Plan came through.

Solen skiner och jag fick vara ledig ikväll så jag är lycklig! Skulle haft praktik ikväll och därmed inte vara med på grillningen hos Robins mamma men det gick att lösa enkelt. Skulle varit ledig nästa fredag till söndag men la in ett jobbpass på fredagen och tog bort kvällens pass. Ska strax hoppa in i en dusch för att se någolunda okej ut ikväll och klockan fyra bär det av med bussen. Sedan blir det praktik imorgon, på torsdag och på fredag men det är ingen fara alls för jag gillar praktiken, va bara idag som jag ville vara med svärsläkten.
 
Hoppas ni alla har en ra dag och kväll och njuter av valborg. Sedan hoppas jag också att maj för med sig fint väder utan kalla dagar!
 

Playing it off.

Idag kan man säga att vi har sovit ut! Vaknade tjugo minuter sedan, dvs. ELVA! Har inte sovit ut på ett tag så det behövdes och om två timmar drar jag mot praktiken igen. Det bästa är att jag är ledig imorgon eftersom jag jobbar hela helgen så det ska bli skönt. Träning och serier kommer alltså förgylla min dag imorgon och jag längtar! Just nu springer kattungarna runt och leker med varandra och sina egna svansar och ni ska se dom! Vi funderade på att se hur dom reagerar när dom får i sig kattmynta men om jag ska vara ärlig så vågar jag inte testa för just nu är det som att varenda en har fått i sig en hel flaska kattmynta, helt galna är dom! Tur att dom har varandra. I fredags blev dom 6 veckor så om ytterligare 6 veckor ska dom bege sig till nya hem och det känns jobbigt men också lite skönt. Sex katter i en tvåa? Inte riktigt min grej haha!


So beautiful.

 
 
Galet fin låt som jag hörde i ett avsnitt av Grey's Anatomy, säsong 2 avsnitt 12. Izzie ligger under julgranen och tittar på belysningen och man ser ljusen från julgranslamporna reflekteras i hennes ansikte. Sedan kommer Meredith och lägger sig hon också och tillslut kommer George och även deras hund och lägger sig. Den scenen har fastnat i mitt huvud. Allt är fint med den, personerna, känslorna och låter passar in perfekt. Hittar tyvärr inget klipp men ni får kolla upp det själva om ni vill.
 
Ska till praktiken nu men ha en fin kväll alla ni därute så uppdaterar jag imorgon igen.

Happiness through my veins.

Imorse steg jag upp kl. 6 och var pigg som attans vilket var jätteskönt! Kl. 7 började jag jobba i receptionen och idag fick jag lära mig öppna. Älskar att det bara tar mig 5 minuter att gå till jobbet för då kan jag sova längre och äta stor frukost! Nu är jag hemma och ska äta och vila innan jag ska iväg och jobba kväll på praktiken. Jobbig dag tänker många men jag älskar det! Att ha fullt upp, ta ansvar, tjäna pengar, njuta av tiden man får och veta att när man är klar med allt kommer man hem till sin stora kärlek, sin själsfrände, sin bästa vän. Ibland har man det jäkligt bra! <3

 

 


Teach, I'll learn.

Snart dags att hoppa in i en dusch så man ser lite fräschare ut när man kommer till nya jobbet. Har upplärning idag från 14-17.30 och det ska bli roligt att få sitta i en reception igen och ha hand om växeln för jag älskade det när jag jobbade på Statoils huvudkontor i Stockholm! Igår hade jag en riktigt bra dag med filmmys med Malin som jag inte har träffat på ett bra tag nu. Vi har en sån vänskap som gör att vi kan gå flera månader utan kontakt men sen när vi väl ses eller pratar så känns det som att det bara gått några dagar. Vi gjorde egen pizza och sedan satte vi oss och började titta på Monster-In-Law med Jennifer Lopez men om jag ska vara helt ärlig så kommer jag inte ihåg slutet för vi började prata och satt tillslut och babblade i mun på varandra som det ska vara haha!
 
