Feeling the vibes.

Då är dagen här då jag inte har sovmorgon och jag vill inte gå upp! Täcket är så skönt och lockande... Tur att jag är hungrig och måste upp för att äta för annars hade jag nog somnat om. Idag blir det skola från 9-12 och sedan ett step-pass ikväll men däremellan ska plugg klämmas in så det blir en fullsatt men rolig dag. Jag som älskar påsk börjar känna av alla påskvibbar och det känns underbart! Igår kom Robin hem med den största godispåsen jag har sett, någonsin! Precis som förra året så skriver vi små lappar och gömmer här hemma så man får gå runt på skattjakt efter påskägget! Nää, nu måste jag äta frukost men jag hoppas ni får en underbar dag!


What has been.

Idag har jag haft en grym morgon! Både idag och imorgon börjar vi kl. 13 vilket passar mig utmärkt! Sovmorgon med frukost framför tvn är min grej. Igår var jag och fixade mina naglar hos Tobbes mamma och jag är så jäkla nöjd! Hon är så grymt duktig! Jag körde på manikyr med vitt men nästa gång kör jag nog på en helfärg. Nu när man har kommit igång blir man lite beroende haha! Nu till något lite roligare: kattungarna växer så det knakar! Dom är mycket större nu och alla har öppnat ögonen lite förutom Laffy (den helsvarta med vit mage) har ena ögat helt öppet så han ser utom en pirat just nu.


Love to love me.

Återigen söndag men detta är inte en ångestfylld dag för mig. Jag fokuserar på skolan nu, på att det är påsk nästa helg, löning imorgon och på att få ihop ett perfekt påskägg till min fästman. Tycker det låter som bra saker att lägga tankarna på och dessutom så älskar jag att fixa saker. Ska även tipsa om en produkt som jag har hittat. Jag älskar att ta hand om kroppen och att smörja in mig efter att ha duschat hör till. Nu verkar det som att jag har fått med Robin på samma spår och jag kan inte bli lyckligare! Vi shoppade loss på Body Shop häromdagen och där hittade jag en bodylotion som doftar sååååå gott. Jag kan inte ens beskriva hur gott den doftar. Jag älskar allt som doftar vanilj så den här passar mig perfekt. Är så glad att jag har dig nu haha! Nu är det dags för en ansiktsmask, dusch och så min nya creme såklart!


Feeling keeping warm.

Älskade lördag! Vaknade upp helt utvilad imorse bredvid en underbar fästman som öppnade ögonen exakt samtidigt som mig och det första vi gjorde var att flina mot varandra. Nu har vi gosat med kattungarna så nu är det dags för en stor frukost, som jag har längtat! Känner på mig att det kommer bli en bra dag. Solen skiner, vi har inga måsten idag och jag såg precis att det inte ska bli några minusgrader i veckan så vi håller tummar och tår för att det stämmer!


Hug says much more.

Jag hatar att saker och ting måste ha en nedförsbacke också. Självklart förstår jag att allt inte bara kan gå uppåt men man kan ju önska iallafall. Det viktigaste är väl att koncentrera sig på allt som är bra och där har jag min klippa som får mig att må bra utan att ens behöva säga något. Ibland blir det tyvärr fel med ord men en kram slår aldrig fel och snart får jag min superkram! Längtar! Tills dess gömmer jag mig bland onyttigheter... Utan dåligt samvete också!!!


Time flying by.

Tid, behöver mer tid för ALLT. Förstår inte hur veckorna kan gå så fort. Tiden springer iväg och allt, som jag behöver få gjort, hinner jag inte med. Det är nu det gäller att prioritera rätt! Imorse hände det lite grejer som avgör hur dagen blir men det återstår att se. Slänger in lite bilder från dagarna som varit så kommer det fler inlägg senare.


Creating memories.

Idag blir det inte många knop kan jag säga er. Igårkväll hade vi tjejkväll hos Robins moster och alla tjejer i släkten som är över 18 år var med och jäklar vad roligt vi hade! Vi åt god mat, drack i mängder men det bästa av allt var nog lekarna. Först fick vi gå en tipsrunda och svara på perversa frågor som t.ex. Vem suger bäst? Och så fanns det tre alternativ vilket var namn på någon av oss som var där. Man var lite fundersam när man såg frågorna men sen kom det. Självklart skulle det bevisas också! Vem suger bäst bevisades genom att vi tre som var alternativen fick ett varsitt glas cola med ett sugrör och så tävlade vi om vem som kunde dricka snabbast! Helt galet var det men grymt roligt! Vi kom dit redan kl. 16 och halv ett på natten var det dags för hemgång så då förstår ni hur mycket man hann med! Lite bilder från kvällen får ni här.


