My bye bye.

Jag är fortfarande vaken och det är ett mirakel! Vi ska åka med bussen som går 04:40 till Skavsta flygplats så vi bestämde oss för att dygna istället. Först kändes det kul och spännande men just nu känns det inte lika bra för tröttheten smyger sig på mig sakta men säkert. Dock är det inte så farligt som jag trodde att det skulle vara! Trodde att jag skulle vara så trött att sitta rakt inte hade varit ett alternativ. Nu sitter jag här på soffan och tittar på den ena kriminalserien efter den andra och har det allmänt bra! Kan visa vad jag myser i...
 
Blir nog inget bloggande på ett tag nu men ska verkligen försöka i helgen när vi är hos min mamma som har lite snabbare bredband ;) Glad midsommar på er alla!

Clothes all over.

Här kommer bilder på shoppingen från London!
 

Busy vacation.

Semester = fullt upp!
Jag har inte haft en enda lugn stund förutom nu! I måndags kom vi hem från London och på tisdagen drog jag till Stockholm för mys med mina tjejer. Carro som bor i Budapest var i stockholm också så det va riktigt roligt att ses alla vi tjejer som gick i samma klass under gymnasiet. Jag åkte dit på tisdagen som sagt och hem igen på onsdagen eftersom att jag hade tid på ungdomsmottagningen. I november satte jag in en p-stav men jag har känt att jag inte riktigt har varit mig själv. Jag har alltid varit ganska känslig men nu har det varit lite extremt på senaste och det sjuka är att jag tog ut den onsdags och redan märker skillnad. Känner att jag är mig själv igen och inte hänger upp mig på småsaker! Så skönt!

Jag sitter och tittar på Grey's Anatomy nu och bara tar det lugnt för imorgon drar jag och Robin till Tyskland för en veckas mys med mina föräldrar! Håller även på att fota shoppingen så ni får se vad jag hittade för fina grejjer i London.

Understanding problem?

Heeeej fran London!
Vill att ni ska veta att jag lever men att skriva med ett tangentbord utan alla svenska bokstaver suger. Idag har vi haft en grym dag! Vi har akt sightseeing buss, shoppat, varit pa vaxmuseet och aven fatt aka en tur med London Eye som jag alltid har velat gora men dom gangerna jag har varit i London har det inte funnits platser kvar. Nu sitter vi hemma hos Robins faster och myser. Lagger upp bilder pa all shopping nar jag ar hemma! Hoppas att ni har det bra och sorry om detta inlagg har varit jobbigt att lasa ;)

Mangoliscious.

En dag kvar! Imorgon bär det av till London för en massa roligheter för oss och det är dessutom våran första resa som förlovade! Vi åker på eftermiddagen men allt vi hade kvar att göra innan har vi nästan fixat klart nu. Just nu tvättar vi, online check-in är fixat samt alla biljetter för allt vi ska göra där har vi skrivit ut OCH organiserat i rätt ordning. Jag vet att det kanske låter knäppt men jag älskar att organisera och fixa. Jag är inte ett stort fan av att städa men när vi gör det tillsammans så blir t.o.m det roligt. Vi gör lite och sen sitter vi och myser framför tvn och återgår sedan efter en paus till arbetet. Idag blev det en extra lyxig paus med.... MANGO! Så otroligt gott!


Just bet on it.

Underbara väder, du är så efterlängtad! Idag har jag tillbringat dagen på jobbet då vi hade utbildning i gästservice enligt Kolmårdens koncept som är lite speciellt. Det va jätteroligt! Vi körde rollspel, olika uppgifter och berättade om olika upplevelser med gäster som hade varit roliga eller bara konstiga. Jag är ju fortfarande sjuk (det börjar dock bli mycket bättre!) så jag va inte alls pepp på att gå upp imorse men det gick bra tillslut. Några värktabletter senare mådde jag hur bra som helst! Efter jobbet promenerade jag och Robin till en kiosk och... wait for it... tippade på matcherna idag! Sitter och håller tummarna nu och det går ju lite sådär måste jag erkänna men än är det inte slut. Robin har åkt iväg en snabbis för att hämta sin pappas bil som vi ska låna för efter matcherna åker vi till hans jobb och fixar med online check-in för nu är det bara 2 dagar kvar till London!


Larger than life.

Sitter och myser framför tvn med datorn i knäet och nu nös jag precis så hela mitt skrivbord är blött... mysigt. Tittade precis på Top Model All Stars som jag ioförsig redan har sett men jag väntar på att matchen ska börja. Att Sverige förlorade igår va ju inget nytt precis men jag håller tummarna ändå och så hejar jag på tyskland! Robin är ute och dricker med sin kusin vilket är bra för stackarn har bara tagit hand om mig nu dom senaste dagarna så han förtjänar lite egentid! Han gick iväg på dagen för att hänga med sin kusin ett tag och så smsade för jag undrade om han skulle komma och äta middag hemma eller om han skulle äta ute. Han sa då att han antagligen skulle äta ute men helt plötsligt dyker han upp hemma, lagar korvstroganoff med ris till mig, vi tittar på matchen och så går han senare på kvällen istället för att vara borta hela den tiden... hur underbar är han inte?!

Så fin person. Älskar honom mer än livet och jag tycker att han kan sluta vara så snygg när han ska ut utan mig ;)

All favourites in one place.

