikväll men självklart glömde jag en sak så nu blir det att springa till affären igen.
 
Igår natt var det händelserikt... för katterna. Ozzy och Winnie höll på för fullt så nu hoppas vi på kattungar och Shelly låg inne hos oss i sovrummet men sov nog inte alls för att Winnie skrek hela tiden så han har legat och sovit heeeela dagen idag, snutte.
 
Nu måste jag till affären så vi hörs sen!
 
 

Give me summer and sun.

Hello hey!
 
Har haft finbesök av Joel och hans flickvän. Dom har vart tillsammans i en vecka så dom är verkligen nykära och det är så roligt att se! Jättegulliga ihop! Nu sitter jag och tittar på real housewives of washington och kollar runt lite på nätet om det finns något roligt att se. Snart slutar även Robin så jag ska väl planera lite middag snart men först ska jag kolla klart på programmet så vi hörs lite senare igen och då ska jag visa bilder på semesterorten jag vill till i sommar!
 
 
Älskar dig sötnos <3

Mr. Blund had to go.

Godmorgon!

Vaknade imorse av en skrikande katt. Winnie löper och ozzy är här för att... tillfredställa henne haha. Låter helt fel men ni förstår nog. Tittade på klockan och såg att hon var 07.32. Tittade på min vänstra sida och såg en snarkande Robin. Kan berätta för er att det tog mig ett bra tag innan jag fattade att något inte stämde. Blev en ganska stressig morgon för hans del men han kom iväg och nu ligger jag här i sängen och myser med Shelly och jag känner mig trött men inte så trött att jag vill sova, vad gör vi nu? Jo, vi äter frukost istället!


Stay put, lungs.

 
Då börjar vi inlägget med en bild på mig och Robin från nyår <3
 
Hoppas allt är bra med er! Jag mår mycket bättre idag (helt plötsligt för igårkväll mådde jag piss) men hostan är värre. Har rethosta och när jag väl sätter igång att hosta håller jag på ett bra tag och tillslut känns det som att lungorna kommer ploppa ut, fy! Men nu ska vi inte göra det här till ett inlägg om min hosta utan jag kan berätta vad som händer idag. Har ätit stor frukost och nu pluggar jag lite och växlar mellan att titta på tv som otroligt nog fungerar bra. Efter att Robin slutat åker han till sin pappa för att låna bilen och sen åker vi och hämtar Ozzy (hans katt hos hans mamma) för vår lilla tjej löper! Hon läpte 3 månader sen och sen så har det varit tyst så vi började faktiskt ge upp hoppet men nuså! Efter det blir det att storhandla lite när vi ändå har bilen.
 
Hoppas ni har en bra dag!

What I wish for.

Som jag lovat kommer nu en lista på saker jag önskar mig i födelsedagspresent! Vi kan säga att det här blir del ett eftersom att jag säkert kommer på fler saker! Om jag ska vara ärlig så gör jag nog den här listan mer för att det är roligt. Enjoy!
 
 
Vill ha ett par stövlar som inte sitter fastklistrade längs hela benet utan stövlar som sitter åt på rätt ställen, dvs. foten! Längs benet kan dom sitta lite löst :)
Sista skon hade jag nog tagit i en annan färg men det fanns inte nu och alla dessa är från scorett!
 
 
 
Michael Kors... behöver inte säga mer men dessa är orimligt dyra så dom är bara till för att dregglas på ;)
 
 
Iphone 5 skal från fyndiq!
 
 
Att få simma med delfinerna på Kolmården... obeskrivligt. Jobbar ju på Vildmarkshotellet under högsäsongen men vi får tyvärr inte rabatt på det för att det är så jäkla eftertraktat! Någon dag ska jag göra det!
 
Sist men inte minst, eller okej, den är nog nästan minst...
 
 
Kroppsolja från Nuxe!
 
 
 
 
 
 

Hey, don't run.

Snooooooooor i mängder!
 
Jag förstår verkligen inte hur man kan producera så jäkla mycket snor! Vaknade imorse av att klockan ringde kl. 06.20. Tänkte att det måste vara fel men sen kom jag på att Robin skulle till jobbet så det var bara att sätta igång och skaka lite liv i honom som gick oväntat bra! Han bara flög ur sängen haha! Vi somnade inte förens kl. 04.00 så jag hade förberett med ett vattenglas för att väcka honom men inget sådant behövdes. Efter att han hade gått låg jag vaken ett bra tag till för att jag inte kunde andas genom näsan och om jag ska vara helt ärlig vet jag inte när jag somnade om. Kommer ihåg att jag slog ett rekord iallafall! 13 nysningar i rad!!!
 
