Do or kill?

Tjena mittbena!
Sitter på sängen och laddar ett avsnitt av grey's anatomy. Otroligt bra serie och jag undrar starkt varför inte alla människor på jorden tittar på den serien. Varje gång jag ser ett avsnitt blir jag taggad till att söka till läkarprogrammet men sen kommer man på hur det är att själv gå till en läkare eller akuten och där försvinner alla positiva känslor. Undersköterskor som hellre dricker kaffe och pratar med sina kollegor än att hjälpa de som verkligen behöver hjälp, ett system som gör att man får gå 6 månader och vänta på att få göra en näsoperation så att man kan få andas normalt som tar exakt 15 min... nej nej och återigen nej. Visst, man önskar ju att man hade varit bättre själv men det måste ju vara någonting under utbildningen som gör alla till ruttna människor för jag har aldrig någonsin fått bra vård här i sverige, aldrig! Alla verkar vara så otrevliga och trötta på sitt liv som jobbar inom vården på något sätt. Kanske är det den långa utbildningen? eller så är det att man blir besviken att det inte är som grey's anatomy när man väl kommer ut i "drift" som läkare... ;)

Bra jäkla serie iallafall!

One after the other.

Vill ni veta vad jag gör? Jo, jag ligger på soffan och kör grey's anatomy-maraton för idag är min lediga dag vilket jag bara njuter av! Ska hoppa in i duschen efter ett avsnitt till (det är så svårt att sluta titta för jag har missat en hel säsong!). Killen slutar runt fem tiden så då kommer han och hämtar upp mig så ska vi åka och shoppa lite. Ser fram emot att få umgås med honom nu när det är helg. Dock så jobbar jag imorgon och på söndag men bara från 16.30-20.30 så det är lugnt! Vi tänkte även svänga förbi systemet och köpa några öl och lite vin och bara stta och mysa ikväll framför tvn. Jag älskar mitt liv! Festa ikväll igen?! nää inte om man har sitt på det torra som killen säger;D

Från förra helgens festande!

Love all the way to the tip of my toes.

På bättringsvägen kan jag meddela! Jag är fortfarande förkyld men nu kan jag iallafall röra mig mer än från vardagsrummet till köket och toaletten... Idag firar jag och killen 8 månader och söt som han är hade han planerat att vi skulle äta middag ute så vi drog till Athena, dvs. grekisk mat. Jag va i himlen. det kan vara den mysigaste restaurangen jag har sett och maten va underbar! Jag kämpade dock med att dra djupa andetag för att snoret skulle släppa så att jag faktiskt skulle få smaka på maten och det gick ju lite sådär men vi hade det mysigt! Satt och pratade om hur vi träffades och att vi har haft tur som hittade varandra... Finns inget bättre än att få höra att man är älskad av personen man älskar mest i världen <3 Nu ska vi lägga oss i sängen och läsa som är våran nya tradition för det gjorde jag alltid innan angry birds och andra spel tog över... !


Running away nose.

Är dunderförkyld! Kände mig ganska hängig i söndags men det försökte jag bara skjuta undan eftersom att jag inte orkar vara sjuk men det gick ju lite sådär. Blev hur förkyld som helst. Snuvig så att jag fick sitta med papperstussar i näsan för att stoppa snorkranen som va på... suck! Dessutom har jag ont i öronen och halsen och ja, resten av kroppen. Mår dock bättre idag så imorgon ska jag vara på topp igen är min plan! Sitter och tittar på grey's anatomy och äter den underbart goda lasagnen killen gjorde igår! Hur lyxigt kan man ha det? Hur många killar tycker om att stå i köket varje dag efter jobbet och laga sjukt god mat?! Släpper inte honom ;)


Kind of different dinner.

