Get well, soon.

Kämpade mig igenom kvällsjobbet i måndags. Redan efter en timme kände jag hur jag blev tung i huvudet och började må illa så det var riktigt jobbigt att jobba till 21.30 och sedan åka hem i kylan när jag va helt frusen redan innan jag gick från jobbet. Igår mådde jag bättre. Jag var hängig och orkade inte göra så mycket men annars var det lugnt tills kvällen kom. Började frysa helt galet mycket och fick ont i halsen så jag tog en lång dusch och lade mig efter att ha tagit en panodil. Idag mår jag skit. Ont i halsen, hängig, frusen och allmänt dålig. Idag blir det en hemmadag i väntan på min fästman som kommer hem från Finland ikväll runt sjutiden. Han åkte igår så han har inte varit borta länge men när man bor ihop så känns varenda minut man är ifrån varandra. 

Nu ska jag gosa ner mig i soffan med min apelsinjuice så hoppas ni har en bra onsdag! 



C- vitaminer ska göra mig frisk!

Push through all.

Nu är det kallt ute och jag måste säga att det är ganska skönt. Hatar när det är kallt ena dagen och varmare andra dagen så man svettas ihjäl i sin vinterjacka som man dragit på sig. Är på väg till jobbet nu för ett kvällspass på våning 5. Skulle ju jobba där några dagar sedan som jag skrev om men det blev lite strul så jag fick jobba på våning 4 som vanligt men idag ska jag få lära mig femman. Igår jobbade jag också och ni anar inte hur roligt det var. Älskar jobbet och jag älskar alla människor på jobbet så jag känner mig jävligt lyckligt lottad och tänker jobba arslet av mig nu för att behålla detta jobb. Det är inte så att jag håller på att bli av med jobbet eller något sådant utan vi är så många vikarier just nu så man måste verkligen göra sitt bästa och sticka ut för att visa att man faktiskt kan och vill. Kan säga att jag ligger riktigt bra till just nu så nu kämpar jag vidare! Efter jobbet kommer jag nog ta en dusch och sen somna fort som attans så vi hörs någon annan dag! 


Nya ljushållare som vi köpte igår till vårat matbord, love love love❤️

Keep it strong.

Ikväll ska det bli spännande för jag ska jobba på samma ställe som jag brukar men idag är jag vikarie på en helt ny våning vilket också innebär ny personal att lära känna och det viktigaste: nya boenden att lära känna. Kommer bli intressant men riktigt bra för det innebär mer jobb för mig vilket resulterar i mer erfarenhet och mer cash. Imorgon och på fredag är jag ledig än så länge men tror nog att det kommer bli jobb, magkänslan säger det men vi får se. Kan berätta om ett litet köp jag gjorde igår. Håller på att spara ut naglarna så gott det går inför bröllopet. Har alltid haft korta naglar vilket inte har stört mig så mycket men på bröllopet vill jag inte ha lösnaglar utan en extra tip på nageln går bra men helst mina egna naglar så mycket som det går. Det jobbiga är att spara ut till långa naglar med det jobbet jag har där man inte får ha för långa. Skulle inte ens gå om man fick för dom skulle gå sönder direkt. Nu har dom blivit jättefina så för att behålla dom har jag nu investerat (40 kr) i en ny nagelfil. Multifilen kalkar jag den då den klarar av allt som behövs så jag är supernöjd. Sitter på spårvagnen nu och tänker på hur bra den är och att jag alltid ska ha den i väskan och kommer då på att den ligger kvar hemma... Fail. Från och med imorgon ska jag ha med den! Haha




So untechnical.

Jäkla app! Skrev ett långt inlägg igår och klickade på publicera. Gick sedan in på bloggen för att kolla så inlägget såg okej ut men sär syns det inte ens och när jag går in på appen igen så är inlägget helt borta. Suck. Orkar faktiskt inte dra om allt nu så vi tar det någon annan gång men kan iallafall berätta en stor nyhet som jag hade skrivit om. Sist jag uppdaterade skulle jag prova bröllopsklänningen som jag blivit kär i och på torsdagen möttes jag och två av mina brudtärnor upp utanför affären och gick in. I ett hav av fina klänningar valde jag ut den jag ville testa samt två till. Gick in i omklädningsrummet, drog av mina kläder och blev i klänning. The dress. När korsettryggen var åtdragen var jag kär på riktigt. Fick lite tårar i ögonen och det fick nästan mina fina brudtärnor också haha (vi ser för mycket på kärleksfilmer!). Bestämde mig direkt för klänningen men valde att testa en till eftersom jag inte tänkt gifta mig igen så det är ju min chans nu trots alls! Nu är klänningen delvis betald och jag kunde inte vara lyckligare. Kan tyvärr inte lägga upp bild eftersom det är roligare om inte alla har sett den innan själva bröllopet men de som har sett den gillar den!!! 

Nu är det jobb som gäller för min del så vi hörs kanske ikväll, annars blir det någon annan dag men det märker vi.




Childishly amazing.