Tänkte visa vad jag hittade inne på Lagerhaus som helt seriöst kan vara en av dom bästa affärerna som finns. Jag gillar att pyssla och fixa saker och så älskar jag att baka så då hittade jag denna söta bok där jag nu skriver in mina favoritrecept. För endast 79 kr blir den din. Älskar söta saker som denna bok!


Icecream, love it!

Idag har jag tillbringat förmiddagen på vårdcentralen men Robin för sjukdomen blev bara värre så det var bara att ta sig dit men det va precis som vi trodde, en virusinfektion. Fick ingen medicin men däremot ka varje symptom botas var för sig så vi gick förbi apoketet på hemvägen och köpte nässpray samt slemupplösande hostmedicin. Jag är nu ett vandrande apotek. Äter ipren, alvedon, clarityn, bisolvon och så en saltspray för näsan. Nu är det bara att vila och hoppas på det bästa men jag tror nog att jag är frisk snart.

Glass botar allt!

Infection?

Jag lever! Har åkt på någon virusinfektion så jag har varit sängliggande (eller soffliggande rättare sagt) hela dagen och min fina klippa till fästman har ställt upp och tagit hand om mig, helt underbar är du! Nu sitter vi och tittar på EM. Hur sjukt va det inte att danmark vann över holland?! Nu blir det england-frankrike och sedan sverige-ukraina, spännande! Slänger in lite bilder istället för bilder säger ju mer än tusen ord, visst är det så!


Circle of love.

Nu ska ni få höra på grejjer! Min dag igår började med världens mysigaste morgon. Jag och Robin vaknade och bara låg kvar i sängen och mös. Efter det gick vi upp och gjorde en stor frukost med ägg, mackor, flingor och juice. Så underbart att äta frukost och speciellt för mig som vaknar av att magen kurrar på morgonen. Vi gjorde iordning oss efter frukosten och drog sedan in till stan där vi gick runt och kollade lite samt köpte lite grejjer som vi behövde. Vi hade tänkt äta lunch ute med när vi väl va klara med allt som skulle göras va vi inte så extremt hungriga så vi promenerade hem istället. Vi hoppar nu äver delen där jag deckade hemma och vaknade 2 timmar senare. Helt plötsligt var det som at jag fick en sockerkick för jag blev flummig så jag och Robin bara satt och skrattade åt varandra och hur mongo vi båda är. Helt plötsligt sätter Robin på våran favoritlåt "Sexual Healing" och ställer sig upp framför mig och sen... går han ner på knä och håller fram den finaste ringen jag har sett i hela mitt liv. Han tittar mig rakt i ögonen och frågar om jag vill gifta mig med honom. Igår va den lyckligaste dagen i mitt liv och så länge jag har Robin i mitt liv kommer det många fler och jag är så lycklig när jag tänker på att jag får spendera resten av mitt liv med en så fin och underbar människa <3 <3 <3


Time flies by.

Måste bara berätta om mina dagar. Jag har jobbat 10-timmars pass dom senaste dagarna vilket har resulterat i att jag totaldeckar när jag kommer hem så det ska bli så skönt att vara ledig ett tag efter detta dagar. Idag kom jag hem, la mig på sängen för jag ville vila ögonen lite men det slutade med att jag vaknade till och hade dreglat på täcket, charmigt va?! Imorgon blir det jobb i 11 timmar och sen är både jag och killen lediga på onsdagen. Vi har planerat massa mys och god mat och jag kan inte ens förklara hur mycket jag längtar! Efter onsdagen har jag en massa saker planerade. På torsdagen bli det kurs med Robins pappa så att vi kan börja övningsköra, fredagen blir det nog häng i stan med en tjejkompis och sen mys med killen. Jobbar 4 timmar på söndag men det är helt okej! Nästa vecka mina vänner är det också fullt upp. Torsdagen nästa vecka är en stor dag för då firar jag och Robin nämligen ett år men inte den riktiga ettårsdagen. Vi blev tillsammans i juli men träffades första gången den 14.06.2011. Det har gått så fort! Så då ska vi ut och äta middag och bara vara VI! <3


Obesity is a slow death.

Herregud är allt jag kan säga! Måste bara berätta att jag sitter och tittar på dokumentären om kvinnan som väger ett halvt ton och blev misstänkt för mord. Hon satt barnvakt åt sin systerson som fick föras till sjukhus med skallskador helt plötsligt. Hon sa att hon hade råkat rulla över sängkanten och landad på honom... Nu vsar det sig att hon försökte skydda systern som hade misshandlat honom. Det är så sjukt, vet inte riktigt vad jag ska säga. Hon har ju antagligen en sjukdom men att hon fortsätter trycka i sig mat hjälper verkligen inte. Hennes man tar hand om henne helt för hon är sängliggande. Hon skiter t.o.m i en blöja som mannen får kasta och sen göra rent henne som ett litet barn. Okej, litet va ju inget passande ord.

Tänker inte lägga upp en bild på henne för det är ganska extremt så här är en länk istället. Tycker synd om henne för hon äter mycket men hon kan inte rasa i vikt. Det är sjukdomen och det är sjukt hur långt det kan gå. Jag hoppas verkligen att hon får hjälp av läkare för det verkade som det i slutet av dokumentären iallafall.



Ät med måtta...


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!