Baby boom of sweetness.

Är ledsen för dålig uppdatering men vi har haft fullt upp idag. Klockan 05.43 vaknade jag av att någonting lät annorlunda och jag flög upp i sängen. Det sjukt var att Robin vaknade och flög upp exakt samtidigt som mig! Vi smög fram till Winnie som låt i hörnet i lilla boet vi hade byggt åt henne och där låt en liten grå-vit underbar kattunge hos henne! Finaste jag har sett! Efter det kom det ut ytterligare två inom två timmar. Två svart-vita kattungar som sin mamma. Efter det var det lugnt och jag var helt hundra på att hon var klar men ungefär två timmar efter det när jag sitter med Robins mamma i telefon så hör jag att ungarna piper så jag går och kollar och där ligger till min förvåning... fyra stycken!!! Utan ett enda pip hade Winnie klämt ut en till och denna är helsvart. Kan inte ens beskriva hur söta dom är men ni får se lite bilder iallafall!


Tasty in colors.

Börjar detta inlägg med tre ord... Nom nom nom. Jag älskar att Robin jobbar med folk från nästan hela världen. Idag anlände en kille från USA och Robin hade sagt till innan att jag ville ha amerikanskt godis så nu sitter jag här med en påse med skittles och njuter av kvällen. Intervjun idag gick så bra! Jag hoppas verkligen att jag får jobbet för vi är nästan 20 pers som är ute efter en tjänst. Om två veckor får jag ett svar och tills dess vill jag att alla håller tummarna för det här är ett grymt jobb! Lite bilder från dagen får ni också.


Girl almost all the way.

Hemma från skolan och i full fart med matlagningen. Blev grönsaker med saffranssås och lime och istället för ris kör vi på couscous! Så sjukt gott! Ikväll är Robin iväg med jobbet för att kolla på matchen så jag ska ha en tjejkväll. Ska äta gott, plugga, titta på tjejfilm men vi får inte glömma det viktigaste... Se matchen! Bayern - Arsenal kan man inte missa. Är inte säker på vilken film det blir men det lutar mot mean girls eller någon liknande. Här har ni en bild på min mat just nu iallafall!


My way of doing.

Underbara kväll! Ibland kommer jag hem och känner att det känns lite sådär. Efter några timmar kommer Robin hem och helt plötsligt är man världens gladaste. Man kan inte sluta le och självklart kan man småtjaffsa om saker och ting men allt löser sig direkt och man har en bra magkänsla helt enkelt. Ikväll är en sådan kväll. Robin kom hem efter jobbet och efter maten satte han sig vid datorn medan jag satte mig och pluggade. Vi sitter så att vi ser varandra och ibland tittar man upp och ser andra personen le mot en och det leendet värmer verkligen.

Nu till lite andra saker. Alla har ju lite egna saker som man gillar och lite egna knep så nu tänkte jag att jag kunde dela med mig av en sak jag ÄLSKAR! Dessa dressingar kan man köpa i vilken affär som helst och de är i pulverform. Jag brukar ta en påse, lite limejuice eller färskpressad lime och sedan lite vatten i så blir det den goooooodaste dressingen i världen! Finns i olika smaker men min favorit är den italienska.


Fast is better.

Här va det snabba puckar som gällde. Va som sagt på en intervju igår och hon som intervjuade mig skulle presentera min profil för kunden och idag ringde dom och sa att dom vill träffa mig på torsdag! Sen vet man inte hur lång tid processen tar efter det men jag hade ju förväntat mig att det här skulle ta två veckor så jag fortsätter hålla tummarna. Ska börja göra iordning mig nu för idag är det föreläsning som gäller och jag kan även berätta att vår lilla tjej är beräknad att föda idag men jag tror att det kommer dröja lite. Tänk om jag hittar kattungar här hemma när jag kommer hem från skolan?!


Start of something new.

