Busy busy gal.

Hello darlings!
 
Sitter just nu på soffan och är helt mätt och belåten. Jag och Robin va och åt mysig middag med hans familj inne i stan idag på en supermysig restaurang som heter Lagerquist eller nåt sånt haha! Jag och mitt korttidsminne.
 Den hette iallafall Bacchus innan. Herregud, detta inlägg har tagit mig nästan en timme att skriva för jag har kommit på en massa saker emellan som jag va tvungen att fixa! Måste även berätta en gullig sak jag och killen gjorde nyss. Vi släckte alla lampor i lägenheten, tände levande ljus och satte på våran låt och sen dansade vi tryckare och bara njöt av varandras sällskap... kan inte beskriva hur underbart det va. Romantik på hög nivå!
 
Imorgon kommer Felli hit för en massa mys och hon kommer även sova över för vi har en lång dag planerad på fredag med en massa skoj på badhuset och mys på stan och sen på kvällen ska Sara firas! Pä lördag bär det av till Stockholm för halloween fest så nu blir det fullt schema ett par dagar framöver men det ska bli kul!
 
 
 

Isolated sunday.

Sorry för otroligt dålig bloggning idag men det blir så på söndagar. Killen är hemma och jag vill njuta av all tid med honom då så jag sätter mig inte ens vid datorn men nu börjar en ny vecka med en massa roligt för jag har nämligen "höstlov" ! Gjorde citationstecken pga att jag har en massa plugg som ska göras hemma så helt ledig är jag inte men det ska nog gå bra. Ska lägga mig nu och försöka gå upp skapligt imorgon så jag skriver lite mer då istället!
 
Godnatt på er alla och sov så sött!
 
 
Mina underbara sötnosar <3
 

Get your ass back home.

Tjena mittbena!
 
Sitter och kollar på lite serier just nu och gissa vem som sitter vid datorn i sovrummet? Robin. Äntligen är han hemma! Igår blev jag hämtad så körde jag och hans pappa till Arlanda för att hämta upp knäppisen och ni skulle varit med i bilen! Vi pratade om allt möjligt heeela vägen dit och när vi väl kom fram så var båda förvånade över hur fort tiden hade gått. Det var allt från seriöst snack till konstiga skämt, precis sånt som jag gillar haha! Kl. 23.00 landade planet och efter det kan jag inte säga så mycket mer om hemresan för jag sov. Hade tänkt hålla mig vaken men jag kunde verkligen inte. Somnade strax utanför Stockholm på E4an och vaknade när vi stannade och tankade här i Norrköping. Vi var hemma strax efter 02.00 och då packade vi upp lite saker som inte kunde ligga kvar i väskan och efter det la vi oss och bara hade det mysigt. Jag kan inte beskriva den känslan. Vi kunde inte släppa varandra! Båda sa att det kändes som i början av vårat förhållande och att vi hade saknat ihjäl varandra och det kändes så underbart att få säga det.
 
Nu idag har vi inte gjort mycket alls. Vi har ätit sushi och tagit det lugnt och sen ikväll kanske det händer lite mer men inget är säkert än så vi hörs senare igen!
 
 
 

Shake til you break.

Hej hej!
 
Vad har hänt idag? Jo, jag har haft praktik och idag var jag med på dagverksamheten dit alla söta gamla kommer för att umgås med varandra. Vi pratade, löste korsord, hade spa-tid då jag fixade deras naglar och sen fikade vi. Jag är helt såld! Jag ville inte gå därifrån!!! Det var en av de roligaste sakerna sakerna jag har gjort någonsin och innan jag skulle gå därifrån sa jag att jag mer än gärna hoppar in någon gång i veckan frivilligt när dom behöver personal och det blev dom helt överlyckliga över så jag kanske ska dit redan nästa vecka igen! Längtar redan men det jag längtar efter mest nu är att få träffa Robin. Om exakt två timmar blir jag hämad och då kör vi mot Stockholm för att hämta honom. Kan även berätta att jag är dum som ett sågspån när det gäller vissa grejjer! Idag drack jag redbull. Redan där kan vi ju sucka högt för jag klarar verkligen inte av energidrickor! Jag blir helt skakig och hjärtat börjar slå i otakt men redbull är så jäkla gott så ibland när jag är trött kan jag inte låta bli men nu har jag lovat mig själv att aldrig dricka en helt energidricka själv för jag drack den kl. 12 idag och jag är helt seriöst fortfarande skakig. Börjar bli lite rädd men förhoppningsvis släpper det snart. Jag vet inte om jag hinner blogga igen innan vi åker men jag ska verkligen försöka. Annars får ni ha en bra kväll <3
 