Ännu en morgon på spårvagnen på väg till jobbet! Idag är det bara vikarier som jobbar hela dagen så det ska bli spännande. Ordinarie personal har planeringsdag så så tar vi över haha! Efter jobbet har jag inte så mycket planerat men imorgon händer det grejer! Får sova ut och sen på eftermiddagen ska jag få pröva en eventuell bröllopsklänning! Såg den i skyltfönstret några dagar sedan och igår ringde jag och bokade tid så imorgon ska jag och två av mina brudtärnor dit. Efter det kommer blivande svärmor över och fikar innan vi ska åka till Robins pappa som fyller år. Fick höra vad vi skulle äta på och det vattnas redan i munnen. 

Igår när älsklingen kom hem kände jag mig lite frustrerad för jag hade ingen idé om vad vi skulle äta till middagen det behövdes inte! Han ställde sig och lagade egna köttbullar. Till dom gjorde vi kokt potatis, brunsås och brynt lök. Så otroligt barnsligt gott och hittills har hans mormor gjort dom godaste köttbullarna men igår tog han priset. Sitter på spårvagnen nu och får hålla mig från att slita upp matlådan ut väskan! 

Nu är jag strax framme men hoppas ni har en fin dag!




Sleepyhead.

Trött som en gnu är jag just nu (har ingen aning om gnuar är trötta) och när klockan ringde imorse var det ingen glad Tina som stängde av alarmet. Igår åt vi en stor brunch som bestod av våfflor och efter det skulle vi egentligen storstäda men vi blev lata och tog det lugnt och sedan vet jag inte vad som hände men vi somnade från 13-16 och då var det kört. Robin vaknade upp otroligt pigg och ville storstäda enligt planen så vi satte igång. Till alla er där ute som hatar att städa: när killen vill städa, gör det! Efter att ta städat i 2-3 timmar började vi laga middag och åt sedan den godaste korvstroganoffen jag någonsin smakat!!! Min kille kan verkligen laga mat! Sen började vi slappa igen så vi blev aldrig klara med städningen och när det var dags att lägga sig kunde vi inte sova!!! Jävligt konstig dag måste jag säga och nu är jag så jäkla trött att jag knappt vet vad jag heter. Har sovit i tre timmar och ska jobba nu men slutar som tur är kl. 14 så det är inte en lång dag. 

Hoppas ni har en bättre start på dagen och att ni är piggare än vad jag är just nu!







Yelling timber.

Igår kväll var det jobb som gällde och samma gäller ikväll. Är på väg till jobbet nu och jag måste erkänna att jag ser fram emot det! Skulle självklart inte bli ledsen om jag hade varit ledig men att jobba är definitivt inget straff! Igår kom Blaze (hund) till oss och snacka om att man blir sugen på att skaffa egen hund! Så mysigt att ha honom hos oss och förutom att jag vaknade upp men endast en och en halv strumpa på golvet bredvid sängen så är det underbart att ha honom hos oss! Haha han hade nog blivit lite hungrig under natten så då var mina strumpor lätta byten. Jag känner mig hedrad för det betyder ju att mina strumpor faktiskt luktade gott eller rättare sagt aptitretande haha! Efter mycket om och men på grund av det gråa vädret var det dags att gå upp och då hade min kära fästman tänt ljus på bordet dukat upp en stor frukost så min morgon började perfekt! Har varit nere på senaste och att det är regnigt och ruggigt ute hjälper inte ett dugg. 

Nu kör vi jobb 14-21.15 och sen ska jag hem och pussa på på min älskling och imorgon börjar en helt ny dag och helt nya möjligheter för jag har faktiskt inte tid att vara nere! Let's do this!






Crazy movements.

Ännu en halvt sovandes morgon på jobbet och vad väntar mig idag? 14 timmar på jobbet så jag kommer inte få se varken min fästman eller min säng förens kl. 21.30 ikväll. Jag vet ju att dagen går snabbare än man tror trots så långt pass men just nu känns det ändå tungt. Sitter med hörlurarna i öronen och musiken på högt så resan till jobbet hade enligt mig till och med kunna vara längre. 

I fredags åkte jag till blacka runt 14 för att fixa inför Saras överrasknings babyshower/födelsedagsfirande. Jag och Jennie stod och bakade som galningar in i det sista men när Sara kom innanför dörren och förstod vad som hände så var allt värt det. Innan det kändes det som magsåren var nära haha! Efter det fick jag skjuts hem och planen var att ta det lugnt men då hade killarna, som egentligen skulle vara hos Simon, flyttat sig hem till oss så jag flög rakt in i festen när jag kom in hos oss. Riktigt roligt var det! Blev en del dricka och sedan avslutades kvällen ute med dans och mycket skratt. 

Igår va vi hemma och hade det mys med en massa youtube-klipp och skräpmat förutom på kvällen för då drog vi båda på oss jeansen (och lite annat också såklart) och gick på bio med Joel och sabina. Vi såg nya Thor-filmen och det är galet hur bra den va! Längtar redan till nästa för det måste komma en till! 

Nu är jag framme på jobbet så ni får ha en bra söndag så hörs vi när vi hörs! 









Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!