Nu ligger jag och killen och myser i sängen och tittar på vänner. Vi va oh storhandlade idag och köpte då en massa goda frukter! Jordgubbar, kumkuats (vet ej hur det stavas men det är som små mini apelsiner) och mango så nu sitter vi och mumsar i oss lite goda frukter istället för godis. Vi va inte så jättehungriga innan när vi skulle äta middag så vi körde på mackor med ägg, soppa och te istället för då blev vi inte övermätta men ändå mätta och belåtna. Okej, nu är detta officiellt världens tråkigaste inlägg så här kommer en bild från "middagen".

Mjölk, socker, mackor, ägg, varmakoppen-soppa, smör, kaviar, skinka, salami och världens finaste kille... Lovely!

A long night.

Vaknade upp helt täppt i näsan imorse och mådde lite halvt dåligt men det kan man förstå efter min kväll igår! Det började med att vi va hemma hos killens kusin som fyllde 18 och åt lite mat och tårta med hela släkten. I present fick han en kväll med bowling av oss så vi hörde runt med alla andra kusiner om de skulle hänga med och helt plötsligt var vi 12 pers som skulle bowla. Det blev lite förkrök med körsbärsvin som jag drack för första gången igår och jag håller mig till det f.o.m nu för det va så jäkla gott! Sedan blev det taxi till bowlinghallen där vi hade tre banor. Mycket dricka, några strikes och 2 timmar senare drog vi hem till oss igen för att festa vidare men då spårade det lite. Alla hade fått i sig för mycket dricka så det va bara att dricka upp allt som fanns hemma hos oss och dra ut på krogen men den nyblivna 18-åringen. Dock så gick jag och killen aldrig ut för när vi väl kom fram va kön svinlång! vi stod i nästan 35 min och efter det kändes det helt värdelöst för vi rörde oss knappt framåt så vi drog hem och TUR att vi gjorde det för vi insåg ju sen att man även skulle flytta fram klockan en timme så vi hade bara fått vara inne i typ 20 min! Vi gick iallafall och köpte varsiin kebabrulle och satte oss och mös i soffan så kvällen var helt perfekt!


T.G.I.F!!!

Äntligen fredag!!! Dettta är min första helg på två veckor och jag ska njuta av varenda sekund för sen börjar en jobbig vecka för mig. Jobbar 10 dagar med en ledig dag mellan vilken är fredagen. Jag tänker inte klaga för jag är ledig hela påsken sen så jag är glad! Ikväll blir det bio med pojkvännen! Vi ska se Hunger Games som har premiär idag och dessutom så fick jag två gratis biobiljetter på jobbet när jag gick med i unionen i tisdags så det är ju perfekt för då kan vi lägga pengarna på en massa gott till filmen hehe! Tänkte faktiskt se om jag hinner slänga upp en bild på hur jag ser ut innan jag drar så jag ska kasta i mig frukosten nu och göra iordning mig så håller vi tummarna för att jag hinner! Annars skriver jag senare från jobbet.
Världens finaste kille, ju jävlar ska vi umgås och mysa hela helgen!

Cozy evening, indeed.

Nu är jag hemma efter jobbet och jag och killen har varit och handlat lite inför middagen och myset ikväll. Det är ju torsdag vilket betyder mys i soffan, film och godis för oss så nu lagar vi kalasfärs och efter det sätter vi oss och kollar på film, underbart! Min dag på jobbet var... intressant kan man säga! Första kunden undrade hur långt våra en mast sänder då hennes son va överkännslig mot elektromagnetisk strålning... där började min dag men resten av dagen gick det hur bra som helst så jag klagar inte. Nu ska jag hjälpa killen med maten men jag bjuder på några bilder.
Jag hjälper killen genom att skala potatis fast om man tittar noga ser det ut som att jag har somnat... haha!
Lilla Winnie jagar en fluga, stackars fluga!

Working through the lovely weather.

Sitter på jobbet just nu och jag skrev ett mobilinlägg igår vid den här tiden men det dök aldrig upp i bloggen. Hatar att mobilblogga men det är bättre än att göra det på datorn på jobbet då våra datorer är övervakade, dvs. ibland sitter våra coacher och kollar hur vi luser problem i systemet och då är det inte så bra om jag bloggar! Magen kurrar och jag har lunch nu såvi hörs sen!

