Beautiful.

Måste bara lägga upp den här låten för den är så otroligt fin... <3

Christmas.

Min kära pojkvän älskar julen och julpynt. Det gör jag också men jag släppte det där flera år sedan av någon anledning men vad gör man inte för kärleken ;) I måndags när han kom hem från jobbet hade jag julpyntat som in i helevet och jag måste säga att jag är väldigt nöjd med resultatet! Han blev glad som ett litet barn på julafton så jag lyckades med det jag ville!

Julgranen! Vi ska ut någon helg snart och välja ut stjärna till toppen tillsammans :D

 

Nya julgardiner, två julstjärnor med fot och lite glitter här och var!

 

Allt jag köpte kommer från Rusta för bättre priser hittar man ju inte! Inte dyrt alls! Köpte glittret till julgranen men det kändes för mycket så jag lindade det runt gardinstången istället och det vart ju riktigt fint! Nu är det julstämning på gång så ikväll blir det mys framför en julfilm med glögg :)


Week-end.

Min helg har varit underbar kan jag ju börja med för det har den verkligen!

Igår va jag och killen ute och åt på en sushi restaurang för att fira 4 månader som vi egentligen firar imorgon ;) Vi satt och åt, snackade om allt möjligt som vi är så bra på och bara hade det hur bra som helst. Han och jag passar så jäkla bra ihop... vi sitter mittemot varandra och känner oss hur trygga som helst för att vi vet exakt var vi har varandra och så tittar båda upp och bara tittar på varandra och utan att ens behöva säga det så säger vi allt med ögonen. Jag har aldrig känt mig mer kär förut och inte heller mer älskad och säker. Det är underbart när man hittar en person som får en att sprudla inombords och helt plötsligt är allt som hänt en tidigare i livet värt det för annars hade man ju aldrig varit den personen man är nu.
Efter restaurangen gick vi hem och kollade på Baksmällan (lika roligt varje gång!) och bara mös i soffan!

Idag blev det en tur på stan eftersom vi såklart skulle vänta till sista sekunden med att köpa en adventsljusstake. Vi drog ut och jag visste precis vilken jag ville ha:

Denna blev det från Indiska för 149 kr. Det är stilren och funkar även efter jul!

 

Sedan gick vi bara runt och kollade runt, fönstershoppade lite innan vi kom till Cubus för då kunde jag inte hålla mig: jag ville in! Det slutade iallafall med att vi hittade 5 sjukt snygga tröjjor till pojkvännen som verkligen behövde nya tröjor i lite olika färger och dessutom så var det 30 % rabbat på alla plagg! Vi tog bara 5 tröjor som han skulle testa och alla satt hur bra som helst! Jag satt inne i omklädningsrummet och dregglade haha! Har man en snygg pojkvän så har man ;)

 

Nu har vi bara myst i soffan och inte gjort mycket annat. Ute hör man stormen som inte verkar lugna ner sig. Skulle ut på balkongen men höll på att blåsa bort så det var bara att gå in igen!

Hoppas på bättre väder imorgon!


Ensam fast ändå inte.

Usch, jag hatar att känna mig ensam när jag egentligen inte är ensam. Har världens underbaraste pojkvän som gör allt för att ta hand om mig men det är just hans ord som gör ondast ibland. Jag vet att det oftast är mitt fel när det går dåligt i förhållandet för jag är envis som en åsna och mitt smeknamn enligt honom är oftast "surbulle". Jag älskar honom mer än livet och vill verkligen inte förlora honom så jag försöker att inte tänka på småsaker som i vanliga fall hade stört mig och jag kan säga att det tänkandet har hjälpt mig mycket. Jag blir inte lika sur och jag är lite bättre på att hantera jobbiga situationer men ibland kan jag inte låta bli, jag blir som en liten hundvalp som bara vill gömma mig i ett hörn när någon blir sur på mig... Vi satt på soffan idag, jag tittade på film och killen låg mot mitt bröst och somnade till en stund. Sen vaknade han av att jag rörde på mig lite (tror jag iaf) och jag sa att jag skulle ut och röka. Precis när jag tände ciggen så sa han att jag skulle vänta och han undrade om vi inte kunde gå till Netto och panta. Jag undrade då om vi inte kunde se klart filmen först och det vart han arg över... Han sa att han va arg för att jag inte ville göra nåt med honom... jag förstår inte för det kom så plötsligt, ena sekunden låg han och sov och nästa lät det som att jag hade sagt nej till 100 olika grejjer som han hade föreslagit... Det va säkert mitt fel men jag ser det bara inte...

Jag hatar att bråka med honom för han är min solstråle, den som får mig att må bra och får mig att känna mig älskad men hans ord är som nålar ibland... Men det är väl det man får ta i ett förhållande...

Jag vet iallafall att vad som än händer så kommer vi att hålla och det är det som spelar roll för mig för vad som än händer så är han min soulmate, min prins och min familj och jag älskar honom med hela mitt hjärta <3


Endless.

