Didn't go as planned.

Drog ut runt 10.30 för att åka förbi ett apotek och hämta ut hostmedicin till min stackars pojkvän som nästan hostar ut sina lungor snart, sedan skulle vi till smådjurskliniken för att vaccinera katterna MEN där gick inget som planerat. Killen hade varit där ett par år tidigare så han visste vart det låg men när vi väl kom fram så hittade vi inte. Sedan insåg vi även att båda våra mobiler låg hemma och det var 5 min kvar. Missar man sin tid och inte avbokar den får man ju ändå betala och det skulle bli 600 kr så det var bara att köra hem, hämta mobilen, ringa och säga att vi blir sena och sen köra dit vilket visade sig vara NÄSTA avfart och inte den vi hade tagit. Väl framme så gick inskrivningen jättebra men när vi kom in i rummet för vaccineringen kände vi att Sheldon (killen) började bli lite konstig. han va jättesvettig om tassarna, andades fort som fan och flåsade t.o.m som en hund! han sträckte verkligen ut tungan och andades snabbt! Han ville inte heller vara framme som vanligt och kela utan höll sig i ett hörn och bara låg där.

Då började de undra om de skulle vaccinera honom eller avvakta så det fick bli avvakta och se om han blir bättre. Då tänkte vi att de kunde vaccinera Winnie för hon va normal men nej... precis när djurskötaren skulle börja kolla på Winnie så nyser hon. Då fick vi avvakta med henne också.

Nu är båda katterna hemma, ovaccinerade och fullt friska också! Sheldon blev normal så fort han kom hem precis som vi trodde så allt verkar vara lugnt. Nu får vi se hr vi gör med vaccineringen.

Även katter kan bli mongo på bild ;)


Kommentarer

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!