Hoping for the best.

Sitter och äter frukost nu, ska dra till jobbet om 30 min så det blir att sminka sig snart och dra på mig något fint för ute skiner solen så jag känner mig för att vara lite sommrig idag. Det ska bli 15 grader idag och just då kommer jag sitta på jobbet framför en dator men det gör mig inget för det är iallafall fint väder och jag hoppas på riktig vår nu!
Sommar!!!

Breaking habits and making new ones.

Min dag har idag bestått av jobb, mys, thaimat och... wait for it... snus. Yes, ni läste rätt. Jag har ju slutat röka och klarat det jävligt bra men ibland har jag blivit irriterad utan nikotin i kroppen och även irriterad på killen som också slutat röka men har snus istället så nu kom vi precis tillbaka från en runda till macken där vi köpte tjejsnus till mig! Det är världens sötaste lilla dosa med 20 prillor i som smakar spearmint och jag är helt kär i dosan. kan erkänna att jag har en liten klump i halsen men den blir mindre och mindre för varje minut så det är bra och dessutom så har nikotinkicken kickat igång så jag är glad. Detta ska inte ersätta cigg i mitt liv utan jag ska använda snusen om jag blir extremt sugen på cigg så att jag kan sluta med allt gradvis. Killen är glad iallafall för han tycker att jag är snygg med snus i käften men jag tycker mest att det ser ut (och känns!) som att jag har fått en fet läpp.

Detta är den sorten jag har nu och själva dosan får plats i min handflata, hur söt som helst!

Place called home.

Tänkte visa lite bilder på en av våra finaste saker vi har hemma och den är t.o.m gjord av oss. När vi precis hade flyttat in i lägenheten så tog det ett tag innan vi fick tv eller bredband så ett tag hade vi bara varndras sällskap oh visst fanns det en massa grejjer som skulle fixas i hemmet men det tog faktiskt inte så lång tid som jag trodde så efter allt fixande behövde vi någonting annat att koncentrera oss på. Då kom vi upp med denna brilljanta idé.

Denna tavla hänger nu i köket och jag är så stolt över oss. Tavlan är ett pussel på 1500 bitar som jag och killen satt och byggde ihop och vi hade så jäkla roligt. Vi satt flera timmar i sträck och kämpade och nu är det en av de snyggaste tavlorna jag har sett iallafall!

Nästa pussel är redan inköpt så det ska vi börja på snart!


Great fast-food.

Tänkte visa er nudlarna vi äter hemma när jag kom på att jag sa att jag skulle göra det ett tag sen. Min kära vän Thuy är vår leverantör för dessa nudlar då det är riktiga vietnamesiska nudlar och de är s goda att man blir helt beroende av dem! Skulle gärna vilja tipsa om var de kan köpas men jag vet faktiskt inte var så jag skriver det så fort jag hittar dem i någon affär.

Världens godaste nudlar! De orangea är starka som satan och de gröna är milda i smaken.

Enjoying the day to the fullest.

Min lediga dag! Kom hem från jobbet runt halv tolv tiden igår och då blev det en massa mys med killen som dock deckade ganska fort så jag satte mig i vardagsrummet och tittade på Hajen 3 som gick på tv och den va faktskt bättre än förväntat. Vaknade upp idag när killen drog till jobbet och som vanligt så minns jag inget mer efter det för jag somnade om och hörde inte ens att killen ringde mig. Nu är jag iallafall pigg och mätt, sitter och tittar på tv och myser och det är allt jag ska göra idag! Är ledig idag, jobbar tis-fre och ledig i helgen igen så jag är överlycklig och på fredag ska jag och killen på bio, jag längar!

Bjuder på en suddig bild på Sheldon men smör på näsan, sötnosen!

Back and running.