Nu måste jag duscha men jag uppdaterar nog ikväll igen! Ha en bra dag :)
 
 
 

Bake the perfect cake.

Har haft en lång dag idag som otroligt nog har gått väldigt snabbt. Dagen började 06.30 på praktiken där vi gjorde det vanliga och sedan kl. 15 hade vi annordnat öppet hus för anhöriga så då fylldes avdelningen upp sakta men säkert och det blev mycket snack med en massa fika. En tjej på praktiken hade bakat hallonpajer som va himmelska! Hon hade marsansås i pajen också som stelnade och blev som fyllningen i wienerbröd och så hallon på det och smuldeg... så sjukt gott! Kl. 16.30 var dagen slut för mig och jag kände mig pigg som en lärka (trodde jag) men när jag väl kom hem slängde jag mig i soffan och låg kvar där till Robin kom hem. Lite taccos slängde vi ihop och satt och kollade på champions league matchen som otroligt nog slutade exakt som jag ville! Det händer vääääldigt sällan.
 
Imorgon kommer Malin hit och myser för vi har massor att snacka om och man måste ju passa på när man är ledig en dag på en hel vecka. Det bästa med morgondagen blir nog.. sovmorgon!!! Ska sova till fåglarna utanför fönstret väcker mig, väckarklockan lägger jag undan ikväll och det känns AWESOME!
 
 
 
 
 

Damn you, phone.

 
Sitter och svär just nu för min blogg app har lagt av helt. När jag klickar på den öppnas den i en sekund innan den stängs ned så nu bloggar jag genom webbläsaren på mobilen. Idag mår jag förvånansvärt bra med tanke på antalet drinkar som slank ned igår. Planen var att samlas hos oss och sedan gå och grilla men vi stannade hos oss och drog sedan och bowlade istället. Vi säger så här: vi borde stannat hos oss. Så är det tyvärr alltid. Man har roligt på förfesten och sen när man ska gå vidare blir man bara besviken. Men men, inget att klaga över nu! Idag blir det bakismat, promenad i solen, serier och kanske träning ikväll om jag orkar. Bilder från igår kommer här om jag vet hur man gör men annars kommer dom senare under dagen.

Surprised, allright!

Sovmorgon? Inte riktigt som jag tänkt men nästan bättre. Att vakna av en kram och regnsmatter mot fönstret är så mysigt! Det enda som fattas är åskan. Apropå kram, nu ska nu få höra. Igår kväll hade jag en riktig myskväll med god mat, serier och slappande i soffan. Under kvällen hade jag hört lite skumma saker, ljud som inte riktigt passade in. När man har bott på samma ställe ett tag lär man sig alla ljud och vet oftast vart allt kommer ifrån men igår var det nya saker som lät vilket gjorde mig lite illa till mods. Tänkte dock inte mer på det utan jag höjde bara volymen på tvn och fortsatte myset. Runt 11 tiden började jag bli lite orolig eftersom Robin, som befann sig i Riga, hade lovat att ringa innan han skulle lägga sig ochdär var klockan nästan tolv då dom är en timme före oss så jag tog upp telefonen för att smsa när jag hör någonting som låter högre än alla konstiga läten innan. Dörren gick upp och jag började panikslaget fundera på om någon hade våran extranyckel. Smög ut till köket och hallen och där stod han, min prins. Knäppskallen hade lyckats hålla det hemligt att han hade fått åka hem en dag tidigare! Då hade vi alltså pratat i telefon under hans resa och jag hade gått på allt han sagt om att han "åt middag med en kollega och inte kunde prata" när han egentligen skulle igenom säkerhetskontrollen! Riktigt bra jobbat av honom tycker jag för jag hade verkligen ingen aning om något men jäklar vad glad jag vart!!! <3

Har tyvärr inga bilder som passar in på just det men ni får bilder från igår när Zelda låg i min famn och tillslut somnade.


Missing the moments.

Då var man på väg till praktiken igen. Det är soligt och varmt ute så jag hade ju helst velat hitta på något annat men har bara praktik till halv fyra så det är inte så farligt. Ikväll står träning på schemat och man kanske till och med hinner klämma in en promenad med Johanna, återstår att se.