 
Jag idag innan praktiken :)

White october?

Godmorgon alla ni därute!
Vaknade precis och jag känner mig helt utvilad för första gången på några dagar så det är skönt som tusan. Ska iväg till praktiken snart men innan det blir det frukost och lite mys med en kopp te och efter praktiken idag ska jag träna och sen bär det av mot arlanda för att hämta ROOOOOBIN! Jag är så glad och det är nog det enda som gör att jag inte har någonting att gå ut i kylan för enligt min mobil är det -2 grader ute... Ingen sommar i år och tydligen ingen höst heller för nu är vintern här. Igår var det snöstorm och på flera ställen ligger snön kvar har jag hört (sett på facebook haha) men inte här. Jag troriinte det iallafall för när jag tittar ut ser jag ingen snö men man vet ju aldrig, det ligger ju aldrig kvar snö inne i stan precis. Blir på med vinterjacka, mössa och nya vinterskorna idag!
 
Hoppas ni har en fin dag så skriver jag efter praktiken som nog blir i eftermiddag, puss på er alla!
 
 
 
 
 

Love on a different level.

Sitter just nu på sängen och skypear med min kärlek, det är så underbart att höra hans röst! <3 Imorgon åker jag och hans pappa till Arlanda för att hämta honom då han landar 23.00 och dumt nog går det ju inga tåg till Norrköping vid den tiden så han hade fått sova i Stockholm men vi bestämde oss för att köra en roadtrip och hämta honom istället! Jag verkligen avskyr när vi är ifrån varandra! Redan nu när jag bara hör hans röst känner jag mig helt lugn för jag vet att han snart är hos mig.
 
 
Så här har vi sett ut hela kvällen och nu ska vi båda lägga oss och somna med varandra på skype, romantiskt? I KNOW! Ni skulle sett oss när han var borta 10 dagar i usa! Då somnade vi ihop och hade igång samtalet hela natten och på morgonen vaknade vi och sa godmorgon till varandra, gjorde iordning oss och SEN avslutades samtalet men bara för att göra det vi skulle på dagen och sedan ringa igen på kvällen haha <3
 
Älskar dig mer än något annat min utan tvekan bättre halva <3 <3 <3

My new way of life.

Tänkte berätta lite om vad jag har fått för mig nu! Jag känner att saker och ting måste förändras i mitt liv och med det menas att jag vill ändra på det här med träningen. Min släkt är tyvärr inte den bästa om man ser det genetiskt sett för både bröstcancer och diabetes ligger i släkten. Alla vet ju att det är mycket större risk att få diabetes om man är överviktig och mina gener säger att jag kommer gå upp i vikt om jag inte gör någonting åt det så nu har jag tagit tag i det! Jag har gjort ett träningsschema och varannan dag kör jag ett zumbapass hemma som vi har på wii! Nu kanske ni sitter och skrattar men det är så jäkla tufft! Jag har gått på zumba när jag bodde i stockholm och då gick jag två gånger i veckan så jag trodde verkligen inte att wii skulle gå att ens jämföra med en zumbaklass men jag hade så fel! Efter ett pass är man dränkt i svett och så känner man hur ben och armar verkligen värker!
 