Jag lever! Kom till jobbet igår och tänkte att jag kunde blogga men det gick inte då min mobil vägrade. Allt jag skrev försvann hela tiden så efter tio försökt gav jag upp. Innan jobbet drog jag och killen ut för att hämta paketet från pappa som egentligen skulle ha hämtats i fredags men då hade vi massa annat att göra så det fick bli uppskjutet en dag. Blev överlycklig! I paketet låg en massa rökelser från en indisk affär, godis, ett par strumpor och mirakelmedicinen för halsont. Ska nog ta och skicka nåt till honom ganska snart också för det är mysigt att få hämta ut paket när det ligger lite småsaker i som gör en glad!

Efter det gick vi bara runt på stan och köpte lite grejjer som behövs hemma som t.ex. det gröna teet som vi dricker och roller för kläderna. Det skumma är att ungefär en vecka sedan hade vi 3 roller som låg lite här och var i lägenheten så att man hittar nån om man får panik innan man ska iväg men en dag när jag har dragit på mig mina svarta byxor är alla helt plötsligt spårlöst försvunna! Har ingen aning vad som har hänt och jag vet att det spökar lite hos oss men alla rollers? Makes no sense. Ni ska få höra mer om spökandet nån dag snart för det är riktigt kusligt...

Ge mig sommar nu!

Small things that count.

Måste bara visa en söt grej jag såg här hemma. Vi har en liten blackboard-tavla i hallen där vi skriver saker som ska kommas ihåg eller om vi ska göra något speciellt under veckan men även söta saker till varandra eftersom att vi ibland jobbar om varandra och inte hinner ses lika mycket som vi skulle vilja. Kom hem från jobbet häromdagen och såg en sak killen hade skrivit.

<3 <3 <3

One night out.

Nu är vi hemma efter en GOD middag på Sukiyaki. Killen ville lyxa till det lite så vi började med förrätter. Friterade räkor och auberginer för honom och fisksoppa för mig. Jag måste säga att fisksoppan såg lite sådär ut i början men den va sååååå god. Fiskbitarna bara smällte i munnen och resten smakade vanlig misosoppa. Efter det tog jag sushi och killen åt entrecote i starksås med ris. Nu sitter vi här hemma, mätta och belåtna och ska kolla på lite serier så jag hoppas att ni har en underbar kväll för det har jag!

Älskar dig över allt annat min fina pojkvän, du får mig att känna mig som en riktig prinsessa!

The waiting is over.

Glad tjej här! Posten droppade in och där låg avin jag har väntat på! Min pappa har skickat lite grejjer från tyskland som jag har velat ha så det ska bli kul att äntligen få hämta ut grejjerna. Jag som trodde att jag skulle behöva vänta till på måndag men ibland har man tur. Smsade killen och söt som han är så ska han möta mig när han åker hem så går vi och hämtar paketet tillsammans. Mysigt med en promenad!

Ute på långpromenad förra vintern. det här va vid hamnen i Västerås. Kallt som fan men mysigt med sol så det vara att njuta av vädret så länge det vararde.

I promised some proof.

Godmorgon!

Det är söndag för mig idag så jag latar mig och gör precis vad jag vill. Nu håller jag på att koka lite ris så att jag kan få i mig lite lunch sen också då magen redan kurrar efter min frukost. Min dag idag kommer gå ut på att göra lägenheten kliniskt ren. Hade konstiga drömmar om att det låg damm överallt och att det hade börjat mögla på vissa ställen i lägenheten. Nu är det ju inte sant då vi håller det super rent hos oss (både jag och killen är grymma på det!) men det är nog dags att ta fram handskarna ändå och skrubba rent ALLT! Så det ska jag göra idag men först blir det lite CSI.

Bildbevis på att det är fint nu. Älskar att se alla klänningar och finplagg hänga i garderoben, då känner man sig nöjd. Tänk även på att jag har plockat ur 8 klänningar som ska säljas...

Summerlove.

Ge mig dessa till sommaren! Jag som älskar att blanda en massa färger... Hade sålt min högra hand för dessa skor ;)


Done for today.