Igår sov Jennie hos mig och snacka om att jag har saknat henne. Vi satt och pratade om allt möjligt igår och tillslut satt vi bara och babblade i mun på varandra, precis som det ska vara haha. Längtar redan till nästa gång! Nää, nu ska jag sätta på mig hörlurarna och hoppas på att jag kommer fram i tid för konstigt nog går spårvagnen vääääldigt sakta idag...


Celebrating with family.

Kom på att jag inte berättade om söndagen. Vi åkte till Köping med Robins pappa och hela familjen för att fira Robins farfar som fyllde 75. Han kan vara den mest kramgoa människan som finns! Jag trodde dock att det bara skulle vara några gäster men det var fullt hus när vi kom fram! Vi hade jätteroligt!!! God mat, grymt sällskap och lite vin var en perfekt kombination. Runt 17 tiden drog vi tillbaka och då åkte vi med Robins pappa hem och blev bjudna på räk- och äggmackor. Vi hann även bada bubbelbad så det blev en grym lördag helt klart!


Dig me a grave.

Praktik, praktik, praktik. Tar all min tid just nu men idag kom det underbara nyheter! Fick sommarjobbet jag ville ha och dom vill t.o.m att jag börjar innan sommaren. Fick även tider för upplärning på jobbet jag kommer ha i höst som receptionist på norrköpings kommuns huvudkontor! Ett tag sedan var jag på en intervju gör ett receptionistjobb för hyresbostäder men dom gick vidare med en annan tjej. Nu hade dom tydligen ringt min chef på Manpower och frågat om jag kunde hoppa in i sommar vid behov så det är roligt att man är eftertraktad! Känns grymt haha!

Kan även berätta att jag höll på att få en ordentlig hjärtattack idag. Kom ut från toan och helt plötsligt står det en kille utanför fönstret! Dom fixar lite på fasaden men nån varning borde man ju få!


Look-a-likes.

Äntligen hemma och har till och med hunnit äta OCH göra en matlåda. Dagen flöt på bra och innan jag ens visste det var det dags att gå hem så jag skyndade mig att byta om för att hinna med spårvagnen men då ringde Robin och frågade hur det gick. Försökte förklara att jag inte riktigt kunde prata eftersom jag hade bråttom men då stod han där med bilen och väntade på mig! Har jag berättat att min kille är bäst?

Har sett några avsnitt av Geordie Shore nu och jag la märke till en grej. Jag tycker att Charlotte är jättelik Leighton Meester som spelar Blair Waldorf i gossip girl! Bara jag som tycker det?! Här får ni se.


Looking forward to much.

Sitter på spårvagnen just nu och känner mig galet mätt. Slängde i mig soppa precis innan jag gick hemifrån och sedan skyndade jag till spårvagnen vilket inte var en bra idé. Nu är det dock lugnt får vi hoppas! Idag kör jag 16-21 på praktiken och imorgon blir det 7-14 igen, dvs. lite för lite sömn men jag bryr mig inte för sen är det helg!

Finns en hel del grejer jag längtar till men just nu längtar jag till maj för då ska jag och min fina Jennie se Pink i Stockholm!!! Va ett tag sedan vi umgicks nu så det är på tiden att ta igen allt vi har missat! Längtar även till lördag för då ska vi till Köping och fira Robins farfar!


Read my mind.

Jag har varit helt slut och därav dyker det upp så lite inlägg här i bloggen men ni får ha i åtanke att jag inte har jobbat heltid sen förra sommaren pga skolan vilket leder till att jag är DÖD efter praktiken. Nu till något lite roligare... Trivs som en lycklig fisk i vatten på praktiken! Alla är så trevliga och arbetet passar mig så sjukt bra! Det bästa är att alla i personalen vill rekommendera mig för sommarjobb så vi får se hur det går! Igår började jag kvart i sju. Yes, ni läste rätt. Kvart i helvetes sju. Vaknade dock redan vid halv fem eftersom kattungarna lät som om tredje världskriget hade startat. Slutade 14 men om jag ska vara helt ärlig så har jag ingen aning om vad jag gjorde efter praktiken när jag kom hem. Zombiemode? Ja. Det bästa var att Robin ringde när han var på väg hem och då frågade jag om vi kunde åka och äta på McDonalds eftersom jag hade väääärldens sug efter det och då svarade han "jag står redan hör och väntar på vår beställning!" Hur sjukt?! Han kan läsa mina tankar! Bäst är han!