Jag har skrivit upp min startvikt och nu jäklar ska det bli förändring! Hittills har jag kört 4 pass och varannan dag funkar jättebra så när jag har kört ett tag ska ni få se om jag har kommit nära mina mål eller inte :)
 
 
 
Första bilden är från ett pass och den andra är efter en träning. dessutom måste jag tillägga att det är SJUUUUKT KUL! Ni som inte har testat på zumba borde verkligen göra det!

Back on track.

Då var det dags igen! Ibland behöver man göra det man känner för och bara vara sig själv för att få tillbaka motivationen och det är exakt det jag har gjort!
 
Ja, vart ska man börja? Jag har haft praktik och imorgon är min sista dag på praktiken för sen är det HÖSTLOV! Så underbart att ha höstlov igen men jag hade hellre tagit ett sommarlov nu kan jag säga. Hösten är här på riktigt, det är 2 grader ute och snön är beräknad att komma på måndag eller kanske redan i eftermiddag men jag tycker att det är fööör tidigt för snö. Snön kan komma lagom till jul och sen försvinna helt efter nyår men så bra har vi det inte. Nu ska det här inlägget inte bli en väderprognos utan jag tänkte ju berätta lite om vad jag har haft för mig.
Robin är ute och reser med jobbet och kommer hem imorgon natt så Jennie har sovit hos mig sen i tisdags och det är jag så tacksam för. Älskar att ha henne här!
 
Idag är det kalas som står på schemat. Robins kusin fyller år så jag och Jennie ska dit en stund och sen blir det mys hemma hos oss men först ska jag vila lite och vänta till jennie kommer så jag skriver nog lite senare igen :)
 
 
En bild på mig från Instagram. Om ni vill följa mig så heter jag tiinakumar :)

My needed friday.

 
Behövde verkligen denna dag! Idag har vi myst på stan och så stannade vi och fikade. Båda körde på iste som va jäääävligt god! Blev även lite shopping för min del då jag har tröttnat på alla mina kläder och kände mig lite deppig imorse när jag försökte hitta något att ha på mig. Öppnade garderoben och kände hur humöret åkte ner i golvet så min fina älskling hängde med mig och shoppade lite nya överdelar idag och han klagade inte en enda gång på att det tog tid! Han är verkligen bäst! Sedan fick jag även en present av honom! Jag fick boken Femtio Nyanser Av Honom (50 shades of grey) som jag har hört att många har fastnat för. Har börjat läsa lite och ska även fortsätta nu innan jag somnar. I helgen är det praktik som står på schemat så jag vet inte hur mycket jag hinner skriva här men jag ska försöka! <3
 

Make my day amazing.

Underbara dag!
 
Idag alla ni... är jag LEDIG! Slutade tidigt igår så då blev jag hämtad av Robin och hans pappa så mös vi lite med god mat och mycket snack. Efter det va jag helt slut så jag tog en powernap som i slutändan blev en vanlig nap för jag vaknade 2 timmar senare haha! Men när jag vaknade så möttes jag av en underbar fästman som hade lagat lasagnette till oss och gjort en såååå god sallad till så vi tände ljus och satte igång den första sex and the city-filmen! Kvällen kunde inte ha blivit bättre <3 Bilder kommer upp senare.
 
Nu ska vi göra iordning oss och dra ut på stan för lite shopping och fika... Jag har utan tvekan den bästa mannen i mitt liv som vill gör allt med mig!!! Känner mig lyckligt lottad varenda sekund! <3
 
 

Godmorning people!


Everything looks like a bed.

Tjollahopp! (haha hur fjantigt är inte det där?! vem säger tjollahopp liksom?!)
 
Jag är helt slut! Praktiken tar kål på mig och jag längtar till vecka 44 för då är jag ledig! Idag har vi åkt runt en massa och jag sov dåligt igår natt så redan imorse tog tröttheten över. Väckarklockan ringde kl. 05.15 men jag råkade stänga av eftersom att smarta jag trodde att jag hade tryckt på snooze så när jag vaknade kl. 06.00 igen hade jag liiite panik! Väl framme på praktiken fick jag kämpa med att hålla ögonen öppna. Jag tror inte att jag har varit så trött... någonsin. Ville typ öppna bildörren och hoppa ur för att ha en anledning att få åka hem och sova men det kändes inte värt det efter mycket funderande haha! Japp, jag är knäpp.
 