Uppdaterar nu men det betyder inte att jag har rensat min garderob hela denna tid! Ställde mig och lagade mat så att det var färdigt tills killen kom hem och han blev så glad så det var värt det! Det va ungefär en vecka sen som jag drömde om en maträtt så när vi va och storhandlade i helgen köpte vi allt som behövdes och idag blev min dröm sann och det var hur gott som helst. Kyckling i karljohansås och bulgur med kantareller till det, underbart! Kan skriva ut receptet om det är någon som vill ha för det tog 30 min att göra och smakade typ som en gourmetmåltid.
Smart som jag är så kom jag på nu att jag kunde ha fotat maten men det blir ju lite svårt nu då allt ligger i magen men vi ska göra om det så då kan jag fota.

Bjuder på en bild på mig innan en utgång i Stockholm. Tror att det var vintern 2010.

Bildbevis på att min garderob är fin och nästan helt tom (känns som det iallafall!) kommer upp imorgon!

So much junk in my house.

Nu är naglarna fixade och jag har även hunnit se nyaste avsnittet av top model så dagen är tjejig som planerad. Nu kommer det värsta... varför är det så svårt att ta förväl av plagg? Jo, man tänker att man kanske kommer ha på sig allt nån dag i framtiden men har man inte använt plagg på sex månader kommer det nog inte hända. Jag vill verkligen inte göra det!

Två lådor proppfulla med kläder och då räknar jag inte med alla klänningar... det här kan ta ett tag!

Make the day pink!

Då va det lördag! Nu ser ni säkert jätteförvirrade ut men för mig är det lördag idag eftersom att jag är ledig idag och imorgon men jobbar lördag och söndag. Kom hem igår efter jobbet till en förbryllad pojkvän som tyckte att han hade misslyckats med maten. Han hade gjort spagetti och köttfärssås men han tyckte att köttfärssåsen smakade konstigt så vi öste på med lite mer matlagningsgrädde och satte oss för att äta. Det va så gott! Enligt mig är han en mästerkock och han lyckas varje gång så om du läser det här Robin så tyckte jag inte att det va äcklig mat igår, tvärtom!
Idag har jag bestämt mig för att ha en riktig tjejdag! jag ska fixa nagarna, kolla på tjejfilmer och även göra någonting som jag egentligen inte vill men borde... jag ska... rensa min garderob. Jag tänkte även lägga ut lite grejjer på blocket för det är grymt fina klänningar och skor som ska bort som jag har tröttnat på så det är lika bra att se om någon annan vill ha mina gamla saker! Lägger upp en länk här också så får ni se vad det är för grejjer om ni vill lägga bud!

Dags att börja med allt så jag uppdaterar snart igen om hur det går!

En bild på mig och killen i lördags. Det ser ut som att han sover men det gör han faktiskt inte! Eller så gör han det eftersom melodifestivalen inte är ett av hans favoritprogram... Knäpp kille ;)

Lights everywhere.

Börjar dagen men att bli bländad idag också! Det är underbart att öppna ögonen och se hur fint vädret är, att solen bara lyser in. Det är ju redan ljust ute när killen åker till jobbet runt sju på morgonen.
Sitter här efter en enorm frukost som kommer hålla mig mätt hela dagen känns det som! Tänkte att ni skulle få höra om igår. Jag kom hem från jobbet och killen var då i full fart med maten eftersom att han insisterar på att vänta med att äta med mig vilket jag tycker är underbart! Han gjorde renskavsgryta med potatismos och det va så gott! Kunde inte sluta äta, skrapade rent hela tallriken och idag är det även min matlåda som jag ska ha med till jobbet. Han är så duktig min kille! Vi tände även ljus i hela vardagsrummet och bara satt och tittade på tv och hade det mysigt. Egentligen är det ju torsdagar vi lyxar till det med ljus men vi körde på det igår också.

Så här ser det ut hos oss när vi myser! Inte de bästa bilderna men det får duga. Hemma hos oss kan man inte annat än känna sig hemma, så fort man kommer hem känner man hur man kopplar av i hela kroppen och det är det viktigaste. Vi trivs!

Woken by the light.