Ps. Färdigrätten i förra inlägget va sååå god! Mer än godkänd! Ds.


Try for knowing.

Tänkte testa en ny sak som jag vet att några i klassen brukar äta när vi har långa dagar. Finns att köpa i vilken mat affär som helst bland frysvarorna och nu piper mikron så nu ska vi se om detta är något att ha.


Get through by car.

Ny dag och min första riktiga dag på praktiken. Igår va jag där i en timme och fick en rundtur, schema, nycklar samt arbetskläder men idag blir det ett riktigt arbetspass på kvällen, kör 16-21 idag.

Har lovat att berätta om söndagen. Våra vänner åkte vid 13 och då kom Robins pappa och hans fru över för att mysa med katterna. Vi hann även med en fika innan dom skulle hem men då bestämde vi oss för att åka med och låna deras andra bil för att åka och storhandla. Vi köpte verkligen allt vi behövde och dessutom så var det inte ett dugg stressigt utan vi hann ha det riktigt mysigt också. Vi hittade jättefina förvaringsburkar i glas i olika storlekar som vi köpte och jag är kär! Dom gjorde så mycket i köket. Sedan hann vi även med spa, ansiktsmask och bodyscrub! Här kommer lite bilder men man kan lugnt säga att det var det grymma avslutet på en perfekt helg!


Weirdos everywhere.

Började skriva ett inlägg igår och sen glömde jag helt bort det för att jag började göra något annat och nu är allt borta. Måndagen är här och helgen är över men att säga att helgen som varit va grym är en underdrift! Den va mycket mer än grym! Johanna och Richie kom hit från Stockholm i lördags och då drog vi in till stan för att ta en promenad och visa dom Norrköping. Innan vi skulle hem drog vi förbi systemet för senare på kvällen kom resten av folket över och det slutade med att vi drog ut till Cromwell när drickan här hemma tog slut. Vi var inte där så jättelänge men lite dans hann vi med. Ni ska få höra något sjukt... Jag och Johanna dansar jämt när vi festar ihop, verkligen jämt. När det då började spelas låtar som vi gillade gick vi upp och började dansa trots att vi var helt ensamma på dansgolvet. Efter typ 5 minuter kommer det fram en tjej som drar ihop oss lite och säger "tjejer, jag ska hälsa från en vän att killen vid baren i blått står och filmar er hela tiden när nu dansar". Inte så roligt att höra men ingen big deal heller för det kan inte ha varit lätt att få med något ansikte med tanke på belysningen därinne men det känns ändå lite obehagligt.

Mer om söndagen kommer i nästa inlägg för jag ska iväg på intro på praktiken men bilder från lördagen får ni iallafall.


Heavy on the wine.

Inte ett dugg bakis... Längre. När jag vaknade imorse så hade man dom klassiska symtomen: torr i munnen, lite huvudvärk och onaturligt tunga ögonlock som inte ville öppnas. Efter ett stort glas vatten försvann dock alla symtom och jag kunde officiellt räknas som "frisk" haha. Vi startade kvällen hos oss igår där jag i och Johanna drack ett par glas vin och snackade om allt möjligt. Vi lärde känna varandra i augusti förra året så det är jätteroligt att sitta och prata om olika saker för vi lär fortfarande känna varandra och båda har upplevt helt olika saker så det är roligt att jämföra och dela med sig. Efter att vinet hade tagit slut drog vi till Manesa och tog varsin Strawberry Daiquiri (stavning?) så där satt vi ett tag innan det var dags för dricka igen. Vi bestämde oss för munken och där avslutade vi kvällen vilket var ganska skönt då jag var hemma kvart över ett! Lagom för pensionärerna och då är det lagom för mig haha! Riktigt lyckad kväll vart det och om en timme är våra bästisar från Stockholm på väg hit så då ska vi ut och visa dom Norrköping! Dom har varit här två gånger innan men det enda dom har sett i Norrköping är Puls och Hugo, lyckat!