Att sitta framför datorn och bara kolla upp allt som ploppar upp i huvudet är en av de mest avslappnade grejjerna som finns enligt mig. Man sitter och klickar på allt och helt plötsligt har 2 timmar bara försvunnit fort som fan. Vad hände?!

Har det lite tufft just nu... Kommer ingenvart känns det som och det suger. Jag som älskar att planera kan inte ens planera vad jag ska göra imorgon för det finns inget att göra förutom att tvätta och se om några nya jobb har dykt upp på alla sidor jag är skriven på. Jag hatar att jag inte ens kan hjälpa min kille som sliter för att fixa allt... Känns segt för jag vill bara säga att det är dags att ta mig själv i kragen men inte ens då kommer jag någonvart! Har tagit mig själv i kragen varje dag och gjort ALLT jag kan göra men sen tar vägen slut.
Jag vet att det kommer lösa sig och att allt kommer bli bättre men jag vill inte förlora det jag har för förutom allt det här så har jag aldrig varit så här lycklig i hela mitt liv och det är ju värt att tänka på. Efter regn kommer solsken, litar verkligen på det nu.


Inflyttningsfest.

Nu sitter jag och bara tar det lugnt framför datorn hos pojkvännens pappa medan han fixar lite grejjer som han skulle hjälpa sin pappa med. Känner att magen kurrar för fullt för jag har inte ätit nåt sen min tidiga lunch så det börjar bli dags nu ;) Idag blev det zumba i 45 min vilket va jätteskönt och roligt men det resulterade ju i att jag inte kan sitta ordentligt eller låta någon röra mina lår för att det gör så svinont! men det är ju bara bra så jag ska sluta klaga :P

Fick en massa snygga ögonskuggor av zannie (killens pappas fru) så jag är glaaaad nu och redan sugen på att testa alla nya färger men efter den här helgen vilar vi nog lite innan det är dags att festa igen! grymt rolig helg va det iallafall!!!

Vi började kvällen hos oss med förfest-spelet och sedan blev det lite mer röjj (läs: mer dricka) när fler och fler började droppa in. Alla va fulla och glada när vi drog ut till Puls för att dansa och jag kan säga att det vart en otroligt lyckad kväll! Vi va väl hemma runt 2 på natten så det vart inte för sent heller! Hade tre kompisar som sov hos oss också för att de kom till oss från Stockholm och jag kan säga så här... det skulle vara 4 pers men en försvann på andra nattliga äventyr haha!

Avslutar inlägget med två bilder från kvällen:

Min älskling i mitten med Marcus till vänster och Calle till höger.

Jag och Calle gör "tigern".

 


Love.

Fick precis veta att mina underbara pojkvän brukar läsa min blogg så då tänkte jag passa på att skriva lite innan jag ska iväg på intervju i Linköping. Det här är nog första gången som det inte känns pirrigt innan en intervju för den här gången är jag inte helt hundra på jobbet men jag vill ändå ställa lite frågor så vi får se vad som händer!

Ska äta lite också innan jag går men jag kan säga att jag är GLAD GLAD GLAD för jag har världens bästa pojkvän som ger mig allt jag behöver för att känna mig trygg och älskad och mer kan en tjej inte önska sig <3 Tack för att du finns!


Baby.

Nu har jag precis haft pojkvännens kusin och bebis på besök! Satt med lillkillen (Mike) i famnen hela tiden och jag måste säga att det är underbart att se så bebisar le mot en! Man blir helt varm inombords... Sedan fick han välling av mig och somnade sött i famnen. Han är 1 månad nu och doftar bebis så bättre blir det ju inte!
Vi satt och drack kaffe och snackade om allt mellan himmel och jord, mysigt med besök!

What to do now... ska nog köra lite Zumba hemma och sen får vi se vad som händer ;)

Movie-night.

Sitter och tittar på District 9 med pojkvännen som LOVADE mig att den här filmen slutar bra för jag ville inte se den annars och nu är den snart slut och jag kan ju säga att det inte ser ljust ut för huvudpersonen... Åter ställde jag frågan "slutar den här verkligen bra?!" och till svar får jag "jag kommer faktiskt inte ihåg längre"...
Lovely!

Jag kan ju hålla med om att den är spännande så jag har ju inte slösat bort tid men fyy jag hatar sånna här filmer när de slutar dåligt! Precis som The Mist. Ville rycka ut varenda hårstrå från skallen när jag hade sett den :P


Jag fortsätter hålla tummarna för ett bra slut. Behöver ju inte vara så att alla lever lyckliga i alla sina dar men hjälten får gärna överleva så är jag nöjd!

Here we go again.

Satt och läste igenom min gamla blogg och insåg att det va riktigt kul med tanke på att jag slutade skriva dagbok när jag va 15 år det är ju 6, nästan 7 års händelser som inte har skrivits ned någonstans!

Jag kan inte lova att jag kommer skriva jätteflitigt men minst ett inlägg om dagen borde ju gå att ordna!

Avslutar detta med en bild på mig och välkomnar er till min nya blogg :)

 

 


Välkommen till min nya blogg!


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!