Vaknade upp imorse när killens väckarklocka ringde så då låg vi och mös ett tag och sedan är allt annat lite suddigt men jag tror att jag var uppe och sa hejdå till honom och sen gick jag och la mig igen. Vaknade upp runt 9 och blev extremt bländad! Hela vårat sovrum var ljust och solen lyste in så det var bara att ta sig upp och njuta av det fina vädret! Drar till jobbet om en halv timme och sen är det samma visa imorgon men på torsdag och fredag är jag ledig så då ska jag hitta på något kul! Kanske blir lite vin/öl på fredag med killen? ska se vad han känner för!

Tog dessa bilder innan kick-offen med jobbet! Fjortisvarning på hög nivå... i know!

Lazy sunshine.

Jag är så otroligt lat idag! Killen drog iväg till jobbet imorse och sen låg jag kvar ett tag och bara drog mig i sängen innan jag kände att kurrandet i magen tog över så då gick jag upp och tog en skål med special K röda bär (fortfarande min absoluta favorit!) med filmjölk och sen har jag inte gjort ett piss! Har tittat lite på serier och myst med katterna och ska strax hoppa in i duschen och sen blir det jobb till 21.00 men inge mer! Det är tråkigt att inte få vara hemma när killen kommer hem från jobbet... Den här veckan kommer jag komma hem, mysa lite med honom och sen ska han sova men så är livet för oss nu. Är dock ledig helt på torsdag och fredag och börjar 14.30 på lördag så då ska vi hitta på något mys på fredagen, längtar!
Hoppas att ni andra njuter mer av det fina vädret för nu ska jag börja med allt som ska fixas innan jobbet! ha en bra dag <3


Getting things done can be fun!

En massa vuxenpoäng till oss idag! Vi stack iväg och storhandlade för hela månaden eftersom att det ekade i både skafferiet och kylskåpet. Drog till Ica Maxi och käpte ALLT vi behövde! Väl hemma så kändes det surt att bara lägga in allt i kylskåpet när det inte såg så rent och fint ut där inne så då satte vi igång med det. jag gjorde rent hela kylskåpet medan killen gjorde rent kattlådan och sen packade vi upp allt och vad hände sen? jo, vi dammsög även lägenheten och lagade mat. Efter det hände inte så mycket mer utan vi stupade i soffan, åt mat och sedan även glass. Bra söndag säger jag bara! Nu ska jag dansa runt till La La Love... Förresten så är den skriven av två svenskar så ingen tvekan om att den vinner!

Bjuder på en söt bild på sheldon. Våra katter älskar fotboll och de sitter alltid framför skärmen och försöker fånga spelarna...

Hype like the rest of Europe.

Om jag nu ska nörda mig lika mycket som alla ondra och bry mig om allt som har med Eurovision att göra så kan jag säga att jag nu har suttit och lyssnat igenom de bidragen som är uppe av andra länder och jag tror att sverige har en bra chans MEN Cypern kommer vinna enligt mig. Det är en låt som fastnar direkt och man kan inte sluta sjunga på den för jag sitter här och hoppar runt som en liten flicka till den haha!
Kommer nog sitta bänkad med en massa godis och kolla om 11 veckor men jag är chockad över Tyskland för deras bidrag suger i år! Fjantig låt och en kille somska se bra ut... men man vet ju aldrig!

Over and out.

Nu är vi hemma efter en riktigt mysig kväll med vin, god mat, spel och melodifestivalen. Killen va inte alls sugen på att titta på det men han blev överröstad så då satt han och flummade istället så att vi som skulle kolla inte riktigt tittade, smart kille!
Vi hade egentligen tänkt sova över där men sen såg vi att det gick en buss hela vägen hem så vi bestämde oss för att åka hem istället. Så är det alltid! Vi kan inte sova borta för vi vill bara hem till katterna och sängen haha! Men jag är glad att vi åkte hem för det är som man säger: borta bra men hemma bäst!
Nu blir det mys hemma och sedan sovdags för jag är trött som satan. Imorgon ska vi kanske iväg på bomässan här i Norrköping med killens pappa och familj så det ska bli kul och då vill man inte vara trött.