Nu blir det en kopp te, the ellen show och sen lite plugg!
 
 
Godaste drycken!

Yucky stuff.

Godmorgon?
 
Vaknade ett tag sen men var uppe runt 9 tiden för att jag hade så förbaskat ont i halsen så jag tog en mukuangin (vet inte hur det stavas) och så fort halsen var bedövad somnade jag om. Kommer inte ens ihåg att jag la huvudet på kudden haha! Nu ligger jag här i sängen och drömmer om... mat. Magen kurrar men jag känner inget sug efter någonting vi har hemma (såklart) utan jag vill ha en bigmac, extra pommes, cola utan is och chillicheese tops... pronto! Tänker dock inte tvinga iväg killen för det utan jag är snäll och äter soppa istället :)
 
Idag händer inte mycket mer än vila och Naruto för min del så ni vet men ska verkligen försöka göra klart önskelistan så ni får lite rolig läsning här och inte bara en massa snack om snor och slem... blä.
 
 
Fixade jag på nyår...
 
 
vs morgonfrillan. Morgonfrillan kickar ass! haha
 
 

Just shoot me.

Hej på er!

Jag skulle inte bli sjuk lovad jag mig själv men jag har nog blivit sjuk ändå. Gjorde allt för att undvika det men kroppen ville inte lyssna! Idag har jag druckit en miljon koppar te, ätit broccoli/potatismos och soppa och bara vilat! Jävligt passande att Robin bara har kollat på live stream idag för då behöver inte jag ha dåligt samvete över hur tråkig jag har varit idag ;) nu blir det Inge mer te utan jag lägger mig i sängen och kollar på Naruto ❤ godnatt från mig!


GMILF, or?

Hey you!
 
Hur står det till? Själv sitter jag i vardagsrumme nu med en kopp te för att lugna halsen som känns lite svullen. Hade en riktigt rolig kväll igår! Jag, Robin, Tobbe och Ante drog oh bowlade och efter det fortsatte festen på Wasa som inte är det ulitimata feststället men roligt kan man ha ändå! Ante lyckades dra till sig en riktig pudding hahaha! Vi satt vid ett bord och hade det trevligt när en tant (?) kom och satte sig bredvid Ante och började krama honom och säga hur snygg han va och stackarn kunde inte få ur sig någonting! Jag kunde inte heller få ur mig ett enda ord för jag satt bara och asgarvade åt hans ansiktsuttryck, han såg så hjälplös ut! Hon och hennes vänner satt med oss ända till stängning och snacka om att Ante kände sig lättad när han kunde gå därifrån haha! GMILF = Grandmother i'd like to f*** på hög nivå för honom, NOT! Bra kväll iallafall!
 
Idag kommer nog Sara och familjen över för mys och käk men inte helt hundra än eftersom att jag inte får liv i Robin än men det märker vi hur det blir!
 
 
 
Världens finaste katter <3 Winnie & Sheldon <3

Bones in a bag?

Hej alla knäppa människor därute!
 
Kan berätta för er att jag sitter här i soffan, filten värmer, glasögonen är på och jag är redo för en serie som har premiär idag som jag har väntat på och det är nämligen Bag Of Bones med Pierce Brosnan. Serien är bara på två delar men den är baserad på en av Stephen Kings böcker... Som jag nämt tidigare så är jag stortt jäkla Stephen king-fan så nu säger jag hejdå, ska koncentrera mig på tvn men jag tänkte lägga upp en önskelista sen för jag fyller nämligen 23 snart!!! Nej, jag tänker inte att jag är gammal... inte så som jag festar ;)
 
 
 
Bilder från nyårsfirandet! <3
 
 

My baby takes good care of me.

Hej alla ni därute och gott nytt år!!!

Det nya året började inte alls som jag hade tänkt för våran nyårskyss var inne på en toalett i tårar och extrem smärta för min del men den historien tar vi någon annan dag. Det som behöver sägas är att vi hade det jättebra och vi va lagom runda om fötterna ;)

Idag stod hemresa på schemat och inte något annat så nu sitter vi här på soffan, myser ooooooch Robin gör en pedikyr på mig! Hur underbar kille har inte jag?! Han ville det men nu sitter han här och svär åt mina korta tår för att han inte får nåt grepp om dom hahahaha!


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!