Idag började dagen med en trött Tina som drog sig upp ur sängen. Katterna va hungriga och det märktes då ena katten stångade mig i ansiktet medan andra katten satt på min mage och stirrade på mig. Gick upp kl. 07.30 och runt 8 kom Robins pappa hit. Han hade lämnat in bilen på service så vi fikade och satt och pratade fram till kl. 10.30 när det var dags för mig att gå för jag skulle nämligen på en jobbintervju! Har precis kommit hem och den gick jättebra men jag får inte veta förens i slutet på nästa vecka så nu är det bara att vänta. Ska vila nu för idag mår jag bättre än alla dagar hittills så nu jäklar ska sjukdomen bort och jag rör inte en fena mer än nödvändigt för det kanske är dags att lyssna på kroppen för en gångs skull!


New week needed.

Då har ännu en vecka nått sitt slut och jag hoppas verkligen att nästa vecka blir bättre för jag har varit sjuk exakt hela veckan. Nu sitter jag och Robin och tittar på Get Smart som går på femman och vi lyxade till det med renskav till middag, så gooott! Här kommer lite bilder från dagen.


Sunshine, so fine.

Rutinerna fortsätter. Vaknade prick 07.30 för att jag hostade och kunde inte somna om. Somnade tillslut och vaknade 10.32, exakt samma klockslag som igår! Freaky? Indeed. Ska bädda sängen, steka lite american pancakes och sen ska det mysas i soffan. Hade tänkt plugga lite idag också så man får in lite vettigare saker i skallen än drama från alla serier. Vi har lånat bil så bi ska även ut till Robins mamma en sväng och mysa! Här får ni lite fina bilder från igår när solen lyste upp våran lägenhet!


Feeling kind of blue.

Jag är så sugen på glass! Lindahls här i Norrköping har en glass som jag drogs till direkt när jag såg den för den va... Blå. Här heter den smurfglass och den smakar precis som någonting jag åt när jag va liten men hur mycket jag än funderar så kan jag inte komma på vad. Den är söt men inte söt på samma sätt som sockervadd. Får helt enkelt fundera vidare och jag kan inte fatta att hela det här inlägget handlar om glass. Här får ni en bild iallafall och jag önskar er alla en trevlig fredagskväll!


Ain't dusty or rusty.

Sitter och hittar på en ny film, identity thief och hittills är den grym! Såg att den går på bio i USA och otroligt nog fanns det en bra version att ladda ned. Har pluggat lite idag samt vilat för nu har jag inte ont i halsen längre utan nu är jag bara tokförkyld så det går åt rätt håll iallafall! Pratade med Robin och vi funderar på att kanske ta en öl ikväll för jag är så otroligt rastlös. Går runt här hemma och försöker hitta saker att fixa. Vaknade upp med lite feber imorse och vad gör jag då? Börjar göra en stor frukost samt städa och bädda. Pedant? Tror faktiskt det. Det finns inte mycket som kan stoppa mig från att hålla det rent och fint hemma och det känns riktigt bra för jag har mina rutiner och vanor och Robin accepterar allt sånt med mig. Självklart va vi inte överens om allt i början men nu känner vi varandra bättre och jag älskar det. Hellre ett stabilt och långt förhållande där man känner varandra väl än flera korta bara för att alltid ha nykär-känslan. Förresten så har vi varit förlovade i 9 månader redan! Tiden går fort när man har roligt!


Can't see the difference.

Nu har jag varit hos tandläkaren och min tand är helt fixad och dessutom mycket finare än alla andra tänder. Nu har jag permanent fyllning i som inte ens syns! Tidigare har jag haft fyllning i som har varit helt vit och matt så man har sett att det är en fixad tand men nu ser det inte alls fixad ut. Efter tandläkaren gick jag ock köpte min foundation som va slut. Ringde Robin som tyckte att jag skulle äta nåt ute men då fick jag en bättre idé. Åkte hem och på vägen köpte jag en kebabtallrik från favoritstället under oss! Bänkad framför två ska jag äta nu, kan inte bli bättre!


Stuff not welcome.

Det är helt otroligt men min infektion i halsen har bara blivit värre. Nu har jag ett tryck i huvudet, bröstkorgen och kliande känsla i öronen. Slemmet ska vi inte ens prata om! Fortsätter dock på som vanligt. Ska strax dricka lite te och sminka mig för att dra iväg till skolan. Måste gå från föreläsningen en timme tidigare för att hinna till det sista tandläkarbesöket! Äntligen!!! Ligga och gapa hos tandläkaren kommer bli en utmaning eftersom att jag måste hosta stup i kvarten men hon förstår nog det, inte mycket jag kan göra åt saken. Hoppas att ni får en trevlig dag!