Grymt roligt spel! Blev 3 omgångar av detta ikväll och vissa ord är ju helt omöjliga att förklara men det är det som är kul.






Saturday, love it!

Nu ska vi dra iväg till killens mamma för mys med spel och vin så jag önskar er alla en underbar lördagskväll! Berättar hur det va imorgon och jag ska se om det blir några bra bilder. Är grymt sugen på en ny kamera och jag vet exakt vilken jag vill ha men får se om det blir att spara pengar till den me för det är en massa annat som är inplanerat innan... ;)

Två miffon, iväg på äventyr!


Took a chill pill.

Jag har världens underbaraste morgon! vaknade upp bredvid killen och så fort jag tittade på honom log han bara och drog mig mot sig för att sedan ge mig världens största kram. Sedan har vi bara myst i sängen, gått upp och ätit och sedan myst ner oss i soffan istället och tittat på tv men en filt.

Ikväll ska till killens mamma för en vin/spel-kväll. Hur underbart som helst! Får se om vi gör så mycket mer nu på dagen men jag klagar inte för det är så skönt att bara få ta det lugnt efter jobbveckan!

Så sant! En av de bästa känslorna i världen.

Criminal... or?

Hemma igen. Killen va iväg och jobbade i Kalmar idag så när han åkte tillbaka så svängde han förbi här hemma för att plocka upp mig så hängde jag med till hans jobb eftersom att han skulle lämna tillbaka bilen han hade lånat. Fick se hans jobb för första gången och jag är grymt imponerad! Riktigt mysigt var det! Skönt att få umgås med honom också för vi är ju ett sådant knäppt par som inte klarar av en enda sekund utan varandra så en hel dag på jobbet är tortyr haha!

Nu sitter jag och myser på soffan och kollar på Women Behind Bars. Skulle kunna sitta och kolla på kriminalserier dygnet runt... synd att man inte får betalt för det!

CSI Las vegas, favoritserien.

Big love.

Jag ÄLSKAR converse. har tyvärr bara ett par höga vita som inte är så vita längre så det är nästan så att man skämms när man har på sig de. Jag skulle vilja ha ett par beigea eller blåa och det ska jag köpa så fort jag har mycket pengar över för just nu blir det att man hellre lägger pengar på annat. Men snart så, då jäklar ska jag ut på converse-jakt och det bästa är ju att jag har så små fötter att jag behöver 35or vilket betyder att jag kan köpa min skor för halva priset på barnavdelningen. Ibland är det bra at vara liten!


Workind hard or hardly working?

Jag jobbar arslet av mig känns det som men det kommer ju göra sitt när jag får lönen så jag håller ut. Har fått mitt schema för hela april nu också och det är mycket ob så jag är nöjd! Killen tycker arr det är tråkigt att jag inte jobbar samma tider som honom för av någon anledning har han inte tröttnat på mig än... ;)

Drömmer mig bort till Starbucks och favorit drycken, Frappucino iceblended chocolate... yummy!


Never-ending drama.

Sitter och tittar på pretty little liars som bara blir bättre och bättre. Jag är riktigt fascinerad över hur mycket de kan komma på som skriver manuset till serien! Precis när man tror att allt har lugnat ner sig så kommer nästa grej som får en att tappa hakan. Det är precis som Våra Bästa År. Jag och en tjejkompis följde den serien varje sommarlov och det är lika otroligt där men de har ju hållit på hur länge som helst! att det aldrig tar slut. Jag vet inte om många av er följde den men jag måste säga att det bästa var när Marlena blev besatt av en demon... det tog första priset i hur sjukt det kan bli i en helt vanlig serie haha!


Sick and tired of being sick.

Alla ni som inte åkt på influensan i år... gör allt ni kan för att undvika den! Och ni som har drabbats... jag lider med er, jag menar det! Jag och killen har varit dåliga nu lite fram och tillbaka i mer än tre veckor och man börjar ju tröttna. jag vill börja med zumban igen men man vågar inte för så fort man ens tänker tanken börjar man känna av symptomen igen. Det försvinner ju inte helt!