Crazy good.

Sista provet i medicin är avklarat och jag är såååå glad! Det gick mycket bättre än förväntat och jag pluggade innan så jag kan iallafall säga att jag gjorde mitt bästa och bättre blir det inte. Ikväll är en tjejkväll planerad men en av klasskompisarna har blivit sjuk och eftersom vi bara skulle vara tre får vi se hur det blir.

Just nu sitter jag och väntar på att få gå in på intervju och jag är genuint lycklig, underbar känsla! Nu håller vi tummarna för att det går bra här me!


Amazing days ahead.

Jag är uppe och har varit uppe i hela 40 minuter. Varför? Jo, jag vill gå igenom allt inför provet en sista gång. Av tidigare erfarenheter vet jag att jag kan plugga hur mycket som helst men det jag läser på morgonen innan provet sitter som klister. Därför är det skönt när dom sätter proven kl. 13 som dom gör ibland. Idag är det dock kl. 9, därav en zimbieaktig Tina. Har gjort en kopp te och frukosten är på gång så den hör morgonen känns riktigt bra ändå! Idag efter provet drar jag iväg på en jobbintervju för ett sommarjobb och efter det blir det raka vägen hem eftersom Robins bror och hans tjej kommer och ska mysa med kattungarna. Ikväll är det tjejkväll med klasskompisarna! Dricka och tjejsnack hos oss och sen drar vi vidare ut. Sen fick jag veta igår att mina två bästavänner från Stockholm kommer hut spontant imorgon!!! Helgen kan inte bli bättre! Och det bästa av allt är... Imorgon får jag och robin sova ut tillsammans för ingen ska iväg nånstans. Obeskrivligt bra.

Bilder på shelly som jämt ska tugga på min penna när jag skriver och mitt nya te kommer här.


Working in mysterious ways.

Vaknade pigg som en lärka imorse. Gick upp, bäddade och gjorde sedan en stor frukost som jag tig med till vardagsrummet där jag bänkade mig i soffan. Satte igång med plugget och kände verkligen att det gick bra och helt plötsligt kommer jag på en sak. Kl. 13 ska jag vara inne i stan och skriva på kontrakt!!! Är så glad att jag kom på det nu och inte kl. 13 när det redan är försent. Ibland fungerar nog hjärnan rätt utan att man vet det. Ska byta om och fixa håret innan jag drar iväg men injaga fick välja hade jag helst stannat hemma för jag hade verkligen kommit igång ned plugget. Hatar att behöva släppa allt då men men, nu tänker vi positivt!


High on life.

Kom precis hem efter en spontan promenad med min fina vän Johanna. Vi gick runt, pratade om allt möjligt, åt glass och hann även med en snabb runda på stan. Jag grundade en ring som egentligen är tre ringar haha. Vet inte om man ska ha dom separat men jag kommer ha dom ihop, mycket snyggare! Köpte även nya ansiktsmasker så ikväll blir det spa för min del. Kan även berätta att jag inte kan sluta le! Solen skiner ute och värmer, alla är glada vilket gör mig glad och allt känns bara grymt just nu. Wohooooo. Snacka om high on life som rubriken säger!


Rewarding good things.

Plugget är så otroligt tråkigt just nu! När saker och ting blir måsten tappar man intresset helt, jobbigt nog. Tar en paus nu och sätter mig och tittar på Ellen Degeneres istället och efter det kommer Kourtney & Kim i New York! Robin håller i utbildningar på jobbet vilket gör att han jobbar sent nästan varje kväll nu i två veckor och det suger! Igår kom han hem kl. 21. Inte okej men det gör att jag kan få spela riktig hemmafru och laga mat till honom och ta hand om honom när han kommer hem, måste säga att det är mysigt men det tycker jag antagligen bara för att det är en viss tid haha! Hemmafru för alltid skulle aldrig vara min grej. Idag kommer han inte hem förens kl. 22 men idag är jag förberedd! Plugga hela dagen innebär belöning med filmkväll och god mat ikväll och jag måste säga att jag längtar lite, forever alone? Haha bara ikväll!