Now or never.

Blev inget bloggande igår och om jag ska vara helt ärlig glömde jag helt bort det. Träffade tjejerna i skolan igår för att göra vårat grupparbete som vi lyckades skriva klart OCH skicka in igår och idag fick vi även veta att arbetet blev godkänt! Väl hemma fortsatte pluggandet då ännu ett arbete skulle skickas in och ni anar inte vilken lättnad det var när jag såg att det hade skickats! Idag är jag hemma med en svullen hals och gräver ner mig i böckerna istället för att bry mig om hälsan så vi får hoppas att det fungerar. Hade lite cravings men det va inga problem att fixa för Robin. Han är bäst! Han som också är sjuk gick till affären och kom hem med godis till mig<3


Climb that mountain.

Då va man igång med tvätten och som tur är då är det inte lika mycket som jag trodde att det skulle bli! Hade mardrömmar om ett berg av smutskläder som va högre än mount everest men det va som sagt bara en mardröm. Hann även gå och handla så nu har vi mat hemma! Kan vars bra så att man slipper svälta.


Full agenda keeps me going.

Då va söndagen här men det är helt okej. Stackars Robin som har blivit sjuk så idag är hans vilodag och jag ska plugga, tvätta, träffa en vän för en fika och själklart ta hand om honom. Jag har en inlämning som ska vara inne idag innan kl. 22 men det hinner jag! Borde vara klar med den om några timmar och kl. 13 börjar tiden i tvättstugan så det här blir inga problem alls, bara full rulle hela dagen! Jag hoppas att ni alla har en fin söndag och njuter av solen som är framme. Ska se om Robin är sugen på en promenad i solen för jag känner att mitt D-vitaminförråd börjar bli tomt. Vi hörs sen!
 
Ps. har lite gamla bilder från min digitalkamera som jag vill visa er så... enjoy!
 
De här tog vi i Neuschwahstein i Tyskland sommaren 2012 <3
 
 
 

Drive around all day.

Det blev inget matbord idag för våran del men vi hann med en del annat. Vi åkte till rusta och köpte lite grejer som vi behövde, bland annat en stor kudde som katterna kan ligga på och våran lilla tjej älskar den. Vi håller tummarna för att hon väljer att föda där också. Vi åkte även förbi Robins mamma, pratade och umgicks lite med henne och sen drog vi vidare för att titta på ytterligare matbord men vi hittade inget bord vi gillade i den prisklassen vi har tänkt oss. Nu tar vi det lugnt hemma och myser och verkligen njuter av helgen så jag önskar alla er som läser en underbar lördag och ni som fester... Drick mycket vatten innan ni lägger er så att ni får en underbar söndag!


A little tipsy on my toes.

Tänkte att ni skulle få se hur jag såg ut igår! Körde på den svarta toppen jag visade häromdagen, jeans, utsläppt hår, och lite finare sminkning och jag va riktigt nöjd måste jag säga. Vi körde roliga lekar som jag ska testa nästa gång vi har fest och så satt alla och pratade om lite allt möjligt, en bra kväll helt enkelt men att det blev lite för mycket dricka märkte jag när jag kom hem och Robin påpekade det skrattandes haha! Han tycker att jag är rolig när jag är onykter så det är ju tur det!


Worth the award?

Nu gör jag något som jag verkligen inte gör ofta... Jag åker pendeln till Linköping! Robin va tvungen att jobba idag så nu är jag på väg till hans jobb eftersom han slutar snart så ska vi åka och hitta på massa roligheter! Vi ska till Ikea en sväng och kolla på matbord för det är det enda som är kvar att bytas ut i lägenheten. Ikväll blir det kanske bio. Vi är nyfikna på filmen sim tog hem Oscar för bästa film : Argo. Här kommer en bild på vad jag har på mig idag!


Oh happy day.

Sitter på spårvagnen nu på väg in till stan för att möta Alexandra och Leah för en runda i affärerna. Ska inte köpa nåt men det är mysigt att titta runt. Ikväll smäller det för ikväll ska Johanna firas och jag ser jättemycket fram emot det! Har varit sjuk ett tag så nu ska det bli roligt att få dricka lite vin och känna sig helt frisk! Hittade en fin överdel i garderoben igår som ska få åka på ikväll! Såhär kommer jag se ut ikväll dock med lite ner smycken och fixat hår.


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!