Nu sitter jag och Robin och dricker ett glas vin. Vi testar ett vitt sött vin och än så länge är det jävligt gott! Vad står på schemat imorgon? praktik. Ska lägga mig tidigt idag för att inte ha några hoppa-ur-bilen-tankar imorgon men ska försöka blogga innan jag somnar.
 

Make me melt.

 
 
Jag smälter. Skulle vilja ha hela låten och jag hoppas verkligen att hon vinner för hon är så sjukt duktig.
 
Sitter och tittar på finlen av so you think you can dance nu och jag dör av späning även fast jag vet vem som vinner! haha! Har faktiskt inte så mycket mer att skriva just nu förutom att jag ska göra lite soppa snart så vi kanske hörs senare! Annars får ni ha det så mysigt <3

Circle of love.


Denna ring symboliserar kärlek och otroligt mycket styrka. I alla förhållanden går det upp och ner men den här ringen är som klister för den håller ihop och den ger mig säkerhet. Jag vet att mycket kan hända men vi håller ihop och tar oss igenom allt tillsammans <3
 

The sun is out. Will it stay out?

Goddagens!
 
Här sitter jag på soffan och tar det lugnt i några minuter innan jag ska iväg igen för att hämta Robins lillasyster Felli. Idag har jag haft praktik och sen kom Robin och hämtade mig för jag har pajjat ryggen. Har haft problem förut då jag har lyckats göra någonting och sen har jag ont i typ tre dagar men hur har det gått föööör långt! Jag kan knappt röra mig och smörtan skjuter även ner i benen, suck! Fick gå runt med en korsett för ryggen idag för på praktiken måste jag ju lyffta hela tiden!
 
Nää nu ska jag nog iväg så att jag inte kommer försent! <3
 
 
 
Mys häromdagen med pepsi och GREEEEASE! :D

Have to be tired soon.

Godkväll och snart sängdags för mig!
 
Idag spenderades dagen med Sara, Nicke, Macke och Mike. Först fikade vi hos oss och bara hade det mys och sedan drog vi ut på stan för att hitta presenter till lilla Mike som blir ett helt år snart! Slutade med att vi kom hem med en snygg tröja till Robin! Efter det har jag bara tagit det lugnt i soffan och planen var att fortsätta med mitt CSI-maraton men jag fastnade framför tvn och alla program som har visats idag! X-faktor, big bang theory och nu visas 69 saker du vill veta om sex haha!
 
Blir att lägga sig snart eftersom att jag ska upp innan tuppen imorgon men just nu känner jag mig inte ett dugg trött så jag är vaken en stund till iallafall! Hoppas att ni har haft en bra dag! <3
 
 
En bild på mig i bilen på väg hem från jobbet!

Why does the weekend... end?

Im back!
Har inte orkat eller velat blogga på hela helgen eftersom att min pappa har varit på besök så det kändes mer logiskt att spendera all tid med honom och Robin. Vi har haft det sååå mysigt! Både jag och Robin sa att det blev helt tomt så fort han hade åkt. Jag jobbade både lördag och söndag men det va riktigt bra tider så jag hann vara med mycket ändå och vi hann med en del saker. Vi körde wii bowling, åkte och shoppade, drack en massa te och bara umgicks! Perfekta helgen helt enkelt så nu blir det att åka ner till Tyskland en weekend snart!
 
Igår blev det spontanbowling på Hugo eftersom att jag är heeeelt ledig idag och idag kommer Sara och Mike på besök och sen får vi se vad som händer!
 
 
Jag i min underbara nya röda kappa som jag ska visa er senare <3

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!