Jag hade min stora intervju idag och självklart så vaknade jag upp med ont i halsen men det var bara att skita i det och ge 100% ändå och det gjorde jag! Jag tror att det gick bra men man vet ju aldrig med tanke på att vi va 50 pers som intervjuades totalt. Om 3 veckor får vi svar...

Nu har jag och killen precis duschat och nu blir det mys med kladdkaka och film i soffan.


Wonderful evening.

Jag är lycklig! Kom hem från jobbet idag och fick ett ryck (som vanligt dåra) och började städa. Tänkte att jag skulle fixa lite grejjer bara men det slutade med att jag dammade, la undan alla grejjer som låg framme, dammsög, skrubbade hela köket och badrummet och svabbade hela lägenheten. Jag är nöjd för allt är skinande rent hemma. Ikväll blir det mys på hög nivå med killen. Vi håller på att laga köttgryta med ris och till efterrätt blir det kladdkaka framför tvn, perfekt kväll!


Moo...nday.

Godmorgon!
Sitter framför datorn nu med en macka i handen och är stolt över mig själv som är färdig innan jag ska gå för annars brukar det alltid vara något jag inte hinner med. Med tanke på att jag fortfarande låg vaken kl. 3 så är det verkligen ett mirakel att jag kom upp imorse! Killen låg också kvar i sängen och drog sig ett tag så jag va inte den enda som va trött.
Idag är det första riktiga dagen på jobbet, dvs. utbildningen är slut. Jag skriver inte äntligen för jag vet inte om det är så bra med tanke på att det finns tusen grejjer jag inte vet än och nu skickas jag ut i stora vida världen (rummet vi sitter i är jävligt stort!) och ska kunna hjälpa kunder utan någon coach. Good luck to me!
Ni får höra hur det gick när jag kommer hem och dessutom så ska jag berätta hur det var i lördags när vi hade kick-off.

Free this saturday.

Vaknade upp imorse kl. 07.15 och fick panik för att jag skulle bli sen till jobbet så jag drog upp mig själv ur sängen för att göra iordning mig. Gick in i badrummet, ställde mig framför speglen och tittade på mig själv och insåg att jag inte hade duschat kvällen innan så mitt hår såg ut som ett fågelbo och det var då det slog mig... Jag jobbar inte idag. Så det var bara att gå och lägga sig igen!

Ikväll har jag kick-off med jobbet men innan det ska jag och pojkvännen gå runt på stan och kolla runt lite samt fika, mys!


Patience on a high level.

Min dag idag har vart intressant kan man lugnt säga. Samtalen flöt på bra idag men sedan kom det... En kvinna ringde och skulle göra en portering som innebär att man flyttar över sitt nummer från en annan operatör till oss och lägger in på ett befintligt abonnemang. Kunden kunde knappt prata svenska och hon var så förvirrad man kunde bli. Hon hade fyra olika nummer hos oss och det oss 22 minuter att komma fram till vilket nummer det var som skulle ersättas. Jag satt med ansiktet i händerna och försökte lugna ner mig under hela samtalet för jag ville bara lägga på! Jag personligen skulle inte ringa in till kundtjänst för att byta nummer och inte ha koll på vilke nummer som ska bytas...

När vi väl hade kommit fram till rätt nummer så skulle vi göra en inspelning som ger oss rätten att ta över nummret, ett muntligt avtal är det då. Då blev allt annat fel. Det var fel personnummer och sen var det fel namn... 34 minuter tog hela samtalet och jag kan inte med 100 procent säkerhet säga att allt blev rätt men det jag hoppas verkligen det och jag gjorde så gott jag kunde.

Studentveckan. Ibland drömmer man sig tillbaka till skolan och alla vänner men sen kommer man på hur mycket plugg och slit det var och då känns det helt okej att sitta på ett jobb och få pengar för det ;)

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!