Här får ni en bild på trötta mig igår och en bild på den absolut godaste yoghurten som finns! Testa!!!


Oh happy day.

Så jäkla glad! Intervjun gick jättebra så jag ska skriva på kontrakt på torsdag och sen börjar upplärningen! Den bästa arbetsplatsen jag har varit på var Statoils huvudkontor i Stockholm och där hade jag hand om receptionen och växeln, samt lite konferens och post. Det här jobbet innebär samma uppgifter och dessutom tar det mig bara 5 min att gå dit hemifrån, kan inte bli bättre! Det enda tråkiga är att jag kommer bli upplärd innan sommaren men sen börjar jobbet på riktigt i höst eftersom att dom redan har gjort ett schema för sommaren och då behövdes ingen hjälp men som tur är blir jag först och främst anställd av Manpower så även utan jobb får jag en grundlön! Taggad till tusen nu! Flera positiva nyheter har jag. Har antagligen hittat ett grymhet till en av kattungarna (taskigt att säga men det är min favorit) och det är en vän dombok ha henne så jag kommer kunna hälsa på lite då och då!

Nu ska jag ut på en powerwalk och njuta av allt positivt som hänt idag!!! <3


Shine me up.

Att vakna till att solen lyser in? Ja, tack. Så fort man öppnar ögonen sprudlar vårkänslorna genom kroppen och värmer. Man kan faktiskt stänga av elementen hemma nu för solen värmer upp lägenheten så det räcker. Jag älskar den här årstiden! Vill bara att det ska bli varmare ute då man slipper jackan och kan dra fram vårjackan istället men det kommer. Ska äta en stor frukost nu och göra iordning mig för sen ska jag iväg på en intervju. Drar till skolan direkt efter och sedan hem igen för att göra middag till älsklingen innan jag ska iväg och träna. Rolig dag? Hoppas på det! Här får ni bilder på en outfit jag hade några dagar sedan.


When you get things done.

Mätt är bara förnamnet. Robin ville göra köttgryta idag och efter att ha lagat mat i nästan tre timmar har vi nu ätit. Min mage kommer nog explodera när som helst så nu sitter jag här i soffan och försöker smälta maten innan jag kan ta en snabbdusch. Fick en del saker gjorda idag samt lite annat som inte va planerat som att skypea med min pappa! Hade tråkigt ett tag också så då fixade jag håret! Såg ut som ett afro efter men det gör inget, fint vart det iallafall. Imorgon ska jag iväg på ännu en intervju och på torsdag är en till så jag ska förbereda lite papper och sånt som ska tas med men bilder från dagen kommer här.


Keeping a promise.

Jag vet inte riktigt vad som har hänt med mig! Jag glömmer bort att jag har en blogg och därav: inga inlägg. Dessutom så kan jag oftast inte blogga när jag kommer på det för det börjar lagga för Robin om han spelar när jag bloggar så då blir det att jag låter bli. Vi gör ett nytt försök nu iallafall och startar på ny kula med löftet om minst ett inlägg per dag.

De senaste dagarna har varit underbara. Älskar att Robin har varit ledig och vi har hunnit med påskäggsjakt, en utgång samt en mysdagmed bio. Utgången blev jättelyckad men dagen efter mådde vi precis som vi förtjänade. Vi kan ju säga såhär: ingen av oss rörde sig mer än 10 meter fram till kl. 14! Efter det började vi vakna till liv och kunde få i oss lite mat.

Idag ska jag iväg och fixa lite ärenden och sen ska jag hinna med att träna och plugga också så nu är det nog dags att sätta igång. Bilder från dagarna som varit får ni här.


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!